Pokaż pełną wersje : Nowy Odlotowy addon
Taki sobie nowy addonik trzeba dac za niego dsm i meduza shield dla npc :
http://i6.photobucket.com/albums/y248/Siwyrox/addon.jpg
hihi
Na moim swiecie chyba nikt nie odwazy sie wywalic 180-200k w błoto..
Wybraniec Ludzi
05-08-2006, 16:17
na moim 2 osoby widzialem ale u mnie to jest kolo 80k :P
A rots i Blue robe, to mikolaj za ciebie zaplaci?
nie wrzucaj nie swoich fotek -.-
nie wrzucaj nie swoich fotek -.-
Jak nie swoich ?:|
To jest jego postac :confused:
Whoo, DSMa i Meduse za addona o.o? No nieźle. Ale w końcu ten koleś też nie byle kto (125 ms). Tak czy inaczej żeby wydać kilkaset k na dodatek do outfitu trzeba być naprawde bogatym...
Może rozwiniesz wypowiedz? Niezbyt zrozumiałem :p
ja nie wiem jak chcesz krytykowac to nie pisz zrobiłem te zdjecie i chcem pokazac czy warto dawac takie itemy : > za taki oufit mi sie spodobał wiec pomyslałem ze zrobi i on mi pozwolił wiec nie muw takich głupot
i rots i blue robe tez trzeba dac ale powiedziałem wyzej zeby wiedziec o którego npc chodzi wiec nie rozpisywałem questa bo to Qs
YY ja slyszalem ze tego addona sie zdobywa za zabicie 4 demonow w pewnej misji. Ale jak sie myle to nie bijcie :p
Pozdro 4allB)
NIe dal bym takiego eq za stroik :P
http://img204.imageshack.us/img204/1586/eqar0.png
Trzeba dać DSM, medusa shiels, ring of the sky i chyba crown legi(co do ostatniego nei mam pewności ale raczej tak).
U mnie sam dsm stoi 190k więc powidzenie, że prędko zoabcze kogoś na honerze z tym : ).
szymon287
06-08-2006, 12:56
Trzeba dać DSM, medusa shiels, ring of the sky i chyba crown legi(co do ostatniego nei mam pewności ale raczej tak).
U mnie sam dsm stoi 190k więc powidzenie, że prędko zoabcze kogoś na honerze z tym : ).
tak c legi ;)
Fillipex
06-08-2006, 13:47
wlasnie.... tak jak napisaly 2 osoby wyzej to trzeba dac dsm, crown legi, medusa shield i ring of the sky i tutaj widac ze Ty (autorze tematu) nie masz tego addona bo napisales ze trzeba dac tylko dsm i medusa shield a trzeba dac wiecej... czyli skad masz niby czache na glowie? A to proste.. na tibia.org.pl pojawily sie 2 boty w ktorych mozna ustawic ze masz addona.. jedynie Ty go widzisz a inni nie.. prkatycznie nieprzydatne... chyba ze ktos chce sie dowartosciowywac/podniecac tym ze ma jakis addon tak naprawde go nie majac albo mozna tym sprawdzic jak wyglada sie w danym addonie.... myslales ze bedziesz fajny jak wkrecisz innych ze masz tego addona? I don't thnik so... -.-'
Zielone Berety
06-08-2006, 13:47
a co trza powiedziec zeby dowiedziec sie co koles potrzebuje za addona ?
#2x up...
addona ma gosc na 125 levelu sorc, autor tematu jest pallkiem i zrobil screena temu gsciowi..
Fillipex
06-08-2006, 14:03
w sumie tak.. zwracam honor.. my bad
Terrey Knight
06-08-2006, 15:54
A wy jak dajecie itemki to wiecie jaki Addon bedziecie miec?Jest gdzies napisane ze za to i za to taki addon? xD
...nie muw...
ortografia
@topic
mi sie ten outfit nie podobra wcale i bym nie dal takich przedmiotow (bo ich nie mam i by mi bylo zal)
Teh Centix
06-08-2006, 16:11
@Frapper
Quest Spoling plax...
@Autor Teamtu
Multi Client plax...
@Topic Fajny Addon, widzialem ten addon.
Mazur199
06-08-2006, 16:16
Jedyne co mnie w tym interesuje to tibia mc w pasku zadań -.-
A mi sie ten addon podoba i dalem za niego te rzeczy i wcale a wcale nie zaluje :)teraz wygladam bosko xD pozdrowionka dla wszystkich
Jedyne co mnie w tym interesuje to tibia mc w pasku zadań -.-
To niech cie nie interesuje bo to nie twoja sprawa ;)
up@: Maniak musze sie przejsc pod twoja chate i cie tam uchwycic i zbaczyc :P swoja droga mozesz mi addona kupic i w 2 bedziemy szpanowac w ab :P
ej po pierwsze sory za ortografie nauczycielu od polskiego juz wiecej to sie nie powtórzy sory za mc ale jak uciekam przed pk to mam chara na trapie do ropania zeby przezyc a akurat nie wydaje kasy na parcelki itd ten temat jest nie po to zeby napisac co sie daje bo to wiem napisałem tak te dwa itemy zeby ludzie wiedzieli o co chodzi (jakis quest) wiec nie piszcie głupot chciałem tylko pokazac jak wyglada nowy jeden z oufitów;(
kostooch
07-08-2006, 12:24
ej po pierwsze sory za ortografie nauczycielu od polskiego juz wiecej to sie nie powtórzy sory za mc ale jak uciekam przed pk to mam chara na trapie do ropania zeby przezyc a akurat nie wydaje kasy na parcelki itd ten temat jest nie po to zeby napisac co sie daje bo to wiem napisałem tak te dwa itemy zeby ludzie wiedzieli o co chodzi (jakis quest) wiec nie piszcie głupot chciałem tylko pokazac jak wyglada nowy jeden z oufitów;(
Za pozno, juz masz delete konta.
Wkurzony Przemek
07-08-2006, 12:34
Na Refugii Okolo 240k w bloto to jest Glupota:p :) Ale Mi Sie Podoba :] Chociaz Mnie Na Tyle Nie Stac :(
Nie ladnie mc uzywac, czyzby gm juz dostal tego ssa ode mnie??
Asslicker od tengu :(
Trzeba zainwestowac w takie rzeczy jak desintegrate dfy magic walle itd skoro trzeba mc uzywac. Report :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.