zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon Lordy ;D

Loleq
08-08-2006, 14:59
Chciałbym żeby ktoś napisał mi o jakimś fajnym respie DLi. Gdzie są i jak tam dojść. Był bym bardzo wdzięczny :) (dobrze by było jak by ktoś zamieścił screeny :D).

adrianeczeqq
08-08-2006, 15:16
z tego co wiem dużo Dl'i jest pod fibulą sporo jest też koło venore, dl'e są tez pod PoH co do terenów dla pacc to nie mam zielonego pojęcia

Cepeq
08-08-2006, 15:20
Bardzo fajnie jest w Ankrahmun.. przechodzisz przez ostatnią (tą na północy) jaskinię z dragami i schodzisz najdalszymi od wejscia schodkami w dół..
Masz tam korytarz, idziesz nim i lurujesz sobie, najpierw są chyba 2 dragi a potem się zaczynają DL'e..
ja tam solowalem latając z nim dookoła schodów :p

Loleq
08-08-2006, 15:24
A mógłby ktoś opisać te miejsca bardziej szczegółowo albo dać mapki? Bo mój kolega chce iść na hunta ale nie wie jak tam dojść :/ aha i chodzi mi o miejsca dla facc :P
down: QS?? przecież ja się nie pytam o questy tylko o miejsca z dlami -.-

durel
08-08-2006, 15:39
up:

nie poniewaz to jest qs podajze...

uHaos
08-08-2006, 15:51
@up
nie to nie jest qs
Zejdź schodkami zach. bramą z Veno i od razu ruszaj na północ wycinasz pare trawsk maczetą, wnet rozkopujesz dziurę... wbijasz i szukasz drogi dojścia na południe do dragon lair.
Bedziesz troszke błądził ale ucieszysz się ze znaleziska i nie będziesz musiał zerkac stale na mapki.
Nie bój się, nie padniesz podczas poszukiwań ;]

Cepeq
09-08-2006, 02:34
@up
eee?
jakoś o takiej drodze nie słyszałem..

jedynie o tej:
schodzisz południowym wyjsciem, idziesz na zachód, po parcelach wchodzisz na skałę, przechodzisz mostkiem z tej skały na kolejną, schodzisz po parcelach, rozkopujesz dziurę i wchodzisz do niej, idziesz jaskinią zabijając skorpiony i w końcu się ropujesz w jednym z 3 miejsc.. 2 prowadzą do jednej (większej) cześci dragon lair, a jedno do drugiej (mniejszej)..

Lisu
09-08-2006, 04:34
@up
W zimowym update ten skrót zlikwidowali, trzeba było iść ta podana przez uHaos'a... Ale po nowym update jeszcze nie byłem, wiec nie jestem pewien czy znów nie mozna po parcelch śmigać

Cepeq
09-08-2006, 13:18
oo lol to ja zacofany jestem :p
miło wiedzieć :D

Arexin
10-08-2006, 00:28
jesli chodzi o resp dl-i to na fibuli jest ich duzo .. a jesli ci niepasi bo jest quest i nieprzejdziesz to i tak niemasz po co tam isc .. bo dedniesz ..a jesli chodzi o venore to sa w dragon lair 2 miejsca z dl-ami jeden na tower .. tam sie respi jeden i pod tower .. tam sie respi dl i drag .. potem jest jeszcze na double ..czyli 2 dl ..ale mozna prowadzic pojedyńczo .. i jeszcze po drugiej stronie w double jest tez resp draga i dla

wizu
10-08-2006, 12:10
@UP
Na tym double wczoraj hunciłem z kumplami.... bardzo fajnie się tam expi szybko się respią, w jaskini jest dodatkowo tylko 1 drag, ale wczoraj mi bloker dednął na ostatnim dl.... niespodziewanym nam się skończyły runki... zabiliśmy ostatniego dl, zrespił się drag, a tu nagle z tylu dl... ja uciekam bloker też a tu nagle zniknął mi z ekranu... i dead. Przerwa w necie....

Gall Dordor
10-08-2006, 13:47
A na jakim lvlu blokne Dla??Ilość uh nie wchodzi w droge ;p.

uHaos
10-08-2006, 13:50
45+ chyba starcza.

kac
10-08-2006, 15:02
Są filmiki jak 20 lvle albo i niższe blokają dle ale to tak dla satysfakcji nie dla huntu... tak opłacalnie to 40+

Arexin
10-08-2006, 15:29
Nizej jak 21 czy 27 (niepamietam) niewidzialem ..
ale to tylko strata uh .. bo lot jest z nich marny

Khalak
10-08-2006, 22:39
Co do DLi to wydaje mi się że jakieś powinny być na Draconii.

brayano
10-08-2006, 22:49
@up
Na Draconii jest tylko 1 dl i to w nieciekawym miejscu

tiker
08-09-2006, 17:22
Tak na poczotku to musisz miec blokera 40 lvl+ i zapas hmmow i explo i dobry spawn jest kolo venore a jezeli chcesz z solowac to bp sd i tez venore tylko niezapomij o m tarczy

Patysiak
09-09-2006, 06:42
W ankh na tych skałach (są tam też dragi) się miło na dl expi tyle że nie pamiętam dokladnie na którym respowisku byłem xD. w każdym bądź razie na poziomie "wejściowym" są same dragi, niżej dragi i 1 dl a wyżej w sumie przy full respie może nawet ze 5dl (trzeba uważać, kumpel 80lvl+ek miał tam pietra :P ale i tak gnoi ubiliśmy). Przy naginata i fire axe questach też nie jest źle (przy końcu można ropować) ale przy naginata troche powolny resp. Pozdro

Jaseczko
09-09-2006, 16:36
Nie rozumiem dlaczego ten temat nazwałeś dragon lordy...???

Arcanix
10-09-2006, 16:28
1.Jedyne expowiska jakie znam to:kolo Venore (podobno jest ich tam calkiem sporo)
2.Duzo tez dragow i drag lordow jest pod fibulą(sam stamtad zwiewiewalem przed dragiem:p )
3.Dragon Lair na Edron (tam jest ich yez sporo ale trzeba miec pacca)

Piotrek Marycha
10-09-2006, 23:01
Takie inne pytanie co do Dla - gdzie znajde ( o ile takie jest) miejsce gdzie mozna wygodnie zsolowac DLa palem, czyli tak zeby mozna bylo biegac w kolko albo tak zeby mozna bylo z nim stanac po skosie tak zeby nie mogl sie poruszyc (chyba wiecie o co biega? xD)

Frapper
10-09-2006, 23:05
Stanac po skosie to na venore lair na towerze.