PDA

Pokaż pełną wersje : GS na Darashii

Totalizator the Wizzard
08-08-2006, 08:16
Szukając wiez z waspami by pozbierać honeycomby na addon natrafiłem na słynnego pojedynczego GSa na górce. Były do niego dostawione parcele. Z nudów ubiłem go Sdkami na 4 hity obrywając raz. Myślę nad huntowaniem tam za pomocą HMM i explo metodą góra/dół ale zastanawiam się czy są jakieś dodatkowe strategie dla tego miejsca, kolega mówił cos o ustawianiu magic walla gdzieś ale do końca nie wiem o co z tym chodzi.

Baku'
08-08-2006, 08:32
Co do MW'li to nie wiem, ale metoda up/down jest dobra. Widzialem jak za pomocom HMM'ow expil tam 34 sorc. Niestety, trzeba wykazac sie duzo cierpliwoscia:(

Totalizator the Wizzard
08-08-2006, 08:44
:baby: Najważniejsze żeby hunt sie zwracał, a zwróci się jak GS do mni nie dobiegnie. Jak w 2-3 godziny wylootuje chociaż k arm to już jest dobrze, a jest jeszcze jakaśtam szansa na K legi.

Mumakil
08-08-2006, 08:45
wchodzisz do góry ustawiasz się twarzą w < albo > i strzelasz z ENERGY WALLA teraz tylko musisz schodzić i wchodzić po tej stronie energy walla po której niema GSa ;p dzięki temu nie dostaniesz ani jednego hita a zabijac go bedziesz szybko i przyjemnie

edit: niemożesz tam długo stać bo po kilku sekundach gs wejdzie w energy walla i podbiegnie do ciebie

Totalizator the Wizzard
08-08-2006, 08:50
sprytne! 8o I energy bomb też by działał.

szymon287
08-08-2006, 12:46
sprytne! 8o I energy bomb też by działał.
nie,energy bomb by nie dzialal ;p