PDA

Pokaż pełną wersje : Zanera - Wojna

Darknes
05-08-2006, 13:15
Na Zanerze wybuchla wojna. Najlepsi gracze na Zanerze z gildi Deities of Heaven panoszyli sie zabijajc kolejno wysokie lvle przez chodzmy to ze zabrali przedmiot lezacy w depot na ZIEMI ! Nadeszla pora na zmiany. Powstala nowa gilida Deities of Hell ktora wypowiedziala wojne Deities of Heaven. Pora pokazac im ze nie sa bogami i nie moga robic co im sie podoba ! Zachecam wszystkich polakow do dolaczenia do Deities of Hell X(

EDIT :

Nahzgul --> Killed at Level 106 by Cholo Robin and by Slayer Dan. !

Pora stawic opur mamy juz 1 frag mam nadzieje ze bedzie to motywacja dla innych graczy

EDIT 2 :

Deities of Heaven zmienilo nazwe od tej pory sa znai jako Dark Dragon Lineage

Aber Vego
05-08-2006, 17:55
Gralem na Zanera zanim mailem Haka Mysle ze ten Server jest coras gorszy jeszcze wojna. ;d

Shusch Here.

maly304
06-08-2006, 16:31
No przydało by sie troche uspokoić troche tą gildie przynajmniej oni będom sie nawzajem wybijac a polacy spokojnie lvle wbijac :P zanera to troche nie polski server na forum nikt nie pisze... trudno

K0nki
07-08-2006, 16:34
chciałem poinformować że Dieties of Heaventeraz zmieniło nazwe na Dark Dragon Leneage (jakoś tak)
Co do wojny to sam w niej uczestnicze poniekąd :]
Dołączyłem się do Dieties of Hell i sądze że i tak przegramy tą wojne ale DDL będzie miał dość dużo fragów i sie czegos nauczą.
Niestety bardzo trudno wygrać wojne bo DDL invituje do gildi od 80lvl a DOH od 40+ albo nawet mniejsze.
Ostatnio jak trapowali amrela to nie wiem jeszcze czemu ale każdy poprostu uciekł od niego.. dlatego apeluje do każdego kto chce pomóc Dieties of Hell niech nie boi się o swój char :]

EDIT: Po wojnie dam link do filmiku wmv. z niej bo już zacząłem kręcić.
HAIL DIETIES OF HELL!!

maly304
07-08-2006, 16:50
Ja i bym moze chcial Wam jakoś pomóc ale co ja z marnym 33 lvlem moge zrobić :P ale szczerze to będe za Dieties of Hell bo Gildia Dark Dragon Lineage za dlugo rzadzi na zanera mam nadzieje ze bedziecie zjednoczeni i wygracie wojne z Dark Dragon Lineage :D do bojuu ;d;d

K0nki
07-08-2006, 16:58
Tak dla przypomnienia jest 7:1 Dla DDL :(

Ale DDL Zabijają 40-60lvli z Dohu a Doh zabił Nahzgula (105rp)

Artursowi
07-08-2006, 17:34
ostatno (chyba 2 dni po update) był fajny widok pod depo w Carlin jak Devilocka pelno wiary przed 11 (save serwer) ubijało między nimi był Dan Slayer 113EK (nie znam do końca poprawności tej nazwy). Nie zdążyli załatwic Deviloka bo wylogowało.

K0nki
07-08-2006, 19:22
Slayer Dan..
ja widziałem głównie walki w thais.. dziś była chyba koło pohu i nie zdążyłem dojść :/
już nawet run nie można porobic w spokoju ;P
18:40 You see Knight'Hype (Level 80). He is a royal paladin.
18:40 You lose 26 hitpoints due to an attack by Knight'Hype.
18:40 You lose 134 hitpoints due to an attack by Knight'Hype.
18:40 Konki [45]: exana pox
18:40 You lose 153 hitpoints due to an attack by Knight'Hype.
18:40 Konki [45]: exura vita

potem jeszcze przylazł mago alis a zaitoo dał loga (pewnie nawet nie doszli do niego)

EDIT... chyba kolejny frag dla DDL
19:04 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zelok Kous. He was killed by Mago Alis.

maly304
08-08-2006, 12:07
Ta wojna była z góry przegrana :P lecz wszystko moze sie zdarzyć :) mam nadzieje ze ubijecie chociarz troche ludzi z DDL bedziecie mili satysfakcje ze nie poddaliscie sie :)

K0nki
10-08-2006, 00:53
heh no to kolejne fragi :))
tym razem padłem ja :]
jest teraz chyba 11:1
Położyła mnie osoba przez którą wziąłem udział w wojnie...
Niestety "trap" którego przygotowywaliśmy ponad 60minut okazał sie kompletną klapą ponieważ zamiast low lvle trapować DDL to stały i sie patrzyły...
najwieksze lvle z dohu dały loga -.- więc nic dziwnego że przegrywamy miejmy nadzieje że nie będzie do 1 chociaz...
ale bieżmy pod uwage że DDL zabija 50+lvle a DOH 100+
taki ms z ddl na jednego hita położy ms z dohu więc...

maly304
10-08-2006, 18:06
Sytuacja robi sie coraz gorsza :P jak dla mnie najlepsze byloby zakonczenie tej wojny a tak wogole to o co jest ta wojna tak dokładnie ? (cos mało osób pisze na temat tej wojny i ogolnie na temat zanery)

K0nki
10-08-2006, 18:51
o to ze ddl zabija każdego kto ma wiekszy niz 70-90+ lvl bo ma zaduzy.. kolega miał prawie 90skill dista na 40lvlu wpadł jeden z drugim i juz miał gorszy skill..

kolejny frag ;] znów przezmnie.. moja wina ze evancio na 1 sd mnie polozyl? :(

po co konczyc wojne jak kazdy z dohu jest retired? ;]

Vorlan
10-08-2006, 18:59
Wazne ze walczycie :) Powodzenia dalej chociaz chyba juz zakonczona ta wojna dlatego tez gram na non pvp przynajmniej spokoj :)

maly304
11-08-2006, 00:54
Witam ja na wojnach sie nie znam w tibi wiec za duzo radzic nie moge ogladalem tylko kilka bitew i to wszystko wiec nie bede sie za bardzo na ten temat udzielał :-).Mam nadzieje ze Dieties of Hell zrobi chociarz 2 fragi (lepiej wyglada)

K0nki
11-08-2006, 02:38
2 to juz jaci moge obiecać ;] trzeba dorwać wkońcu kogos na resecie :/ dzis jakbym wiedzial ze nie mozna dac loga ze sql na resecie

maly304
11-08-2006, 11:01
O kurde no to jak juz będą 2 fragi to nie jest tak zle goncie goncie a moze dogonicie :P a wogole te dwie gildie jakiej narodowosci są ?Brazil ? Meksyk ?