Pokaż pełn± wersje : lurowanie gsa i zrombany up date
Marcin the knight
14-08-2004, 11:52
dzis z rana jak codzien szlem z venore do kazz trenowac z dwarfami dzien wczesniej wyobilem skile po 63 co oznacza ze byl bym na liscie axe ide se mialem tylko 2 uh i spotakalem zlurowanego gsa miedzy venore a dwarf mostem doszedlem prawie do dwarfuw tylko z 2 uh jednak noob mnie zablokowal nienawidze tych ***anych lulerów i ten up date gs 2 razy szybszy !!! czy tylko ja mam takieklopoty z tym up date?? bh,witch,hunter shaman mino mag guard dragon wszystko jest zdrombane
Jak to Ferdziu Kiepski powiedział: "Co sie polepszy,...to sie popieprzy..." ;) dobrze będzie
moja kolezanka tez miala z gs ten sam wypadek:(
q...! mogli Cipowie zmienic takie cos ze giant spidery uciekaja wtedy jak sa daleko od poh :baby: X( nienawidze tych co luruja potwory:(
blad ci ludzie nie luruja nawet 50 lvl nie ma szans z gsem wiec se wiecie kto luruje 70 lvle?? po co?? dla 20 gp nieeeeeeeeee oni chcieli zlurowac ale im nie wyszlo... ja majac 60 lvl ledwo zabilem gsa (zuzylem 3 bp uhow)
5 wersów tekstu i trzy przecinki :| Wiesz, przydałoby się jeszcze "kilka" znaków interpunkcyjnych.
Poza tym..Nic nie jest "zdrombane". Po prostu GM'y utrudniaj± nam grę, za co trzeba ich pochwalić. Skragi s± nieuniknione. Trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Pozatym teraz będzie więcej GS huntów, mianowicie Pallki wezm± knightów na blockerów.
W propozycjach na nowe update ,plowa wiary chciala ulepszoych potworkow.Treaz je maja i tylko narzekaja.A jesli chodzi o lurowanie gs to po update jest to 10x trudniejsze,a to ze jest jeszcze pare ziomow ktorzy moga zlurowac gs jest nieuniknione.
Nie jest az tak zle...idzie sie przyzwyczaic. Wkoncu co to za gra jak sie widzi 2-3 palkow na mniej jak 30 lvlu co chodza po pohu i zabijaja GSy a ja jako knight musialem marnowac kupe run i jeszcze bylo malo...
Siergiey
14-08-2004, 20:22
@adaras
Nie GMy utrudniaja gre tylko CIPy. GameMasterzy sa od pilnowania porzadku, ale cos im nie wychodzi ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.