Pokaż pełną wersje : SAVE Gry Tibia-Co robicie w tym czasie??
Cześć.Interesuje mnie co robicie w czasie save gry Tibia(opcjonalnie trwa on od 8-15 minut ale może nieraz się przedłużac)ale co przez ten czas robicie to jest ciekawe
P.S Może jakieś punkciki reputki byscie dali he he :)
Bye
Dwimenor
14-08-2004, 11:03
HEHe
Nic nie robie, bo żadko włanczam kompa przed 10:D
Rano jak wstaje to od razu do Tibii. W czasie SAVE'a jem sniadanie, bo potem nie mam czasu, bo gram do 14.00 w Tibie. Potem przychodza starzy do domu i mowia, ze siedze caly dzien przed kompem i zebym szedl na pole. Ale ja o 15.00 jem obiad, a potem gram w Tibie tak do 17.00. Potem ogladam TV, jem kolacje i ide spac :P
A rano jak wstaje to od razu do Tibii. W czasie SAVE'a jem sniadanie, bo potem nie mam czasu, bo gram do 14.00 w Tibie... :)
Vanhelsen
14-08-2004, 13:21
Ja w czasie restartu servów włanczam sobie tibianews i przeglądam artykuły :D, A forum odwiedzam bezprzerwy jak jestem w tibii on-line. (Robie hmmy i uhy wienc niema się co dziwic :P)
nightkin
14-08-2004, 15:51
Przygotowuje sobie sniadanie i kawe, czasami zdarze wziasc szybki prysznic. A sniadanie spozywam zazwyczaj juz jak gram, bo moja gra sorcem w godzinach rannych ograniczania sie do palenia many, czasami jakies dwarfy ;)
Ja jem se normalnie śniadanko a jak zdąrze co coś na stronce oglądam:jakieś niusy albo coś innego
jem sniadanie, czytam forum lub jakies artykuly, ew. jak mi sie chce to wyjde z psem ;]
Ide szybko zrobic sniadanie jem je przy TV i czkeam az do 12,10 :>
Kiedy jest save siedze tu na forum
Zawsze sie wylogowywuje o 8:59 wiec save u mnie trwa tylko okolo 7 minut
P.S Może jakieś punkciki reputki byscie dali he he :)
Bye
A mogą być ujemne za dublowanie tematów?
zazwyczaj spie bo wstaje zawsze okolo 10-11;p;p
Ja gram na Antice a save tam jest o 9.00 a ja wstaje zazwyczaj ok. 9.30 :D
(dla niekumatych- śpie w tym czasie :D)
SRY za powtórzenie ale to prawda :D
Ja wstaje po 10 30 (przewaznie) siadam sobie do Tibi..... Gram do 11 58 robi sie save. To ja szybciutko sie ubieram ide sie umyje ubiore i hop z pieskiem, wpadam i odrazu do Tibi miedzyczasie ajk gram spozywam sniadanko..:D
Master Of Dragon
14-08-2004, 18:35
Co ja mam robić przez 10 minut,poprostu czekam albo wchodze na forka i pisze posty ;)(:
Podczas tego elementu najczęściej wstaje(zajmuje mi to 20 minut)
I od razu siadam do tibii.
I tak do ok.10...I wtedy szybciorem zjadam breakveryfasta i powracam do śwata tibii...
0 filozofii...
Dyskutuje z kolegą na gg, czemu ss są takie długie :P
W czasie save : włączam postać(którąś z wielu)na innym serverze gdzie nie ma save o tej godzinie lub włączam grę : www.battleon.com --polecam.
Tak spędzam czas do 9:10.Wchodze w tibię i gram w battleon(robie runki lub trenuje)
krystian14
14-08-2004, 19:34
A ja najczesciej ogladam filmy na tibia cam.:)
Sory ale jakie glupie pytanie... Save serwera trwa jakies 5min. i co w tym czasie mozna zrobic?? Mozna pojsc zrobic siusiu do lazienki lub cos do jedzenia. Ale ten czas i tak jest zbyt krotki by opisywac co w czasie niego sie robi...
To ja moze dodam tutaj cos, co przeczytalem (chyba) na tibia.pl : (moze byc troche poprzekrecane)
"Regularne granie w Tibię prowadzi do jedzenia regularnych posilkow - co kazdy reset servera" :) :) a ja osobiscie robie sobie sniadanie podczas save`u (jem juz raczej rprzy kompie) pozdrawiam
Serafinek
14-08-2004, 21:28
Ja przewaznie patrze co nowego na forum albo musze zajac sie mlodszymi siostrami.
a ja przeglądam informacje na onecie albo siedze na forum :D
Yavalion
14-08-2004, 23:02
Robie kanapki i termos kawy.
Ja w godzinie 9:00-9:15 robie jeść dla mojgo legwana zielonego
Dagorlad
16-08-2004, 23:08
Przez te pietnascie minut sprawdzam co slychac w mojm gubie na reddragon'ie, jak tam wypadl po przeliczeniu i czy nie ponioslem duzych strat po przeliczeniu ;)
Hmm... ja tam mam resa o 9:00 wiec zawsze go przespie :P ale nawet jak mi sie uda wstac wczesniej to spacerek s pieskiem :) sniadanko i na tibie ;)
To ja jestem jakis inny, poniewaz podczas save zwykle...
... klade sie spac :)
Ja przeglądam to forum i gadam na gg.
Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 11:49
Trybie (gram w "Tribes2"). No i IRC oczywiście...
Gothar II
17-08-2004, 12:02
A ja się budze o 11.00 i mam problem z głowy :P
Blind Guardian
17-08-2004, 12:03
ja zwykle laze od sciany do sciany i czekam na koniec restartu ^^ (teraz mam restart wlasnie... szybko.... :/)
pabloxxl
17-08-2004, 12:16
Ja ide do kuchni i robie sobie "Chocapiki" :)
Ja zazwyczaj juz ustawiam playliste na winampie na nastepne pare godzin xD
Ja to zazwyczaj śpie lub jem śniadanie (nie przy komputerze :P), kiedys to czekalem az sie skonczy save i czytalem tibia.pl :).
Vicious Phoenix
17-08-2004, 13:55
Cóż, za każdym razem robie coś innego, ale faktem jest to że zawsze się wtedy nudze :p
Hegemmon
17-08-2004, 14:04
Ja w ciągu tych ~10 minut jem, myję się, śpię, oglądam tv itp bo w końcu kiedyś muszę to zrobić a z tego co wiem, to nie da się dobrze grac i spać jednocześnie ;)
Ja wchodze sobie na forum patrze jakie głupoty ludzie piszą albo jakie mądroty??Na tibia com patrze lvle kolegów itp itd ogólnie odwiedxzam wszystkie stronki o tibia lub piłce nożnej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.