Pokaż pełną wersje : hmmm...
Siemka all!!!! Jestem tu nowa i witam wszystkich. Mam pytanko.Jestem magikiem(SORCEREREM). Mam lvl 26 skile 21\25.Magic level 27.Mam plate armor, plate legs,te najnormalniejsze buty, dark helmet, scarf i beholder shield.Mieszkam w Ab. Czy możecie mi powiedziec na, co najsilniejszego dla mnie moge chodzic??????? A jeśli coś to gdzie????????
Z góry dzięki za pomoc. :)
Julita :))
Jaka masz profejsje to jest podstawa jesli jestes np pallkiem mozesz isc na helgate albo na gs ale jesli jestes knightem to raczej nie masz zbyt duzych szans
Fanfi zdaje mi sie, ze julita jest sorcem albo druidem spojrz na skille in mlvl.
Na upartego to mozesz isc na wszystko do smoka i GSa wlacznie, jednak w tych dwuch przypadkach stosunkowo latwo o smierc, a ze smokiem bedzie to w dodatku malo oplacalne (musiala bys urzywac SD i mana fluidow na mana shield).
A jesli chcesz bez run polowac to odradzam cokolwiek silniejszego niz zwykly mino.
Aha. I jeszcze jedno czy możecie mi powiedzieć jakie czary sa najlepsze na potwory i sobie je kupić????????
Przypominam, że jestem mag.:) :)
Wielkie dzięki, że mi pomagacie. :)
masz bardzo slaby Mlv porob troche HMMow i idz na PoH Gsy daja dobry exp (i loot) na 29 LV mozesz isc na Drag lair i expic na smokach :D (polecam exp wyczepisty loot jeszcze lepszy)
expic na smokach (polecam exp wyczepisty loot jeszcze lepszy) To chyba tylko ja mam pecha, bo na 97 smokach do tej pory mialem 5 steel helmet i jakies inne smieci wartosci ok 2-3k w sumie. Dla porownania w runach zeszlo jakies 15-20k (z blokerem bilem).
Kabraxis
11-10-2003, 20:34
Bym chodzil na roty i dwarfy do kopalni kolo kaz ale to trzeba miec d-hamca:D :P
Offtopic : Chyba widac w temacie ze jest sorcem co nie FANFI !!! :P :D
OdŚwierzam Bo Jestem Spedalonym Archeologiem
noo.. z banem -.-
rafalas.. nerwy biorą górę , a zdenerwować się można :)
Pavel321
05-02-2008, 17:00
Ja pierdole ... skąd biorą sie takie dzieci jak ty ?
Rafals from hell
05-02-2008, 17:07
Ja pierdole ... skąd biorą sie takie dzieci jak ty ?
TY wcale nie okazałeś się mądrzejszy pisząc w ten sposób.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.