Pokaż pełną wersje : Różnica między skillami
Progmaniak
04-08-2006, 13:11
Cześć, mam promblem ponieważ w moim knighciku 47/47 jest roznica miedzy shieldem a axe....shield jest do przodu juz o 30%, ta roznica sie powieksza...
trenuje hand axem na full deff na dwoch rotach
co moge zrobic?
poisoner
04-08-2006, 13:16
OMFG a w czym ci ta roznica przeszkadza? -.-
Trenuj dalej normalnie zeby oba skille rosly mozliwie jak najszybciej zamiast rzodkiewkować sie w wyrownywanie bo w tibii chodzi o to zeby miec wysokie skile a nie wyrownane.
Progmaniak
04-08-2006, 13:19
omg niby nic ale nwidzialem jak na jednym forum koles sie chwalil ze ma 76/70 i ludzie mowili ze kiiiiszka ze taka roznica
poisoner
04-08-2006, 13:22
Nie ludzie tak mowili tylko nooby tak mowiły. Jak ktos nie trenuje jednego ze swoim skilli tylko po to zeby drugi skill wyrownal ten pierwszy to znaczy ze jest kompletnym idiotą i powinien sie strzelic w łeb.
Progmaniak
04-08-2006, 13:23
oki dziękuje za szybką pomoc
ale bez nerwów ok? ;-)
EOT.
poisoner
04-08-2006, 13:27
Bo nie lubie jak ktos zadaje glupie pytania
Chyba oczywiste jest ze lepiej miec skille 76/70 niz 70/70?
Nie ludzie tak mowili tylko nooby tak mowiły.
Proszę proszę, kolejny Troll. Cała "kiszka" polega na tym, że gdyby koleś trenował optymalnie miałby już 76/77. 6-7 skill mu gdzieś uciekło, dlatego ludzie zwracają na to uwagę. Na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.
@Topic
Jak trenujesz na 2 potworkach to shielding zawsze będzie lepszy broni.
Progmaniak
04-08-2006, 13:51
no to bamboocha bo na starym knightcie jak jechalem swordami to szlo rowno :P
poisoner
04-08-2006, 14:03
Proszę proszę, kolejny Troll. Cała "kiszka" polega na tym, że gdyby koleś trenował optymalnie miałby już 76/77. 6-7 skill mu gdzieś uciekło, dlatego ludzie zwracają na to uwagę. Na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.
Koles po prostu expil zamiast trenowac i dlatego mial przewage ataku nad shieldem o 6 skilli.
Progmaniak
04-08-2006, 14:07
No to co moger zmienic w treningu
poisoner
04-08-2006, 14:10
Nic. Jak bedziesz caly czas tylko trenowal z 2 potworkami i w ogole nie expil (idiotyzm) to twoje skille beda rowne.
Ja mam roznicy 7 miedzy skillami i mi to jakos nie przeszkadza ;)
Shielding jakos wolniej rosnie :evul:
jesli chcesz trenować dobrze Axem, to może lepiej weś Sierp? Może różnica się zmniejszy bo wtedy potworki dostają mnie Blood Hitów więc wolniej je zabijasz. Ale mi sie wydaje za ta różnica nie ma znaczenia.
mam podobne skille 47/46 i powoli shielding zaczyna mi isc szybciej niz axe nie wiem dlaczego
@up
bo nie zadajesz hita na monsterze co 30sek a on Ci zadaje.
wytlumacze ci to jak chlop krowie na granicy: bierzesz na siebie 2 potworki. klepiesz jednego az padnie i wtedy przez ten czas, kiedy nic nie lejesz a ciebie bije tylko 1 potwor rosnie ci shielding, ale axe/sword/club/dist/fist ci stoi w miejscu. te kilka uderzen moze wydawac sie smiesznych, ale nie zapominaj, ze nie trenujesz 10 minut, tylko dlugie godziny, wiec sumujac jednak troche trzeba poczekac na kolejne potwory. nawet trenujac na slimach na slima trzeba czekac od kilku do kilkunastu sekund ( jesli oczywiscie jest sporo miejsca, po ktorym slimy mogly by sie rozejsc ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.