Pokaż pełną wersje : Outfity i Addony
Otóż chciałbym na wstępie powiedzieć, że NIE MA ADDONÓW DLA FACC.
Powracając do tematu, chciałbym dowiedzieć się od kogoś, co trzeba zanieść na maskę do shaman outfit's?
Z góry thx i pzdr! B)
Maski bodajże nie mozna jeszcze zdobyć, choć mogę się mylić. Jednakże uważam że bardzo prawdopodobne jest to, iż trzecie fragmenty addonów zostaną wprowadzone w nadchodzacym zimowym up-date. Może Cipsoft sprawi nam małą niespodziankę na gwiazdkę? :evul:
Czy żeby mieć lapy wilka/niedźwiedzia, trzeba mieć wykonany druid outffit quest?
Marcin Astera
02-12-2006, 19:24
Mam pytanie jak skonczy sie pacc to addony/outfity znikaja a jak sie ponowniie kupi to trzeba oddnowa je robic czy one sie znowu pojawiają?
Z góry thx :p
Mam pytanie jak skonczy sie pacc to addony/outfity znikaja a jak sie ponowniie kupi to trzeba oddnowa je robic czy one sie znowu pojawiają?
Z góry thx :p
Taak jak kupisz pacc to bedziesz miec te addony/outfity co miales przed koncem pacca :)
Mam pytanko: czy można mieć kilka addonów? Np. jeśli zrobię questy na Pirate Outfit i Citizen Outfit to czy moge wybrac z "listy" set outfit albo jeden albo drugi?
Mam pytanko: czy można mieć kilka addonów? Np. jeśli zrobię questy na Pirate Outfit i Citizen Outfit to czy moge wybrac z "listy" set outfit albo jeden albo drugi?
Tak wszystkie addony mają swoje miejsce i każdy możesz wybrać , np. każdego dnia inny czy jakoś tak .
Powie mi ktos jak zrobic addon z kapturem co tzeba dla niego u jakiego npc sie daje co tzeba pisac ??:]
Mac-Graw
05-12-2006, 22:53
@Shimano
Tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474) jest odpowiedni temat :) Polecam lekturę ;]
@Hunter
- addon'y tiara z piórami dla dziewczyny, kaptur dla chłopaka
NPC z gildii palladynów w Thais
Cena:
- special crossbow from Liberty Bay
- 100 lizzard leather
- 100 dragon lord leather
- 5 enchanted chicken wings
- 1 piece of royal steel
- 1 piece of draconian steel
- 1 piece of hell steel
P.S.
Poszukaj na forum u kogo i za ile (lub za co) można dostać potrzebne rzeczy.
Mam pytanie , czy udało się komuś już zdobyć 3 addon do Citizen Outfit ?mam narazie 2 addony ( czapkę i plecak )
Sorry wiadomo jush cos na temat czy w zimowym update dojda 3 ADDONY ??
mam pytanie odnośnie summoner addonka
a mianowicie ,,viali przy pasie " ile razy trzeba sprubować na loteri żeby dostać tego addonka ?
ja prubuje juz 4 razy i nic
To i tak mało razy próbowałeś, niektórzy wywalili po kilkadziesiąt k na manasy żeby zdobyć ten addon... (bp manafluidów - 1,1k)
nom... ja jush próbowałem 38 razy :D i nic..
więc powodzenia :p
61 prob i nic XD
mial ktos wiekszego pecha ?
A zna ktoś jakiś addon qest na rooku?
A zna ktoś jakiś addon qest na rooku?
Na roku mozna zrobic lapy wilka/niedzwiedzia , kapelusz z piorkiem i plecak :p
Na roku mozna zrobic lapy wilka/niedzwiedzia , kapelusz z piorkiem i plecak :p
Hmm...a to jest tylko dla pacc czy też dla facc?Bo ja jestem facc i sam wiesz
Hmm...a to jest tylko dla pacc czy też dla facc?Bo ja jestem facc i sam wiesz
Only PACC -.-
macie już jakieś fotki z 3 addonów?
macie już jakieś fotki z 3 addonów?
3 addonow nie ma przynajmniej na razie
Addon vial belt addon
Aby zdobyc addon z vialami, musisz wylosowac szczesliwy los, aby otrzymac los uzbieraj 5bp lub wiecej vialow i udaj sie do edron do npc sandra (sprzedaje manasy)
Rozmowa* (Zaczerpniete z tibia.erig.net)
player: Hi
Sandra: Hello Player.
player: vial
Sandra: We have a special offer right now for depositing vials. Are you interested in hearing it?
player: yes
Sandra: The Edron academy has introduced a bonus system. Each time you deposit 100 vials without claiming the money for it, you will receive a lottery ticket. ...
Sandra: Some of these lottery tickets will grant you a special potion belt accessory, if you bring the ticket to me. ...
Sandra: If you join the bonus system now, I will ask you each time you are bringing back 100 or more vials to me whether you claim your deposit or rather want a lottery ticket. ...
Sandra: Of course, you can leave or join the bonus system at any time by just asking me for the 'bonus'. ...
Sandra: Would you like to join the bonus system now?
Sandra: Great! I've signed you up for our bonus system. From now on, you will have the chance to win the potion belt addon!
player: vial
Sandra: Would you like to get a lottery ticket instead of the deposit for your vials?
Sir'Matek
27-12-2006, 19:27
Maski bodajże nie mozna jeszcze zdobyć, choć mogę się mylić. Jednakże uważam że bardzo prawdopodobne jest to, iż trzecie fragmenty addonów zostaną wprowadzone w nadchodzacym zimowym up-date. Może Cipsoft sprawi nam małą niespodziankę na gwiazdkę? :evul:
Spraw zdjecia z Ne"roox czy jakos tak on ma taki addon.
a tutaj link odpowiadajacy na wszystkie pytania dotyczace zeczy potrzebnych do addonow :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474
I podziękujmy wszyscy HollY'iemu za zrobienie tego tematu
<zobacz teraz na moj avatar a dowiesz sie co tu pisze>
Czy ten quest na dodatkowe wyglądy jest tylko dla pacca?
@up
Tak!!!111oneonejedenjeden
Dragonish
31-12-2006, 14:06
mam pytanie dotyczace nobleman outfit. czy ktos z was wie o co chodzi z tym splacaniem go na raty i czy moglby mi to wytlumaczyc? prosze:>
siemanko powie mi ktos ile sie czeka na brode beggera:>
^Prusorone^
31-12-2006, 15:32
mam pytanie dotyczace nobleman outfit. czy ktos z was wie o co chodzi z tym splacaniem go na raty i czy moglby mi to wytlumaczyc? prosze:>
Do kitu placisz raty po 10k ale dopiero wtedy dostaniesz addon jak zaplacisz 150k
Dragonish
31-12-2006, 19:14
Do kitu placisz raty po 10k ale dopiero wtedy dostaniesz addon jak zaplacisz 150k
to rzeczywiscie glupio :> niewazne, tak mi sie podoba ten addon ze sobie go kupie ^^
ahhh, ta kobieca ambicja:>
Philip128
01-01-2007, 02:25
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/DruidAddons.jpg
Oto moje ;)
Serek z Śmietaną
01-01-2007, 11:02
Chciałbym mieć pacca :/ i outfity ale tez chyba zacze projektowac swoje i je wstawie w ten temat :):D
michail1993
06-01-2007, 15:21
:evul: Mam pytanie. Ma ktoś 3 addon na outfit citizen lub wie ktoś jak go zdobyć? :evul:
Nistety 3 dodatku jeszcze nie ma
Torencia
15-01-2007, 21:26
JAk by było super jakby CIPY zrobiły przynajmniej jeden oufit z addonem dla FACC. Byłoby Great, ale tak się nie stanie (chyba) :D :(
hej,
zauważyłem niedawno jak jakiś koleś miał przy pasie 2 viale....
jak się próbowałem dowiedzieć to powiedział że 100viali trzeba mieć...i tyle
a te 100viali trzeba gdzieś mymienić??
Baartoss
18-01-2007, 09:45
@UP
Omg koleś strone wcześniej masz napisane o tym addonie -.- n/c
Incesticide
21-01-2007, 18:27
@spofy
Tak, trzeba "mymienić" u npca od viali na Edron. To jest loteria, ja już przewaliłem 23 losy i nie mam addona i tak;(
Fire Knight
26-01-2007, 23:12
Witam.
Szukam osoby, która ma katana addon do assassina, otóż gdy rozmawiam z npc Atrad na Goromie, nie reaguje na słowo "addon" a wszędzie jest podane, że trzeba mówic hi-addon-yes.
xxx:hi
Atrad: Hehe. That's a good show, xxx, with all the pyro effects. You got my attention. For a minute or so.
xxx:addon
i tu nic nie mówi, 0 reakcji, trzeba dodac, że caly czas sie pale i mam outfit..
DamsonPL
28-01-2007, 02:32
Powie Ktoś Co Trzeba Na Outfit z łapami niedzwiedzia .... ?
Z Góry Dzieki ;)
Powie Ktoś Co Trzeba Na Outfit z łapami niedzwiedzia .... ?
Z Góry Dzieki ;)
hmmm... 50 bear paws i 50 wolf paws
a czy zna ktoś dokładne miejsce respu tiquanda's revenge?
Mam pytanie czy jak kupie se jakis addon i skonczy mi sie pacc to jak jeszcze raz kupie to bede mial addon ???:p
YodiAlucard
01-02-2007, 23:22
@up oczywiście, tak jak z czarami pacc
Witam.
Szukam osoby, która ma katana addon do assassina, otóż gdy rozmawiam z npc Atrad na Goromie, nie reaguje na słowo "addon" a wszędzie jest podane, że trzeba mówic hi-addon-yes.
xxx:hi
Atrad: Hehe. That's a good show, xxx, with all the pyro effects. You got my attention. For a minute or so.
xxx:addon
i tu nic nie mówi, 0 reakcji, trzeba dodac, że caly czas sie pale i mam outfit..
MUSISZ SIE PALIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 pytanie koledzy mowia ze jak ktos ma outfit np.warrior i skonczy sie pacc to jak sie ma facc to zostaje ten sam outfit. Czy to prawda??:)
Lord_Xan
02-02-2007, 13:20
Jak się kończy pacc to masz taki "chłopski outffit", taki y jakim zaczznasz i w takich kolorach.
Fire Knight
03-02-2007, 18:17
MUSISZ SIE PALIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przecież napisałem, że cały czas się pale -.-"
Być może trzeba wykonać #1 addon, ale tego nie wiem, jeśli ktoś to zrobił niech się wypowie. Na wielu filmikach widze ludzi z tym addonem i nie mają "headpiece"
addon co może świadczyć, że istnieje jakiś sposób, bo przecież jeśli ktoś by miał pierwszy addon to nie chodził by tylko w drugim, o którym tu mówimy ;)
Elwer Balus
03-02-2007, 20:10
@up: z tego co wiem można wyłączyć addon:/ nie muszą być wszystkie naraz.
@mwlodi
Ten boss zresztą jak każdy respi się na Tiquandzie za każdym razem w innym miejscu.... Bossy respią się nieregularnie w różnych miejscach w Tibii (chodzi mi że respią się w pobliżu jednego miejsca)
Fire Knight
03-02-2007, 22:51
@up: z tego co wiem można wyłączyć addon:/ nie muszą być wszystkie naraz.
No tak, ale wspomniałem, że wiele graczy ma tylko katana addon. Pozatym po co by mieli wylączać #1 addon?
Zigurraty
11-02-2007, 18:16
Mój kumpel zaczął robić addon do citinzen outfit i jak pisze w tibia.org.pl tu cyt.
Idziemy do npc, u którego wykonujemy questa. Tutaj jest wybór: można iść do npc Lubo obok Thais, lub npc Norma na Rooku.
Dojście do npc Lubo:
Każdy z tych npc wymaga jednak tych samych surowców na plecak:
100 minotaur leather, które możemy zdobyć z każdego z minotaurów. Zagadujemy więc do Lubo/Norma:
hi
outfit
minotaur leather
yes
Dostajemy czas na zebranie skóry minotaura.
Gdy już je zdobyliśmy wracamy do któregoś z tych npc i mówimy:
hi
outfit
yes
Zyskujemy nowego addona !
Amój kumpel nie dostał odrazu co jest ???;(
NoooBeeeK
11-02-2007, 18:20
@up.
LoL bo trzeba chwiel poczekac albo zresetowac tibie... ?? LoL dalej z pytaniami prosze... :D
Draggy_Slayer
11-02-2007, 18:26
No tak, ale wspomniałem, że wiele graczy ma tylko katana addon. Pozatym po co by mieli wylączać #1 addon?
bo moim zdnaiem ladiej wyglada gola klata z katana:)
ale gadalem z kolega ktory ma full assasina (ja mam tlyko outfit i jakie s80% itemkow potrzbenych do full) i mowil ze najpierw ta szmate na glowie trzeba zrobic pozniej katane
T3H_VirUs
11-02-2007, 18:45
Jedyny addon jaki sobie wziałem jest szabelka do orientala. Teraz planuje zrobic pelerynke do summonera , kozacko wyglada :)
Hehe, Ja mam full citizena, full zebraka, full wizarda, miecz do warriora, miecz do knighta (i robie helm), pirate outfit i rekawiczki do huntera :P
pastersky
25-02-2007, 11:37
Witam, czy znacie jakies dobre miejsce z minotaurami? Potrzebuje miec 100 minataur leathers, mam noz, tylko miejsca nie znam. Oczywiscie w gre nie wchodzi mitwalin.
Elwer Balus
25-02-2007, 13:15
@pastersky:
Sam sobie odpowiedziałeś(mintwalin i obsidian knife).
Thoundoom
25-02-2007, 13:30
Mino Tower na Darashi.
czarek74
11-03-2007, 18:50
moze i to oposzczony temat ale mam pytanko :mag: mozecie mi wymienic wszyskie addony dla sorca PLIZ B) był bym wdzięczny X( i nie hce slyszec o mojej ortografi X(
Beliarpal
20-03-2007, 14:45
siedziałem sobie w depo...
patrze a tu idzie kolo w stroju assasina gadam do niego
pytam do niego czy ma pacc'a >odpowiada nie
chcialem go sie zapytac czy moze mi podac wskazowki do tego owego questa...
zanim jednak to zrobilem inni zaczeli nim miotac;(
i wlasnie mam pytanko:
czy możecie podac jakies wskazowki??do jakich npc sie zglosic zseby dal np polecenie??oczywiscie mam Facc (tamten kolo tez mial Facc).
Plz o szybka odpowiedz...
POZDROB)
to nie quest po prostu po 23 lvl na drucie i sorcu morzna zmieniać się w stwory :p
+
Mam również pytanko:
Czy robiąc Barbarian Outfit ważne jest czy najpeirw zrobimy fryzurę czy Axe?
Wolałbym najpierw zrobić Axe, a nie wiem czy fryzura jets konieczna.
Pozdrawiam
Slawek93
22-04-2007, 00:36
No addony sa fajne w tym wlasnie!od 7.8 bodajze
Ragnar666
22-04-2007, 01:33
+
Mam również pytanko:
Pozdrawiam
nie dam ci 100% pewnej odpowiedzi (bo sam nie robiłem i nie mam zamiaru robić tego addonu) ale prawdopodobnie musisz najpierw mieć addon do fryzurki a potem dopiero sam topór. Tak samo sprawa ma się z outfitem wizzarda marnowaniem DSMa i c-legów na gównianą czachę =/
(..)marnowanie DSMa i c-legów na gównianą czachę =/
Ona w tym addonie jst najlepszaB)
Baj de łej
Ciekawe czy 3 addon wejdzie w upie, jak bedzie wyglądać i co trzeba bedzie zrobić dla niego ( myśle ze zbieranie znowu clothów, i skór bedzie nudne)
@Up
Agree.
Sam z niecierpliwością czekam na trzeci addon :D
Legolas Greenleafe
03-05-2007, 12:07
Mam 2 pytanka.
1. U jakiego NPC wymienia sie rzeczy na miecz na plecach?
2. Co potrzebuje na addon Sniper Gloves i u kogo go wymienic?
Z góry dzieki.
Mam 2 pytanka.
1. U jakiego NPC wymienia sie rzeczy na miecz na plecach?
2. Co potrzebuje na addon Sniper Gloves i u kogo go wymienic?
Z góry dzieki.\
Tutaj sie nie toleruje Quest Spoiler -.-
Ona w tym addonie jst najlepszaB)
Baj de łej
Ciekawe czy 3 addon wejdzie w upie, jak bedzie wyglądać i co trzeba bedzie zrobić dla niego ( myśle ze zbieranie znowu clothów, i skór bedzie nudne)
raczej będą potrzebne takie itemy jak imperor trident, dracola eye, handmaiden's protector... tego chyba nikt nie ma :(
Vick Sind
03-05-2007, 16:45
mam takie pytanko:
Czy ktos sie orientuje w ktorych outfitach mozna robic addony nie pokoliei? Pytal o to ktos up ale ja pytam o wszytskei outfity, bo np: w wariorze mozliwe jest zrobienie 2 addonu bez 1 a w innych jzu chyba nie :/ orientuje sie ktos w ktorych outfitach da rade zrobic 2 addon bez 1?
NIE można napewno w Shaman, Wizzard, Barbarian, Assasin ( outfit)m Summoner, Mage... sprawdź ktoś czy się nie pomilywszy;)
utevo res ina - taki spell albo runka nie mozna na faccu zrobic tego addonu a obsidian knife chyba tak jak masz parcle zeby isc do spoconego cyklopa ;)
nie dam ci 100% pewnej odpowiedzi (bo sam nie robiłem i nie mam zamiaru robić tego addonu) ale prawdopodobnie musisz najpierw mieć addon do fryzurki a potem dopiero sam topór. Tak samo sprawa ma się z outfitem wizzarda marnowaniem DSMa i c-legów na gównianą czachę =/
Tu sie z toba nie zgodze ... poniewaz :
po 1. nie trzeba wcale robic czachy zeby miec naramienniki
po 2. ta czacha z tego addonu jest najlepsza :)
Elberzasty
18-05-2007, 13:32
Mi się wydaje, że tą czachę trzeba wcześniej zrobić...
A mój ulubiony outfit to Wizard (ale tylko czaszki na ramionach)
Fajny jest także Barbarian i Assasin (oba full)
tez uwazam ze tibia z kazdym update traci swoją piękność;(;(
omfg.. Jak mozna uwierzyc, ze FACC ma addona jeszcze do tego assassina >.>
Napewno pelen i czarny? ^^ utevo res ina "assassin
masz 23lvl sorc/drut tez mozesz miec...;):evul:
Piotrek Marycha
12-06-2007, 19:53
X( i nie hce slyszec o mojej ortografi X(
ale ja bede złosliwy i... KUP SOBIE SLOWNIK!!1!1
Witam, czy znacie jakies dobre miejsce z minotaurami? Potrzebuje miec 100 minataur leathers, mam noz, tylko miejsca nie znam. Oczywiscie w gre nie wchodzi mitwalin.
potrzebujesz mino leather ale nie chcesz zabijac minosow... chuck norris?
+
Mam również pytanko:
Pozdrawiam
--> erig.net <-- masz tam wszystko
raczej będą potrzebne takie itemy jak imperor trident, dracola eye, handmaiden's protector... tego chyba nikt nie ma :(
... i inne badziewia z POI...
Oris Palladyn
17-06-2007, 15:16
Przykro mi, lecz sie mylisz :( Zeby miec naramienniki pierw musisz zrobic Czaszke ;) :baby::baby:;(
Amstafix
24-06-2007, 22:51
Mam tylko pytanie ile czasu się czeka na wyrobienie beggar outfitu po dostarczeniu itemków dla Huga ??Z Góry dziękuję
Witajcie! Mam pytanie. Czy moge miec Citizen outfit bez pacca? Czy to jest mozliwe? Prosze o odpowiedz:)
Ultras92
25-06-2007, 15:01
@Up
Wszystkie addony są tylko dla pacca.
Może wie ktoś gdzie znajde "sun adorer cactus" ???
kajkoikokosz21
28-06-2007, 00:46
Wie ktoś jak zrobić outfit na Eskimosa (norseman) ??
eee.... nie wie ktos czy jak sie zrobi jakis outfit i zrookuje postac czy gdy znow sie wyjdze na maina outfit bedzie spowrotem?:>
Rafals from hell
04-07-2007, 17:27
Najnowszy addon jest ładnie wykonany i szczegółowy... tylko jak na mój gust tego futra trochę za dużo, a w pełnym addonie playera można by pomylić z mamutem
eee.... nie wie ktos czy jak sie zrobi jakis outfit i zrookuje postac czy gdy znow sie wyjdze na maina outfit bedzie spowrotem?:>
Nie, gdyż w momenciu zrookowania się Twoja postać zostaje zrestartowana. Dostajesz jabłko i początkowe eq, resetują Ci się questy itp.
Mam pytanie odnośnie addonu do wizzard outfitu (naramienniki): otóż czy mogę oddać potrzebne rzeczy banshee queen przy wykonywaniu banshee questa, czy musze zapierniczać przez ghostland?
@DOWN: dzięki za odpowiedź.
Kropka997
07-07-2007, 19:06
@up
mozesz oddac w trakcie banshee questa
Orjętujecie się ile będzie wynosiła cena wszystkich potrzebnych rzeczy do Beggar Outfitu, oprócz bat wings.
Iron'knight
19-07-2007, 08:30
Orjętujecie się ile będzie wynosiła cena wszystkich potrzebnych rzeczy do Beggar Outfitu, oprócz bat wings.
~15k.
30 Kwiatkow, 200-300gp each = 6-9k
50 mino, 100gp each = 2k
20 brown cloth, 100-200gp each = 2-4k
15k max, zalezy na jakim servie.
granat85
19-07-2007, 10:28
Znacie moze orientacyjne ceny full Barbarian, full Assasin, full Summoner(mam juz 1 addon od wczoraj ;] nie dziwie sie ze mi sie akurat wczoraj trafil szczesliwy los, bo mialem wczoraj imieniny :P)
chce sobie 1 z nich zrobic bo watpie zebym kiedykolwiek uzbieral 30 spider silk yarn
mi z tych 3 najbardziej sie podoba barbarian
Nygga789
20-07-2007, 19:06
~15k.
30 Kwiatkow, 200-300gp each = 6-9k
50 mino, 100gp each = 2k
20 brown cloth, 100-200gp each = 2-4k
15k max, zalezy na jakim servie.
o ile sie nie myle 50x100gp to nie jest 2k ....
i zalezy na jakim servie u mnie dosc stary serv same kwiatki za 15k
50 mino, 100gp each = 2k
a nie jest to tak, że 50 mino leather po 100gp each to 5k? a nie 2k? ;) pozdrawiam :)
@Edit
Nie zauważyłem ostatniej strony i posta powyżej, przepraszam za napisanie tego samego. :)
Elveriax
21-07-2007, 12:10
Czy opłaca się sprzedawać itemy do addonów?
Ziellarz
21-07-2007, 15:32
@up
Zależy:
-Jeśli masz facc to opłaca się sprzedawać.
-Jeśli masz facca ale będziesz miał pacca i chcesz mieć addony jakieś to nie sprzedawaj.
-Jeśli masz pacca, a chcesz mieć addona to nie sprzedawaj.
-Jeśli masz pacca, a nie chcesz mieć addona to sprzedaj.
Pozdrawiam Ziellarz
@granat85 - Assassin - 1,5kk~ / Palladyn - 300k~ / Barbarian - 900k~ / Druid - 700k~ /
Summoner - 1kk~ / Oriental - 900k~
PS. Radze zrób sobie Full Citzena ;)
Adu~
Szybki'lols
21-07-2007, 17:45
Czy opłaca się sprzedawać itemy do addonów?
Tych co na pewno nie zrobisz to TAK!
Szybki'lols
21-07-2007, 17:48
Jestem sorcem z packiem, mam wszystkie żeczy potrzebne na zdobycie miecza na plecy, wiem do kogo iść i (raczej) wiem co mówić. Boje się jedynie tego że powiem coś złego i dostane miecz przy pasie, chyba bym się powieśił. Może mi ktoś pomóc???
Jednym słowem żal jeśli masz 100 iron ore i przetopianą c armorke to jak Ci ku%#@A może dać przy pasie posampasie?:<
Sorki za Dubla po prostu mi się Explorer zawiesił
Mam pytanie odnośnie Pirate Outfit...bo chcemy zrobić z kolegą ten outfit a mamy tylko 1 pirate set...czy można na jedym pirate secie, zrobić addon dla mnie i dla niego?
Sandrzysko
31-07-2007, 02:16
Musisz najpierw Ty zrobic quest,potem dajesz secik koledze i on robi...Nie widze raczej innego rozwiazania...Jak sie myle poprawic mnie.
Mam problem chce kupić winner ticket od ludzi, i koles daje mi go na trade ale nie wiem czy on jest zwyciezki a jak klikam na niego to widz tylko to:
17:10 You see a lottery ticket.
A ten ticket jest juz otwarty help fast plx ;P
Mam pytanie odnośnie Pirate Outfit...bo chcemy zrobić z kolegą ten outfit a mamy tylko 1 pirate set...czy można na jedym pirate secie, zrobić addon dla mnie i dla niego?
Tak, wystarczy jeden, gdyż jest on potrzebny do przejścia w pewnym miejscu, lecz trzeba mieć go na sobie tylko raz. Inaczej - Ty zrobisz tą część questa, i oddasz pirate seta koledze. Potem możecie go sprzedać.
Jeszcze mam jedno pytanie? Kolega przez przypadek padl podczas wykonywanie pirate addon qestu.. i spadla mu poduszka..i teraz jej niema? i npc nie nie odpowiada..co zrobic?
@UP:
Musi ją zdobyć inaczej (kupić od kogoś)
Heh ja jutro robie full citizen :P
Ja zrobiłem czapke , wszytsko ok , zrobilem niby plecak i nic zabralo mi 100 mino leatherow i nic ... wiem ze to sie niby czeka 3 godz czy cos takiego ale ja niemam juz 5 godz ;/
Ja zrobiłem czapke , wszytsko ok , zrobilem niby plecak i nic zabralo mi 100 mino leatherow i nic ... wiem ze to sie niby czeka 3 godz czy cos takiego ale ja niemam juz 5 godz ;/
To sie nie czeka 3 godziny tylko kilkanaście godzin, albo nawet całą dobę...
granat85
08-08-2007, 09:50
To sie nie czeka 3 godziny tylko kilkanaście godzin, albo nawet całą dobę...
LOL ja czekalem 2h i tyle sie czeka...
Krzysiekkrzysiek
08-08-2007, 13:27
do usunięcia
LOL ja czekalem 2h i tyle sie czeka...
A ja czekałem dużo ponad 2h. Rano zamówiłem i wieczorem jeszcze nie było...
Be4Forever
20-08-2007, 06:09
wszystko zalezy od ilosci ile bylo zamowien na dany addon :p
chodzi mi o to ze jest kolejka, musisz czekac dluzej jezeli sa inni przed Toba
Zdzichuu
22-08-2007, 20:46
Mam takie pytanko.:p Czy gdy posiadam konto FACC moge robić sobie standartowe outfity:]. Na tibia.pl piszą , że addony dzieli się na 3 grupy Standardowe (Dostępne dla wszystkich graczy), Premium (Dostępne dla graczy z premium account) i Quest (Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu).Wyinika więc, że gracz z darmowym kontem może robić standardowe outfity. Jednak pytałem się graczy w tibi i oni powiedzieli, że wszystkie outfity są dostępne dla PACC. I teraz niewiem w końcu gdzie dobrze piszą w tibi czy na tibia.pl, bo teraz to mi się wszystko pokiełbasiło:confused:
matrix62357
22-08-2007, 21:00
Nie, addony tylko dla PACC. A standardowe, ponieważ zwykłe takie jak:
Ciztez, Knight, Hunter, Mage, to są standardowe. Niestety z FACC, nie bedziesz mogla zrobic addonow. ;)
kapucynik
22-08-2007, 21:05
addony to dla mnie strata kasy.. tyle mam do powiedzenia ;d
Marcin24
22-08-2007, 21:10
@Zdzichuu
Nie Outfity tylko Addony, addonów nie możesz robić kiedy jesteś FACC, nawet do outfitów FACC.
Rotherdamie
19-09-2007, 16:12
addony to dla mnie strata kasy.. tyle mam do powiedzenia ;d
Ale niektóre dodatki do ubioru wpływaja na respekt postaci spojrz na screeny takiego EO cz MDW .Takie dodatki moga miec tylko doswiadczeni, bogaci gracze a takie dodatki do wysokiego lvlu to szacuneczek wzbudzaja u innych graczy.
KrEmAs KAc
24-09-2007, 16:14
Mogli by zrobić addon dla facc. Wtedy by byli prawie wszyscy zadowoleni i nie było by xxx tematu dlaczego nie ma addona dla facc itp.
Ludzi opanujcie się to Tibia.pl a nie żadne Forum Fanowskie Typu Tibia.org.pl albo inne... Tu ma być w pełni kulturka, choć uważam Dwimenor, że z tymi questami to przesada... Nio bo jak ktoś np. nie chce sam odkrywać tego questu tylko od razu na chama po sznureczku do kłębka, bo prościej, szybciej i taniej zarazem.
Czemu i dlaczego Adminie się o to czeiasz ??
Ej a jak wogóle mieć addona jakiegoś??? Jestem początkującym paccem:baby: i nie wiem co robić pls o szybką odpowiedź:).
Wawciooo
29-10-2007, 17:32
Gdzie jest duzy resp bearów dla facc??:p
Cholernie ciezko to dostac:evul:
Mianowicie na tibia.pl pisze ,ze standardowe outfity sa dostepne dla wszystkich graczy czyli takze FACC dlaczego wiec na outfit qestach pisze cos przeciwnego , ze trzeba miec PACC ?????????plx help to wkoncu trzeba czy nie trzeba??????
Mianowicie na tibia.pl pisze ,ze standardowe outfity sa dostepne dla wszystkich graczy czyli takze FACC dlaczego wiec na outfit qestach pisze cos przeciwnego , ze trzeba miec PACC ?????????plx help to wkoncu trzeba czy nie trzeba??????
Zeby miec jakikolwiek dodatek do stroju musisz mec konto premium. Bez tego wiesz jakie masz outfity i na facc nie ebdziesz miec innych ani zadnych dodatkow do nich, tylko podstawowe! Czy to tak trodno ejst zrozumiec?!?!?!? X(X(X(X(
Serischin_95
11-11-2007, 00:20
Na każdy addon lub dodatkowy outfit porzebny jest PACC! :P
Też próbowałem robić sniper gloves u huntera ale npc wrzucilo mi do bp 2k tylko. xD Więc radze wam nie próbować wymieniać jakichkolwiek items na addons jeśli jesteście FACC. Mój kumpel wyjebał tak dsm-a... ;(
MagicMas
22-11-2007, 18:54
Nowe outfity zapowiadaja sie bardzo fajnie xD
Pro-Farmer
23-11-2007, 17:43
Szczerze myślałem że będą fajniejsze outfity
Przemek9596
28-11-2007, 19:44
Po 1 ktoś pisał czy może mieć outift sorca na pallku (owszem mozna kazdy outift i addon na każdej profesji)a z obsiadanem to trudno jak ktos pisał d shield i trzeba byc a ab bo tam jest Spocony Cyklop u ktorego coś się robi nie pamietam co (trudno wejsc na tibia.pl i zobaczyc questy -.-):p:p:p:p:p:p:p:p
Stary_Duch
02-12-2007, 14:04
Czy to prawda? http://wiki.hunted.pl/wiki/Outfit , że knight bez PACC'a może zdobyć: Hełm z rogami, Miecz u pasa i nosić te dodatki?
Piotrek Marycha
02-12-2007, 15:43
Czy to prawda? http://wiki.hunted.pl/wiki/Outfit , że knight bez PACC'a może zdobyć: Hełm z rogami, Miecz u pasa i nosić te dodatki?
boże widzisz i nie grzmiszzzzzzzzzzzzz, 1.5 roku po tym update nadal sie pytaja czy mozna miec addony na faccu
Stary_Duch
02-12-2007, 16:07
Nie cwaniakuj, tylko odpowiadaj grzecznie jak się ktoś pyta. Nie czytam za dużo forum, ani wcześniej się nie interesowałem addonami. Przejrzałem kilka tematów, stron i raz pisze, że można, a raz że nie można.
SamarRKS
16-12-2007, 23:12
Jakbym mial pacc i kase to jasne ze bym kupil addony ;] respekt i tyle szpan xD
macieklm14
27-12-2007, 15:19
minely 9 dni odkad zanioselm 100 afe fur i 20k. na brode do wygladu bagger, na stronie tibia.pl pisalo ze sie czeka 120 godzin ja czekam duzo wiecej i brody nie amm a robilem wszystko ze wskazuwkami jakie byly na tibi. kdy idde po brode npc odpisuje mi tak ; Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave.I'm gonna check the progress for you. i co mam zrobic pomocy plx
Gumior_Ava
30-12-2007, 11:17
Witam prosz eo linak co trzeba zdobyc jaki itemy i jakie questy wykonac do :Nightmare outfit i Brotherhood of Bones Outfit.Z gory dzieki !
@up
Jeszcze nie ma takiego spoila :) Jednak wiem że wpierw trzeba mieć 1000 Demonic Essense, mieć zrobionego Dreamers Challange Quest, dołączyć do jednej z gildii dreamersów.
Przepraszam za podwójny post ;/
Mogli by zrobić addon dla facc. Wtedy by byli prawie wszyscy zadowoleni i nie było by xxx tematu dlaczego nie ma addona dla facc itp.
I mniej osób kupiłoby pacc
Masz racje, standardowe OUTFITY są dostępne dla wszystkich, ale o ADDONACH już nie ma mowy prawda?
voldemort13
12-01-2008, 11:37
mam pytanko czy zeby miec outfilt jakis trzeba miec pacc np na leather hat pomozcie
Mac-Graw
12-01-2008, 12:51
@volde~
A ja mam takie pytanko, czy czytanie boli?? Na 1 stronie jest napisane, że trzeba mieć pacc, żeby mieć addony, a ta twoja 'leather hat' to addon...
A swoją drogą.. Czy leather hat to 3 addon do któregoś outfa??:baby: czy jakis nowy up był w ciagu ostatnich 10 dni :o (bo tyle mnie w grze nie było :P)
mam dziwne wrazenie ze on mowi o tej czapce citizenaza =p
Buszmenx
21-01-2008, 22:50
i wlasnie mam pytanko:
czy możecie podac jakies wskazowki??do jakich npc sie zglosic zseby dal np polecenie??oczywiscie mam Facc (tamten kolo tez mial Facc).
POZDROB)
tylko pacc moze robic addonki :p
moze mial utevo res ina "assassin" :p
Glizdmen
27-01-2008, 18:45
Czy jak masz pacca i zrobisz questa na outfit(nie addon) to czy po skonczeniu pacca outfit zostaje?
Outfit i addon zostają na charze, lecz nie możesz ich używać, gdy kupisz ponownie PACC'a będziesz je miał.
Flemessssss
27-01-2008, 19:20
Extra poradnik. Zdjęcia są i wszystko ladnie opisane. 10/10 GZ 2u
Przepraszam bardzo to nie tu chcialem wpisac.
HuraganBlade
14-02-2008, 00:37
minely 9 dni odkad zanioselm 100 afe fur i 20k. na brode do wygladu bagger, na stronie tibia.pl pisalo ze sie czeka 120 godzin ja czekam duzo wiecej i brody nie amm a robilem wszystko ze wskazuwkami jakie byly na tibi. kdy idde po brode npc odpisuje mi tak ; Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave.I'm gonna check the progress for you. i co mam zrobic pomocy plx
Mam ten sam problem, tyle że ja już czekam 14 dni i npc nadal nie chce mi dać pierwszego addonu, czyli brody. Czy ktos ma jakiekolwiek pojęcie czym to jest spowodowane i co zrobic w tej sytuacji?
@ zio~
outfit pirata jest dostepny po zrobieniu questu na nargor
jeżeli chodzi o royal steel to musisz zdobyć spudniczki z dworców
idziesz do sweety cyclops'a dajesz mu potem możesz przetapiać ;]
proste :cup:
Mam Pytanie w sprawie Questu na Pirate Outfit ponieważ ja z kolegą nie możemy zrobić tej misji gdzie klaus każe nam zabić ramona i przynieść jego poduszkę a na www.tibia.org.pl pisze że wtedy idziemy do ramona piszemy hi>mission>yes i on ma dać poduszkę ale on nie chce dać dotknąłem wsztskich map Heelp :baby::baby:
Może pokombinuj pisząc do NPC Hi->Mission->Heart->Yes.
Może zamiast Heart wpisz Ramon, Fake heart czy ehart pillow. Kombinuj.
Sermbolius
25-03-2008, 11:00
Dla Mnie Brtoherwood i Nightmare Powinny zostawać po paccu...
no bo wkońcu zostajemy w którejś z tych gildi D:
Witam
MAm takie pytanie czy jest jakis dodatek do stroju dla facca?
Pozdro
bartek10
03-04-2008, 21:51
Trochę śmieszny ten temat i chyba niektórzy pokupowali, podostawali lub (inna opcja) swoje postacie ponieważ widząc osobe która ma napisane że jej postać ma 50 lvl to lekka przesada żeby niewiedzieć że niemając PACC nie bedą mieli addonów ani outfitów ludzie www.tibia.pl i patrzeć anie byście chcieli mieć wszystko podane...
Addony i Outfity rządzą! Ja mam już wszytskie outfity z questów i 15~addonow. A zamierzam mieć wszystkie;p Chyba po to gram w Tibie;p
wrivalmaster
03-05-2008, 00:36
Mam pytanko.
Być mieć nightmare/brotherhood outfit wystarczy mieć zrobionego dreamer's challenge questa czy trzeba dać jeszcze bossowi organizacji jakieś demonic essences??
Tony_Gdansk
03-05-2008, 06:52
Dreamer Challenge musisz miec zrobiony. Potem kupujesz scrolla i masz outfit, na który nie trzeba żadnych esencji.
@down
A co ja kurwa napisałem ?
@up zal po prostu zal. Trzeba mieć questa i potem kupić scrola i użyć go USE. Scrol może zrobić człowiek (z demonic esense) taki który ma full otfit zrobiony.
BoltexDeath
06-05-2008, 22:57
demonic essences zbierasz na first addon i second addon i w drugim poziome dostajesz Nightmare Shield i jakies teleportale i w trzecim i w pierwszym też
Gdy zrobisz dreamera wybierasz klan brothers of bone albo nightmare knights. Po wybraniu klanu masz podstawowa rangę oraz możesz używać teleportów na najniższym poziomie no i po użyciu odpowiedniego scrolla dostajesz out wybranego przez siebie klanu. Po doniesieniu do swojego mistrza 500 demonic esse dostajesz o stopień wyższą rangę, możliwość korzystania z tp na wyższym poziomie i 1 addon. Gdy doniesiesz jeszcze 1000 esse dostajesz możliwość posiadania 2 addonu oczywiście po użyciu odpowiedniego scrolla tak samo jak przy addonie 1, dostajesz jeszcze tarcze i korzystanie z tp na najwyższym (o ile sie nie mylę) poziomie do tego momentu masz oddane w sumie 1500esse. Gdy byś jeszcze chciał donieść kolejne 1500 esse dostajesz najwyższą rangę i możliwość robienia scrolli. To chyba wszystko.
pozdro D4n1
Czy można mieć naraz Jester Outfit i Broother of Bone Outfit?
$eriToonbra
07-05-2008, 15:38
Tak, możesz mieć to i to na raz ;)
Mam problem.
Mam kaske ale nie mogę się zdecydować na outfit. Mam kase na Brotherhood Outfit oraz na Beggar Outfit( z tej kaski na Brotherhood) i właśnie nie mogę się zdecydować który wybrać. Bo jeśli wybiorę Beggar to nie starczy mi na Brotherhood.
Help.
P.S.
U mnie scroll chodzi po 100k
Verlonrax
08-05-2008, 19:57
Oczywicie ze brotechcon bo beggar u female jest do kitu!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(kX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X (X(X(itu!!!(X(X(X(X(X(X(X(X(
A więc,royal steel nie leci z nieczego.. Ale... po pierwsze crown armor jest nam potrzebne a już mówię dlaczego. Musimy mieć 3b ast skirsy (jesli wczesniej nie mielismy) zanosimy je do spoconego cyklopa w ab'dendriel i od tej pory mamy mozliwosc przetapiania przedmiotow u niego.Idziemy do niego i przetapiamy crown armor na royal steel . Proste??? Proste xDD
meneloidek
29-05-2008, 08:18
Gdy zrobisz dreamera wybierasz klan brothers of bone albo nightmare knights. Po wybraniu klanu masz podstawowa rangę oraz możesz używać teleportów na najniższym poziomie no i po użyciu odpowiedniego scrolla dostajesz out wybranego przez siebie klanu. Po doniesieniu do swojego mistrza 500 demonic esse dostajesz o stopień wyższą rangę, możliwość korzystania z tp na wyższym poziomie i 1 addon. Gdy doniesiesz jeszcze 1000 esse dostajesz możliwość posiadania 2 addonu oczywiście po użyciu odpowiedniego scrolla tak samo jak przy addonie 1, dostajesz jeszcze tarcze i korzystanie z tp na najwyższym (o ile sie nie mylę) poziomie do tego momentu masz oddane w sumie 1500esse. Gdy byś jeszcze chciał donieść kolejne 1500 esse dostajesz najwyższą rangę i możliwość robienia scrolli. To chyba wszystko.
pozdro D4n1
A teraz głupie pytanie ;) Skoro outfit można dostać tylko po użyciu scrolla, który może zrobić osoba z najwyższą rangą to teoretycznie osoba, która jako pierwsza będzie miała najwyższą rangę pierw zdobędzie obydwa addony za 1500 esencji i nie będzie ich mogła używać póki nie doniesie następnych 1500 esencji żeby sobie scrolla zrobić??:P
sorka ze tak odp na pytanie co było dawno zadane ale nie zaglądałem tutaj trochę.
up@
to tak osoba która odda 3k esse (najwyższa ranga) może zrobić ile tylko chce scrolli czyli zrobi sobie scrola na out, 1 i 2 addon. Gdy nie oddasz w sumie 3k esse nie możesz robić scrolli jedynie możesz kupić je od kogoś kto ma najwyższa rangę.
Pozdro D4n1
ja mam takie małe pytanko
bo chce zrobić addon maga i wątpię żeby mi to się udało przed updatem a po upie mają dojść 3 nowye wandy i rody więc nie wiem czy będzie potrzeba też te nowe rodki i wandy do addonu dawać npc?
a z tego co widziałem to te nowe różdżki nie będą takie tanie
Ja mam pytanie o Dreamer Challenge Quest. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej dmg zabiorą mi te wieże po opadnięciu ścian i czy dam radę 58rp.
@up
Luźno!
Stracisz hmm...100hp? Moze
Royal steel to jest "przetopiny" crown armor. Jest to metal potrzebny do kilku questów. Trzeba mieć 3 bast skirt, gdyż "Spocony Cyclop" chce zrobić sikienke (spódnice) dla swojej małżonki.
Mam pytanie :D
Jeżeli straciłem ciasta które dal mi Bozo (Jester Outfit) mogę je jakoś odzyskać, kupić od niego ?
mam pytanko. czy jest możliwe zrobienie jakiegokolwiek outa dla facc ??? jeżeli tak to jakiego ??? jeżeli nie to spox ... plz odp:baby:
mam pytanko. czy jest możliwe zrobienie jakiegokolwiek outa dla facc ??? jeżeli tak to jakiego ??? jeżeli nie to spox ... plz odp:baby:
Posiadajac FACC masz dostep jedynie do czterech podstawowych outfitow i nie posiadasz mozliwosci rozbudowania ich addonami, ani nie mozesz wykonac zadnego questa aby dostac jakis outfit.
ADDONY SA DLA PACC (takie tematy byly milion razy ;()
Ja mam pytanie o Dreamer Challenge Quest. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej dmg zabiorą mi te wieże po opadnięciu ścian i czy dam radę 58rp.
Heh robiłem to na 32 ek( co prawda padłem, bo zdezorientowany byłem), ale ostatecznie zrobiłem na 31 lvl. Straciłem jakies 300hp max. Większy problem jest z tą układanką.
58 rp spokojnie da rade. Dla własnej pewności możesz wziąć utamo.
A układanka wcale nie jest taka zła.
Trochę popróbujesz i na pewno się uda.
Mam pytakto co musze zrobic zeby wykonac DemonHunter Outfit
Musisz zrobić quest o nazwie The Inquisition Quest. Do 6 misji jest bez ograniczenia lvlowego lecz zabicie dema na małym może okazać się trudne ale juz 7 misja jest od 100 lvl i ukończony min. jeden tron Pits of Inferno Quest.
Mam 50 RP, chciałbym wykonać (chyba)ostatnią misję pirate qwersta (błąd zamierzony), tą na outfit. Czy dam radę biegnąc sam? (Mam sredni net, dużego skilla, lecz boję się, że cos mnie tam bloknie). Ewentualnie mogę sobie załatwić 150 ek do pomocy :]
Będzie ciężko, ja na 64 wycinałem z exevo mas san, strasznie dużo corsairow i ciężko bić je normalnie. Lepiej weź tego EK XD
wojo1310
30-11-2008, 19:49
i wlasnie mam pytanko:
POZDROB)
moze koles mial juz wczesniej paka i zrobil assasa a jak sie pak konczy i nie zmienimy outfitu to bedziemy miec caly czas taki sam jak za czasow paka.cos jeszcze?
Jacobsson
16-12-2008, 15:11
moze koles mial juz wczesniej paka i zrobil assasa a jak sie pak konczy i nie zmienimy outfitu to bedziemy miec caly czas taki sam jak za czasow paka.cos jeszcze?
Śmiesznyś :) Kiedyś, jeszcze za czasów 7.x, ten bug był, dopóki nie wprowadzili nowych outfitów. Teraz tak już nie ma. Więc albo skłamał, że ma pacc, albo Tobie się coś przywidziało.
utevo res ina "assassin
i problem rozwiazany.
Pirate Cutthroats
31-01-2009, 19:25
EDIT:
problem rozwiązany
Ja mam pytanie odnośnie Dreamer Challenge Quest. Mianowicie, żeby dostać outfit wystarczy przejść quest, czy trzeba dodatkowo uzbierać 500 demonic essence?
Bravo, bravo!
A ktos wie gdzie zaczac poszukiwania maerid comba? (grzebien syreny)
I czy ta syrena na wyspie ktora zawiaduje zolwiami transportowymi ma jakis zwiazek?
mozesz go znalesc na feru tower ;]
Zombiastyczny
17-06-2009, 20:39
ja sie chcialem wypowiedziec co do nowego addonu (sluby itp) a wienc zaczynam juz szukac dziewczyny hehe msg na prv:DB)
Smerfekk
17-06-2009, 21:08
@up
Czytaj daty, ostatni post w tym temacie był 3 miesiące temu..
ozahalski
22-06-2009, 21:25
@up
Czyli miał założyc nowy temat tak?
Valas Hune
14-07-2009, 15:47
Jako, że jest to temat ogólny o addonach, nie będę zakładał nowego.
Chciałbym się dowiedzieć ile średnio wam zajęło zdobycie zwycięskiego lottery ticket? Bo nie wiem czy opłaca mi się próbować czy zakupić od razu zwycięski.
Ja kiedyś huncilem na edron, na lvl przypadało 5+ losów. Wbiłem 20~ lvl i nie wygrałem ani razu ;< nie wiem czy nie miałem farta czy po prostu tak rzadko ten ticket się wygrywa, ale sądzę, że to pierwsze.
DK-LOG.911
14-07-2009, 15:59
@2x up
Szanse na wygrywający kupon są jak "trafić trójkę w totka", więc próbuj.
@StagG
Kolejny killer fabuły RPG. Gdy będziesz w Zakonie od razu dostaniesz (i nie piszcie teraz "a jak on chce być brother-bonesie [błąd zamierzony]?", bo Wyzwanie Śniącego zostało stworzone z myślą tylko i wyłącznie o Rycerzach Koszmaru. Bractwo wdarło się do nas i zrobiło dziurę w murze).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.