PDA

Pokaż pełną wersje : Komputer ? niepokonana maszyna?

Melabux_1
14-08-2004, 00:27
Więc moi drodzy Tibi maniacy :D coś tu chce napisać ;) i komentujcie pliz.
Po co mieć prawdziwych kolegów po co skoro ma sie Czat www.interia.pl www.onet.pl www.forum.prv.pl o co mozna sie wymienic róznymi zainteresowań.

Cz@t Vs Ziomale przed blokiem
Win:Cz@t

Po co chodzic do TESCO do CARREFOURA po co po nic :P wchodzisz na jaką kolwiek strone zamawiasz przez LAN i juz masz dzien przesylki co 5 dni

Zakupy Vs Interne-Zakupy
Win:Interne-Zakupy

Po co grać w gry planszowe po nic :P można lepiej zagrać w tibie :D

Gra planszowa Vs Gra komputerowa
Win:Gra komputerowa

Zabawy na podwórku uu tu chyba wygrają :D przy kompie siedząc około 4-5 psuje ci sie wzrok o aż 5 % !!! a na podwórku nie..

RL Zabawy Vs Komputerowe Zabawy
Win:RL Zabawy

OGÓLNIE:
KOMP:3
Inne:1

Czyli sami widzicie komp jest NIEPOKONANY !!!!

MaSteR SorC
14-08-2004, 00:41
TY TO ZYJ CALE ZYCIE W DOMU !
powietrze VS tibia
TIBIA WINS
stary tera tak na serio, jezeli bys ta siedzial przez dlugi czas przed kompem to potem bedziesz zalowal ze straciles najlepsze lata swojego zycie =/

Gonzo von Krenzel
14-08-2004, 00:47
1.
Po co chodzic do TESCO do CARREFOURA po co po nic :p wchodzisz na jaką kolwiek strone zamawiasz przez LAN i juz masz dzien przesylki co 5 dni

LAN - Local Area Network - jak przez sieć osiedlową można zrobić zakupy? ;)
Wysyłka co 5 dni? Bzdura! W dzień zaksięgowania pieniędzy na koncie lub (gdy "za pobraniem") w dzień zamówienia!

2.

Zabawy na podwórku uu tu chyba wygrają :D przy kompie siedząc około 4-5 psuje ci sie wzrok o aż 5 % !!! a na podwórku nie..

Hmmm... Ja mam monitor LCD - takie monitory nie psują wzroku ponieważ mają inną zasadę działania.

Melabux_1
14-08-2004, 00:51
Wszystkie monitory psują nawet te z siątka a co do Lan to sie pomylilem :/

TheNatoorat
14-08-2004, 08:51
Wszystkie monitory psują nawet te z siatką.
Masz rację, psują, ale te z systemem eye-defend bronią przed 97% fal które wpływają na psucie oczu! Ciekawe jaki miałbym wzrok jeśli używałbym kompa bez tego systemu? Od 7 lat codziennie siedzę przed kompem po min. 5h (me addict plx :P) i wzrok się nie pogarsza.

Melabux_1
14-08-2004, 08:54
A ile dałes za ten monitor ;)

$corcerer
14-08-2004, 12:08
No to skoro komp z netem rządzi, to siedź przed nim 24h/dobe przez 7 dni w tygodniu... A, i pamiętaj jeszcze że trzeba jakoś zarobić na łącze, prąd, jedzenie, ubrania i takie tam....

Pozatym z monitorem to przesadzasz, ja mam 14" w rodzielczości 1024x768x32 na 60hz od 7 lat i jakoś okularów nie nosze.... i bynajmniej nie siedze 2h dziennie, tylko wiecej....

Gonzo von Krenzel
14-08-2004, 12:37
Wszystkie monitory psują nawet te z siątkaAle LCD nie jest z siatką - on jest lepszy. Nie wysyła szkodliwego promieniowania. To prawie tak jakbyś siedział w kinie. ;) Na 15'' 1024x768 z częstotliwością odświeżania 60Hz już z rok jestem - wcześniej miałem zwykły CRT i jakoś okularów też nie noszę.
P.S. Sklepy internetowe - coś cudownego - tu się zgadzam.