Pokaż pełn± wersje : Knights strike inferna >> jakis loot :P
inferna rider
07-08-2006, 16:51
akcja od 11 minuty :P
http://rapidshare.de/files/28518494/najts_pk.rec.html
loot w miare :) nie pogardzi sie :P
Jestem ciekaw czemu tak długo w miejscu stała (przed dp). To troche niebezpieczne...
Ogólnie ładnie.
inferna rider
07-08-2006, 18:16
my¶lała, że nas za**bie, gdy zaczeła uciekac zdała sobie chyba sprawe, że się jej to nie uda :P nie padła w miare noobowsko bo wszystko wytraciła, zostal tam jeden manas :P To typ nooba :P robi zawsze 2 monki pod dp i pizga ludzi :P
Kommmmmmmmentować :P
Rekin Master
07-08-2006, 18:40
mmm film fajny...chyba zrobie sobie postac na infernie i bede wam pomagal ^^ 13lvl sorcek potrafi juz sporo :D
inferna rider
07-08-2006, 18:45
szczerze 13 lvl sorek nie potrafi nic sam :P z nami w grupie by cos pomogl :P ale my to team rl friends i nie przyjmujemy raczej pomocy:P
Mam tam 30 druida, kumple sorkow 30 i niedlugo beda lepsze filmy szly:)
A na inferne zapraszam:P fajny klimat i fajnie sie PEEEEKUJE ;P
Wg. mnie film... syf... Czekam na obiecane "lepsze filmy" ;)
inferna rider
07-08-2006, 18:59
18 sierpnia brat kumpli wyjezdza na oboz :P wtedy raczej zaczniemy pkowac mainami :) No coz... nie zawsze filmik musi sie podobac :P dzieki za chociaz taki komentaz :d
Zalgadis
07-08-2006, 19:57
i co w tym fajnego?
niezgrany zespół
zamaist j± w ten aski tunel wphać to wy stoicie i sie neiodusuwacie(chodzi o tego co kręcił)
wtedy by trap doskonały był...
lipny film niepolecam
inferna rider
07-08-2006, 20:04
jak ja wepchnac jak nie afkowala.... wepchnal bym ja i co? Sama w zaden tunel wejsc nie chciala, prubowalismy wczesniej, uparta p**da:P czekam na Twoj film
czekam na Twoj film
Żeby skomentować jaki¶ film trzeba nagrać własny? To może przy komentowaniu obrazów chociażby Matejki dopiszemy, żeby pierw spróbować namalować własny obraz?
o filmy z pkowania an infenrie si enie martwcie bo:
a) ludzie dostali bota wszyscy maja hiper pvp chca sobie popeczyc wiec ejst wysyp 10-40 magow latajacych z sd i 2 x fe
b) grópa trzymajaca władze jak i wiekszosc playerow ma w dupie update połowa peczy bo konczy grac 2 połowa chce rozwalic server zeby cipsoft coś zrobil z tym botem - celem ejst zjechanie ilosci ludzi online ponizej 50 ludzi
w meidzyczasie doszli do wniosku ze zrobia totalną wojne ale to inna bajka :p
inferna rider
07-08-2006, 23:06
@luft. hahaha masz racje:P sam z kumplem wytniemy kilku hlvli to mozna pojda w p**du:D ale nere mam z tej calej inferny :)
rendevar
15-08-2006, 20:37
taa kocham dostawac exp za ludzi maxymalnie dostalem 2,5k expa za 25 druida :D zajebalem go na bocie z sd walac po 60 pod depo !! huhue polecial p set scarf volkanik rod i bp,bp zajebali bo cap niemialem a reszte sam wziałem :D:D:D pozdro dla inferny Rajerro of Steel to ja ^^.
inferna rider
15-08-2006, 22:01
ja ostatnio na pkingu w godzine z 30k expa zrobilem :P
ja ostatnio na pkingu w godzine z 30k expa zrobilem :P
Co to byl za cave??
HAHAHAH no inferna nie jest zla ale jakbym tam mial jakiegos wyzszego lvla to by juz wszyscy lezeli :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.