Pokaż pełną wersje : Duże spawny ghouli
Witam,
na początku powiem - tak szukałem, znalazłem 5 stron totalnie nie na temat, większość to tematy ze zdjęciami. Temat gdzie znajde danego potwora to porażka, kilkadziesiąt stron. Zakładam więc ten temat. Gdzie znajde dużo(żeby było co bić a nie 2-3) ghouli? Mam pacc. Nie, nie wiem który tomb.
Bardzo potrzebuje ghouli(nie potrzebuje głupich skórek, do głupich addonów).
Z góry dziękuje
Crash
down@
Kumple bez pacc kampią ghostland to nei będę się im wcinał.
Ja osbisce polecam ci gohstland ,
Pewnie próbowałeś ale jak dobrze trafisz to możesz spotkać nawet po 5-6 ghouli naraz. Jeśli chodzi o tomby to ci nie pomoge miałem pacca ale szczególnie z niego nie korzysatełem (glównie chodziło o promocje)wiec nie wiem gdzie są ghoule dla pacc.
"Tibia to tylko gra"
Best solodemon skeleton
Best teamgiant spider
Witam. Blad widze w samym zadawaniu pytania: Jestes knight? Tak wynika z podpisu pod nickiem.
Jesli knight to proponuje tombe przy palmach <wychodzac na polnoc, idziesz do wody,na wschod i potem na maxa na poludnie>. Niestety, pokazanie konkretnie gdzie jest tomba, jest podchodzace pod quest spoiling <Do i have right?>
Podaj konkretnie swoje dane, lvl, prof, mlvl <eventualnie skille>.
Chycel~~
47 ek 78/77 6 mlvl. Uhmm chodzi ci o tomb na takim półwyspie?czy po prawej stronie od miasta?
A co jest złego w powiedzeniu gdzie jest tomb? Toż to tam tylko HOTA quest jest.
down@ to zobacz na tibia.erig.net jaki to tomb i napisz mi na pw nazwe.
Ale samo znalezienie tomby jest uwazane za qs, dlatego tez mowie ze sie idzie w prawo od polnocno-wschodniego wyjscia z ankh, idziesz do wody w prawo i na poludnie <<tam sa palmiaste?! tomby>>
Chycel~~
Shadow Intro
06-08-2006, 14:01
Ghost Land.
pawel ziom
06-08-2006, 14:22
duzo ghouli jest w dark catedral !! jak nikogo niema to 6 jest na spox .. ale na koncu korytarza jest ds !!!
Vysal sath
06-08-2006, 14:37
Penis..ula tomb poziom 1 około 15 na cały tomb
Jerzolux
06-08-2006, 14:39
Na dc,ghoul room quest(w ancient temple) i w anceint temple przy slimach( najpierw 2 razem,a w drugiej jakisni przy ful respie 4 + kilka szkieletów
up:
ale on woli ghoule... -.-
topic:
penesuela tomb - sam tam expie ale na 47 lvl to jest troche za maly spawn, chyba ze pojdziesz na -2 ale tam moze byc goraco ;P
tar tomb - tam jest troche ghouli, dasz na nim spokojnie rade na -1, czasem chodze tam 38 ek :D sa pomieszczenia gdzie znajdziesz 3-4 ghoule na raz, ale pare kratek dalej jest nastepne a spawn szybki ;p
Jest jeszcze jedno miejsce gdzie respawi sie okolo 8 ghouli i 1 ds. Podziemia thais, za poisonem, potem schody i tp. =]
King Mati
08-08-2006, 21:36
Nie, nie wiem który tomb
W kazdym tombie jest pelno ghuli a bez straty uhow to najwiecej bedzie na bagnach ( czy tam ropa bo ruznie muwia)
..::QRAS::..
08-08-2006, 21:50
( czy tam ropa bo ruznie muwia)
Ja wysiadam przy nim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.