Pokaż pełną wersje : Ferumbras
Gruchol -.-
05-08-2006, 15:42
14:56 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
15:06 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
15:16 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
:evul:
trzeba poczekać na rozwój wypadków myśle że na Candi nikt nie da sobie z nim rady
Loooool..
sry pomylilo mi sie
Omfg na nowym świecie jego dawac? omg....
Ja bym nawet o edron nie myslal teraz xD
kostooch
05-08-2006, 15:51
15:16 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
Wydaje mi sie, ze chyba na edron to go nie uswiadczycie.
wiec Edron tymczasowo zamkniete?:P
Thx za info maniaku :P
druidek12
05-08-2006, 15:56
Ferumbras wrócił do swojej cytadeli ponownie. Zatrzymajcie go nim będzie za późno.
A on ma cytadele na ? PoH :D
No to tamci mają Hardcore :cup:
Lord Terus
05-08-2006, 16:00
Omg czytac nie umiecie jest tam coś o edron?
Ferumbras wrócił do swojej wieży (citadel) na nowych wyspach więc tam nikt nie pójdzie bo nawet do niego nie dojdzie
Myst Rydan
05-08-2006, 16:00
Jego cytadela jest na jednej z Dorbidden Islands. BGdzies w dziale filmy jest link do filmu z explorowania tej cytadeli.
@topic:
to bedzie masakra. Samo rpzetrwanie w tej cytadeli to nielada wyzwanie a co dopiero pokonanie samego Ferumbrassa.
Diego'Odin
05-08-2006, 16:01
moze to to cytadela co ostatnio filmik byl (oarku kolesi wyczyscilo ja - film na tym forum)
na candi nikt nie jest w stanie go pokonac orshaabala pewnie zreszta tez
Hajzer15
05-08-2006, 16:22
Lool na nowym świecie Ferumbras jego nikt nie ubije
a tu taki screen z testa od kolegi
http://img165.imageshack.us/img165/3599/ferumbraspf4uo8.jpg
Osiol221
05-08-2006, 17:01
gdzie on buszuje ?? na ankh??
On Buszuje u ciebie w Pokoju:] :p A tak Na serio to mis ie zdaje ze resp jest losowy:/
to jest pokazane na teście łebki... on sie respi na ferumbras tower czy cos w tym stylu na nowych wyspach xD ale teraz sie wymadrzylem :D :evul:
Pieczęcie w starej cytadeli ferumbrasa jaśnieją.Przygotowójąc jego śmiertelny powrót.
Powrót Ferumbrasa jest blisko.Akademia na Edron szuka bohaterów do walki z tym złem.
Ferumbras wrócił do swojej cytadeli jeszcze raz.Zatrzymajcie go zanim będzie zapóźno.
Tai'Kioku20
01-09-2006, 01:09
Lool na nowym świecie Ferumbras jego nikt nie ubije
a tu taki screen z testa od kolegi
(CUT)
Zeby to byla "antica",lub"Amera" lub Inny ze starszych swiatów tam gdzie so Hight lvl To morze by sobie poradzili. A tu Ferumbras na nowym Swiecie!!Ktos tu niemysli ,moze to tylko bylo poto aby go zobaczyc niemuszac isc do Ferumbras Tower ^^.Pzdro:D
wedlug mnie cip zaratowal sobie z graczy na tym swiecie B) nie zrespil sie on po to zeby go ktos pokonal bo to niemozliwe (przynajmiej na tych lv)
ale fajnei by wygladal filmik gdyby jednak poszli na ta wyprawe :p podejrzewam ze do drugiego poziomu by doszli :evul:
czekam na rychla smierc Ferumbrasa z rak graczy z Candii ;)
Pyro Aris
10-09-2006, 23:37
a moglby mi ktos powiedziec jakie potwory sie czaja w tej jego wiezy ? bo tibicam sie popsulo mi
gavreonien
11-09-2006, 20:25
Same najgorsze i najtrudniejsze stwory na Ciebie czekaja... Demony, Dl'e, Wrl'e, Liche,Serpent Spawny(?) i inne duperele. Ogolnie odradzam hunt solo...
duzy141991
11-09-2006, 20:51
@up taa
solo :D juz to widze hehe niezla jadka :D
@ topic
ale swoja droga tez by byla fajan zeznia jak by ktos filmowal jak ida na niego :p ile 1-3 hitow i kazdy lezy?? :D hehe
Damanrok
12-09-2006, 15:38
+ zsummonowane demony (sam Ferumbras summonuje do6 lub 7 demonów) + demony na początku + mała przestrzeń + spam
mlody_50
25-12-2007, 19:14
+ zsummonowane demony (sam Ferumbras summonuje do6 lub 7 demonów) + demony na początku + mała przestrzeń + spam
jak na Anihalatorze :D tylko ferumbras jest xd
-----------------------------------------------------
po za tym przetlumaczcie na Polski !! Xd :::::::
14:56 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
15:06 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
------------------------------------------------------
oooops.... nie popatrzylem ;/ odswierzylem stary temat ;(
plx no banned me..........
Bunczer-Smalec
25-12-2007, 20:54
Lol wy myslicie ze niedaliby rady? Candia istnieje juz troche i znajduje sie tam juz sporo h-lvls wiec jakby umieli sie dobrze zgrac to niewidze problemu zeby zabic tego kasztanowca ...
Przygotowójąc jego śmiertelny powrót.
Powrót Ferumbrasa jest blisko.Akademia na Edron szuka bohaterów do walki z tym złem.
Troche niedokładnie :P
The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
Pieczęcie na twierdzy Ferumbrasa jaśnieją. Przygotujcie się na JEGO powrót, śmiertelnicy.
The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
Edrońska Akademia wzywa Bohaterów do walki z tym złem.
W swojej wieży. Żaden FACC go raczej nie uświadczy, nie trząście portkami ^^
Ta, 20 od razu...
3, nie 7... -.-'
eloMurarz89elo
25-12-2007, 21:44
Lol wy myslicie ze niedaliby rady? Candia istnieje juz troche i znajduje sie tam juz sporo h-lvls wiec jakby umieli sie dobrze zgrac to niewidze problemu zeby zabic tego kasztanowca ...
Patrz na date zalozenia tematu wtedy nie mieli, teraz maja:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.