Pokaż pełną wersje : PALL czy KNIGHT pomocy nie wiem kogo wybrać
ELLO mam taki dylemat KNIGHT :sword: czy PALL :lucznik:
plz help :p
i przy okazji czy PALLEM opłaca się skillować na ROOKU ?? ;) ;)
no i to by było na tyle :evul: :cup:
jak mnie przekonacie powiem kogo wybrałem :p :berserk: :cup:
konie by się do TIBI przydały :kon: :D
:flaga_pl:
Może jakieś dokładniejsze info? Na jakim świecie będziesz grać? Czy masz cierpliwość? Na rooku używaniu spearów to głupota. Najlepiej kupić mace i dopiero na mainie trenować skille ze spearami.
Może jakieś dokładniejsze info? Na jakim świecie będziesz grać? Czy masz cierpliwość? Na rooku używaniu spearów to głupota. Najlepiej kupić mace i dopiero na mainie trenować skille ze spearami.
gram na PANDORI
cierpliwość mam ale nie do przesady :p
Piotrek Marycha
04-08-2006, 10:44
napewno paladynem trening bedzie krótszy bo szybciej wbijesz dobrego skila ale za to bedzie duzo drozszy (knight wogle nie placi za trening) bo musisz kupic speary i wynajac monka
shadow1230
04-08-2006, 11:20
Urzekła mnie Twoja historia, więc Ci pomogę.
1. Co to jest "ELLO" ??
2. Pisze się PAL nie PALL
3. Graj tym kim chcesz, bo potem będziesz miał pretensje, że chciałeś tym, a inni doradzili tamtym.
4. Gratulacje, że umiesz zamieszczać emotikony, naprawdę gratz, ale po co tak dużo ??
5. Piszesz jakoś dziwnie. Zdanie z małej litery, potem coś napiszesz i następne zdanie 2 linijki niżej, następne 3 niżej i 3 emotikony obowiązkowo.
6. Kolejny głupi i bezsensowny temat.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Urzekła mnie Twoja historia, więc Ci pomogę.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Złudne nadzieje sobie robisz.
A co do topic to nie trenuj na rooku, pal wtedy tylko gdy masz kogoś kto postawi monka i good łącze internetowe. Knightem gra się nawet fajnie, trening dłuższy, ale mniej uciążliwy i exp trochę szybciej od palka idzie. Po tym jak mi hacknęli knighta palkiem z powodu łącza 2 razy dednąłem, 2 knighta mi się skilować nie chciało, więc teraz robie sorka. Ja mam trochę większe nadzieje, że ci pomogłem ;).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.