PDA

Pokaż pełną wersje : Trolle

Max121
07-08-2006, 01:00
Nie dziwcie się, że zakładam ten temat właśnie tutaj. Może to nie jest kolene fake'story, ale jest bardzo związane z forum o fake'ach.
A więc czy zauważyliście koledzy, że tylko w większości trollowane jest to forum ?? (W innych też się zdarza, lecz nie tak mocne jak tutaj.) Jesteśmy ciągle spammowani przez te wszystkie "Kasinisy" i inne "Albertusy". I ja zadaję proste pytanie. "Dlaczego właśnie my?" Dlaczego praktycznie tylko na tym forum (oczywiście o fake'ach) można być zwyzywanym od męskich narządów, itp. Czy to nie jest dziwne. Dlaczego trolle wybierają właśnie fake'i.
Proszę o konstruktywne odpowiedzi.

P.S. Modkowie nie bijcie :P

Dark Alphadron
07-08-2006, 08:28
Ty nie widziałeś co się dzialo na Tajemnicach Rookgaardu. Zwłaszcza w tematach niejakiego Stonogi. TE wszystkie Biale_Anioly, Wyroby Mięsne...
Temat uważam za zbędny. Wg. mnie do usunięcia.

Krizz
07-08-2006, 09:03
- czyścimy.

Max121
07-08-2006, 10:38
@Dark Alphadron
Masz trochę racji, ale według mnie tam nie jest jeszcze tak źle. Wiem, że w tych wszystkich tematach o sof i mm jest pełno trolli, ale tutaj są, że tak powiem najgorsze (mountain troll ^^).

@Dark Kriss
1. Też to lubię.
2. Jak wyżej.
3. Tak samo.
Teściowa nie zawsze może być zła... Gorsi są kumple którzy niszczą ci płyty za 100zł -.-

Sir zajacc smialy
07-08-2006, 11:46
@up
Mi kumpel zepsuł Diablo 2 z dodatkiem za lączną cenę 100 zł (kupowałem 2 lata temu, obecnie kosztuje 50)
@top
Zdecyowanie masz racje! A wiesz dlaczego oni są właśnie tu? Bo pomyśl, że dla takiego kogoś samo wystąpienie w fake nawet jako sprzątaczka jest zaszczytem. Kiedyś był tu taki jegomość, nie pamiętam nicka ale komentował mój fake że najlepszy na forum 10/10 itp. i w P.S-ie napisał, czy nie mógł by wystąpić. Grzecznie mu odpisałem że mógłby, jeśli ruszy dupe i zacznie robić DOBRE fake'i takie jak np. właśnie Dark Kriss. Chyba go wtedy uraziłem, bo od tamtego czasu zaczął wyzywać mój fake, że to shit, 0/10 i myślał, że będę się tym przejmował. Ale cicho mu powiedziałem że mu dziękuję, bo robi mi reklame. I więcej sie nie odezwał. Szkoda ;<

Był też taki koleś co KAŻDY (słownie: KAŻDY) fake reklamował żę zajefajny itp. (najniższa ocena to 8/10 - taki shit że wtydziłbym sie go pokazać!!!) i przy KAŻDEJ ocenie pisał czy mógłby wystąpić. Nie wystąpił w żadnym i już sie nie odezwał.

Co do moderatorów - prosiłbym nie usuwać tego tematu, to są swego rodzaju przemyślenia, to powinno pozostać.

Avager
07-08-2006, 14:40
Kurde, musze sie pospieszyc z Forumia ;/ .. ale nie mam zbytnio wolnego czasu ;( ... no coz, trzeba cos bedzie znalezc...

Topic:
A ja je lubie, te trolle sa takie "suodke", milo czasem popatrzec jak taki "Master_Of_Darknesss666" pisze "bykuf 100" w jednym zdaniu. To takie urocze.
Takze "koffane" jest, gdy taki "supher hlvl s Tybii" sie wczepi w rozmowe, wywyzszajac sie swym Maniactwem, ze w ciagu 5 dni nabil ten 60 lvl grajac 24/7 bo mamusia i tatus wyjechali do...gdzies tam .

Kraon
08-08-2006, 10:07
Tiaa... one som fajne !1111 so ot nich chdzedzie ?!

A tak na serio :

Po to mam moją akcje w podpisie ^^ !

Dark Alphadron
08-08-2006, 13:39
@up
Przyłączam się, ale nie chce mi się wczytać obraz. Jak na razie wkleję sprite trolla z Tibii.
@Max
Co trzeci koleś z tamtego forum mówi "rze jesteźcie idjoci bo ja mam spike sword/pojson dager/bras armor a wy nie hahahaha noby" lub "nie pi***olic mi że sunrise ma spike sworda, spikesworda mam JA ale nie powiem jak zdobyc bo to qs bo dostane bana msg na pw plx" itp... Trollowość tego i tamtego jest podobna, nie ma co porównywać.

Tom The Tanner
08-08-2006, 16:45
Ty nie widziałeś co się dzialo na Tajemnicach Rookgaardu. Zwłaszcza w tematach niejakiego Stonogi. TE wszystkie Biale_Anioly, Wyroby Mięsne...
Temat uważam za zbędny. Wg. mnie do usunięcia.

Masz całkowitą rację ale CO zrobić? Trzeba urządzać takie akcje jak naprzykład ktoś tam miał w podpisie.

Max121
08-08-2006, 16:58
Według mnie ten temat może być dobry na swoje refleksje co z tym zrobić. Bo jednak akcje w podpisie raczej nie wystarczają. Niestety...

Wolfgar
08-08-2006, 17:19
Gdyby na jakimś wortalu przeprowadzić ankietę: 'Najmniej kulturalni użtykownicy forum to użytkownicy forum:' to myślę, że Tibia.pl by przodowała, te wszystkie pełne nienawiści wyrzuty w kierunku innych użytkowników to coś z czym można się spotkać tylko na tym forum.

Koper of Drawno
08-08-2006, 17:20
@up
Zgadzam sie na tibia.pl jest wiekszosc trolli tego swiata tylko szkoda ze nie da sie ich zwalczac procz wytykania im tego ;<

Tom The Tanner
08-08-2006, 17:30
Może zacznijmy od tego że ignorowanie trolli nic niedaje. :/ Myśleć... myśleć... myśleć...

Awer Redeye
08-08-2006, 17:39
@up jest na to sposób- banować ich na ip, a jeśli mają postacie w rl tibii to rookować!

Max121
08-08-2006, 17:49
@up
Panie trollu proszę stąd wyjść... -.- Rookować ich... Po tej wypowiedzi wiadomo, że jesteś trollem...

Koper of Drawno
08-08-2006, 18:03
@up,up
TROLL !!!!!!!!!!! ROOK HIM PLAX !!

Dark Sven
09-08-2006, 08:10
nu te fszystkie awadzery krofale oferty, crzaony nochary to takie wielkie noobostwo ^^*

Jak sobie z tym radzić? Poprostu dac nowego uzytkownika- półmoda który może dawać maxymalnie do 5 pointów karnych, a za wzorową służbe dostaje moda...
Lub też trzeba cały czas ich raportować za wszystko ( tak jak ja) podpis, błędy przeklenstwa, trollowanie ORAZ karmienie trolla powinno byc karane z wyższą surowością. Niektórzy sobie szydzą jak sie wszyscy pluja...
" nappp ban him!!!1kill plas111111nooononb trooollllllllllll"

Sir zajacc smialy
09-08-2006, 11:17
nu te fszystkie awadzery krofale oferty, crzaony nochary to takie wielkie noobostwo ^^*

Jak sobie z tym radzić? Poprostu dac nowego uzytkownika- półmoda który może dawać maxymalnie do 5 pointów karnych, a za wzorową służbe dostaje moda...
Lub też trzeba cały czas ich raportować za wszystko ( tak jak ja) podpis, błędy przeklenstwa, trollowanie ORAZ karmienie trolla powinno byc karane z wyższą surowością. Niektórzy sobie szydzą jak sie wszyscy pluja...
" nappp ban him!!!1kill plas111111nooononb trooollllllllllll"

CO?! Jak sie tak robi?! Zaraz takiego zakładam!!! Karne lecą!!!