PDA

Pokaż pełną wersje : Sonda o modkach

Ashlon
14-08-2004, 14:48
Otoz, tak jak w bardzo dawnych czasach swietnosci na forum tibia.gery.pl, kiedy to dobo byl mlody i mily :P zalozylem taki temat...reaktywuje go tutaj ;).

tomo
14-08-2004, 14:55
Hmm... Chyba by debili na modkow nie wzieli nie? :] Ja tam ich wszystkch bardzo lubie :] Zwlaszcza n3m13g0 i barona kaldricka :] Dromader tez jest spox :]

btw: teraz dobo stracil te pierwsza ceche, ale druga w nim zostala :D No, moze troche ... :P

MatKus
14-08-2004, 14:57
Do piachu z nimi!!!!11jeden
Szczególnie z tym jednym, co właśnie koło mnie siedzi (Dr. Omader must die!)
Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów.

tomo
14-08-2004, 15:00
Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów. Jakies aluzje? :D

Okej, matkus, dawaj adres zamieszkania swoj, byle szybko, zrobimy masivfulmastahevunuklearowodorahbombamasterbumatak ... Co ty na to? :D

2 pieczenie przy jednym ogniu... Evul -.-

Dan the Automator
14-08-2004, 15:13
Do piachu z nimi!!!!11jeden
Szczególnie z tym jednym, co właśnie koło mnie siedzi (Dr. Omader must die!)
Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów.

/me slaps Dr.Omader around a bit with a large trout

Kąsaj suty :p!

I zlaz z siedzenia MatKusa! ;]

Gonzo von Krenzel
14-08-2004, 17:29
14.08 17:23:06 <@_]|[_Gonzo> BUAHAHAHAHAH
14.08 17:23:07 <@_]|[_Gonzo> Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów.
14.08 17:23:08 <@_]|[_Gonzo> Dr_omader rox
14.08 17:23:20 <@Dr_omader> to nie ja!
14.08 17:23:24 <@Dr_omader> to matkus napisal
14.08 17:23:26 <@_]|[_Gonzo> a kto?
14.08 17:23:29 <@Dr_omader> ja z boku siedzialem
14.08 17:23:30 <@_]|[_Gonzo> no co ty
14.08 17:23:34 <@Dr_omader> no matkus
14.08 17:23:43 <@Dr_omader> ja mu powiedzialem ze dobo to n00b lover
14.08 17:23:44 <@Gimlos> lol
14.08 17:23:45 <@Dr_omader> a on to napisal
14.08 17:23:48 <@_]|[_Gonzo> on muszczyl palcami przyciski klawiatury?
14.08 17:23:53 <@Dr_omader> TO ON!!! (tym razem)
14.08 17:23:57 <@_]|[_Gonzo> lol
14.08 17:24:02 <@_]|[_Gonzo> MatKus rulez!!
14.08 17:24:02 <@_]|[_Gonzo> hahaModeratorowie są przyjaźni i "kochają" swoich uzytkowników :P.
W szczególności Jakub rox!

Dr. Omader
14-08-2004, 17:31
/me slaps Dr.Omader around a bit with a large trout

Kąsaj suty :p!

I zlaz z siedzenia MatKusa! ;]
Nie siedzialem na jego fotelu -.-"" tylko z boku na puffie :P

I tym razem to on napisal nie ja!!!

I tak popieram:
Do piachu z aminami!*

*- celowy blad :>

Lord optyk
16-08-2004, 14:50
Widzać że na tym foru m modkowie aż tętnią do siebie miłościom

A co do sondy to nawet niezły pomysł

Matheous
16-08-2004, 18:31
He he he... Zaznaczylbym ze sa wypas ale cos mnie powstrzymalo, ja chyba nigdy nie daje niczemu maxymalnej noty:) Sonda fajna chociaz niektore wlazidupy to moga tu niezle zaspamowac 'Jak ja kooochaaam mooodkooow oni sa taaacyyy faaajniiii' :)

yon
16-08-2004, 18:37
NIEEEEE! kolejny temat o modach! znowu bedzie sieczka ;)

$corcerer
16-08-2004, 18:45
RWIJCIE SUTY WY ALBANSCY RUCHAŃCY!!

Melabux_1
16-08-2004, 23:48
Modki są fajni :P

n3m3s!s
17-08-2004, 00:05
Me rox n00bz

Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 11:41
Me rox n00bzMe też rox. No wszystkie Jakuby rox. No i modki też rox. W ogóle tibia.pl rox. A! No i admin też rox i to nawet bardzo rox.

Wiewiur
17-08-2004, 19:49
albo na forum mamy kilku pedałów albo to wpływ reputacji

BUAHAHAHA

od kiedy facet facetowi mówi ze jast fajny i mily

BUAHAHAHAH

Sorka ale czuje tutaj troszke waazeliny

Powiem krótko nie przeszkadzają mi ale tez nie są nie wiadomo jakimi kumplami zeby mówic ze ich lubie. Oni nie są tu po to by im mówic ze sa fajni tylko po to by pilnowali porządku na forum.

Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 20:34
albo na forum mamy kilku pedałów albo to wpływ reputacji

BUAHAHAHA

od kiedy facet facetowi mówi ze jast fajny i mily

BUAHAHAHAH

Sorka ale czuje tutaj troszke waazeliny

Powiem krótko nie przeszkadzają mi ale tez nie są nie wiadomo jakimi kumplami zeby mówic ze ich lubie. Oni nie są tu po to by im mówic ze sa fajni tylko po to by pilnowali porządku na forum.Eeee... Chodzi Tobie o mnie? No dobra powiedzmy, że mnie... Ale dalej nie rozumiem... Chodzi tekst "No wszystkie Jakuby rox."? Ja mam na imię Jakub, n3m3s!s też tak ma na imię, poza tym jesteśmy dobrymi przyjaciółmi, więc chyba to nie jest źle, że stwierdzam "Jakuby rox"?
A może chodziło Tobie o to: "A! No i admin też rox i to nawet bardzo rox."? No ja nie wiem... Nie widzisz w tym poście ani skrawka humoru?

mixim
17-08-2004, 20:41
BARON KALDRICK ROX.
Dobo ty tesh mozesz byc ale tego no jak mu tam aa... matkusa to nie wiem nie wiem....hehe.DZięki że działacie na tym forum tego tu brakowało dzięki wam tutaj można normalnie rozmawiać.JESTEM ZA MODKAMI.MODKI ROX.
HAIL BARON KALDRICk.Kto chce byc w fanklubie barona?

Baron Kaldrick
17-08-2004, 22:12
@Mixim
Skad Ty sie urwales? -.-

Euromax
17-08-2004, 22:36
Dla mnie wszystkie modki i Admin sa fajni

n3m3s!s
18-08-2004, 10:44
@Mixim
Skad Ty sie urwales? -.-Hahahaha!! lul...
Ale on Cie przeciez kocha, Baron !

Wiewiur
18-08-2004, 13:38
Eeee... Chodzi Tobie o mnie? No dobra powiedzmy, że mnie... Ale dalej nie rozumiem... Chodzi tekst "No wszystkie Jakuby rox."? Ja mam na imię Jakub, n3m3s!s też tak ma na imię, poza tym jesteśmy dobrymi przyjaciółmi, więc chyba to nie jest źle, że stwierdzam "Jakuby rox"?
A może chodziło Tobie o to: "A! No i admin też rox i to nawet bardzo rox."? No ja nie wiem... Nie widzisz w tym poście ani skrawka humoru?

Spoko jezeli jestescie przyjaciólmi to spoko bo sie znacie ale są osoby które poprostu tak mówią zeby sie podlizać.

Gonzo von Krenzel
18-08-2004, 15:07
Wiem... ;) Ale my wieczoramy robimy sprośne rzeczy, więc chyba możemy tak mówić :D.

Wiewiur
18-08-2004, 15:53
Hahahahaha :D

No chyba możecie ...

Tylko uważajcie zeby was mama nie przylapala bo wtedy...

n3m3s!s
18-08-2004, 16:18
Ty to mamy w to nie mieszaj ;)

Wiewiur
18-08-2004, 18:23
Mamy w to nie mieszamy ... ale wiecie tak na wszelki zasłaniajcie zaluzje albo zasłony bo wiecie moze jakas wscibska sąsiadka podpatrzec i zawału dostanie albo cos tego typu :D

Gonzo von Krenzel
18-08-2004, 20:21
Stare, wścipskie sąsiadki w promieniu kilkuset metrów od mojego domu już poumierały z przyczyn nie znanych.:berserk:
Poza tym moje mama wyjechała, a tata mieszka piętro niżej.
P.S. Ja mam rolety, a nie żaluzje.
P.S. 2 Koniec! Już nie powiem nic więcej o nas. Dajcie nam troszkę prywatności... :P

Lord optyk
18-08-2004, 22:19
NO no czego mysie tu dowiadujemy o naszych modkach .......... ehhh ;p

POZDRO

Tuor
18-08-2004, 23:29
Hmmm.
A wracając do teamtu właściwego to co ja moge powiedzieć:
- MAtkus - Spoko typu, tak go podsumuje po prostu bo jest człowiekiem dobrym, uczynnym, kocha D&D, i opiekuje się tibia.pl po rezygnacji bosala
- Dobo - Dobry i uczynny Modek. Bardzo go lubie bo wiele przysług mi wyświadczył
- Nemezis - spoko typu. Czasami mozna się razem spoko pośmiać i w ogóle
- Gremlin - teg to tak dokąłdnie nei znam wiec nie będę opisywął
- Yogi - niestety Odszeł od tibia.pl ( MAtura i już nie wrócił). Pierwszy mod którego polubiłem
- DR. Omader- spoko koleś, wkurza tylko jak wstawi bana na IRCu, ale tak to ejst spoko kolesien
- Fanfi - z nim mało gadałem iwęc...
- Zagłada - były mod - spoko koleś.
- Ivan - spec OTS mało znam go
- Scorcerer - spoko typu, IRcman, mozna z nim spoko pogadać.
- Baron Kaldrick - usłyszałem o nim dopiero jak modem został :]. Może dlatego ze byłem na holidays? ;)
- Gimli Syn Glóina - maniak LoTR ( Lotr ROX), poza tym spoko typu, choć ostantio mniej aktywny na forum
- Barts - mało pamiętam wiec nei skomentuje.
Tak uważam.
Ogólnie modków mam na + bo to są spoko loodzie.
Choć nei mozan sie niczego innego spodziewać bo nie bierze się na takie ważne stanowisko gbura albo kogoś w tym stylu prawda?

Baron Kaldrick
19-08-2004, 09:42
Choć nei mozan sie niczego innego spodziewać bo nie bierze się na takie ważne stanowisko gbura albo kogoś w tym stylu prawda?
TO co ja tu robie? =P

$corcerer
19-08-2004, 10:44
Lecisz sobie w kulki, tak jak połowa forum :P

Gonzo von Krenzel
19-08-2004, 11:09
Lecisz sobie w kulki, tak jak połowa forum :Phahahahahahahaha dobre :D
P.S. No wiesz Baron... Ja osobiście jeszcze nie widziałem Ciebie jako "moderatora" :P.

Baron Kaldrick
19-08-2004, 11:37
hahahahahahahaha dobre :D
P.S. No wiesz Baron... Ja osobiście jeszcze nie widziałem Ciebie jako "moderatora" :P.
Blah, bo Dobo jest ivul i kazal mi nie kasowac glupich opowiadan i beznadziejnych grafik =( Wiec jak na razie tylko czyszcze z glupich postow coponiektore tematy i komentuje i krytykuje tworczosc uzytkownikow~

djkuter
19-08-2004, 11:58
ja lubie modków bo bez nich i forum bym pewnie siedział na rooku z 3lvl jak mój kumpel :). Ale wyrosłem na main głównie dzięki tibii.pl. Przecież tu nauczyłem się wszystkiego. Tylko jednego modka nie lubie ale nie powiem jakiego, bo nie chce mu robić przekrości.

$corcerer
19-08-2004, 14:30
Przecież wiem że o mnie chodzi, nie musisz sie z tym kryć :D

Tuor
20-08-2004, 20:14
Cicho scorcerer.
DJ kuter mnie nie lubi nie ciebie.
On mówił Modek nie user ;)

djkuter
11-09-2004, 12:21
Nie chodzi o ciebie $corcerer ani, o ciebie Tuor :);):);):);):)

Nightwalker
11-09-2004, 12:33
Osobiście jakoś ja nierozmaiwałem zbutnio z modkami (za wysokie progi dla mnie?), ale coz forum jests chludne i dobrze prowadzone.....czasem zal mi tylko pisarzow nienajlepszych opowiadan, jak Baron sie do nich przyczepi :)
(oczywiscie lubie Barona....zreszta dla niego to i tak niewazne :) )
Lecz mam szacunek dla kazdego moda i oglnei lubie ich wszsytkich

Shanhaevel
12-09-2004, 09:35
Uuuu... Ocenienie Moda na ostatnią propozycję oznacza niechybną śmierć. :D

Modkowie są spoxik. :P A Baron to albo Wojewódzki albo Smuggler z CDA! :D

Baron Kaldrick
12-09-2004, 09:42
czasem zal mi tylko pisarzow nienajlepszych opowiadan, jak Baron sie do nich przyczepi
(oczywiscie lubie Barona....zreszta dla niego to i tak niewazne )
Hrhrhrhr, dzieki =]
A Baron to albo Wojewódzki albo Smuggler z CDA!
Jeszcze troche, i zdemaskujecie mnie jako diabla wcielonego +P I wtedy bedziecie najblizej prawdy, hyr hyr hyr...A co do tych dwoch panow powyzej - to IMHO blizej mi jednak do SMG

Raynold
12-09-2004, 11:16
@Tuor: oj, zrobiło mi się przykro...

n3m3s!s
12-09-2004, 12:00
Ray jakże moge Cie pocieszyć misiu...?

Hedroxx
12-09-2004, 12:13
Jak dla mnie to do piachu mogą iść! |-[

(na plażę, oczywiście, na plażę... =] )

Zegenis
12-09-2004, 13:30
Modki spoko , a jak sie "kłucą" to już całkiem :D

gopare Del'wawenti
12-09-2004, 15:30
Z BARON KADRIC DO PIAHU Z NIM

serio przyznaj sie Wojewucki to twj brat kuzyn ojciec a moze hłopak twojej siostry 8o bie dobo drom i matkus są w pożo (lecz czytając to można pomyśleć że są zboczeni :D bez obrazy oczywiście ) KADRIC ty purtku (djable po kaszubsku ;)) może ludzie cie troszenke bardziej polubią jak przestaniesz tak plugawić ih dzieła sztuki :blazen: np grafiki i opki niektue sa doskonale a ty je zbluzgales czemu sie pytam (i nie muwie tu o swoim opku jakby co ;) ) what what what ( ty pewnie niewiesz jak jest jak piszesz godzine męczyśż się wymyślasz kombinujesz a tu ci taki sie przypałenta niewiadomo z kąt i ci powie że jest dene serios miałem po twoih komentah leką deprehe :( ale jusz sie z tego wylizałem a pozatem nigdy nie zmienie mojego zdania :berserk:

tomo
12-09-2004, 17:19
gopar de la wawawararrererenti@

Slonik plx? Nowe konto co? Bhahahaha, zawsze mnie zabijala twoja ortografia xD

KADRIC DO PIAHU!

A ja myslalem ze kaldrick...A ze do piachu to hmm:P On woli w domu siedziec niz na plazy chyba :P

Zabojczy ty jestes slonik

Khan
12-09-2004, 17:45
DAJCIE IM MIECZE I TOPORY!!
IT KEN BI ONLI ŁON!!!

Ja tak oceniam!

- MAtkus - Miły typ. Opiekuje sie forum jak przystało na kochającą matkę. Ale lubi też komuś wpi*******ć.
- Dobo - Troche n00b ale ujdzie. Nie chciałbym go spotkać w ciemnym zaułku, bo tylko jeden z nas by odszedł o własnych siłach. Zabija z przyjemnosci.
- Nemezis - Mądry człek. Ale też stary rzeźnik.
- DR. Omader- Facet z jajem. (jednym) Lubi dawać bany.
- $corcerer - zwykly człek. Dobry towarzysz broni.
- Baron Kaldrick - Prawdopodobnie narodzony w Piekle. Teraz łazi to tu to tam i zabija przechodniów.

Rincewind
12-09-2004, 21:57
moim skromnym zdaniem Khan ujal to najlepiej. nasi modkowie to banda rzeznikow, brutali i sadystow :p

she_devil
12-09-2004, 22:15
eeee.... no to ja sie też przyłącze:

Gremlin - d`ont kiil mi plx, me n00bi. Poprostu sie go boję :P
Dobo - o.k. Fajnie się gada no i jets łaskawy i miłosierny :D
Fanfi - jeny pamiętam jak on został modem ;) zresztą był moim faworytem :P
Nemi - jakos rozmowy sie nie kleją, ale jest w porzo
Scorcer - no ze on mił to ja nie powiem ;/
Drom - ma dziwnych kumpli i jakos mało z nim gadałam ;/
Baron - wisi mi on, bo ja grafik nie robię, a moje opowiadanie siedzi gzdies na koncu działu tworczosc
Gimili - praiwe go nie znam iw ogle nie gadałam ;/ Ale ztego co widziałam daje w kość
Matkus - zupełnie jak Air z http://forum.thesims.pl

All for now ! Folks ^_^ !

MatKus
13-09-2004, 00:41
Matkus - zupełnie jak Air z http://forum.thesims.pl (http://forum.thesims.pl [/QUOTE) HEHE. Aleś trafiła :) Na dniach wymienione przez ciebie forum będzie na dniach na nowym engine vBulletine 3.0.3 . Tak tak, tym samym, co nasze forum, ino pewnie oni inne mody będą mieli, ale sponsor ten sam i tłumaczenie też (na dole będzie pisało "Polish translation by Tibia.pl team")
MAtkus - Miły typ. Opiekuje sie forum jak przystało na kochającą matkę. Ale lubi też komuś wpi*******ć. Ja? Toć ja taki łagodny i potulny jak baranek ;)

A co do reszty, to już nie mam czasu się wypowiedzieć, bo jest późna (a może już wczesna?) godzina i pora iść w kimono.

Lord Czaja
13-09-2004, 08:06
Do piachu z nimi :P Nie zaakceptowali mi mojego poradnika, chociaż userzy pisali że dobry X( :P

n3m3s!s
13-09-2004, 11:23
Hehe, najwyraźniej wszsycy zapomnieli o Raynoldzie... Przeczyta to chłopczyk i się załamie że nikt go nie zauważa na forum, jego poświęcenia, inteligentnych wypowiedzi, zaangazowania, milosci do bliźnich etc etc... :P

Polinik
13-09-2004, 11:32
Hehe, najwyraźniej wszsycy zapomnieli o Raynoldzie... Przeczyta to chłopczyk i się załamie że nikt go nie zauważa na forum, jego poświęcenia, inteligentnych wypowiedzi, zaangazowania, milosci do bliźnich etc etc... :P
Taaaa...... ;)

Raynold
13-09-2004, 13:56
Ok, jestem w kafejce - uczenie do egaminosów mi się znudziło.

No cóż, może to i lepiej, że nikt mnie nie zauważa... ;) Ja jestem jak ten Leon... tylko sprzątam :>

@nem: :*

Bambuko
13-09-2004, 15:42
Ależ ja Ciebie widzę!!

Rayman - jedyny Rayman na tym forum normalnie lubi się pośmiać na tym forum, a jego praca jest niezauważalna [chodzi o to, że pracuje, ale nie widać że to on - taki smorkny].

Ashlon
13-09-2004, 18:18
Hmmm.
A wracając do teamtu właściwego to co ja moge powiedzieć:
- MAtkus - Spoko typu, tak go podsumuje po prostu bo jest człowiekiem dobrym, uczynnym, kocha D&D, i opiekuje się tibia.pl po rezygnacji bosala
- Dobo - Dobry i uczynny Modek. Bardzo go lubie bo wiele przysług mi wyświadczył
- Nemezis - spoko typu. Czasami mozna się razem spoko pośmiać i w ogóle
- Gremlin - teg to tak dokąłdnie nei znam wiec nie będę opisywął
- Yogi - niestety Odszeł od tibia.pl ( MAtura i już nie wrócił). Pierwszy mod którego polubiłem
- DR. Omader- spoko koleś, wkurza tylko jak wstawi bana na IRCu, ale tak to ejst spoko kolesien
- Fanfi - z nim mało gadałem iwęc...
- Zagłada - były mod - spoko koleś.
- Ivan - spec OTS mało znam go
- Scorcerer - spoko typu, IRcman, mozna z nim spoko pogadać.
- Baron Kaldrick - usłyszałem o nim dopiero jak modem został :]. Może dlatego ze byłem na holidays? ;)
- Gimli Syn Glóina - maniak LoTR ( Lotr ROX), poza tym spoko typu, choć ostantio mniej aktywny na forum
- Barts - mało pamiętam wiec nei skomentuje.
Tak uważam.
Ogólnie modków mam na + bo to są spoko loodzie.

No to ja tez skomentuje moje odczucia :D.
Matkus - zajmuje sie tibia.pl, ale za malo odpowiada na tymze forum.Na ircu juz spox :)
Dobo - spoko zi0m, kazdego poslucha i pogada, walnie dobra rade ;).Mial kupe reputy, jest lubiany na forum.Podobno lubi mlodszych kolegow.
N3m1 - czemu tak rzadko na irc?!
Gremlin - odpowiada rzeczowo i w ogole, ale jest evul bo dal mi kiedys upomnienie ;).Ale za to bardzo fajnie ze mna i bartsem gadal w "poradniku dla knighta".
Dr. Omader - a spoko spoko, ale nie lubi jak mowi sie do niego Dromander XD Nie wiedziec czemu :P
Fanfi - malo go tutaj o0
Scorcerer - ok, siedzi ciagle na ircu.Ma dziwna wrodzone urojenie - jesli juz kogos kickuje za nic, zawsze to jestem ja :D.
Gimli - jest fanem LoTR, przyjaznie nastawiony osobnik.
Bart - malo go znalem, ale pamietam go jeszcze z tibia.gery.pl - spoko ziomek byl :)
Polin - znam go z widzenia na eternii, wiec swoj zi0m :)
Raynold - zajmuje sie sprzataniem, teraz juz wiem kto elimuje tych mniej wygodnych dla modow.
I wisienka na torcie czyli
Baron Kaldrick - mieszka we wrocku, slucha metalu.Ostatnio na rlu sie ze mna spotkal :P.Nie lubi jak mowi sie do niego zi0m / zi0mus / zi0meczek/ Grzesiu. Jest moim idolem oraz wielkim autorytetem (i nie pisze tego tylko dlatego, ze jest ode mnie wiekszy i mieszka na moim osiedlu :P).

Widac temat przyjal sie z duzym zainteresowaniem na tibia.pl.Podobny oddzwiek byl takze na tibia.gery.pl (kiieeedys).

she_devil
13-09-2004, 20:10
HEHE. Aleś trafiła :) Na dniach wymienione przez ciebie forum będzie na dniach na nowym engine vBulletine 3.0.3 . Tak tak, tym samym, co nasze forum, ino pewnie oni inne mody będą mieli, ale sponsor ten sam i tłumaczenie też (na dole będzie pisało "Polish translation by Tibia.pl team")
Ja? Toć ja taki łagodny i potulny jak baranek ;)

A co do reszty, to już nie mam czasu się wypowiedzieć, bo jest późna (a może już wczesna?) godzina i pora iść w kimono.

Eeeee mnie nie chodiz o forum tlyko konkretnie o Aira :P
gdybys na tym forum posiedział najbardziej radze dział "Sim-updates-daily-finds"
to byś docenił fakt iz on codizennie użera się z n00bami i szuka nowych dodatków by simom wnaszych kochanych domkach zyło sie lepiej.
Zupełnie jak ty :P

n3m3s!s
13-09-2004, 22:06
N3m1 - czemu tak rzadko na irc?!
Eee tam zadko. Zawsze jak mam wlaczonego kompa tosiedze na Ircu. No chyba ze w cos gram. Czestro jednak jestem Afk. Wiesz co, jak chcesz ze mna pogadac o czyms to wal na gg albo na prv irc :)

ray: tez Cie koffam...

Gonzo von Krenzel
13-09-2004, 22:17
@nem: :* ray: tez Cie koffam...A o mnie zapominacie...? :(

Raynold
13-09-2004, 22:21
@Gonzo: :*

n3m3s!s
14-09-2004, 10:26
Kubuś: Tobie nie musze dawać buzi....wystarczy CI przeciez <sex:anal>

Gonzo von Krenzel
14-09-2004, 11:07
Ale delikatne piesczoty i Twe wargi łągodzące moje wilgotne usta to jest doznanie...