Pokaż pełną wersje : Wyspa Gorama
tibia zone
07-08-2006, 14:38
Jak dostać się na wyste Gorame, nie wykonywując questu?(podobno jakiś teleport, ale gdzie;p)
Gdzie leży ta wyspa. Prosze o przedstawienie na mapce lub opis slowny położenia(np. jaki archipelag, w ktora stronę od liberty bay itp.)
Master Flipek
09-08-2006, 22:50
Powiem tylko...mozesz tam trafic przez przypadek :p Mi sie udalo tylko tam czeka na ciebie niezbyt miła niespodzianka :/
Mozesz tam trafic podrozujac z lb do thais, to jest cos jak ghostland.
Ja trafilem za 1 razem, niektozi musza stracic 10k na podroz zeby sie dostac.
Na samej wyspie przed bramka, sa island trolle. Leca z nich deski ktorych trzeba uzbierac 30 zeby soe wydostac z wyspy. Na zachodzie wyspy jest niewidoczna dziura, jak w nia wpadniesz zoabczysz bramke przez ktora nie da sie przejsc bez wykonywania questu.
Dam mala wskazowke, musisz uzyc spellbooka ktory jest w ciele obok bramki, a potem na peg leg poszukac pewnego shamana.
Wolf_rupert
10-08-2006, 19:23
Mozesz tam trafic podrozujac z lb do thais, to jest cos jak ghostland.
Ja trafilem za 1 razem, niektozi musza stracic 10k na podroz zeby sie dostac.
Na samej wyspie przed bramka, sa island trolle. Leca z nich deski ktorych trzeba uzbierac 30 zeby soe wydostac z wyspy. Na zachodzie wyspy jest niewidoczna dziura, jak w nia wpadniesz zoabczysz bramke przez ktora nie da sie przejsc bez wykonywania questu.
Dam mala wskazowke, musisz uzyc spellbooka ktory jest w ciele obok bramki, a potem na peg leg poszukac pewnego shamana.
nie ghostland (bo ghostland to expowisko kolo carlin) tylko ghost ship:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.