Pokaż pełną wersje : Pkowanie na aurorze
Oto pekwanie na nowym świecie
http://www.angelfire.com/weird2/jitmovies/AureaPking.rec
ok działa nareszcie
****a nie wiem co sie do jasnej pipy dzieje nie wiem czemu źle to sie dzieje może ktoś podać poczte ja mu to wyśle i da na swuj server ftp.
ancient kavu
14-08-2004, 14:11
Knajcik prosze, edytuj posty.
Już zasysam.. Za chwile zdam relacje
Edit: Nawet do końca nie obejżalem. Zakończyłem oglądanie na tam jak dostał red skulla. Ogólnie film nudny. Sam autar się do tego przyznał.
MaSteR SorC
14-08-2004, 14:13
tesh jush zzsysam, i z tego co widze, ile zajmuje to za jakies 1,5h dam opinie = )
MaSteR SorC
14-08-2004, 14:22
Fajnie =/ jush sciagnalem, i zajarany sobie ogladam, do momentu jak nie podszedl do goscia ktory byl w depo i z nim gadal, i wtedy filmik sie wylacza = (
Tez mam taki problem. Jak ogladalem filmik, to (przypuszczam) ze jak chcieli trade zrobic to mi sie error pokazuje, poczym Tibia sie wylacza. Identycznie mialem z filmikiem z tym slubem. Ogladam se i ogladam a po pewnym czasie jak zabawa sie rozkrecala to co? "kick" z errorem :( Powiedzcie mi co mam zrobic aby ogladac cale filmiki bez urywek :/ Plzz
ancient kavu
14-08-2004, 23:06
Re up: To że się Ci zacina to najprawdopodobniej wina wadliwego filmiku. Wszystkim się będzie zacinać.
Filmik taki sobie... śmieszył mnie w pewnej cześci :) Typ zabił malo osób ale mial określony cel hehe.. ciekawe zaco.. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.