zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie ma desert questa

WielkiSorc
13-08-2004, 22:55
Czy to prawda że od dzisiaj (13, sierpnia 2004 rok) nie ma desert questa ?????
Wejscie do desert questa jest zasypane kamieniami!!! Dzisiaj mi wskoczyl 20 lvl i jezeli to prawda to zaluje ze wczesniej nei zrobilem 20 lvlu. Prosze odpiszcie.

Raczeq
13-08-2004, 23:01
Nie to nieprawda dzisiaj pomagalem koledze zrobic ten quest jest wszystko tak jak dawniej

pahrahk
14-08-2004, 02:33
Ja na forum tibia.com czytałem że te pały usuneły desert questa :/

Nesipeh
14-08-2004, 08:14
Napewno nie zostal usuniety razem z update, bo sam bylem na desert quescie dwa dni po update. Moze teraz postanowili go usunac, bynajmniej mi nic o tym niewiadomo i przedwczoraj bylem na tym quescie!

WielkiSorc
14-08-2004, 08:59
tez właśnie przeczytalem ze od wczoraj ma nie byc desert questa, na tibia.com. I nie wiem czy juz nie ma czy zrobia to kiedy indziej :/

Thomasi
14-08-2004, 10:54
desert quest był jest i sądze ze będzie wczoraj byłem na nim i wiem że jest

temat do zamknięcia

Dabek
14-08-2004, 10:59
A moim zdaniem powinni usunąć desert questa ( jesli już tego nie zrobili ), bo co to za quest? Zabij-slime-i-weź-10k-za-darmo? To BYŁ dobry quest, ale tylko za pierwszym razem, kiedy ktoś wykonywał go w całośći w "prawidłowy sposób...a teraz? Bezsensu on jest :P .

The_FaLLen
14-08-2004, 11:19
Ja go już wykonałem ale pójde sprawdze czy żeczywiście droga jest zasypana. Kiedyś D quest to było coś a teraz każdy głupek może go zrobić.

marred
14-08-2004, 11:19
A moim zdaniem powinni usunąć desert questa ( jesli już tego nie zrobili ), bo co to za quest? Zabij-slime-i-weź-10k-za-darmo? To BYŁ dobry quest, ale tylko za pierwszym razem, kiedy ktoś wykonywał go w całośći w "prawidłowy sposób...a teraz? Bezsensu on jest :P .

Ale najpierw zrob 20 lvl. I jak masz np rycka na 20 lvlu i masz decyzje albo grac dalej ryckeim, albo robic nowego chara, zeby zgarnac 10 k z deserta. I bardziej sie oplaca grac ryckiem. Tibia jest zrownowazona (wszystkie questy bez ograniczenia lvlowego daja jakis shit, potem sie zaczynaja prawdziwe rzeczy) i desert quest tazke.

Thomasi
14-08-2004, 11:37
jakiś moderator powinien moim zdaniem zamknąć już ten temat ponieważ już została dana odpowiedć DESERT QUEST JEST NADAL I KONIEC TEMATU:)

Erolik
14-08-2004, 11:52

Patrz bierzesz robisz sobie 3 postacie bierzesz robisz 8 lvl bierzesz n.p wh i k seta i lecisz na darashie na rots robisz 20 lvl i masz 30k i co 30 k zawsze sie przyda a tak po 1 zrobiles juz tego questa i teraz patrzysz jak inni robia tego questa patrzysz i na trade a tam pisze"Need Team to d quest im sorc" i ci z zrzera w rzaladku

Thomasi
14-08-2004, 11:57
a czy nie uważasz ze tak samo moze byc z kazdym qestem np spike sword tez moge sobie robic ile chce postaci i zdobywac spike odczepcie sie od desert qesta:)

i niech jakis modek zamknie ten temat:)