Pokaż pełną wersje : Gracie ino w Tibie czy w cos innego...
Neloraniaa
14-08-2004, 14:46
Mam takie pytanko graciee tylko w tibie :] czy ciupiecie tesz w cos innego typu np. hb :p
Ja osobiscie gram od 2tygodni tylko w tibie ale jak mi sie znudzi to ide na polko albo do kolezanki patrzyc jak ona gra ;)
Wiesz ino w Tibie pylamy u nos na slasku:P:P
Ja w przerwach między grą w Tibie, pykam sobie w Icewind Dale, Baldurs Gate. Zresztą widać to po avatarze i opisie poniżej :P
W Tibię gram cały czas, no chyba że są lagii :( A jeżeli nie gram, tak jak teraz to jestem na forum :D są tu spox ludzie i ciekawe tematy (tak jak ten ;)) na które można się wypowiadać :]
Dzięki, pozdro !!
Shin Chan
14-08-2004, 17:28
Jak robie Runy to Gram w Malysza zimą , a Latem w Pokemony.
Pikachu i choose YOU!
Myslle ze kazdy Gra w cos innego np.. NFSU, Diablo, Baldury, Neverwinter, Fifa
Ja gram w różne RPG, bp. Diablo, Baldurs Gate, Icewind Dale itp. (ale tylo te z małyumi wymaganiami bo mój komp to antyk ;)). Lubię też pograć w nogę, siatkę, spotkać się zkumplami.
P.S.
A pianimo ino, ino, a pianino bęc ;)
Nie mówi się "ino", ino "tylko" +p
Moja lista:
- Helbreath
- MuOnline
- Baldur's Gate Saga
- Tibia
- Counter-Strike 1.5/1.6
- RTCW: Enemy Territory
- Red Dragon/Kings of chaos
itp. itd.
Taki sobie Sebek
14-08-2004, 18:11
Ja sobie ino pykam od czasu do czasu w Championship Managera 4 ale w tej grze jestem całkowitym nowicjuszem :D:D:D:D
i tak tibia rooolez xD
Jeżeli podobał ci sie ten post
DAJ + W REPUTACJI
WIEM ŻE JA TYM ZANUDZAM ALE CÓŻ ...
ja sobie pykam w unreal tournament 2004 przez neta:D
Więcej czasu spędzam grając w Tibie, ale czasem zdarza się zagrać w CS 1.6 2 roczek grania w CS mija:]
Jakbym miał to bym grał ... np. heroesów bo dawno nie grałem, diablo 2 gdyby mi się nie krzaczyło, co kolwiek oprócz Tibii. No ale niestety na razie mam tylko Tibię więc w nią gram :/ A no i gram jeszcze w śpiącą królewnę ... ale to z moją dziewczyną :>
Od 2 miesięcy gram tylko w Tibie, czasami (tylko w ramach relaksu, albo jak mi Tibia laguje) gram w Conter-Strike B)
oczywiscie ze nie w koncu i od tibii trzeba czasem troche odpoczac ja np gram w inne gry gdy mój zasra** dostawca neta nie wywiazuje sie z umowy. Ostatnio zachaczyłem o wspaniałą pozycję o tytule GOTHIC gorąco polecam :)
ja od pewnego czasu to tylko tibia i tibia...
no chyba ze sa straszne lagi to wlacze jakiegos cma ale tibia ponad wszystko
nie ma to jak po dedzie wyzyc sie w cs-a:D
MeDo c.O.x
14-08-2004, 21:54
Jo grom ino w tibie chybo ze czosmomi jak sum logi to se zagrom w cs-a albo w jakies mordobicie.
Gwara Śląska Rulezz =]
a no czesto gram w eternal lands (www.eternal-lands.com) albo w mu w healbreatha lyb w lola
Dark Vilej
15-08-2004, 10:18
Ja gram troche w Tibie i troche w inne gry (troche ich mam :P)
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 40 mlvl - 61 fishing
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 25 mlvl - 47 fishing
ostatnio tibia zaczela mi sie troche nudzic bo ciagle robienie runek to zmudne zajecie no i jak sie troche znudzi to gram w enemy territory,jak et sie znudzi to dalej w tibie i tyak w kolko
Ja tam jeszcze pykam w Baldur's Gate 2