PDA

Pokaż pełną wersje : Kogo najbardziej nie lubicie na Tibii??

Basiak
14-08-2004, 15:32
Kto Was najbardziej denerwuje?? Niemcy?? Brazyliany?? Kto jest najbardziej chamski?? Usa?? Szewdzi?? A moze Norwedzy??

Ps. Mój 1 post....:)

hoomik
14-08-2004, 15:54
Polacy... naprawdę... 80% graczy, z którymi miałem problem okazywało się być polakami... czasem mam wrażenie, że w polsce internet jednak powinien być odcięty... :S

dam007
14-08-2004, 16:23
To, skąd kto pochodzi, gra akurat najmniejszą rolę, w tym, jak mnie denerwuje. Wszystko zalezy od charakteru, a ten, nie jest zależny od narodowości. Ale skoro tzreba ;) oddać głos, to ja głosuje na Brazylię.
br?
BR?
BR?

Vanhelsen
14-08-2004, 16:45
Gdyby się dało zagłosować na 2 Narodowości to by był +1 jeszcze dla Brazylijczyków, zaco ??, za:
br? br? br? br? br?

A Plus dla Szwedów za:
Swe ? swe? swe? i zato, że tak strasznie wojują z polakami (trza chyba jakiś rozejm załatwić)

Aha, przydała by się odpowiedz "Polacy" bo by też odemnie coś dostali (Ale zemnie patriota) za n00bostwo któr się w naszym bidnym kraju szerzy :(

Dr. Omader
14-08-2004, 17:20
Pozwolilem sobie zeedytowac sonde i dodac ostatnia opcje: "Polska"

Dlaczego? Bo wlasnie jako Polak najbardziej nie lubie jak widze gdy inny Polak sie blazni i robi posmiewisko z naszego kraju. To mnie najbardziej wnerwia, bo to ze brazylijczyk chodzi i: br? to mi to wisi, przeszkadza mi ale mnie tak nie wnerwia jak Polak ktory sie błaźni.

Ta sonda troche rasistowska jest...
W kazdym narodzie sa debile i idioci, tak samo jak sa wspaniali ludzie i inteligentni. Dlatego raczej calego narodu nie powinno sie szufladkowac...
Zobacze co inni modowie powiedza na ten temat, ewentualnie sie wywali :>

Yavalion
14-08-2004, 17:24
Alez bardzo mily topic jak widac nie lubimy sami siebie :) A czemu?? mozna by podac wiele powodow , ale... moze bedzie lepiej jesli zamilkne na wieki.

Taki sobie Sebek
14-08-2004, 17:34
Brazylów- Wkurzają mnie te ich ciągłe pytanka "Br?" "Oi"
Do Amerykanównic nie mam ...
POLACY - Niektorzy potrafią wpienić do granic możliwości , ale znam "pare" osób które potrafią być nietylko patriotami a także dobrymi przyjaciółmi ...

Jeżeli podobal ci się mój post daj + w repie :D

CZEMU MI NIE DALEŚ PRZECIEŻ DALEJ MAM 0 !! :d:d:d
POPRAWKA MAM JUZ 1 HURRRA

Baron Kaldrick
14-08-2004, 17:41
n00bow...Jakiejkolwiek by nie byli narodowosci o_0

Faith Keeper
14-08-2004, 18:19
Nie cierpie wysokoleweolwych idiotow, ktorzy strzelaja sobie pod depo dla zabawy w bogowinnych kudzi. To, ze maja wysoki lev nie oznacza odrazu, ze maga kazdym pomiatac, bo kto im cos zrobi? GM ? Nigdy ich nie ma kiedy trzeba :/

Basiak
14-08-2004, 21:43
umiescilem tę sonde i dostałem 3 zle reputacje...;/ <płacze>

<edit by Dr. Omader> Teraz masz -5 pewnie dlatego zes napisal ze masz -3. Czy ty nie widzisz ze to wnerwia ludzi?

Gufat
15-08-2004, 14:25
Swe. Ostatnio są uciążliwi :(

Hedroxx
15-08-2004, 14:48
BR?azilijczylów – nie ma to jak usłyszeć 5-10x dziennie od kogoś kto ci kradnie potwory i loot ‘Br?’ _-_’
Szwedzi – nie wiem, nie spotkałem ich w większej ilości. Jeden z moich kumpli jest szwedem i da się przeżyć.
USA – patrz wyżej
Polacy – patrz na początek, z tym że mówią Hi, cze , czy cokolwiek, a nie ‘PL?’ =].

Dwarf
15-08-2004, 14:53
A ja wacham się między polakami a brazylijczykami... Polak straszna świnia hamski jest i tyle :P a brazylijczycy ciągle paplają: br? br? br? jakie to wnerwiające =/ ale oddałem głos na kolesi z ameryki poł. :D ^^

Survi
15-08-2004, 22:42
Co gram na nowym serwie to przekonuje sie ze nienawidze szwedow. Sa to bardzo bezkompromisowi gracze ktorzy chca za wszelka cene kontrolowac serwer od samego poczatku. Za glupie przelicytowanie domku pierwsze gildie szwedow potrafia wywolac wojne. Przyklad - Aurea.

Oczywiscie wkurzaja mnie tez polacy np za nadawanie idiotycznych nickow swojej postaci oraz za to ze jako narod nigdy nie potrafimy sie zjednoczyc. Zawsze jak jest jakas wojna (np bitwa o serwer, wyzwolenie spod panowania jakiejs wrednej gildii) to polowa polaczkow najpierw krzyczy jacy to oni nie sa bohaterscy, ze zaraz by sami wytlukli wszystkich wrogow, a jak przychodzi co do czego to sie chowaja do pz i udaja glupich.

To sa tylko moje obserwacje ale po moim juz prawie dwuletnim stazu grania w ta gre uwazam ze sa chociaz w kilku procentach trafne

Lord Karik
16-08-2004, 12:14
Swe-ostatnio działają mi na nerwy, a zresztą coraz częściej atakują polaków.

morti
16-08-2004, 12:24
oczywiscie ze szwedzi.. nikt mnie bardziej nie denerwuje niz oni! te ich powerabusowskie zagrywki, wyciagaja od graczy kase za nic.
a tak pozatym to ja nie mam nic do brazylijczykow, mi tam nie przeszkadza jak podchodzi do mnie jakis koles i pisze "br?".

morti

LOLO
17-08-2004, 21:41
Najbardziej nienawidze br niedość że to starszene Nooby to tylko ciongle słysze w kułko to samo BR BR BR BR BR ciongle sie pytajom czy jesteś br nawet bez powodu stoisz se na miescie nic nierobisz a oni w kułko to samo.

Shiva
18-08-2004, 11:46
Bardzo wkurzaja mnie Nooby bez względu na nację z której się wzwodzą.
Ale to nie level świadczy o czlowieku tyko jego styl gry a ten jest bardzo zróżnicowany....
Ogólnie wlaśnie padlem kilka razy przez próby ratowania ludzi którzy narozrabiali...

kg24
24-08-2004, 16:11
Mnie najbarziej wkurza wiara z Izraela,.............i Brazyli.........nie cierpie patrzec na to ich BR? BR? BR?
A poza tym jie lubie Noobow, co jak im krzyczysz : MINE to oni cie w d**** mają.....wala potwora i zabieraja loot a potem się plują.
NO i OCZYWISCIE nie znoszę PK

Khan
24-08-2004, 23:24
Polaki - to chamy i prostaki "-"
Szwedy - elitarni gracze, świetni i nieugięci w boju "+"
Brazyliany - śmiesznie się ubierają, po za tym to ich BR faktycznie wk.. denerwuje. "-"
Amerykańce - "-" <-- za dlugo tlumaczyc
Angliki - mili ludzie "+"

Innych raczej nie spotkałem. (pomijając paru dziwnych typów w mrocznych barwach o typowo japońskich imieniach, nie reagujących na 'br', 'pol' ani 'swe' i niezbyt dobrze gadających po angielsku...hmm...)

Gtyk
25-08-2004, 00:35
to nikt az jakos strasznie nie wkurza :D:D:D ja tibie traktuje z lekkim przymrozeniem oka wiec smieszy mnie jak co 5 min podchodzi do mnie koles na niskim lvlu i pyta "br?" a nawet jak powiem "no" to cos do mnie gada po swojemu :P szwdow za bardzo nie znam, za to najbardziej wkurzają mnie hiszpanie... :D:D:D mam do nich uraz :P pierwszy dzien grania po polrocznej przerwie w styczniu chyba... podchodzi do mnie hiszpan na 3 lvlu blokuje mnie miedzy budynkami i mowi ze mam mu jego kase oddac... godzine stalem smiejac sie w koncu sobie dal spokoj :P tak sie stalo ze go spotkalem na mainie... i tak sie stalo ze on mi "oddal" kase i troche lootu bo akurat mial white skulla :D:D:D :)) Pozniej mnie scigali jego kumple :P ale jakos dziwne ze nigdy na zadnego nie trafilem... ;) skonczylo sie na listach od niego :P