Pokaż pełną wersje : Skąd wziosc mleko?
Skąd wziosc mleko, uryne i inne napoje ?
namlessone
04-08-2006, 09:52
Mleko możesz dostać, u tej npc na południu Carlin (nazywa się Dane) pod ziemią (tam gdzie na święta pojawia się Mikołaj) za 4 gp. Uryny poszukaj w różnych sklepach w Venorze, będzie w korytkach.
borowik_
04-08-2006, 11:44
Ja wiem ze na rookgardzie mleko jest z questu na pacc area
a mleko mozna tylko kupic czy mozna tez skad wziosc??
Trzeba Krowe zdojić,a byłeś chociaz juz u tych NPC co kolega wyzej wymienił?.Idz sprawdz.
Rabanbar
04-08-2006, 22:04
Skąd wziosc mleko, uryne i inne napoje ?Rze mleko to napuj i nie wierz z kąt je wziosc to rozumie ale cy ty wierz co to je uryne? Uryne to je mocz mlody padawadie, to napuj nie je. No chyba rze marz jakiesi dźwne preferencje, ale to jurz nie je moia sprawa. W karzdym raźe proponuje napici się durzo wody a potem w jakimchś zaólkó do buteletrzki...
Mleko - quest na Rooku
Mocz - sklep, bodajże na Edron
slawekmag
04-08-2006, 22:07
Skąd wziosc mleko, uryne i inne napoje ?
Proponuje wziąść słownik
Rze mleko to napuj i nie wierz z kąt je wziosc to rozumie ale cy ty wierz co to je uryne? Uryne to je mocz mlody padawadie, to napuj nie je. No chyba rze marz jakiesi dźwne preferencje, ale to jurz nie je moia sprawa. W karzdym raźe proponuje napici się durzo wody a potem w jakimchś zaólkó do buteletrzki...
Ale żeś dowalił. :D
Don Toro
04-08-2006, 23:06
Mocz (urine) często respi się w pobliżu cyklopów. np. w light house obok thais oraz w toaletach miejskich.
Martinesz
04-08-2006, 23:08
Proponuje wziąść słownik
Ale żeś dowalił. :D
Proponuje Ci także zajrzeć do słownika pisze się wziąć :)
@topic
temat był wałkowany setki razy, opcja szukaj się kłania ...
Jak jeden z poprzednich piszacych napisal mleko sie bieze od krowy (z tego co mi wiadomo a ze cipy nieumieja zrobic z pikselkow mućki to nie nasza wina) bleczko mozna kupic w carlin xD (tam gdzie mikolaj)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.