Pokaż pełną wersje : Ferumbras Tower - Antica
Pan i Wladca
04-08-2006, 00:07
http://rapidshare.de/files/28082632/citadel_of_ferumbras_1__10455.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10455
Jak nie dziala to zmiencie nazwe na krotsza i sprobojcie znowu =)
Ps. Wlasnie po to Cipy ofiarowaly nam bota =)
Rywin_Capy
04-08-2006, 00:13
O kurde "You must see it to belive it" jednym slowem "hardcore" widzialem juz niemniej hardcore'owy filmik z novej...te szybkorespiace sie demony w "final roomie"?
Boozy'woozy
04-08-2006, 09:41
Niechodzi mi ten film gdy wyskakuje okno zeby wybrac film wybieram ten i wyskakuje jakis error
wiecie czemu?
Dlatego że ten film jest już pod wersje 7.8 ;)
Boozy'woozy
04-08-2006, 09:55
Nie mam tibieCam 7.8 i Klienta bo inne filmiki mi chodza gdy chce odtworzyc ten wyskakuje mi jakis Error: No such file or direktor
mam tibicam na werdje 7.8 i mam to samo -.^
@UP
Za długa nazwa, omg.
@Topic
Fajnie ;d Nowy train spot dla mnie ;d
Rychulec
04-08-2006, 10:31
Tu było już wieksze zgranie niż na poprzednim ferumbrass tower:p
Ale i tak im sie nieudało go zrobić...
@Boozy'woozy , Pen~
Gdy sciagacie film musicie zmienic jego nazwe na krótszą i wszystko bedzie okej. Co do film tu całkiem całkiem...
Pan i Wladca
04-08-2006, 11:26
Przynajmniej pomyśleli z tymi mwall'ami =) tylko nie wiem o co z tymi dziwgniami chodzi, lecz wydaje mi sie ze one odblokowuja jakis tp tam gdzie non top respia sie demony, tylko ze moze trzeba wejsc orazu po przesunieciu dzwigni a nie 5 minut pozniej :/
No niestety te demony expa nie dają..
Up: O ile się nie mylę te szybko respiące się demki nie dają expa. Nie jestem pewien ale widziałem tak na video z Novej.
Heheh hardcore.
Mr.Minister
04-08-2006, 11:46
Taka duża ekipa dobrze zaopatrzona w runy na tych ciągle respiących sie demonach miała by bardzo dobry exp :) Być moze za jakis czas beda tam chodzic na hunty , wkoncu najszybszy spawn demonów w grze : p
Cip soft nie ma juz pomyslow i z tego to wszystko idzie w chuja a podniecacie sie super szybkimi respawnami demkow a tak naprawde to duzo myslenia nie wynmga -.^ jak mozna w ten gniot grac?!?
@Przykro mi ale szybko respiace sie demonki nie daja expa .
Taa fakt DSi umieją grać...
No, ale ja ich nie rozumiem :confused:
Strinnity zabił Suprida i Mordoriona i teraz jakby nic nie było :p
@PS: Xanadu ma git outfit xD
Jeśli dobrze przypatrzyliście się filmowi, powinniście zauważyć, że demony respią się wtedy, gdy ktoś wejdzie na czerwony dywanik lub zrobi na nim krok :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.