Pokaż pełną wersje : Nowy najazd?
Don Toro
05-08-2006, 00:09
23:30 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
23:35 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay.
Oto co dzis zobaczyli gracze luminery. Czyżby nowy najazd (piratów)??
Zarz po update na Aurea był najazd piratów, dziś rano po save mieliśmy najazd tych wodnych potworków.
Na Eternii w ciagu dwuch dni byly dwa najazdy na liberty bay o.O
-dzisiaj najazd piratow
-wczoraj rasy Quara
na danubii zaraz po update był najazd quara na liberty, cipsoft chyba postanowił nauczyć pacców, żeby spieszyć się powoli :P
To samo pisalo na malverze. Chyba najazd piratow choc nie jestem pewien bo nie mam pacca ani nie gram na majnie.
grzysztof
05-08-2006, 17:17
na candi najnowszym serwie, po raz pierwszy w normalnej tibi zrespil sie ferumbas oczywiscie nawet niekt nie probowal do niego isc :]
http://img483.imageshack.us/img483/6028/femkl5.jpg
gavreonien
05-08-2006, 17:51
lol to by musialbyc hardcore ;) no ale na candi nie mial by chyba kot zbloczyc.
Na Honerze byl najazd piratow .
Dragon of Piorun
05-08-2006, 21:50
Jakich potowrów to boss, nie przypominam sobie takiego? Hmmm? Nie moge sobie przypomnieć :(
Zalgadis
05-08-2006, 21:52
Ferumbras był w tibii 5 coś więc napewno go mnie pamietasz ;p
Dragon of Piorun
05-08-2006, 22:29
Już wiem, skąd znam tą nazwe był kiedyś taki boss chyba na starej Tibii, albo zwykły potwór :o. Widziałem na screenach ze starej Tibii
A jak on wygladal i czy byl silny ?
YyyeeyIsBack
05-08-2006, 23:00
Co do tematu:
1. Atak Fermumbraa (jakos tak) na LB
2. Najazd Piratow (Dżek Sparoł :p) na to samo co wyzej
3. Najazd Quara (Takie wodne potwory) znów na LB
Czyli widac ze mamy 3 nowe rodzaje najazdow na 1 nowe miasto, a tak apropo na galanie 2.07 byl najazd piratow, 4.07 byl najazd quara i nastepnego dnia to samo :P.
A co do fermumbrasa (jakos tak), kiedys wygladal on jak demon, istnial na baaardzo starej wersji tibii. Obecnie dokonuje on atakow na LB wraz z dlami, warlockami i demonami, a sam przeistoczyl sie w potężnego.... dziadka (widzialem na filmiku:P).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.