PDA

Pokaż pełną wersje : Jak pokonac beho z 14 lvl sposobem up-down ??

Derog Stron
07-08-2006, 13:23
Mam problem jak mam powalic beho na 14 lvl niewiem.. prosze na piszczie jestem sorciem mam eq scale armor p legi dark helmet dwarven hsield i wand of dragobreath ;(

Buciq
07-08-2006, 13:27
ty jestes jakis dziwny :confused: jak ty chcesz zabic beho 14 sorc z beznadziejnym eq. Od razu ded. ani runek a ni eq no po prostu bez komentarza

Damus Sarmii
07-08-2006, 13:29
Po pierwsze to po co ci powalac beho?nie lepiej se isc expic na orkach albo na dc a nie pisac glupie posty jak beho powalic.Ale odpowiem na pytanie.beho powalisz runami SD albo hmm i musisz miec uhy bo manashield z tego co mi wiadomo jest od 15 lvl.

Dandrok II
07-08-2006, 13:33
up & up up
lol? jak sie nie znacie to co mowicie? co ma eq do bicia beholdera? mocno bije z melee?xD takie eq jak ma wystarczy na te szkielety. bo co sd/hmm? albo uhy? lol? nie ma exury gran? moim n00bcharem zabijem beholdera majac 13 lvl bez uh/sd/ue/summonow -.-

Serious Sam
07-08-2006, 23:17
@up masz racje do beho nie trzeba mieć dobrego eq,wystarczą runki.
@up@up Manashield jest od 14 lvlca;)

MlodyPL
08-08-2006, 00:22
Nom normalnie a jak ty chciales wklepujesz mana shield i jazzda.

Tiresan
08-08-2006, 00:37
a nielepiej dac sobie spokoj z beho jak lepiej isc do thais na cyklopy ?? (beho 20 expa wiecej i loot)

Jaszczurek
08-08-2006, 01:13
moim n00bcharem zabijem beholdera majac 13 lvl bez uh/sd/ue/summonow -.-

Mój kolega mówił tak samo a po 4 behach ujrzał napis "you are dead"
To zależy jakie beh ma "hity" Raz puści dwa czary innym razem więcej

@topic

Odpuść sobie. Lepiej pójdź na roty. A jak już chcesz to do metody up&down dobre są fieldy, tylko długo trzeba czekać. ( Nabij wyższy lvl i energy fieldami )

daniell12
08-08-2006, 01:25
no nie wiem trudna sprawa ale lepiej idz do carlin na ghule;)

grzysztof
08-08-2006, 11:23
Odpowiem dlatego że zadna odpowiedz z góry oprocz tego ze beho nie trzeba zabijac wogóle na tym levelu nie ma sensu.
Na beho też mozna isc zupelnie bez eq co da prawie takie same obraznia.

Co do tego sposobu najtaniej i najlepiej jest kupic runke fire field/energy field zejsc do niego, potraktowac go runą wejsc poczekac az ogien minie i tak pare razy aż beholder polegnie.

Picasso
08-08-2006, 11:31
Fakt faktem, ze beho to jakis evul pr0 monsters nie nalezy, ale jak mu cos odbije to potrafi wsadzic niezlego combosa xD Ostatnio expiac na dc moim 28lv sorcem wpadlem na beho i w sekunde z prawie full hp spadlo na red o_O

Sd beho rzadko kiedy trafia i najczesciej ta walka wyglada tak, ze beho wyssie ze 30 many i uderzy za 40 z czegos tam. Walczac z nim musisz byc caly czas jak najblizej niego bo on zawsze chce zachowac dystans a jesli mu to uniemozliwiasz to nie bedzie atakowal tak mocno.

Cineek
09-08-2006, 17:46
wes wyjeba cała mane przed wejsciem
tak na poczatek musisz Miec 0 many wchodzisz podchodisz do beho shielety cie trapuje i krzyczsz "halp halb on befo halc"
No moze Ci sie uda
Zycze powodzenia...

A tak Serio to nie wiem po co na beho ci isc
napewno nie up/down

Patysiak
09-08-2006, 20:40
Beholder (rzadko co prawda, ale jednak) zostawia całkiem niezłe itemki (beho shield, quamire rod, beho eyes, two handed sword), a na takim lvl pewnie to go najbardziej pociąga. Powiadacie że up/down jest do bani, a spójrzmy np. na resp beha koło Kazordoon. Jeśli gościu zainwestuje troche hajsu w manaski i runki to napewno go zabije, a jesli nawet nic nie poleci i to będzie zupełny waste to i tak zostana NIEZAPOMNIANE wrażenia. :-)

Celoz
09-08-2006, 20:45
Mam problem jak mam powalic beho na 14 lvl niewiem.. prosze na piszczie jestem sorciem mam eq scale armor p legi dark helmet dwarven hsield i wand of dragobreath ;(

2-5 HMM / LMM + utamo vita + uh / ih + ewentualnie SD no i beholder pwnd

Trias
09-08-2006, 20:55
Ja tam od 12 albo 13 poziomu walczę z beholderami (fakt że pojedyncze respy) i tylko raz z mi się zdarzyło że z zielonego hp spadłem na "You are dead" od sd Ale nie jestem do końca pewien czy nie miałem wtedy kicka i po prostu nie zauważyłem drugiego sd albo hmm. Ale faktem jest że dla mało doświadczonego maga/druida bez run ewentualnie manasków beho to bardzo trudny przeciwnik, nawet mana shield może zawieść zwłaszcza jeśli zostanie się pozbawionym many. Dlatego na tym poziomie polecam Ci expienie na dc (moje ulubione expowisko), chyba że wolisz orki w Ancient Temple.
A jeśli naprawdę zależy Ci na tym beholderze to poroś jakiegoś kolegę niech pomoże Ci wysłać go przedwcześnie do "Wiekuistego Okulisty".

Voyteq
09-08-2006, 21:01
bez przesady... ja soluje 1 beho tego kolo kazz sorciem na 13 lvl bez zadnych run itp... wystarczy mi rozdzka, light healing i juz po nim. przede wszystkim wale w beho a nie skeletony..... nawet nie trzeba robic up/down

luba126
09-08-2006, 21:09
z 14 levelem na beho chcesz isc i jeszcze takie eq poprostu dobijasz mnie 8o

shoq
10-08-2006, 11:29
Można spokojnie na 14 levie pokonać beholdera, ale sorcem... Dragonbreathem zadaje się niewielkie obrażenia, więc beho może zabić szybciej ciebie niż ty jego ;]. Przydadzą ci się więc runki ofensywne albo leczące (wedle uznania).

Tegar
10-08-2006, 11:44
up & up up
lol? jak sie nie znacie to co mowicie? co ma eq do bicia beholdera? mocno bije z melee?xD takie eq jak ma wystarczy na te szkielety. bo co sd/hmm? albo uhy? lol? nie ma exury gran? moim n00bcharem zabijem beholdera majac 13 lvl bez uh/sd/ue/summonow -.-

LOL eq ma duzo do bicia baho Ja jak bylem bez tarczy z c setem to baho mnie walil 50~ a jak mialem c seta z v shieldem to tylko czasami mnie walil po 40,Jak sie ma dobre eq to nawet beho z sd po 0 wali,i widac kto tu sie nie zna ...

Mefisto-duriel
10-08-2006, 20:35
Gościu ja mam lepsze eku od cibie:p i 14 lvl a mnie beho na strzała no moze na 2 a ty chcesz go zabic chyba że skimś kto ma 25lvl i dobre eq:D :] to tak:)

móc
10-08-2006, 20:49
jak ty chcesz zabic beho 14 sorc z beznadziejnym eq. Od razu ded. ani runek a ni eq no po prostu bez komentarza
Beho nie bije z lapy, tak dla twojej wiadomosci, wiec eq nie ma tu nic do rzeczy. Run na beho tez sie nie uzywa bo to waste.
musisz miec uhy bo manashield z tego co mi wiadomo jest od 15 lvl.
Uhy to waste. Lepiej manasy i exura gran.
Nabij wyższy lvl i energy fieldami
Na wyzszym lvlu to sie z rozdzki zabija a nie fieldami. -.-
z 14 levelem na beho chcesz isc i jeszcze takie eq poprostu dobijasz mnie
Ty pojdziesz na beho z medżik plejt armorem a ja pojde z leather armorem i oberwiemy za tyle samo.
LOL eq ma duzo do bicia baho Ja jak bylem bez tarczy z c setem to baho mnie walil 50~ a jak mialem c seta z v shieldem to tylko czasami mnie walil po 40,Jak sie ma dobre eq to nawet beho z sd po 0 wali,i widac kto tu sie nie zna ...
Szkoda ze nie zauwazyles ze on cie z magii bil. Nastepnym razem patrz uwazniej z czego obrywasz bo melee i magia to (o dziwo?) nie to samo.
Gościu ja mam lepsze eku od cibie
A ja mam slabsze i co, podnieca cie to? Jestem noobem no nie? :p
ty chcesz go zabic chyba że skimś kto ma 25lvl i dobre eq to tak
Aha, a ja pojde na 19 lvlu z volanic rodem i exura granem w leather secie i bedzie mnie beho bil za tyle samo.

Nieugiety
10-08-2006, 20:50
Ludzie... obawy przed beholderem to byly 5 lat temu.
Teraz 16 najty blokują dle, 23 demony, po tibii biegają morgarothy, mozna walic na battle...co za czasy ehh...

Bierz 5 manaskow, 3 runki hmm, rozge i po klopocie. Ja z twoim lvlem to na pohu latalem xD

móc
10-08-2006, 20:52
Co wy tak z tymi hmm? Uzywanie jakichkolwiek run na beho to waste, nauczcie sie tego wreszcie.
Jak chcesz zabic beho to bierzesz rozdzke+manasy i leczysz sie exura granem. Innej drogi do zabicia beho nie ma jesli nie chcesz stracic duzo kasy.

Nieugiety
10-08-2006, 21:00
Co wy tak z tymi hmm? Uzywanie jakichkolwiek run na beho to waste, nauczcie sie tego wreszcie.
Jak chcesz zabic beho to bierzesz rozdzke+manasy i leczysz sie exura granem. Innej drogi do zabicia beho nie ma jesli nie chcesz stracic duzo kasy.

Hmm waste? a manasy to nie bedzie waste? xD
Wiesz... jesi ktos jest takim zydem i mu szkoda 3 run hmm to jego problem...

móc
10-08-2006, 21:02
Hmm waste? a manasy to nie bedzie waste? xD
Wiesz... jesi ktos jest takim zydem i mu szkoda 3 run hmm to jego problem...
Manasy to mniejszy waste. Policz dobrze ceny a sie przekonasz.

Nieugiety
10-08-2006, 21:26
Manasy to mniejszy waste. Policz dobrze ceny a sie przekonasz.

Dobrze wiem ile kosztują manasy, ale chodzi mi oto, ze glupie 3 hmmy są radzone kolesiowi a wszyscy juz "WASTE!"

No to ludzie, jak myslimy takim tokiem to moze wogole lepiej chodzcie na wilki i niedzwiedzie, nie bedzie waste przynajmniej....

danielski2
10-08-2006, 21:49
@topic : strzelaj do niego z rozdzki i Uhów jednoczesnie :D
No dobra zartuje,jak juz ktos powiedzial,najlepiej go podpalic i uciakac, a w koncu sie zjara,polecam urzycia fire fielda i energy fielda jednoczesnie.

Khalak
10-08-2006, 22:13
Nie wiem czy ktos juz to napisal (ale pewnie tak) bo mi sie nie chce czytac tak zalosnego tematu 8o. Co Ci eq na beha? Co najwyzej na ataki szkieletow ale te nie sa grozne. A jak powalic beha........ no tu juz sie zaczynaja schody :D Jak dla mnie sa 2 opcje (wziete z mojej tibijskiej kariery):
1. Ataki beha sa nie sa az tak grozne wiec palisz go powoli z Dragonbreatha i sie co chwile leczysz Exura Gran (tylko w rozsadnych chwilach zebys nie uskutecznil waste'a na manie) - pamietaj ze beh trzyma dystans a na 1-szy front ida szkielety (ale to beha nalezy ubic najpierw bo hity szkieletow sa niczym przy tym jak Cie sieka beh - chociaz szkielecik mojemu sorcowi raz za 10 przywalil). NIGDY NIE UZYWAJ MAGIC SHIELDA - bo po zadaniu kilku hitow nie bedziesz mial many.
2. Zdarza sie i tak ze ataki beha odpieraja troche wiecej HP - wiec popijasz manaski a reszta patrz pkt 1 :P
Podsumowujac - jak idziesz na beha (jednego) miej ze soba 2 manaski a wszystko powinno byc ok (zawsze to nie to co knightem na tym lv - podlecisz 3 hity i po behu)
Edit:
A to Ty chcesz zabic up-down.... to jak tak chcesz zrobic z behem daj sobie spokoj. A vo do tego co wyzej jednak moje uwagi napisal Móc :p A do ktoregos tu kolegi.... moze jeszcze na beha ma wziac SD?
No to ludzie, jak myslimy takim tokiem to moze wogole lepiej chodzcie na wilki i niedzwiedzie, nie bedzie waste przynajmniej....
Bo taka jest prawda ze Beholder nie jest potworem dla niskopoziomowych profesji magicznych (czy to druid czy sorc) - na tym lv najlepiej go ominac, no ale jak juz sie koles uparl ze on chce na behy smigac to wg mnie podane wyzej metody. W sumie koszta moga sie zwrocic bo spell booki i morning stary leca dosyc czesto. Ja magiem na tym lv polecam siedziec w Kazz na Dwarfach, Rotwormach i Dwarf Soldierach (chociaz te w wiekszej ilosci moga krzywde zrobic :p - i nie pisac ze jestem nOOb; jak tam myslisz pojdz z eq 14 lv i shieldingiem maga a jak Cie 3 soldy zaczna z kuszy jechac to sie przekonasz co mowie :p)

Nieugiety
10-08-2006, 22:45
@Up
drogi Khalku, oczywiscie przyznaje prawde twojej taktyce przeciwko beholderowi, jednakze jesli zabicie beholdera jest dla was az tak trudne na tym lvlu aby pisac 20 zdaniowe porady to sobie odpusćcie. I naprawde smiesznym jest aby pozalowac tego runa hmm, oczywiscie opozni sie kupno bohów o jakies 5 minut (zbieranie siana na hmma) ale trudno~

Co do twoich porad do expienai to sie sprzeciwie, od 3/4 lat w gore bylyby dobre ale nie w tych czasach. Pamietam jak to sie bralo wh i na dwarfy... :p
Teraz do 25 lvlu na katedrze, a potem z fd na pohu do 29 i na of/guardy bez problemow.

Proponoje zamknąc temat, bez sensu jest klotnia o to waste.
Niech wali z rozgi i leczy sie exura gran, jesli jest takim kozakiem, ze go stac na te 2 runy hmm to moze sie wspomoc i ukrycic mękę z beholderem.

móc
11-08-2006, 08:46
wiem ile kosztują manasy, ale chodzi mi oto, ze glupie 3 hmmy są radzone kolesiowi a wszyscy juz "WASTE!"

Bez sensu. 1 hmm to wydatek wiekszy niz 2 manasy a 2 manasy w zupelnosci wystarczą do zabicia beho. (podbiegasz na follow i walisz z wanda, czasem bh nie zdazy zauwazyc jak lezy na ziemi)

@Khalak
Gratz. Twoj post to jedyny madry w tym temacie. (dobrze ze chociaz w ogole jest ktos madry)
I naprawde smiesznym jest aby pozalowac tego runa hmm
I naprawde smiesznym jest aby strzelac z run do tak slabego potwora jak beho, podczas gdy mozna kupic 2 manasy ktore kosztuja mniej niz 1 hmm i zabic z tymi dwoma manasami nawet 2 bh.
Niech wali z rozgi i leczy sie exura gran, jesli jest takim kozakiem, ze go stac na te 2 runy hmm to moze sie wspomoc i ukrycic mękę z beholderem.
2 runy hmm kosztuja wiecej niz 4 manaski. 4 manaski pozwalaja spokojnie myslec o zabiciu nie tylko jednego ale 3-4 beho. Natomiast 2 runy hmm nie pozwalaja nawet na zabicie 2 beho. Sam ocen co sie bardziej oplaca.

Hunter Of Mystery
13-08-2006, 12:54
boze...po co wam manasy,hmmy i jeszcze co...wlazisz,lejesz bh z wanda, mozna wziasc 2 uhy jako asekuracja i lejesz okularnika...zreszta teraz sie nie opyla na bh chodzic bo loot sie znacznie pogorszyl...

paruvkovic07
13-08-2006, 13:09
Wy mnie dobijacie co do tego EQ.to beholder walczy meele (chyba tak to sie pisze) czy magią?Beho łatwo jest pokonać:Magic shield,troche runek i podbiegać do niego a nie bić szkieletów.Na red hp IH starczy nie trzeba od razu UH i sie bije aż padnie.

@up:wiadomo że sie nie opłaca ale fajnie jest zabić swojego 1 Beho :)

Cyganer
13-08-2006, 13:41
No nie wiem czy tak eq jest zupełnie nie potrzebny...
Beholder potrafi stworzyć kilka szkieletów bardzo szybko, więc głupio będzie, jeżeli to szkielety zabiją nas...

Umcik
13-08-2006, 14:06
Ale trudna sprawa... EQ nie musi być dobre (P-set i dwarven shield wystarczy;)). Weź manasy, wanda dragonbreath i idz. Nie trzeba mana shielda. Szkoda many, lepiej spalić na exure gran. Bijesz beho z wanda i leczysz sie exurą gran. Jak nie masz many to pijesz manasy. Lecz sie odrazu na żółtym hp. Nie zwlekaj bo dostaniesz combo. Na początek idź do Thais na bagna jak już musisz bić Beho. Najlepiej to od 26lvla iść do BK House na Beho, z wand of cosmic energy. Exp na tychh beho nie jest jakiś świetny ale dobry loot i za manasy zawsze sie zwraca. Bądź zawsze przy beholderze, nie patrz na to że twój wand ma dobry zasięg bo cie blokną szkielety, beho ucieknie i pójdą ihy, bo możesz nie zdążyć wypić manasa i jeszcze exure gran wklepać:P Kilka ih lepiej mieć.

Hamond
13-08-2006, 14:13
AAAAA....ten temat wygląda jak trolowisko...
1-TEMAT TEMATU (a raczej tytuł)
W temacie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ....sposobem up&down:o
@
2-No ale wypada odpowiedzieć na to pytanie...
EQ-radze wźąść tarcze,arm,bron,(reszty nie bo ryzyko żę zginiesz albo go pokonasz to jakieś50/50)
JAK??-weź ~4 runki hmm,2ih,gfb(niekoniecznie)
-taktyka up&down jak masz ~100hp ih'nij się na wszelki wypadek
-kiedy... macie red hp(ty i beho) i niemasz hmm wycofaj się(chyba że jesteś super mega hiper player),on ma red ja mam full(hp) wtedy idzie różdżka(staraj się opracować najkrótrzą drogę)tu przyda się gfb aby szybko wybić szkielety i żeby nic nieprzeszkadzało w dotarciu to brzydala.
No mam nadzieje że to wszystko
@Down na takim lvl on hyba nawet niemyślał o mass huncie...:P
@móć Taa pięknie ślicznie ale ryzyko że padniesz wynosi 90~%

Umcik
13-08-2006, 14:18
EQ-radze wźąść tarcze,arm,bron,(reszty nie bo ryzyko żę zginiesz albo go pokonasz to jakieś50/50)
JAK??-weź ~4 runki hmm,2ih,gfb(niekoniecznie)
-taktyka up&down jak masz ~100hp ih'nij się na wszelki wypadek
-kiedy... macie red hp(ty i beho) i niemasz hmm wycofaj się(chyba że jesteś super mega hiper player),on ma red ja mam full(hp) wtedy idzie różdżka(staraj się opracować najkrótrzą drogę)tu przyda się gfb aby szybko wybić szkielety i żeby nic nieprzeszkadzało w dotarciu to brzydala.
Pare można tak ubić, ale na jakiś dłuższy hunt to się zupełnie nie opłaci :). Najlepiej to nabić 26lvl żeby mieć wand of cosmic energy i wtedy zacząć bić beho z samego roda i manaski pić. Leczyć się exurą gran. Druidem szybciej można zacząć chodzić na beho, bo myślę że już z Volcanic rodem nie będzie problemu z zabiciem beholderka.

paruvkovic07
13-08-2006, 14:26
@Umcik:Mu nie chodzi o to żeby masowo bić beho tylko sie pyta czy zabije na 14 lvl ;)

Skorpion
13-08-2006, 15:21
Nie zebym za trolla robil ale tak sie zastanawiam po h*** to forum ma jakichkolwiek moderatorow ? 3/4 postow jest od osob ktore nie przekroczyly bariery 30lvl albo maja nie wiecej niz 13lat, co gorsza na jedno glupie pytanie na ktore odpowiedziec mozna dwoma zdaniami jest 4 strony durnowatych postow... i ponawiam pytanie gdzie sa moderatorzy ktorych zadaniem jest choronic forum przed tego typu spamem i glupota ?

Wiec jesli to czytasz drogi moderatorze forum to zastanow sie nad swoja praca i rob to co do Ciebie nalezy.

A ty drogi uzytkowniku forum jesli widzisz ze pojawila sie juz odpowiedz albo pytanie jest tak idiotyczne ze nienalezy na nie odpowiadac poprostu nie pisz bo robisz tylko smietnik.

Skorpion

Tommy Thunder
13-08-2006, 15:44
Ale trudna sprawa... EQ nie musi być dobre (P-set wystarczy;)). Weź manasy, wanda dragonbreath i idz. Nie trzeba mana shielda. Szkoda many, lepiej spalić na exure gran. Bijesz beho z wanda i leczysz sie exurą gran. Jak nie masz many to pijesz manasy. Lecz sie odrazu na żółtym hp. Nie zwlekaj bo dostaniesz combo. Na początek idź do Thais na bagna jak już musisz bić Beho. Najlepiej to od 26lvla iść do BK House na Beho, z wand of cosmic energy. Exp na tychh beho nie jest jakiś świetny ale dobry loot i za manasy zawsze sie zwraca. Bądź zawsze przy beholderze, nie patrz na to że twój wand ma dobry zasięg bo cie blokną szkielety, beho ucieknie i pójdą ihy, bo możesz nie zdążyć wypić manasa i jeszcze exure gran wklepać:P Kilka ih lepiej mieć.

Ty chyba jako jedyny z piszących tutaj byłeś na beholderze i go rozwaliłeś, reszta z małymi wyjątkami...bez komentarza.

@Topic:
1. Na pewno nie idz w leather secie (po pierwsze skeletony, po drugie beholder czasami atakuje z dystansu atakiem FIZYCZNYM (wygląda jak sd). Jest na ogół mało skuteczny, nawet jeśli masz
zwykłego p-seta.

2. Metoda góra-dół jest bardzo skuteczna. Bierzesz 2 hmm, wchodzisz z pełną maną. Czynisz swoją powinność, jak masz mało życia to exura gran. W pogotowiu IH lub manasek, i fb albo gfb gdyby było za dużo skele.

3. Ciężko rozwalić jest bh różdżką, bo on ma większy zasięg. W przypadku jak przywoła dużo skele, może być baaardzo gorąco. Dlatego miej w pogotowiu gfb i ih albo nawet uh, bo na manasa i exure gran mozesz nie miec czasu. Nie polecam tej metody na twoim levelu.

shoq
13-08-2006, 15:46
Ech, problemy...

Chłopak chce wiedzieć czy na 14 levie zabije beha, a wy mówicie że tak nie, bo to waste, a może tak, ale nie, to jeszcze większy waste, to może tym pierwszym sposobem bo to mniejszy waste niż ten drugi.
(jak się pogubiłeś to przeczytaj jeszcze raz)

Jeśli chce pokonać swojego pierwszego beha, to co z tego czy waste czy nie? Takie problemy można mieć jak się chce expić masowo albo coś takiego a nie jak gość chce mieć lepsze best solo niż rotworm.

Drazorr Z Guardii
13-08-2006, 17:30
lol kup se sd i zabijesz o ile uzyjesz :D

Tommy Thunder
13-08-2006, 21:21
lol kup se sd i zabijesz o ile uzyjesz :D

brawo brawo...na tym levelu on z sd ledwo 150 wyciagnie, zakładając że ma 15 mlevel ...(a nie ma jeśli dane w profilu są prawdziwe), poza tym zanim beho go zdejmie zdazylby 5 razy sd uzyc przy maxymalnym pechu...

Slayer Shaphiree
14-08-2006, 15:28
Gdybys byl knightem to bys rade dal . Ale sorcem sobie odpusc .

kołbaś
15-08-2006, 07:48
up
lol?? jak by byl najtem z takim eq i pewnie skillami max 50/50 to tym bardziej by padl bo pewnie nie mial by uh a exura to za malo
ontopic jak bys mial ze 2 manaski to bys mogl metodą up down ale to zalezy od beho tego ja 24 sorcem czasami zaczepiam o beho kolo kazz i raz mi zje 40 many a raz zjadl 400 (bo na ms bylem) więc wiesz

shoq
15-08-2006, 11:01
up
lol?? jak by byl najtem z takim eq i pewnie skillami max 50/50 to tym bardziej by padl bo pewnie nie mial by uh a exura to za malo
ontopic jak bys mial ze 2 manaski to bys mogl metodą up down ale to zalezy od beho tego ja 24 sorcem czasami zaczepiam o beho kolo kazz i raz mi zje 40 many a raz zjadl 400 (bo na ms bylem) więc wiesz

Najtem na skillu 50/50? na luzie by go rozwalił, wystarzczy żeby miał fs czy k axe i by podszedł 2 razy walnął i tyle by było z beha. Ja tak robiłem dużo razy, użyłem exury, jak było trzeba.

Adow Adan
16-08-2006, 00:54
mozesz prubować go sposobem up/down. jak cie mocno rypnie to do góry wychodzisz i sie leczysz. nawet niezle kasy leci z niego ale i tak na expa lepiej isc na slimki.Mój rl friendl dednal GS'a 24 druidem runkami LMM. jakim sposobem?? jest taka górka na Pohu(lub przed nim) na którą mozna wejsc parcelami. Kumple mu robili LMM a on wychodził i walił z LMM. Nawet nie pytajcie sie ile czasu dedał GS'a z LMM. Ponad 30 min. LOL

Johny Króliczek
21-08-2006, 08:33
Jaszczurek ma racje.Ja swoim 19 knightem z 6 razy zabijalem beho bez problemu na green HP a potem na 20 poszedlem i jak mi za...pare hitow to ledwo ucieklem z redem ale mialem jeszcze mane.Najgorsze ze zabiera mane(dla magicznych postaci)na 13 lvl padniesz bez utamki ...nie