zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rekrutacje do fake'ów.

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

Suhayl
31-10-2007, 17:50
Imie/Nazwisko (musi pasować do japonii!): Heishiro Leiko
Techniki: Niewidzialność, Iluzja
Specjalne techniki:
Denki - Przy użycia swojego ostrza, Robi kilka lekkich nacięć na przeciwników, gdy przestaje, i skupi się, rany te "wybuchają"(Nagle zadają obrażenia i świecą)
Out (ma pasować do starożytnej japonii, jak i reszta!):
http://img219.imageshack.us/img219/4567/ninjaoq3.png
Pozycja: Ninja

Szymorferooor
31-10-2007, 18:19
Proszę modków o nie kasowanie tego postu. To ważne. No więc tak. Ci którzy zgłosili sie do mojego fake'a niech sie nie martwia - niech sie martwia tym, ze graficy nie odpowiadaja... To opozni prace przy fake'u ale na 100% wyjdzie.

Pozdro!

em0_-.-
31-10-2007, 19:34
@kashuś

Pogromce Karreline

Imie/Nazwisko (musi pasować do japonii!):Shizame Hotokoro (known as "Howaido Ichizoku"
Techniki: Shyunpo (Flash Step)
Hayai no Hikkomijian (Fast Sword Withdrawning
Katana no Kaiten (Sword Whirl)
Specjalne techniki: Katana no Yuki (Sword of Ice)
Out (ma pasować do starożytnej japonii, jak i reszta!): GG

@down

Ty gnoju masz z tam tąd wywalić mojego frostmourn'a kutasomanie!

Buszman
31-10-2007, 20:20
@Up
Ja to robiłem... SAM -.-" Chyba, że chodzi Ci o mieczyk, ten to twój jest :]
:D

@Kashek
Dobra =]

12th Karreline

Imię/Nazwisko (musi pasować do japonii!): Kenji Yama
Była profesja (przed opętaniem przez demona): Paladyn (ten co w tibii, nie rycerz z zakonu)
Demon: Yuno
Techniki: Przenikanie w cieniu, zmiana kształtu, wiatr cienia, wysysanie życia, mocy, zawładnięcie przeciwnikiem, wybuch śmierci (takie czarne cuś wokoło postaci)
Specjalne techniki: Czarne tornado śmierci. (fromułka: Deadly Tournade) Mistyczna Nova! (zrób to sam, mówiłem jak nova ma wyglądać w twoim temacie o efektach, a mi się nie chce robić [leń])
Out (opisane było już...): Nom, nareszcie zrobiłem... tylko Kashek może używać! Teraz jest dobrze!!!11one
http://img100.imageshack.us/img100/5052/12thhz8.png (http://imageshack.us)

Historia (ew.): Brak weny! :(
Żywioł: Cień (śmierć)

PS. Ten miecz to jak chcesz używać, bo on tu chyba nie pasuje. A i numerki nie są po kolei, podpisywałem w takiej kolejności w jakiej wklejałem =] Więc, tak wyszło...

@Edit
Teraz jest! :] Na środku jest kawałek czarnego, tylko "złączył się" on z grzywką...

Kashek
31-10-2007, 21:56
@up
A wersja z maską? -.-
@down
A przeczytaj dokładnie mój pierwszy post, obejrzyj outa a sie dowiesz :>
@edit
Maska.. coś w stylu vaizardów (oglądałeś bleacha?).. to w niej jest zamknięta dusza demona..

Buszman
31-10-2007, 21:57
O co chodzi... wersja z maską? Właśnie tego nie skapowałem xD Chodzi o to, że w przebraniu, ta?

@Edit
O lol... o to chodzi! Już daje...

@Edit2
Teraz dobrze :S? Teraz to możesz dać: outy 4% xD

Buszman
31-10-2007, 21:59
Sry... skasować to!

Suhayl
31-10-2007, 22:03
@Up
On ma na myśli taką jak mają ANBU z "Naruto", na twarzy.

Sage
01-11-2007, 12:56
@Kashek
Karreline sam wybierz
Imię/Nazwisko :Saruchi Nay
Była profesja :Wojownik
Demon (imie):Sarchi
Techniki :Bije ile się da
Specjalne techniki :Furia ciemności(bije mocniej) xD
Out :http://img152.imageshack.us/img152/8996/demonjz0.png
Historia :Okryta mgiełką tajemnicy wiadomo tylko że był prawym człowiekiem a potem słuch o nim zaginą
Żywioł:Ciemność
@down
Nie słucham, ja czytam

Buszman
01-11-2007, 12:59
@Up
Słuchaj, nie każdy demon może mieć ten sam żywioł. Ja mam ciemność! I jeszcze ktoś wcześniej miał ciemność, dlatego ja dopisałem śmierć...

Kashek
01-11-2007, 13:09
@Buszman
Czemu to niby?
Uważasz, że na świecie żyje tylko po jednym demonie każdego żywiołu? Koleś, nie starczyło by żywiołów na karreline >.<
@Avenlight
11th Karreline. Jesteś w fake.

Buszman
01-11-2007, 13:27
@Up
Oj dobra, dobra... nie będę już nic pisał -.-" Tak, tak myślałem, ale skoro ty sobie to inaczej wymyśliłeś ;>

@Avenlight
Heh, PoP Dwa Trony? =]

krupam
01-11-2007, 13:40
Już nie potrzebuję, bo kończe fake.

Avenlight
01-11-2007, 14:21
Karreline sam wybierz
Imię/Nazwisko :Xi meng Sang
Była profesja :Kowal
Demon (imie):Ya dang (demon śmierci(tzn. morderstw, zabójstw), uwięziony był w masce, potrzebuje "żywiciela")
Techniki :Nie ma ich zbyt wiele, posługuje się tylko łańcuchem, którym walczy, wyrywa różne części ciała, dusi.
Specjalne techniki :Hmmm.... Uścisk śmierci - Dusi ofiarę z zaskoczenia, po tym nie raz wyrywa głowę( nie zawsze ten atak się udaje np.: gdy jest silny przeciwnik może się wyrwać z uścisku)
Out : http://img95.imageshack.us/img95/1498/kkklishdsv6.png (http://imageshack.us)

Historia :Xi meng był kowalem, niestety gdy wykuwał łańcuch ten wbił mu się w rękę. XI meng strasznie krwawił, wiedział, że umrze, ale chciał zrobić jeszcze tylko jedną rzecz, kiedyś dostał od pewnego człowieka maskę, ale mędrzec przestrzegał go by nigdy jej nie wkładał, Xi meng chciał sprawdzić co się stanie po jej włożeniu. Zrobił to, po chwili poczuł ból i myślał, że umiera, ale nie, Demon - Ya dang opętał go, "wessał" w siebie łańcuch i teraz w ciele kowala używa go(łańcucha) do zabijania. Xi meng wiele razy chciał się pozbyć demona, lecz nie mógł, nawet gdy raz udało mu się zdjąć maskę i tak było za późno, demon już na stałe zadomowił się w jego ciele.(dobra Historia? Jak nie to ją zignoruj)
Żywioł:śmierć - a nieco bliżej morderstwa, zabójstwa

Dark Alphadron
02-11-2007, 12:13
@Koper (no co, rekruta trwa!)
Nick: Wiesz.
Profesja: Piromanta
Techniki: Wszystko możliwe związane z ogniem, Doryuuheki (ściana z kamienia), krótkodystansowa teleportacja (do 400 metrów)
Historia:
Od dziecka okazywal zainteresowanie ogniem, nawet zbyt wielkie w mniemaniu innych. Byl piromaniakiem, co nie podobalo sie jego rodzinie i przyjaciolom. Gdy dowiedzial sie o mozliwosci kontrolowania owego żywiołu, z miejsca nabrał chęci do nauki. Rodzina kategorycznie zabroniła mu tego, wiec pewnej nocy uciekł, zostawiając za sobą ślad w postaci pożaru domu. Zanim ktokolwiek zareagował, dom, razem z rodzina w środku spłonął, zaś podpalacz uciekł do Akademii Piromancji. Tam uczył sie władać ogniem, niejednokrotnie zabijając towarzyszy. Po siedemnastu latach nauki przewyższył mocą nawet swoich nauczycieli, czemu dal dowód zabijając ich i niszcząc akademię. Po tym zdarzeniu wyruszył w świat, jako ostatni piromanta, by poszukać człowieka podobnego do siebie, żeby przekazać mu całą swoją wiedzę. Każdego wroga bez litości zabija, bez zależności od czegokolwiek. Z tego powodu jest poszukiwany w większości znanych krajów.
Specjalne techniki: Czasowa niewidzialność, na gg jeszcze jedna
Out: Już ty wiesz. ;)

Polakowski94
03-11-2007, 00:05
Usunąłem post ze względu na to że rekrutacja nie wyszła.

Orog
03-11-2007, 00:07
Jak będzie można przyjąć jeszcze jedną postać , i z demonem to :

Imie nazwisko : Yoromi Hatake

Była profesja : Łowca smoków

Demon : Pyrofet

żywioł : magma,lawa,wulkan

Techniki : , magmowe pociski , lawina lawy , magmowa powłoka , zmiana kształtu , czytanie w myślach ,

Specjalne techniki : Wulkan (wyskakuje spod ziemi wulkan zalewający wrogów potężną magmą wzmocnioną przez Yoromiego - formułka - Voolcano explosion!) Furia magmowych pocisków (formułka : furry of magma!!!)

Out : Jest jeszcze nie dokończony , brakuje ataków.

http://img216.imageshack.us/my.php?image=outri7.png

Szufi
03-11-2007, 10:02
@Kashek666
9th Karreline
Imię i Nazwisko: Szael Sakuuby (czytaj: Sakubi)
Była profesja: Najemnik
Demon (imię): Mokibi
Techniki: Fireball , ognisty pocisk, smoczy oddech*, ogniste uderzenie, przywołanie: Fire Devil'a, Fire Elemental'a, Diabolic Imp'a, Hellfire Fighter'a, Hellhound'a i Fire Devil'a.
Specjalne techniki: Ogień Mrocznego Pana**, Doskonały Fireball*+, Ostateczny Fireball*+*.
Out: http://img146.imageshack.us/img146/3507/jkgl0.png (http://imageshack.us)
OUT TYLKO NA POTRZEBY FAKE! NIEUPOWAŻNIENI NIE MOGĄ KOPIOWAĆ!

Historia: Nie mam pomysłów...
Żywioł: ogień
*: Zieje smoczym ogniem
**: Używa czarnego ognia, który jest o wiele silniejszy od normalnego
*+: Fireball z czarnego ognia
*+*: Fireball z czarnego ognia, który wysadza w powietrze WSZYSTKO w promieniu 1,5 km

Dark Alphadron
03-11-2007, 10:53
@Kashek
2nd Karreline
Name und Vorname: Sareth Modo (jak nie pasuje zmienię, albo sam coś wymyśl)
Była profesja: Strażnik
Demon (imię): Kasereth
Techniki: Mocne Cięcie (coś w deseń critical hita), Bumerang (powrót broni do ręki), Furion Cutter (coś w stylu szału bojowego, kilka błyskawicznych cięć), regeneracja
Specjalne techniki: Chwilowa niewidzialność, zmiana w dowolny element otoczenia (poza istotami żywymi)
Out:
http://i48.photobucket.com/albums/f207/Alphadron/Demonproto.png
(TYLKO dla Kashka! (czy jak się tam to odmienia) Innych podam o plagiat! BTW. Miecz to nie bug czy nieudolność, po prostu moja postać lubi tak go nosić.)
Historia: Był on strażnikiem jakich wielu. Miał dość wrzasków przełożonych, rozkazów, bijatyk z innymi strażnikami o racje żywnościowe... więc zwiał z jednostki. Po drodze znalazł maskę, o której czytał w legendzie - w której to był uwięziony demon. Bez namysłu założył ją, po czym bezlitośnie wytłukł oddział, który go ścigał. Całą resztę strażników zresztą też, nie wspominając o rzezi wśród mieszkańców. Zawarł swojego rodzaju pakt z demonem - ten użyczy mu mocy, zaś dostanie w zamian ciało, którym będzie mógł zaspokoić żądzę mordu. Dlatego bezlitośnie wyrzyna ludzi i nigdy nie zdejmuje maski. (jak coś to out bez niej dorobię, tylko napisz)
Żywioł: Walka, względnie Stal.

Kashek
03-11-2007, 16:45
@Dark Alf
Nie moge cie przyjac na 2giego :<
Najwyzej na 8smego. Napisz pw czy sie zgadzasz.
@Szufi
Jestes w fake'u.
@topic
Jesli do za tydzien nie zglosi sie 6 potrzebnych jeszcze osob, pozwole zglaszac sie po raz drugi jako kto inny. (nie zacznie pracy przed dostaniem wszystkich ról)

Orog
03-11-2007, 16:48
Kashek a mnie przyjmisz ? Kilka up wyżej.

Yamashaki
03-11-2007, 17:07
Imię/Nazwisko:Makashi Shuntzu
8th Karreline
Była profesja : Smoczy Jezdziec
Demon:Kakire
Techniki :Szybko Biega i Bije Mieczami w tej samej chwili
Specjalne techniki : Super Duper Haste ;p Oddech Smierci (taki Wave z SD)
Out : http://img80.imageshack.us/my.php?image=bladeroutfitshg0.png
Historia:Nie mam Weny ;/
Żywioł:Ogien i inne :P

Orog
03-11-2007, 17:11
Yamakshaki - out nie wyświetla.

Virusmaxi
03-11-2007, 21:57
Chciałbym otworzyć rekrutację do Fake który będzie w pełni animowany. Rekrutacja ta nie jest "pełna" ponieważ innych będę chciał zrekrutować później.

A więc tak:

Główny Bohater- (wymagania: Out, koniecznie musi mieć chodzenie, to nie może być out Wojownika/Maga, raczej taki Out bogaza/handlarza/kupca lub poprostu średnio zamożnego obywatela, nie może też być to jakiś biedak. Najlepiej żeby miał pozycje z bronią schowaną i wyciągniętą. Broń może być jakakolwiek, ale najlepiej żeby była zwykła, typu zwykły miecz, nóż... Co do pozycji z bronią schowaną, jeśli out będzie miał pelerynę, to nie musi jej być. Historii nie trzeba lecz czasami będę pytał tych o występują o różne rzecyz związane z ich postacią.)

Przyjaciel- (Wymagania: Out jakikolwiek, byleby nie był "wysokiej rangi" (np. Paladyn[Może być rycerz], mag [mag może być ale taki "niższy"]. Potrzebna jest też Historia (nie musi być obszerna i ultra rozwinięta). Potrzebny jest też opis postaci (Ranga[Bez Paladynów i innych "wyższych" rang] i umiejętności(nie jakieś super ultra hiper Pierdzielnięcie za 1000000 życia czy tam Ultra Deszcz Ognia który morduje wszystko dookoła]).

Narazie tylko tyle, więcej rekrutacji będzie w temacie z fake, wiem że trochę wymagające, ale mam nadzieję że ktoś się szybko zgłosi...

Aha, i Outy mają być typowo takie średniowieczne, mogą by trohę bardziej "Fantasy" ale bez przesady.

Sir Speed
03-11-2007, 22:00
Główny Bohater xD
Imię: Decardcain Satho(czyt. Dekard'kejn)
Skrót imienia: Cain
Out:http://img209.imageshack.us/img209/2194/outfitdlavirusauj6.png
Prawa zastrzeżone. Outfit powierzam tylko Virusmaxi'emu... Dodam jeszcze 2 ataki mieczem.
Umiejętności: Walka kataną,Wtopienie w tło, Migoczące kroczki*
*Szybkie bieganie niewidoczne dla oczu.
Historia: Mężczyzna 37 lat, pochodzi z zamożnej rodziny, która od wieków broniła wioskę Hathor. Mieszkańcy w zamian za obronę domu płacili rodzinie Satho. Decardcain dorastał w bogactwie lecz wiedział jak być dobrym dla ludzi. Pewnego dnia rodzice kazali mu wyjechać z ojczystego kraju by wykonać misję. Decardcain zrobił to lecz nigdy nie wrócił do domu gdyż bandyci przywieźli mu głowy ojca i matki. On zdesperowany zdobywał siłę by pomścić rodziców. W końcu w wieku 31 lat udało mu się zabić bandytów i odzyskać majątek rodziny Satho. Cain ustabilizował swoje życie.
@edit
Może być?
@edit2
Decardcain'a
Decardcain'owi
Decardcain'em
Decardcain'ie
To by było na tyle/\ ;P
Ale powiedz jaki out dać? Ile perspektywa z mieczem?
@edit*
Więcej skrócić się nie dało. A pochwa jest dłuższa od miecza.

Virusmaxi
03-11-2007, 22:10
@up
Sorry, ale nick zbyt Japoński, chodzi mi o takie imię bardziej... jakby to powiedzieć... Grałeś w Gothica? Tam są takie imiona jakich szukam, typu Diego,Lares,Gorn,Milten, i tak dalej.

@edit

Teraz nawet może być, tylko mam dwie prośby:
1.Albo nic już
2.Jak to się odmienia? xD

@edit2
Out tak jak pisałem
Pozycja stojąca z Przodu i z tyłu (sam mogę se odwrócić)
Pozycja chodząca z przodu i z tyłu
^
Jeśli chcesz to dorób im schowaną broń, ale potrzebny jest też out w ogóle bez tej broni,
Pozycja chodząca z przodu i z tyłu z mieczem/sztyletem lub inną bronią
Pozycja stojąca z Przodu i z tyłu z miecze/sztyletem lub inną bronią

Oddzielnie jeszcze dodaj broń

i tyle.

@edit3

Idealny, właśnie taki jaki miał być, tylko niestety trochę mi taka katana nie pasuje... za długa. Tylko takie mam zastrzeżenie. O połowę krótsza i byłaby dobra.

Polakowski94
03-11-2007, 22:52
Zgłaszam się zaraz wszystko napisze tylko rezerwuje miejsce :)

Jako PRZYJACIEL oczywiście

Imię : Valor
Historia : Jak był małym chłopcem, to domu wpadł kulisty piorun, a ponieważ chrował na nieznaną chorobe, piorun przekazał mu malutką część swoich mocy. Cały czas uczy się nowych zastosowań elektryczności, światła i teleportacji.
Out : jutro rano może być pliska??
Ataki : Bardzo się osłabiając (BARDZO) może coś lub kogoś zdezintegrować
Bardzo ograniczona teleportacja, teleporuje się bardzo blisko i niedokładnie
Światło - coś jak utevo lux
Kulisty piorun (chyba nie musze wyjaśniać)
Porażenie (razi kogoś prądem)
Paraliż (bez wyjaśnień)
A wyglądy ataków dam jeszcze dzisiaj?

Może być taka postać. Wiem że robisz dobre fake'i więc się zgłosiłem :)

EDIT @ VIRUSMAXI

tak taka kula z piorunów lata bardzo wolno ale ma duże pole rażenia niestety bardzo go to wyczerpuje

ok dezintegracja może być jakiegoś małego przedmiotu typu patyk, klejnot, ewentualnie jakiś miecz

JA MAM DAĆ ATAKI CZY TY ROBISZ??

http://img292.imageshack.us/img292/7844/asdfi3.png (http://imageshack.us)

Wszystkie outfity i wzór kulistego pioruna. Reszta ataków jest taka bardzo pospolita więc myśle że sobie poradzisz :)
Ponieważ dodałem mu miecz to z miecza też może elektryką walić.

Virusmaxi
03-11-2007, 23:04
@up

Dobra jest, i tak muszę iść spać.

Tylko jedno "ograniczę"- Dezintegracja czegoś może być, ale nie kogoś.

Btw. Kulisty piorun czyli po walnięciu jest taka elektryczna kula? ;p

@edit

Daj out, ataki to ja zazwyczaj sam robię, ale coś tam możesz zrobić, najwyżej będę się na tym wzorował.. szczególnie ten kulisty piorun :P

ok, KONIEC REKRUTACJI

Pacz_knight
04-11-2007, 14:12
Nindo: The way of ninja
Krotki opis: Fake bedzie na podstawie Naruta. Oczywiscie historia i bohaterzy (czyli wy) beda zupelnie inna.

Kogo potrzebuje:

Team I - wioska liscia
Sensei - [Suhayl]
Uczniowie - [JA][Sir Speed][Gargoin]

Team II - wioska liscia
Sensei - [x]
Uczniowie - [x][x][x]

Team III - wioska piasku
Sensei - [x]
Uczniowie - [x][x][x]

Team IV - wioska dzwieku
Sensei - [x]
Uczniowie - [x][x][x]

ANBU - [x][x]
Lord hokage - [x]
Tajemniczy ninja mgly (wyslaniec zlego lorda) -[x]
Zly lord wioski mgly - [x]

To narazie wszystko. Oczywiscie z czasem rozwijania sie fabuly dojdzie kilka nowych postaci.

Jak powinno wygladac zgloszenie:
Imie nazwisko
Techniki
Specjalna technika
Historia
Cechy harakteru
Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.)
Outfit

Imie i nazwisko ma pasowac do klimatu (jakies japonskie), historia nie musi byc dluga ale zeby bylo cos ciekawego. Outfit jak outfit, tez musi pasowac do klimatu, wiec nie dawac odblaskow i jezdzcow na konach z toporami w dloni. Techniki zeby nie byly przesadzone, z krutkim opisem.
To chyba wszystko. Zapraszam do zglaszania sie. ;)

Kashek
04-11-2007, 14:51
@up
wymagasz ruchów? jak nie to sie zglosze.

Pacz_knight
04-11-2007, 14:58
Nie nie wymagam. Po prostu z 4 stron albo dwuch bo umiem obracac ;p

Suhayl
04-11-2007, 15:15
@Pacz Knajt
Imie nazwisko: Mavander Suzoku
Techniki: Kiwirami na jutsu, chenge no jutsu, bunshin no jutsu, Housenka no jutsu
Specjalna technika:
Technika ostrza liścia - jest o bardzo zaawansowana echnika Ninjutsu, polegająca na zamianie ostrza miecza w ostre liście, które wyrzucamy na przeciwnika, i za pomocą nitek chakry, łączącymi je z rękojeścią, przyciągnięciu ich, i zamienieniu z powrotem w miecz.
Historia:
Nie żyje dość długo, by było w nim coś ciekawego. Za czasów Genina był członkiem wioski ukrytego piasku, lecz z powodu miłości do kobiety, stał się członkiem wioski liścia, i Jouninem posiadającym nieco większe umiejętności niż inni. Jego małżonka zmarła na raka. Po tym wydarzeniu zamknął się w sobie, i był bardzo nie rozmowny, aż spotkał swoich uczniów, którzy na nowo, obudzili w nim opiekuńczość. Dba o nich jak dzieci, i potrafiłby dać się dla nich zabić.

Cechy charakteru: Opiekuńczy, rozmowny, tajemniczy.
Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.): Wioska liścia, Sensei, 1'wszy team.
Outfit:
http://img221.imageshack.us/img221/9482/sergioch3.png

Sir Speed
04-11-2007, 15:23
Team I Uczeń II
Imię i nazwisko: Tochigo Kehanaro
Technik: Kage Bushin no Jutsu, Raikiri, Kuchiyose no Jutsu, Kawarimi no Jutsu, Proste Jutsu Medyczne...
Specjalna technika: Raikiri Nagashi
Historia: Chłopak wychowywał się w wiosce liścia choć nie wiadomo skąd pochodzi. Ma on 17 lat i jest ninja szkolonym do Anbu. Dołączył do Teamu I na zlecenie Hokage by pomagać towarzyszom. Jest honorowym i znanym przez wioskę Shinobim. Prawdopodobnie jest silniejszy od swego Sensei'a.
Cechy charakteru: Coś jak Kakashi....
Outfit: zara
Kuchiyose no Jutsu- Wilk
Outfit Wilka: zara
Techniki te można znaleźć na googlach, wystarczy, że wpiszesz nazwę.

Gargoin
04-11-2007, 15:26
http://img337.imageshack.us/img337/677/dofakefx5.png

Pacz_knight
04-11-2007, 15:37
Krotki opis: Fake bedzie na podstawie Naruta. Oczywiscie historia i bohaterzy (czyli wy) beda zupelnie inna.

Kogo potrzebuje:

Team I - wioska liscia
Sensei - [Suhayl]

Team II - wioska liscia
Sensei - [x]
Uczniowie - [Ptaqix][x][x]

Team III - wioska piasku
Sensei - [x]
Uczniowie - [x][x][x]

Team IV - wioska dzwieku
Sensei - [Polakowski94]
Uczniowie - [x][x][x]

ANBU - [x][x]
Lord hokage - [x]
Tajemniczy ninja mgly (wyslaniec zlego lorda) -[x]

To narazie wszystko. Oczywiscie z czasem rozwijania sie fabuly dojdzie kilka nowych postaci.

Imie nazwisko
Techniki
Specjalna technika
Historia
Cechy harakteru
Outfit

Imie i nazwisko ma pasowac do klimatu (jakies japonskie), historia nie musi byc dluga ale zeby bylo cos ciekawego. Outfit jak outfit, tez musi pasowac do klimatu, wiec nie dawac odblaskow i jezdzcow na konach z toporami w dloni. Techniki zeby nie byly przesadzone, z krutkim opisem.
To chyba wszystko. Zapraszam do zglaszania sie.

P.S.
Zglaszac sie! xD Przyjeci sa tak jak widac ;p Tu w tym poscie bede Edytowac postaci. :]

Kloner
04-11-2007, 15:59
@Pacz_Knight
Imie nazwisko:Hotaru Kurinawa (pseudo: Kloner)
Techniki: Cieniste Klon jutsu (wiadomo), Migoczące kroczki;P (też wiadomo flashstep czy jak tam to było) Tworzenie shuriken'ów (nazwa sama za siebie mówi) Szybkie cięcie (niewidoczne cięcie - słychać tylko świst - po którym wróg zaczyna krwawić) klon x5 (tworzy 5 klonów i on i klony rzucają we wroga shurikenami naraz)
Specjalna technika: Stalowy Huragan (wysyła wiele shuriken'ów w jednej chwili we wroga które razem tworzą huragan) Sharingan w prawym oku (wiesz o co chodzi - Hotaru nie wie o tym, używa podświadomie)
Historia Gdy był małym chłopcem rówieśnicy go nie lubili i bali się go. Poprzysiągł więc, że nauczy się wielu technik ninja i pokaże im kto tu rządzi. Gdy wydoroślał przestał być tak krótkowzroczny i zaczął ćwiczyć dla przyjemności.
Cechy charakteru Arogancki, szybko się uczy, małomówny
Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.): Uczeń team II
Outfit
http://img233.imageshack.us/img233/7171/ninjahs8.png (http://imageshack.us)
@Kashek666
10th Karreline
Imię/Nazwisko (musi pasować do japonii!):Hotaru Kurinawa (pseudo: Kloner)
Była profesja (przed opętaniem przez demona):Mag
Demon (imie):Hanobi
Techniki (jeśli za potężne na daną rangę, ignoruję zgłoszenie!):nie używa broni, wzmacnia swoje uderzenia energią, Energetyczny wybuch (wypuszcza fireballa naładowanego złą energią masz w outcie)migoczące kroczki ;p(wiadomo flashstep czy jak tam)
Specjalne techniki (to co up, tylko potężniejsze ;p): (ostateczna) implozja (skupia ogromną energię we wrogu, która go wysadza) wampiryczna aura ( przez chwilę uderzenia kradną życie wrogowi)
Out (opisane było już...):http://img207.imageshack.us/img207/8861/demonikyn7.png (http://imageshack.us)
Historia (ew.): Adept magii, który zaczął pracować w magicznym antykwariacie. Gdy, miał zlecenie zdobycia maski, założył ją i opanował go demon. Nadal z nim w walczy i gdyby ściągnął maskę udałoby mu się uratować z władzy demona.Czasami demon i Hotaru kłócą się między sobą.
Żywioł: zła energia

Pacz_knight
04-11-2007, 16:11
@up
No troche za czarny ten out. Wszystko ok ale daj ciemno szary albo inny kolor.

Polakowski94
04-11-2007, 16:14
chce byc sensejem wioski dźwięku zara wszystko dam tylko rezerwuje miejsce :)

imię i nazwisko: Nukiyama Yamakashi
techniki: ogłuszające jutsu(koleś nic nie słyszy i ma zwidy), wrzask (krzycząc uderza mocnymi falami dźwiękowymi), cisza (pozwala z otoczenia wyłączyć wszytkie dźwięki, nikt nic nie może powiedzieć i nikt nic nie słyszy), chodzenie po ścianach (musze wyjaśniać?) praktycznie wszystko co związane z dźwiękiem
specjalne techniki: większe ogłuszające jutsu (atakuje kogoś wszytkimi dźwiękami świta[ wysokimi, niskimi itp.]) teleport(bez wyjaśnień)
historia: od urodzenia ślepy, jednak z bardzo wycczulonym słuchem. Jego rodzice go porzucili. Chce się na nich zemścić. Od urodzenia miał talent, niszczenia szyb średnio głośnym krzykiem.
charakter: stanowczy, małe poczucie humory(właściwie znikome) poważny, nigdy nie kłamie swoich, zawsze robi to co mówi.
gdzie chcecie być: dźwięk sensej
Outfit
http://img84.imageshack.us/img84/2856/beztytuuux1.png (http://imageshack.us)

Orog
04-11-2007, 16:17
Team III - wioska piasku.
Sensei - [x]
Uczniowie - [Orog] [x] [x]

Imie i nazwisko : Geer Desertes
Techniki : piaskowa trumna,piaskowy pogrzeb,piaskowa fala,piaskowe przecięcie,demon 25%,demon 50%,demon 100%,technika uśpienia.
Specjalna technika : piaskowe shuriken,piaskowa furia.
historia : Jest to o 2 lata młodszy brat Gaary , uzyskał po nim w swoim ciele syna Shukkaku, potomka demona o 1 demonie, stąd jego techniki. Jak Gaara jest zawsze ponury i mu obojętne , jest bewzględny. Wszyscy go nie akceptowali tak samo jak Gaare..On tak samo jak Gaara odbijał to morderstwami , są bardzo podobni.

Cechy charakteru : ponury,bewzględny,obojętne mu losy innych,morderca,zły,tajemniczy.

Gdzie chcecie być : team III

outfit : Ja jestem początkujący - więc błagam zrób ty outfit albo niech ktoś zrobi w imieniu mnie!!

Ptaqix
04-11-2007, 17:28
Team II Uczen I
Imię i Nazwisko:Nilmatru Dotonhi
Specializacja:KinJutsu
Techniki:
-Hansen Shigai no Jutsu (Zakazana technika, polegająca na zmienieniu swojego ciała. Dusza opuszcza nasze stare wcielenie, które staje się martwe, a wchodzi w ciało innej osoby, której dusza umiera)
-Edo Tensei (Zakazana technika, polegająca na przywołaniu umarłych, którzy będą pomagać nam w walce. Wymaga poświęceń w postaci ciał ludzkich)

-Souja Sousai no Jutsu (Za pomocą tej techniki można na miejscu zabić przeciwnika. Trzeba złapać jego ręce, i splecione ze swoimi złożyć je w specjalną pieczęć. Jutsu te to jednak miecz obosieczny - trzeba poświęcić swoje życie, by śmierć poniosła druga osoba. W rezultacie mamy podwójną śmierć. Technika do użycia jedynie w ostateczności, lub gdy mamy do czynienia z kimś silniejszym, kogo za wszelką cenę chcemy zabić)
-Fushi Tensei (Za pomocą tego Jutsu dokonać można "transferu dusz". Osoba wykonująca tą zakazaną technikę, umieszcza swoją duszę w ciele wybranej ofiary, której duch z kolei opuszcza ciało. Użytkownik zyskuje nowe ciało, ze wszystkimi jego fizycznymi zdolnościami, ale zachowuje swoje psychiczne cechy, jak np. inteligencję czy percepcję. Fushi Tensei pozwala na wieczne życie, wciąż wymieniając ciała, ze starego na młode. Odstęp pomiędzy użyciami Fushi Tensei to minimum trzy lata)

Specialna technika:Konoha Senpuu ( To Taijutsu rozpoczyna się zniknięciem używającego, przez wykonywanie bardzo szybkich ruchów. Następnie pojawia się on pod przeciwnikiem i kopnięciem w szczękę wysyła go w powietrze. Tym ciosem zadaje bardzo dużo obrażeń. Zwykle Konoha Senpuu jest łączona z innymi Taijutsu, w celu zadania możliwie jak największych ran. Jest bardzo trudna do uniknięcia, przez szybkość z jaką się ją wykonuje. Pierwszy raz użyta przez Lee. Jedna z wielu technik, które nauczył go Gai-sensei.)
Charakter:nerwowy,ambitny,gwałtowny,dzielny,bezlit osny,bezpośredni,
Historia:Urodzony w wiosce liścia , tam też się wychował . Prawie w ogóle nie uczęszczał do szkoły, wolał samotnie uczyć sie technik, które były zakazane w jego jego wiosce. Chłopak ma 14 lat, rodzice zmarli gdy miał 4 lata, wychowuje go wuj.

Oufit:http://img405.imageshack.us/img405/8824/nilmarekm2.png (http://imageshack.us)

Pacz_knight
04-11-2007, 17:51
Dobra Polakowski i Ptaqix przyjeci. Czekam na outy Ptaqixa i Sir Speeda. Orog nie mam czasu na robienie ci outa, wiesz ze musze zajac sie fakeem. Moze ktos w outach na zamowienie ci zrobi. Po drugie zmien historie bo nie pasuje mi ten brat Gaary. Jeszcze imie i nazwisko bo zabardzo nie pasuje do klimatu ;)
Zeby fake ruszyl potrzeba pilnie jeszcze tajemniczego ninja mgly. Zglaszac sie! :)

@edit
Kloner czekam rowniez na ciebie az poprawisz outa.

@edit 2
Dobra niech juz bedzie. Hmm przypadkowo zobaczylem twoje zamowienie w outach na zamowienie. NIE!!! Nie przyjme outa Gaary! Pisalem ze bohaterzy beda inni czyli oznacza ze outy nie maja przypominac Sasuke, Itacjiego czy Gaja -.-"

@edit3
Ptaqix out ok. Jestes w fake. Czekam na outa Speeda! Zglaszac sie ludzie!!!111!1oneoneone
Jutro jak dobrze pujdzie ukaze sie 1st part! ;)

Orog
04-11-2007, 18:02
Dobra - poproszę o out w zamówieniach.

A co Ci w histori nie pasuje ? Błaaagaaaaam , chcę mieć taką!!111 oneone (XD)

A imie i nazwisko pasuje do klimatu NARUTO , przecież Gaara miał - Gaara Desertes a było w klimacie..

Edit :

@up

Przecież pisałem że są bardzo podobni , pozatym Gaara ma teraz 15 i wygląda inaczej niż w wieku 13 , czyli Gaar będzie się różnił..

Pedziej
04-11-2007, 21:06
@Pacz_knight

Imię i Nazwisko: Akihito Oyama

Techniki:
Kagemane no Jutsu,Kage Bunshin no Jutsu, Bunshin Daibakuha,Chidori i zamiana ciał.

Specjalna technika:
Technika Kamiennego uderzenia-sprawia, że podczas uderzenia Ninja-to(http://pl.wikipedia.org/wiki/Ninja-to) przeciwnik robi się skamieniały i jednocześnie pęka na drobne kawałeczki.

Historia:
Jest ANBU wioski liścia i wykonuje swoje obowiazki ;)

Cechy charakteru: Dowcipny, odważny, spokojny.

Chce być jak napisałem wyżej ANBU

Oft:
Zrobiłem ! I musze przyznać że to najleprzy oft jaki wżyciu stworzylem (z maską było najwięcej problemów)
http://img267.imageshack.us/img267/5866/anbubymehv5.png
Oczywiście nikt go niemoże używać oprócz autora fake do fake :P.

Kashek
05-11-2007, 12:42
@Pacz_Knajć
Imie nazwisko:Tetsugaru Eikoku
Techniki: Eikoku no Jutsu - rzuca szybko sztyletami i shurikenami na zmianę (dawno nie oglądałem naruto i zapomniałem jak sie nazywają XD) Shubunshin no Jutsu - zamienia się w dowolny przedmiot z otoczenia. Akutenshi no Jutsu - zamienia się w ruchomy piasek na mniej/więcej 30 minut. Corsodesu no Jutsu - tworzy iluzje swojej skromnej osoby wokół przeciwnika co sprawia, iż ten jest zakłopotany i łatwiej go trafić.
Specjalna technika: Zapada się w postaci piasku pod ziemię, pojawia się niespostrzerzenie pod przeciwnikiem i piaskiem zapycha mu drogi oddechowe, oczy i robi dziury na wylot w ciele (zżera prawie całą chakrę)
Historia: Tetsugaru urodził się w górach przy Spartańskich warunkach. Jego matka była zbiegiem z cesarstwa Tendesuka i nie przeżyła porodu. Został wychowywany przez wilczą rodzinę , którą zabił po czym uciekł uczyc sie na pustynię. Jest najlepszym uczniem w wiosce piasku.
Cechy charakteru: Zabawny, wyluzowany, nie bierze życia na poważnie, ale gdy trzeba jest ostry i przerażający.
Gdzie chcecie byc: X uczeń z wioski piasku
Outfit: http://img230.imageshack.us/img230/6567/outmnieto1.png
Mam nadzieję że umiesz obracać i wkładać bronie. Wiem że nożyk mi nie wyszedł, ale tam ;p
Ahh: COPYRIGHT TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA KNAJTA PACZAJĄCEGO Z ZA KRZAKÓW [pacz_knight]! INACZEJ PLAGIAT!
@edit
To co on ma na nodze, to jego opaska ;p

Pacz_knight
05-11-2007, 15:10

Kogo potrzebuje:

Team I - wioska liscia
Sensei - [Suhayl]

Team II - wioska liscia
Sensei - [x]
Uczniowie - [Ptaqix][Kloner][Avenlight]

Team III - wioska piasku
Sensei - [x]
Uczniowie - [Kashek666][x][x]

Team IV - wioska dzwieku
Sensei - [Polakowski94]
Uczniowie - [Matixek007][x][x]

ANBU - [Pedziej]
Lord hokage - [x]
Tajemniczy ninja mgly (wyslaniec zlego lorda) -[Jest juz, potrzebny byl mi wiec sam wymyslilem (outa dal mi Suhayl)]

Imie nazwisko
Techniki
Specjalna technika
Historia
Cechy harakteru
Outfit

Zglaszajta sie bo bez tych rol nie bedzie 2 partu. Jesli nikt sie nie bedzie zglaszal bede zmuszony zrobic wlasne outy do poszczegulnych bohaterow.
1 st part bedzie najprawdopodobniej dzis, ewentualnie jutro na 100% ;) Pzdr for all.

Orog
05-11-2007, 15:38
Wpisz mnie do wioski piasku , czekam tylko na out a zgłosiłem się przecież..

Ptaqix
05-11-2007, 16:14
@pacz_knight
czy mógłbym jeszcze poprawić swój oufit bo mam chorobowe a wczoraj na szybko go robiłem żeby załapać sie na dobre miejsce:P
jak byś mógł:P
http://img441.imageshack.us/img441/4375/nilmaretz7.png (http://imageshack.us)

Pisay_666
06-11-2007, 13:54
http://img150.imageshack.us/img150/8994/gitbuttonlz0.gif (http://imageshack.us)
Potrzebuję 4 osób do fake'a "The Ninja's"

PODANIE:
*Nick/imię:
*Ulubiona broń:
*Charakter:
*Outfit:

1*- Nick/imię twojego bohatera (np. Lakashi)
2*- Ulubiona broń twojego bohatera (np. kunai)
3*- Charakter twojego bohatera (np. Lakashi jest typem samotnika, jest spokojny i skryty w sobie...)
4*- Outfit twojego bohatera (np. <ładnyoutfit> xD)

Orog
06-11-2007, 14:37
nick/imie : Orgus
ulubiona broń : 3 ostrzna kosa.
charakter : chciwy , bezwzględny , ponury , cichy.
out : niedługo zrobie.

Matixek007
06-11-2007, 16:11
@up
Ty nie umiesz robic outow.
@Pisay
Nick: Shaolan
ulubiona broń: Takie podwojne cos ;p
Charakter: Pomocny ale skryty w sobie trudno zawzec z nim znajmosc malo komu to sie udaje.
Out:
http://img217.imageshack.us/img217/6105/out885yc1.png
Pozdro.

Kloner
06-11-2007, 16:54
Nick: Hotaru (pseudo: Kloner)
ulubiona broń: Katana
Charakter: Arogancki i cichy,ale umie docenić wroga.W trudnych sytuacjach pomocny
Out:
http://img256.imageshack.us/img256/3900/ninjawk0.png (http://imageshack.us)

Avenlight
06-11-2007, 16:54
@Pisay_666
*Nick/imię:Xi meng
*Ulubiona broń:Katana
*Charakter:Spokojny, bardzo skryty, nie za bardzo lubi towarzystwo innych ludzi. Nie obchodza go uczucia innych.
*Outfit:http://img221.imageshack.us/img221/8788/myahhhld1.png (http://imageshack.us)
WSZELKI PRAWDA ZASTRZEZONE! UZYCIE PRZEZ KOGO KOLWIEK INNEGO NIZ PISAY'A (oczywiscie tylko w tym fake) ODBIORE JAKO PLAGIAT!

Gargoin
06-11-2007, 17:38
Pacz_knight:

Zgłoszenie mojego kolegi:

Imie nazwisko; Shukomi Kira
Techniki: Replikacja shurikena, cieniste klony, uścisk pandy (polega na tym, że podbiega tak szybko, że nei da się go "przylukać" i ściska cię tak mocno, że łamie ci żebra)
Specjalna technika: Uścisk królewskiej pandy (polega na tym, że podbiega tak szybko, że nei da się go "przylukać" i ściska cię tak mocno, że łamie ci wszystkie kości, a potem rzuca tobą w góre i jak jesteś blisko ziemi wskakuje na ciebie i cię "dobija")
Historia: Wychował się w bardzo bogatej rodzinie. Jego rodzice byli takimi zapracowanymi ludźmi, że nie mieli nawet czasu dla Shukomi'ego. Dał na nich takiego dużego "focha", że uciekł z domu. Żeby przeżyć musiał zostać ninją i nawet był dobry. Żył razem z pandami i ninją, który się nimi opiekował. Gdy dorósł wrócił do wioski.
Cechy charakteru: Zadumany w sobie, ale wesoły, lubi sobie pożartować.
Team II - wioska liscia
Sensei - [Tutaj!]
Outfit: http://img118.imageshack.us/img118/2885/ninjaaajs9.png

Ptaqix
06-11-2007, 18:30
@up
Ty nie umiesz robic outow.
Pozdro.

a ty nawet nie potrafisz zrobić własnej broni... więc nie mów komuś że czegoś nie umie jak ty sam też nie potrafisz...

@down
na pewno nie po to żebyś ściągał żywcem całą broń... ;p

Matixek007
06-11-2007, 18:51
@up
To po ch** dawales swoj arsenal broni?? Pomysl troche zanim posta napiszesz.

Pisay_666
06-11-2007, 19:50
Przyjęci zostali:
Avenlight
Kloner
Matixek

Poczekalnia:
Orog

Można się jeszcze zgłaszać, jednak będe potrzebować o 2 osoby więcej :)

_Omega_
06-11-2007, 20:26
@Pisay

1.Omega
2.Katana
3.Zeby ochronic bliska mu osobe odda za nia zycie.
4.Na PW

Suhayl
06-11-2007, 20:51
1*- Mevander Suzoku
2*- Kosa...
3*-Zachowuje się jakby miał 30/35 lat, choć jest młodszy. Łatwo się z nim dogadać, ale nie jest zbyt ufny, ponieważ ludzie go kiedyś zdradzili. Rozmawia ze swoją bronią.
4*-Na PW.

Orog
06-11-2007, 22:29
Dobra , out pisay dam Ci jeszcze dzisiaj , albo przynajmniej się postaram.

SzybkiSpeedy
06-11-2007, 23:51
Imie nazwisko: Iruzuku Kamashi
Techniki: Szybkie cięcie (dwa ciosy na sekunde), pancerz z tworzywa (Jego ciało zamienia się w to tworzywo, którego dotknął, np jak dotknei swojej katany, to bedzie ze stali), klony jutsu
Specjalna technika: krytyczne uderzenie (przeklada cala chakre w swoją katane i uderze od 30 do 50 razy na sekunde)
Historia: nie wiele o sobie mówi. Jak ktoś się pyta o jego przeszłość odpowiada "co się stało, już się nie odstanie". Wiadome jest to, że pochodzi z wioski liścia.
Cechy charakteru: ponury, leniwy, wymagający wiele od uczniów
Team III - wioska piasku
Sensei - [Tutaj poproszę ^^]
Uczniowie - [Kashek666][x][x]
Outfit: http://img130.imageshack.us/img130/3204/outtttwi8.png

SzybkiSpeedy
06-11-2007, 23:51
@double, skasować :/

Pisay_666
07-11-2007, 08:29
Przyjęci:
Suhayl
Omega
Avenlight
Kloner
Matixek

Czekam Orog... jak na 20.00 nie będzie to cya

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Virusmaxi
07-11-2007, 18:37
Dobra, teraz taka malutka rekrutacja do Undiscovered Worlds

Potrzebuję jednej osoby, mianowicie:

Maga.

Wymagania:

Nick:
Out: (typowo średniowieczny)
Żywioł: (jakikolwiek)
Historia: (nieobowiązkowa, ale lepiej jak by była, nie musi być jakaś rozbudowana czy cuś.)
"Rodzaj" maga: (tzn. Mag bitewny, Wspomagający itd. NEKROMANTA ODPADA!)
Umiejętności: (Ale na poziomie, nie jakieś exeva grany masy visy co odbierają 20000000 dmg tylko coś "normalnego")

Buszman
07-11-2007, 22:13
@Up
Dobra jest, ja się zgłaszam.

Nick: Merlin
Out: Jutro zrobie...! Spać mi się chce... ;p
Żywioł: Trucizna
Historia: Z początku miłe i normalne dziecko. Gdy dorósł zaczął praktykować magię u swojego mistrza. Chłopak chciał być również wojownikiem, a nie mógł się zdecydować, którą ścieżkę wybrać. Połączył te dwie specjalności i po kilku latach nauki stał się potężnym Magiem Bitewnym. Zapisał się do "Odkrywców" i rozpoczął swą działalność na rzecz społeczeństwa. Odkrył wiele ważnych, a zwłaszcza bezpiecznych, szlaków handlowych. Wybudował na odludziu własną wieżę i tam eksperymentował z trucizną. Tak mu się spodobało, że wymyślił kilka nowych sztuczek, takich jak zatrucie broni, epidemia etc. Spodobał mu się ten odmienny żywioł i zaczął go stosować w walce i życiu. Nie spodobało się to "Bractwu Odkrywców" uważali oni, że magia ta jest plugawa, i ich bractwo nie powinno się tym zajmować ani tym bardziej rozwijać się w tym kierunku. Został więc wyrzucony. Po tym zrozpaczony podjął ścieżkę poszukiwacza przygód.
"Rodzaj" maga: Mag Bitewny
Umiejętności: Wybuch trucizny, zatrucie broni, trujące tornado, epidemia (tzn. w promieniu 500m)

@Down
O lol... nie chce mi się robić chodzących ;). Historię mogę zmienić, ale out dasz swój ;>

Virusmaxi
07-11-2007, 22:40
@up

Zapomniałem o dwóch rzeczach- ten mag musi być "dobry" i out musi mieć też te pozycje chodzące.

Orog
07-11-2007, 23:09
Pisay - nie miałem siły i zrobiłem out z jednej strony , jak chcesz to poprzerwacaj na inne strony , i dodaj chod(u Ciebie potrwa to sekunde bo chód vampira łatwo znaleść)..

http://img147.imageshack.us/img147/4618/outlw7.png

Pisay_666
08-11-2007, 08:50
@up
Post napisany Wczoraj, 23:09

Przykro mi Orog, nie jesteś w fake'u.

Pacz_knight
08-11-2007, 09:33

Kogo potrzebuje:

Team I - wioska liscia
Sensei - [Suhayl]

Team II - wioska liscia
Sensei - [Kumpel Gargoina]

Team III - wioska piasku
Sensei - [SzybkiSpeedy]
Uczniowie - [Kashek666][Matixek007][Orog]

Team IV - wioska dzwieku
Sensei - [Polakowski94]
Uczniowie - [x][x][x]

ANBU - [Pedziej]
Lord hokage - [x]
Tajemniczy ninja mgly (wyslaniec zlego lorda) -[Jest juz, potrzebny byl mi wiec sam wymyslilem (outa dal mi Suhayl)]

Imie nazwisko
Techniki
Specjalna technika
Historia
Cechy harakteru
Outfit

Koniec rekrutacji jest w te niedziele!

Orog
08-11-2007, 16:23
@up

zapisz mnie do fake team III .. Przedziesz robisz mi out.

Buszman
08-11-2007, 17:20
@Pacz_knight
Team III, 3 uczeń

Imie nazwisko: Kenji Yakotimasha
Techniki: Ogólnie walka, wtapianie się w cień, umiejętność dobrego chowania/skradania się, wysysanie energii życiowej, wybuch cienia
Specjalna technika: KajoKen (nie wiem jak to sie pisze, ale to jest technika jakiej używał Goku w Dragon Ball'u), który oślepia przeciwnika na jakiś czas
Historia: Dawno, dawno temu... nie, nie tak. Zanim został wojownikiem ninja, żył w wiosce jako doradca cesarza. Ten skazał go na wygnanie, ponieważ złapał go jak całował się z jego córką. Miał do wyboru wygnanie lub śmierć. Wybrał więc wygnanie, dołączył do drużyny Wioski Piasku i tam nauczył się najrozmaitszych technik.
Cechy charakteru: żartobliwy, ma dobre pomysły, które często nie wypalają, lubi jazdę extremalną, o, i zwinny jest
Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.): Team III
Outfit: http://img225.imageshack.us/img225/3504/nijas07ev2.png (http://imageshack.us)
ZASTRZEGAM SOBIE DO NIEGO PRAWO, I OD RAZU MÓWIĘ, ŻE TAKOWY WYSTĄPI W MOIM FAKE'I

krupam
09-11-2007, 14:31
@Virusmaxi
Nick: Krupam
Out: http://img135.imageshack.us/img135/7595/beztytuuyl9.png
Żywioł: Energia(jak nie pasi to powietrze)
Historia: Nieznana
"Rodzaj" maga: Mag bitewny
Umiejętności: SD(500-700 dmg), Fala Energii(Great energy Beam, 300-500 dmg), Leczy się(+100-200 hp),
HMM(75-100 dmg)
Jak pasuje to dobrzeB)

Virusmaxi
09-11-2007, 14:41
@up

Zły wygląd. Poprostu te czaszki nie pasują, wygląda jakby był zły, a to nie o to chodzi! Musi być dobry. Historia... cóż, najlepiej jakby była, no ale mogę się obejść bez tego...

Popraw out tylko i będzie dobrze :p Fajnie by byo jakbyś dopisał historię, ale jak niechcesz to nie...

I wcale nie przerwałem rekrutacji :P

@edit
E jezus... To dalej nie wygląda na maga :P
Najlepiej żeby był to Mage, Summoner albo ten taki cooo te czachy ma :P(tylko bez nich!!)

@edit2

Teraz dobrze. Rekrutacja zamknięta.

Sezowaty
10-11-2007, 16:50
Ja oraz Sage otwieramy Rekrutacje do Naszego nowego projektu.

Prosimy jedynie o Imiona i w jakim Królestwie i jaka profesja będziecie chcieli występować. Resztą my się zajmiemy.
1. Królestwo Antheron
-Decharius (Mag)
-Fidarius (Druid)
-Drakon (Zabójca)
-Szael (Paladyn(Święty Wojownik))
2. Królestwo Kathenis
-Mernion (Barbarzyńca)
-Daeros (Barbarzyńca)
-Xenomore (Szaman)
-Kalasanty (Łucznik)
3. Królestwo En'sharad
-Tetsugaru (Wojownik)
-Turok (Łucznik)
-Lagon Night (Rycerz)
-Spaniel (Wojownik)

Jak narazie potrzebujemy 12 imion :P Trochę dużo wiem ale myślę, że się zgłosicie :p

Rekrutacja zamknięta !

Spaniel
10-11-2007, 17:14
@Sezu
Królestwo En'sharad

Wojownik

http://img406.imageshack.us/img406/9981/spanieloutoy7.png

Szufi
10-11-2007, 17:17
@Sezowaty
nick: Szael
Królestwo Antheron
profesja: paladyn

Lagon Night
10-11-2007, 17:19
Ja oraz Sage otwieramy Rekrutacje do Naszego nowego projektu.

Prosimy jedynie o Imiona i w jakim Królestwie i jaka profesja będziecie chcieli występować. Resztą my się zajmiemy.
1. Królestwo Antheron
- (Mag
- (Druid)
-Drakon (Zabójca)
- (Paladyn(Święty Wojownik))
2. Królestwo Kathenis
- (Barbarzyńca)
- (Barbarzyńca)
- (Szaman)
- (Łucznik)
3. Królestwo En'sharad
- (Wojownik)
-Turok (Łucznik)
- (Rycerz)
-Spaniel (Wojownik)

Jak narazie potrzebujemy 12 imion :P Trochę dużo wiem ale myślę, że się zgłosicie :p
nick:.............Lagon Night
Królestwo:.....En'sharad
Profesja:.......Rycerz

X-Zero
10-11-2007, 17:24
Usunąć .

Decharius
10-11-2007, 17:32
@Sezowaty
Królestwo Antheron
Imię Decharius

Profesja : Mag (Jeśli chcesz szczegółowo, Bojowy Mag Ognia)

Kashek
10-11-2007, 17:36
Królestwo En'Sharad
Imie: Tetsugaru
Nazwisko: Eikoku
Jak nie pasuje to
Imie: Kashoni
Nazwisko: Gutarette

Kropek666
10-11-2007, 17:39
1. Królestwo Antheron
- (druid)

Nick:
Fidarius

Virusmaxi
10-11-2007, 18:10
@Sezu

1. Królestwo Antheron
-Decharius (Mag)
-Fidarius (Druid)
-Drakon (Zabójca)
-Szael (Paladyn(Święty Wojownik))
2. Królestwo Kathenis
-Mernion (Barbarzyńca)
- (Barbarzyńca)
- (Szaman)
- (Łucznik)
3. Królestwo En'sharad
-Tetsugaru (Wojownik)
-Turok (Łucznik)
-Lagon Night (Rycerz)
-Spaniel (Wojownik)

Nick: Daeros

KalasantyX
10-11-2007, 18:50
2. Królestwo Kathenis
Łucznik - Kalasanty.

@up
Idź do hellu za to, że mi zająłeś ostatniego barba. :<

Pisay_666
10-11-2007, 18:52
The White Wolf

Poszukuję 2 osób, które zagrają w moim fake'u role główne.

Wzór zgłoszenia
Imię Postaci:
Outfit(koniecznie z łukiem):
Umiejętności:

Po co ten łuk? Gdyż wasza postać będzie łowcą... nie łowcą smoków tylko łowcą... wilków? xD

Sir Speed
10-11-2007, 21:02
Nieeeee T.T. Sezu jak będzie wolne miejsce to się pisze.
@ up
Nick: Tochigo Kehanaro
Outfit: http://img471.imageshack.us/img471/4710/ucznikxxlar6.png
Umiejętności:
Strzała cienia- Strzela jedną strzałą a w jej cieniu leci druga.
Doshu- Strzała paralizująca wroga.
Saiku Hanku- Teleportacja do 200 metrów.
Kanawi bo Noshu- Za pomocą tego czaru kieruje strzałą. W tym czasie nie może się ruszyć
Yakshi- Robi się niewidoczny.

Ptakuba
10-11-2007, 21:39
http://img143.imageshack.us/img143/8282/sciezkibz6.png
Otwieram rekrutację do fake'a pt "Ścieżki Magii". (Tandetne logo, nie :P)
Mam sporo fabuły, a jest ona dość elastyczna by wstawić do tego sporo ludu. Jutro (jeśli będę miał czas :() zacznę robić 1 part.
Wymagane:
Nick: (klimatyczny, nie jakieś mangowe albo takie jak niektórzy mają na forum [chociażby mój])
Out: Także w ruchu, zresztą jak najwięcej tego, jak atakuje (to już nieobowiązkowe) itp.
Ogólne: Czyli coś w stylu profesja
Styl walki, ulubiony czar: wiadomo
Historia - nieobowiązkowa, mogę Ci sam wymyślić, ale lepiej trochę się wysil, bo wstawię cię jako pracownika domu publicznego dla kochających inaczej. Ale też jak już robisz sam to nie może być - w wyniku ataku szatanów zmarł mu wujeczny stryj od strony starszej prababki, i teraz zabija wszystkie demony! Ma być o r y g i n a l n i e !!!
Specjalne - nieobowiązkowo, możesz być zwykłym chłopem ze wsi, co wziął za kosę i tnie podatników :P

em0_-.-
10-11-2007, 21:40
@pisay

Shizame Hoktoro
http://img262.imageshack.us/img262/6098/archerds0.png (http://imageshack.us)
Umiejętności :

- Sanpo no Kaze (Wind Walk - Niewidzialność ; wtapia się w wiatr)
- Shunpo (Flash Step - Super Speed ; Szybkość nie widoczna dla oka)
- Ya no Yuki(Arrow of Snow - Lodowe Strzały)

At Least:

- Mae no Fu'un hime(naruto? oO) (Cry of Wind Princess - Al'a Ban Kai w Bleachu - Łuk zmienia się w zwykły...miecz...ale zwiększa możliwości mentalne i witalne posiadacza)

Btw. Imię Łuku to właśnie Fu'un Hime

Gargoin
10-11-2007, 21:43
@Ptakuba :)

Nick: Yog Bearhood
Out: http://img135.imageshack.us/img135/9894/mmmbs1.png
http://img220.imageshack.us/img220/2748/mmm2id0.png
Ogólne: Alchemik
Styl walki: Nie walczy w walce bezpośredniej, używa albo mikstur exlodujących, albo jego niedźwiedź walczy za niego
Historia: Pochodzi z rodziny biednej, którzy byli weterynarzami. Yog kochał zwierzęta, ale był bardzo mądry i utalentowany w dziedzinie alchemii. Dostał zaproszenie od władz na naukę najlepszej szkole w państwie. Gdy zakończył szkołę, wrócił do rodziców na wieś leczyć zwierzęta... miksturami. Któregoś dnia, gdy poszedł do lasu znalazł rannego niedźwiedzia. Oblał go jakimś płynem i wyleczył. Niedźwiedź go polubił i zamieszkał z nim w chacie. Gdy miał 20 lat jego rodzice zmarli. Poszedł ze swoim niedźwiedziem daleko w góry, podróżować i pozbyć się zmartwień.

Pisay_666
10-11-2007, 21:52
@Ptakuba
Nick: Pisay
Out: http://img147.imageshack.us/img147/4581/zamowieniepisay666ofchzdc3.png (http://imageshack.us)
Ogólne: Paladyn (Osoba, która walczy w imię dobra posługująć się bronią białą, dystansową oraz magią)
Styl walki/ulubiony czar: broń biała, łuk i magia / Health(coś jak exura vita)
Historia - Urodził się w większej mieścinie przy paśmie gór. Wychowywany jedynie przez matke, ponieważ ojciec zginą na wojnie. Gdy był już dojrzały, zaczą prace jako strażnik. Gdy miał 23 lata zmarła jego matka i musiał radzić sobie sam. Opuściwszy miasteczko postanowił przeżyć jakąś przygode i poznać wszystkie uroki życia.

Historia troszkę denna, ale może przyjmiesz zgłoszenie :>

@up2; @up3
Czekam na outfity ;)

Ptakuba
10-11-2007, 21:55
@Up:
Mogę nick przeboleć, chociaż jakbyś wymyślił inny byłoby miło.
Prawdopodobnie będziesz jedną z pierwszych napotkanych postaci, bo historią mi się wpasowałeś ;)

Pisay_666
10-11-2007, 21:59
Nick: Varien
Pasuję? xP

Mam nadzieje ze będe dosyć dłógo w fake'u, a nie on mnie napotka i cya "Varien" xD

Xantro
10-11-2007, 22:04
Imię : Mornix Mirl
Out: http://img129.imageshack.us/img129/9251/beztytuuxx5xy9.png (dzięki X-Zero ;])
Ogólne: Mag, elementalista, taki który rzuca czary związane z różnymi żywiołami
Umięjętnośći:
-Florsa (ognista kula)
-Ximnot (atakuje niewielką falą wody)
-Manot (na kilka sekund spręża wokół siebie powietrza tworząc tarczę ochronną)
-Orsetio (tworzy "stalagmit" który jak kolec zadaje obrażenia dla przeciwnika)
-Vosro (pierwszy czar którego sie nauczył. Pomagał mu kraść by zapłacić za akademie. Przyśpiesza ruchy, tak że postać bardzo szybko może znaleźć się za przeciwnikiem/uciec. Niestety jest bardzo męczący i nie trwa za długo)
Historia: Po skończeniu magicznej akademii Varlen wyruszył by zacząć swoje własne badania nad żywiołami. Opracował kilka podstawowych czarów aż do czasu gdy ... (tu zaczyna się fabuła fake'a).
Specjalne:
Gdy był nastolatkiem kradł pieniądze by zapłacić za naukę w akademii więc jest bardzo zręczny i szybki.
@down:
Teraz pasuje??;]
@edit: Ataków nie dawałem bo efekty mają być robione w photoshopie ;] I dodałem jeszcze jeden atak (bo blado wypadam przy innych xF)

Ptakuba
10-11-2007, 22:06
@Pisay
Spoko, nie musisz się bać. Varien przypasowywowuje. Generalnie będziesz jednym z pierwszoplanowych bohaterów. Tak jak Gargoin. I kilku następnych którzy zgłoszą się w najbliższym czasie ;)

@Edit: Kurde, Varien i Varlen Mirl... Mogę zrobić że jesteście bliźniakami, a tatuś był pijany jak imiona dawał... Do poprawki! Xantro, lepiej zmień (ty byłeś drugi), z wiadomych powodów sprzężonych z fabułą.

@Edit: Mornix może być. Historia dobra, też mi się wpasuje.
@Virusmaxi: Przyjęty.

@Do tych, którzy chcieliby znaleźć się w fake'u:
Tytuł może łudzić, ale to fake nie tylko o magach. Mogę wiele ludu jeszcze przyjąć na ciemną stronę, ale po tej jasnej (chyba że ktoś z przyjętych chce być zły, ale nie wydaje mi się) więcej magów już nie przyjmę, potrzeba jakiegoś woja.
@Edit, kolejny: Sorki, jednak nikogo już na jasną stronę nie przyjmę, chyba że ktoś z przyjętych pisze się na mroczną.

Virusmaxi
10-11-2007, 22:46
Wymagane:
Nick: Daeros (chyba się nie przyczepisz co? :P)

Out: http://img231.imageshack.us/img231/4854/daerosrg6.png

Jeśli nie pasuje to ciężko bedzie, bo to jeden z moich lepszych :p

Ogólne: Mag Powietrza

Ulubiony czar(y):(od najbardziej ulubionego)Błyskawica,Niwelujący Podmuch (Przywołuje tak mocny wiatr, że przeciwnikom jest ciężko walczyć/wylatuje im broń z ręki i tym podobne jest to bardzo wymagający czar i bardzo mocno osłabia maga, do tego podczas używania tego czaru, nie może on się ruszać przez co jest łatwym celem[jeśli ten czar jest za mocny, to go porpostu olej.) Kula Ognia(chyba że magia runiczna nie wchodzi w grę...)

Historia: Nie posiada specjalnej historii, żył i uczył się u nauczycieli magii powietrza, pieniądze brał wykonując proste zadania dla niektórych ludzi, typu przynieść to i tamto. Nic ciekawego.

Specjalne: Dzięki temu, że był bardzo skupiony na lekcjach u nauczycieli magii powietrza, wszystkiego uczy się szybciej i posiada trochę większą wiedzę od innych magów na jego poziomie.

BTW. PYTANIE

EFEKTY WALKI będą PAINTOWE ( z spritów tibii) czy będziesz robić w Gimpie/Photoshopie czy tam w czymś innym ?

Pisay_666
11-11-2007, 10:57
Em0, Sir Speed... zostaliście przyjęci! :<

Potrzebuję jeszcze jednej osoby. profesja obojętna, ale outfit jakiś mhhhhroczy, gdyż twoja postać bedzie zuy.

Wzór zgłoszenia
Imię Postaci:
Outfit(koniecznie mhhhhroczny):
Umiejętności:

Sezowaty
11-11-2007, 10:59
@Pisay_666
Nick: Sezu
Outfit:
http://img249.imageshack.us/img249/3900/sezrz7.png
Nie zezwalam innym na użycie go !
Profesja: Assassin (By było fajnie :P)
Umiejętności:
-Szybkie przemieszczanie się,
-Znikanie w cieniu,
-Szybki atak...
@Down
A zobacz wszystkie pozy ? Nie chodzi mi o te dwa pierwsze... tylko ten z prawej strony dude...
@Edit
Of cuz możesz mu dodać :P

Pisay_666
11-11-2007, 11:12
@up
Ano rzeczywiście, jesteś przyjęty.

Mogę mu dać jakiś miecz w fake'u?

Kloner
11-11-2007, 19:49
@Ptakuba
Nick: Shabal

Out:

http://img100.imageshack.us/img100/6064/pyromantaki2.png

Ogólne: Pyromanta

Ulubiony czar(y)od najbardziej ulubionego)ognista kula,multiple fireball,fala ognia,magiczna włócznia,inferno(wystrzeliwuje fireball który wyrzuca fale ognia we wszystkie strony)

Historia: Był młodym uczniem elementalisty, ale gdy uczył się magii ognia opanowała go.

Specjalne:Może czerpać manę z ognia.

@edit
Jakby ci się udało zrób też falę ognia w gimpie

Ptakuba
12-11-2007, 19:07
@Up: Przyjęty, po złej stronie. Ale ogniste kule będę robił Gimpem.

@Down: No dobra, postaram się ciebie do dobrych wcisnąć, ale zbyt szybko to się nie pojawisz.

Xantro
13-11-2007, 08:11
@Ptakuba
No już dodałem outfit i jeden atak. Byłoby miło jakbym był jeszcze na dobrej stronie (bo nie wiem czy mnie liczyłeś) ale na złej też mogę być

Szlaja
13-11-2007, 20:47
Sciezki magi do Ptakuby
Nick: Erek
Out: http://img57.imageshack.us/img57/8800/yaywk4.png (http://imageshack.us)

Uzywa: Łuku i ognistych strzal.
Historia: Gdy byl mlody jego rodzice zmarli. Wtedy pracowal w mlynie.
Niestety pracowal tak miesiac a nie dostal ani grosza. Wtedy zaczął zabijac dla pieniedzy.
Specjalne: Podpalenie (zabiera 10 hp co 5 sec. Chyba ze ktos jest odporny.) I oczywiscie... HEADSHOOT!
@Edit
Chce byc jakims bohaterem co nie znika po 3 scenach :D Jesli dasz rade zrob jak mu (outfitowi) lapki sie ruszaja bo u mnie tylko nogi sie ruszaja XD. Najlepiej jakbym byl po EWUL stronie i jakims evul bohaterem co jest czescia fabuly :D

Ptakuba
13-11-2007, 21:03
@Szlaja: O, ty dołączysz dość szybko, kim będziesz nie zdradzę, ale możesz się spodziewać ciekawych zdarzeń wokół Ereka (szczurzo brzmi ;) )

@Down: Zwyklaśta kolczuga... No cóż, spróbuję :)

.Matrik.
14-11-2007, 20:32
Dobra, zaszaleję. Dam postać, jak chcesz to wykorzystaj (Ptakuba) - tylko musisz sobie wymyślić kontekst i dać out (raczej jakaś zwyklaśta kolczuga).

Imię: Matrik
Zawód: Człowiek z godnością do wynajęcia (najemnik... bez skojarzeń)
Historia: Matrik od dawna zajmuje się wykonywaniem zadań za pieniądze, przeważnie jako eskorta jakiejś ważnej persony, czasem jako zwykły rębajło. Nie znosi magów, więc jeśli musi z nimi pracować, stara się zwracać na nich jak najmniejszą uwagę, tylko w takim stopniu, w jakim jest to konieczne. W walce używa swojego wiernego miecza, który ma już swoje lata, ale wciąż posiada spory potencjał (podobnie jak noszona przez niego pod ubraniem kolczuga). Choć nie pozwala się obrażać, najemnik jest na tyle inteligentny, że wie, kiedy trzymać język za zębami. Aktualnie Matrik szuka nowej roboty.
Specjalne: Matrik ma już swoje lata i czasem lubi ponarzekać na tych wszystkich młodzików, którzy pakują się mu do zawodu z nowomodnymi sztuczkami... Dawno temu dostał też potężną miażdżoną ranę w korpus, więc po większym wysiłku (WIĘKSZYM!) może musieć trochę odpocząć, ale ogólnie jest bardzo sprawny. Unika ran na korpusie, dlatego nosi tam dwie (choć druga jest cieńsza) warstwy kolczej zbroi.

X-Zero
16-11-2007, 20:51
http://img64.imageshack.us/img64/4426/rekrutacjaoeo6.png
(błąd - Avergard)
Eshangard:

http://img262.imageshack.us/img262/1003/eshanpv3.png
Dawna wioska wikingów, powstała dawno temu. Zajęła pobliskie góry, oraz podporządkowała sobie elfów (którzy są na wyspie). Aktualnie w stanie wojny z Avergardem. Chcą pokoju, ponieważ to Avergard rozpoczął tą bitwę.
Pozycje:
-Dowódca wojsk[1]:

Imię: <klimatyczne>
Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony...najlepiej w stylu wikinga, no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni>
Historia: <związana z funkcją>
Inne: <Tu opcjonalnie wpisujemy moce, cechy...co tam chcemy. UWAGA! Warto wypełnić :>)

-Żołnierz:

Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony...najlepiej w stylu wikinga, no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni, UWAGA! Eshangard nie ma łuczników>
Historia: <kilka zdań ?>

Avergard:

http://img158.imageshack.us/img158/492/avergb7.png
Powstał później niż Eshangard... Początkowo był pokojowo nastawiony do Eshangardu, lecz po wojnie z orkami (nie, nie będzie ich w tym fake'u) po której ich rycerze zostali zabici przez żołnierzy Eshangardu(byli pijani), rozpoczęli wojnę. Podporządkowała się im szkoła nekromantów...
Pozycje:
-Żołnierz:

Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony... no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni>

-Nekromanci

Imię:
Outfit: <12 poz, nekro!>
Historia:
Inne, moce itp.:

Sand:

http://img158.imageshack.us/img158/5442/sandeh4.png
Wyspa, przez nią wygoniono orki, na inną wyspę, gdzie powstała bariera, przez którą orki nie mogą przejść...aktualnie na wyspie są problemy z jaszczurami...
Pozycje:
-Najwyższy Mall (szef) [1]

Imię: <klimat>
Outfit: <12 pozycji, z bronią/bez/schowaną>
Cechy charakteru:
Inne: <tu piszemy inne sprawy o postaci ;d>

-Kanval (zwykły człowiek, wojownik)

Cechy charakteru:

Barbarzyńcy:

http://img87.imageshack.us/img87/6263/lbma8.png
Barbarzyńcy żyją w lasach, niedaleko Avergardu, jednak nie są im podwładni...aktualnie, razem z elfami zajmują się nowym problemem - minotaurami
Pozycje:
-Zwykły człowiek

Imię:
Outfit: <12 pozycji, broń, bez, schowana... i musi to być barbarzyńca (ten nowy, lub urozmaicony ten starszy xD)
Historia:
Cechy itp.:

Elfy:

http://img218.imageshack.us/img218/429/weuo9.png
Elfy zamieszkują wyspę, niedaleko Eshangardu, są podporządkowani Eshangardowi...zjednoczyli się z barbarzyńcami, aby stawić czoło minotaurom...
Pozycje:
-zwykły:

Imię:
Outfit: <koniecznie elf, 12 pozycji, broń on/off i bez>
Historia:
Cechy itp.:

Aha, i możecie wymyślać różne rzeczy (w historii albo w ~inne)... więc Wasza postać może się np. w nocy zamieniać w szczura (xD) itp.

Zapraszam do uczestniczenia :)

Virusmaxi
16-11-2007, 21:23
Avergard, Dowódca Wojsk

Imię: Daeros
Outfit: http://img140.imageshack.us/img140/4709/daerosru7.png
Historia: Nie miał żadnej niezwykłej historii, uczył się u innych magów powietrza, wykonywał proste zadania aby zarobić za naukę, itp.
Inne:
Moce: Błyskawica, niwelujący podmuch (wylatuje przeciwnikom broń/nie mogą się ruszyć. (Uwaga: Bardzo wymagający czar, Mag jest bardzo osłabiony i nie może się podczas niego ruszać), Osłabienie(osłabia.)
Cechy: Spokój (nie denerwuje się i nie wie co to strach).

Ciekawe czy przypasuje... :P

Pacz_knight
16-11-2007, 21:26
@X-zer0
Prosze o rekrutacje. A wiec:
Elf
Imie: Exoriss albo Nedell
Out: http://img108.imageshack.us/img108/7407/elfyf1.png
Historia: Od mlodego trenowal walke mieczem. Nie wychodzilo mu to jednak. Zalamany chlopak ktory pochodzi z bogatej szlacheckiej rodziny, nie wiedzial co poczac. Zaczol trening lukiem i magia. Jest to jego specjalnosc. Jest to mlody elf w wieku (niewiem jak to uznajesz ale elfy zyja dlugo wiec w naszym zyciu ma on 17 lat a w twojej histori niech ma 170 lat xd). Prowadzi nudne zycie jako mlody i rozpieszczany nastolatek. Pewnego dnia wyrwal sie z domu by posmakowac przygody. Zalamani rodzice wyslali poscig straznikow. Chlopak nauczyl sie wiele w samotnosci. Jego charakter bardzo sie zmienil. Wojsko uznalo ze mlody elf zgino i to na dobre. Uznano ze jest nie zywy. Chlopak uciekl od terazniejszosci, szuka ludzi do platania sie po swiecie.
Cechy charakteru: W walce bezwzgledny, pomocny, z nuta humoru, zazwyczaj sie nie uzmiech, zawsze pomocny.

Niewiem czy jes dobrze ale mam nadzieje ze ta. I masz mnie dac w wiekszoscie partow bo w twoim wczesniejszym super fakeu mnie nie bylo!!!111oneone... Jesli bym mogl to prosze cie zebys dal mnie jako postac pozytywna. ;)

X-Zero
16-11-2007, 21:53
@2xup:
Hmm...przyjęty, ale ten outfit trochę dziwny(kolory :>) ;D

@up:
Elfy są dobre :D
Elfy będą sojusznikami barbarzyńców w walce z minotaurami, więc będziesz raczej często (najwięcej będzie o barbarzyńcach, mniej o Sand, a najmniej o tej wojnie, która przez cały fake i tak się nie skończy xD)
Przyjęty!
btw- no elfy u mnie żyją długo...najstarszy (Echar, będzie w prologu) jest pierwszym elfem...a stworzono ich dawno :)

Uwaga, pilnie potrzebny barbarzyńca dowódca...:)

@edit:
Aha i proszę o dawanie broni i pod skosem i w pionie (znaczy "\" i "|")
Oczywiście dotyczy to tylko mieczy itp.

Poprostu Pitbul
17-11-2007, 14:29
<oops, double post>

Poprostu Pitbul
17-11-2007, 14:30
@X-zero
Avergard, Nekromanta
Imię: Erquat
Outfit: Na GG bo tutaj noobki się zlecą. 4903706
Historia: Był magiem, który potrafił oczyszczać wszystkie rany w ciele. Na jego dom napadł demon o nieznanym imieniu, który wszedł w jego ciało. Od teraz jest nekromantą ognia, czasami odkrywa swą ognistą głowę.
Inne, moce itp.: Ogień(ziewanie i rzucanie kul), niewidzialność, leczenie ran.
edit@
Na życzenie pacz_knighta zmieniłem nick :D.
edit@
Czekam na X-zero, który miał napisać mi na GG po outfit -.-".

Diablczek
17-11-2007, 16:04
http://img440.imageshack.us/img440/3153/rekrutacjaogs6.png
(błąd - Avergard)
Eshangard:

Dawna wioska wikingów, powstała dawno temu. Zajęła pobliskie góry, oraz podporządkowała sobie elfów (którzy są na wyspie). Aktualnie w stanie wojny z Avergardem. Chcą pokoju, ponieważ to Avergard rozpoczął tą bitwę.
Pozycje:
-Dowódca wojsk[1]:

Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony...najlepiej w stylu wikinga, no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni>
Inne: <Tu opcjonalnie wpisujemy moce, cechy...co tam chcemy. UWAGA! Warto wypełnić :>)

-Żołnierz:

Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony...najlepiej w stylu wikinga, no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni, UWAGA! Eshangard nie ma łuczników>

Avergard:

Powstał później niż Eshangard... Początkowo był pokojowo nastawiony do Eshangardu, lecz po wojnie z orkami (nie, nie będzie ich w tym fake'u) po której ich rycerze zostali zabici przez żołnierzy Eshangardu(byli pijani), rozpoczęli wojnę. Podporządkowała się im szkoła nekromantów...
Pozycje:
-Żołnierz:

Outfit: <stojący i idący(wystarczy jeden chodzący), może być w dwie strony... no i z wyciągniętą/schowaną/bez broni>

-Nekromanci

Imię:
Historia:
Inne, moce itp.:

Sand:

Wyspa, przez nią wygoniono orki, na inną wyspę, gdzie powstała bariera, przez którą orki nie mogą przejść...aktualnie na wyspie są problemy z jaszczurami...
Pozycje:

Cechy charakteru:

Cechy charakteru:

Barbarzyńcy:

Barbarzyńcy żyją w lasach, niedaleko Avergardu, jednak nie są im podwładni...aktualnie, razem z elfami zajmują się nowym problemem - minotaurami
Pozycje:
-Szef[1]

Imię:
Outfit: <12 pozycji, broń, bez, schowana... i musi to być barbarzyńca (ten nowy, lub urozmaicony ten starszy xD)
Historia:
Cechy itp.:

-Zwykły człowiek

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

Elfy:

Elfy zamieszkują wyspę, niedaleko Eshangardu, są podporządkowani Eshangardowi...zjednoczyli się z barbarzyńcami, aby stawić czoło minotaurom...
Pozycje:
-zwykły:

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

Aha, i możecie wymyślać różne rzeczy (w historii albo w ~inne)... więc Wasza postać może się np. w nocy zamieniać w szczura (xD) itp.

Zapraszam do uczestniczenia :)

Chętnie bym dołączył ale niestety nie jestem utalentowany w robieniu outfitów i wymyślania chistori :( .

@Ptakuba:
E, tam możesz mnie wstawić jako pijaka xD

X-Zero
17-11-2007, 16:17
@UP:
Uhm...mogę Cię przyjąć bez historii (ale tylko Ciebie :p), ale outfit...może zamów jakiś w outfitach na zamówienie, albo ja coś zrobię...

Pacz_knight
17-11-2007, 16:35
@X-zero
Dalem outa. Napisz czy moze byc. A kiedy bedzie 1st part? ;)

@Poprostu pitbul
We no zmien ten nick bo strasznie podobny do tego ktory ja uzywam :D

Diablczek
17-11-2007, 16:50
http://img409.imageshack.us/img409/6817/charel4.jpg (http://imageshack.us)

Może być ten?Jestem newbie outfiter więc wiecie.Don't bluzged plz.

Edit:Tak to jest ten outfit.Ciekawe czy jeżeli go przyjmiesz to co on będzie robił.

X-Zero
17-11-2007, 17:01
@Up:
Hmm...mam taki outfit gdzieś w plikach...a nawet jak nie mam to mogę w spritach znaleźć ;) Ruchu nie musisz robić, znajdę. (to jest ten outfit cm?)

@Pacz_knight:
Nie lubię tego pytania, ale:
Prolog mam już gotowy, tylko chcę najpierw ukończyć sprawy z rekrutacją itp.
A do pierwszego parta potrzebuję barbarzyńcy szefa...
Outfit jest ok...nie ma ruchu, ale da się to przeżyć :D
Aha i jak pitbul nie zmieni nicka to wezmę ten drugi (Twój drugi ;p)

@down:
Przyjęty...czekam tylko na histr/umiejętności...

Avenlight
17-11-2007, 17:06
@X-zero
Elf
Imie: Avenlight(w generatorze imion jest takie w elfickich)
Out:http://img217.imageshack.us/img217/132/myout3cx1.png (http://imageshack.us)
(wez ten, poprawilem naramienniki i dodalem schowany luk)
sory za brak ruchu, ale nieumiem zrobic ruchu.
ZABRANIAM UZYWANIA KOMUKOLWIEK TEGO OUT'A! UZYCIE UZNAM ZA PLAGIAT!
Historia: Avenlight jest przywodca Smoczych Strzal, elitarnej grupy elfow, do ktorej moga nalezec tylko najlepsi elficcy lucznicy. Niestety, podczas ostatniej(zwycieskiej) wojny tzw. Wojny o wolnosc, toczonej miedzy elfami, a okupujacymi elfow Orkami, zginelo wielu czlonkow gildi, a reszta zostala niezdolna do walki. Avenlight pozostal jednak w gildi i zostal wierny krolowi, ale przyzekl ze po jego smierci gildia takze umrze, gdyz niema zamiaru przyjmowac nowych do gildii.
Umiejetnosci: Avenlight dzieki swej Zbroi Smoczych Strzal, ktora nie krepuje ruchow i jest bardzo lekka(stworzona z Elfickiego jedwabiu i Lusek Zlotego Smoka(niestety ta rasa juz wyginela) jest bardzo zwinny i szybki.
Avenlight ma bardzo celne oko i prawie zawsze trafi strzala tam gdzie chce. Ma 2 specjalne uderzenia:
-Strzal dwoma lub trzema strzalami.
-Smoczy podmuch - strzela dwoma strzalami ktore w locie zapalaja sie, a po walnieciu w cos(np w przeciwnika, mur) wybuchaja i podpalaja wszystko w poblizu.

Fyres
17-11-2007, 17:31
Aryn Orych

Sand

http://foteka.pl/full/5391f25e51079b51c12a6d8bed127742.jpg (http://foteka.pl/5391f25e51079b51c12a6d8bed127742)

Mocny i wytrzymały, lubi się przechwalać i zakładać... Dosyć nieznośny samolub...

Ojciec: Dyrh Orych
Matka: zginęła przy porodzie

History..
Wychowywany przez ojca w naprawdę spartańskich warunkach... Może to dziwne ale boi się grzmotów ;) . Używa Miecza Orychów, Który podczas potyczek Zapala się a reszta wymaga siły ramienia..

;))

Mam nadzieję że się zakwalifikuję

X-Zero
18-11-2007, 01:00
@Diablczek:
Uhm...weź wybierz Sobie którąś rolę z Eshangardu, albo Avergardu(bo do elfów/barbarzyńców/sand nie pasuje ten out :D)...chyba że chcesz być jakimś sprzedawcą, który wystąpi raz, a może dwa... (chociaż mówię: najwięcej elfy i barbarzyńcy będą)

@Rekrutacja:
All przyjęci...

Rekrutacja trwa:
(błąd - Avergard)
Eshangard:

Pozycje:
-Dowódca wojsk[1]:

-Żołnierz:

Avergard:

Pozycje:
-Żołnierz:

-Nekromanci

Imię:
Historia:
Inne, moce itp.:

Sand:

Pozycje:

Cechy charakteru:

Cechy charakteru:

Barbarzyńcy:

Pozycje:
-Zwykły człowiek

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

Elfy:

Pozycje:
-zwykły:

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

@down:
Nekromanci nie są zajęci (przecież jedną osobę tylko mam ;d), ale out nie pasuje :/
To jak coś to żołnierz Avergardu...a nick taki jak na tym zdjęciu? (tym z outfitem)

@2xdown:
Ok...takk btw - podczas walk i tak będzie takie samo ubranie xD (zbroja)

Diablczek
18-11-2007, 11:59
Nekromanci i dowódcy są zajęci więc albo jak mówiłeś sprzedawca albo (niewiem jak)żołnież bo tylko oni zostali.A jak już to Avergard

.Matrik.
18-11-2007, 14:34
@X - Zero

Żołnierz Avergardu

Imię: Matrik
Outfit: Po co, jak masz? Ja nie robię outfitów, jak chcesz mnie wziąć to musisz sam.
Historia: Od dzieciństwa wychowywany przez rodzinę wojskowych, Matrik jako dziecko bawił się mieczem, a później poznawał coraz to nowe techniki walki. Choć nie może powiedzieć o sobie że jest mistrzem, potrafi robić krzywdę innym. Nie przepada za nekromantami.
Specjalne: Zawsze ma przy sobie eliksir leczniczy, za pasem chowa mały sztylet, posiada też kulkę z prochem, która, odpowiednio ciśnięta, służy jako granat - to jego ostatnie deski ratunku.

Jak mnie jednak weźmiesz, plax - niech zginę w fajny sposób (jeśli zginę).

Kloner
18-11-2007, 20:26
@X-zero
Szef barbarzyńców
Imię: Shabal
Outfit:
http://img77.imageshack.us/img77/6351/barbarianuy6.png (http://imageshack.us)
Może tego użyć jedynie X-zero do tego fejka.
Historia: Syn wodza,który miał piękną żonę. Niestety gdy zaatakowały jego plemię minotaury stracił ojca i żonę, a on sam został paskudnie oszpecony. Kazał wykuć czarną zbroję zasłaniającą twarz na znak żałoby. Postanowił zjednoczyć barbarzyńców by zabić minotaury. Przez tą rządzę w czasie walki zapomina o wszystkim i zaczyna zabijać.
Specjalne:Gdy wpadnie w szał bojowy zabija wszystko wokół i nie odczuwa bólu.
Cechy charakteru: Porywczy, ale dobry strateg. Często wpada w gniew. Pomocny i pomysłowy.
ewentualnie dorobię chodzący, ale wybierz z którym hełmem (czy z czerwonym czy z czarnym otworem) bo tego jest dużo.

Gargoin
18-11-2007, 21:51
X-zero
Imię: Silandri
Outfit: http://img85.imageshack.us/img85/6602/elfkamd7.png
Historia: Pochodzi z bogatej rodziny elfów. Jej ojciec nigdy by nie pozwolił jej wziąć broni do ręki. Gdy nastąpiła wojna z minotaurami jej rodzice zginęli, a ona musiała się bronić. Została łuczniczką, choć nei była dobra.
Cechy itp: "bogata dziewczynka" tzn, nic jej nie dogodzi, nie miła, szorstka, lecz gdy nadchodzi walka jest silna.

X-Zero
18-11-2007, 22:12
@Up:
No niech będzie...
@2xUp:
No, nareszcie :D
Z czerwonym please :)

@rekrutacja:
(błąd - Avergard)
Eshangard:

Pozycje:
-Dowódca wojsk[1]:

-Żołnierz:

Avergard:

Pozycje:
-Żołnierz:

-Nekromanci

Imię:
Historia:
Inne, moce itp.:

Sand:

Pozycje:

Cechy charakteru:

Cechy charakteru:

Barbarzyńcy:

Pozycje:
-Zwykły człowiek

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

Elfy:

Pozycje:
-zwykły:

Imię:
Historia:
Cechy itp.:

@down:
Nie...out jest ok :P

Gargoin
18-11-2007, 22:29
@up:
Jak out nie pasuje to zrobie nowy, nie ma problemu. Tylko powiec.

Matixek007
19-11-2007, 11:52
@X-zero
Elf
Imię - Syaoran/Matix
Out: eee... Taki pol elf..
http://img150.imageshack.us/img150/5607/out332yp4.png
Historia: Jego matka byla elf a ojcem wojownik(czlowiek) Po ojcu odziedziczyl zdolnosci wojenne dlatego walczy mieczem a po matce sile i zwinnosc elfa. Z wygladu przypomina czlowieka. Trudno zawrzec z nim znajomosc ale ma takze swoich przyjaciol.
Cechy - NIE WIEM xD

Jesli out nie pasi napisz na pe wu xD

EothirSollutos
19-11-2007, 19:41
Skąd mam wziąc wygląd postaci ?:/
tym razem ja jestem neewbie :P

X-Zero
19-11-2007, 19:52
Skąd mam wziąc wygląd postaci ?:/
tym razem ja jestem neewbie :P
Ta...
Outfity zyskujesz:
a) zamawiając je w specjalnym temacie :p
b) robiąc je samemu (zapraszam do poradnika :) )

@2xdown:
Myślisz że sam będziesz po dżungli łaził? :D
Oczywiście że będziesz miał towarzyszy :)

@ileś_tam_down, Logo:
Chyba może tak :D

Qn'ik
19-11-2007, 20:38
Witam
Chciałbym prosić o pomoc w tworzeniu fake story pt.: "Ścieżki przeznaczenia". Jest to fake, gdzie elfy walczą z orkami i demonami. Następuje tam zdrada itd., więcej szczegółów fabuły nie będe zdradzać. Zamieżam Zmieścić fake w III epizodach, ale naprawdę dłuuuuugich. Tak jak w Władcach Pierścieni, III epizoy. Chcę bardzo przyłożyć do tego fake'a, gdyż będzie to mój pierwszy. Poszukuje 3 osób: outfity, tereny i efekty typu: krew na ziemi. Chętni nich piszą mi na gadu-gadu: 6553485 lub na priva (lecz nie liczcie, że przeczytam, bardziej prawdopodobne gg)

Fyres
19-11-2007, 20:53
Co do Faka TRUEL

Ludzie ja mam być sam w tym Sandzie... Help to me.. Albo X-Zero dorób mi towarzyszkę/sza ;) Jestem taki sam.. niech mnie ktoś przytuli:baby:

@up.. Zmowu orci ;/

Sir Speed
19-11-2007, 21:47
X-Zero
Elfy
Imię: Tochigo El'Sath
Outfit: w8
Historia: Elf urodzony w królewskiej rodzinie Noshgrayd'u ukrytego w najpiękniejszym lesie. Lecz Tochigo'a porwano i nigdy on nie powrócił do domu. Złodzieje szkolili go na zabójcę, a że umiał sie posługiwać łukiem i nożem był doskonałym kandydatem. Tochigo zmartwił się, że rodzice go nie uratowali i dlatego został najemnikiem.
Zabił swoich nauczycieli(Złodzieji) w walce 3 na jego 1.
Cechy itp.: Małomówny, spokojny. Dba o kolegów, ale tylko gdy potrzebują większej pomocy. Jest bardzo silny i niedocenia wrogów bo niema po co gdyż aż do teraz nikt z nim nie wygrał.

Logo-90
19-11-2007, 23:04
X-zero

Avergard:

Żołnierz

Imię: Aidan Sullivan

Outfit:http://img80.imageshack.us/img80/2241/6outgk1.png

Historia: Matka opuściła go, gdy miał 8 lat, ojca nigdy nie poznał. Wychowywał go pewien żołnierz Avergardu. Był to stary żołnierz, tak ranny, że nie mógł już więcej walczyć. Mieszkali razem w chatce, w lesie. Pewnego razu (Aidan miał już 20 lat) Aidan wybrał się na wycieczkę po lesie. Gdy wrócił ujrzał swojego opiekuna, zabitego, leżącego przed ich chatką. Zobaczył również paru żołnierzy z Eshangardu, także zabitych. Wygląda na to, że przez las przechodziły wojska Eshangardu. Opiekun Aidana walczył mężnie, lecz co mógł zdziałać samemu? Aidan po tym wydarzeniu wstąpił w szeregi Avergardu z chęcią zemsty.

Cechy itp.: małomówny, surowy, łatwo go zdenerwować.

Chyba może być?

Qn'ik
20-11-2007, 16:21
Co do mojego fake, orki pojawia sie tylko raz, lecz w fabule wojna z nimi trwa 16 lat. Gdzie sie pojawia to nie powiem.
Pls, potrzebuja kolesia od outfitow pisac na gg, caly czas dostepny (ablo niewidoczny). Pisac nawet gdy jestem niedostepny

Poprostu Pitbul
21-11-2007, 11:15
X-zero@
Next postać. Ale elf;].
Imię: Panwarel(nie zmieniaj, to imię elfickie!)
Outfit: Na GG Ci dam.
Historia: Pół elf, pół gigant. Niektórzy mówią, że jego ojciec był gigantem. Jednak tak naprawdę, to Panwarel jest wybrykiem natury. Od maleńkości walczył drewnianymi mieczami, a w wieku 20 lat, wkroczył do armii elfów i walczy przeciwko minotaurom.
Cechy: Małomówny, ponury, wywyższający się nad innymi.
Moc: Kopnięcie przeciwnika na ok. 2 metry, wywalenie z pięści z maksymalną mocą w brzuch(gościu traci pół HP).

Metal'Hard'Rocker
27-11-2007, 21:30
No więc tak. Skończyła się trzecia seria "Zagubionych". Że jestem fanem tego serialu postanowiłem zrobić z niego fake. Chętne osoby proszę na PRIVA (outy + kim chcesz być). Nicki będę dawał ja(z serialu). Chętnie też chciałbym robić tego fake z kimś. Dlatego jak ktoś kto dobrze robi fake chciał by robić go ze mną to na PRIV. Pozdro.

crystal12
02-12-2007, 16:46
Otwieram rekrutacje do fake'a "God of Death: Pierścień Pieśni". Fake musi trochę poczekać, aż ujrzy światło dzienne ;);P. Potrzebuję:
Nekromanty 1 (Out nieobowiązkowy) -
Nekromanty 2 (Out nieobowiązkowy) -
Króla Krasnoludów (Mam out, ale jak chcecie dajcie, a wykorzystam :P) -
Króla Elfów (Tak jak krasnolud) -
Króla Orców (Tak jak elf i krasnolud) -
Króla Ludzi (Jak chcecie to dajcie out, bo nie mam :P) -
Czarnoksiężnik, który za karę został zmieniony w braindeatha za zbuntowanie się przeciw Necropharusowi -
Stara Wróżka (Będzie się często pojawiać jako osoba tajemnicza. Nick + Out) -
Królowa pszczół (Mam out. Wygląd Serpent Spawna :D) -
Paru elitarnych wojowników (Nick + Out) -
Paru nadwornych magów (Nick + Out) -
Paru Archerów (Nick + Out) -
Narazie to tyle. Zgłaszajcie się fast!

Pacz_knight
03-12-2007, 19:18
@up
Cos malo osob sie zglasza, no ale dobra...

Nick: Exoriss
Elitarny wojownik
Out: http://img240.imageshack.us/img240/7336/ssinku9.png

Jak out jest zly to sie... xD
Aaa i chce byc postacia pozytywna. ;)

Matixek007
03-12-2007, 20:03
@crystal12
elitarny wojownik(nie chce byc krolowa pszczol ^.-)
Nick: Matix/Syaoran
Out:http://img129.imageshack.us/img129/9773/outshinigami2rl5.png
Wszelkie kopiowanie uwazam za plagiat.

Virusmaxi
03-12-2007, 20:24
Nadworny mag

Out: http://img140.imageshack.us/img140/4709/daerosru7.png

Gargoin
04-12-2007, 15:35
robie rekrutacje do nowego fake'a pt. A tale of the war - the dreams of future.

Forma zgłoszeń:
imię(ew. nazwisko)
out
historia
kim chcę być

Monsumia
Monsumia to mały kraj zamieszkiwany przez ludzi.
potrzeba:
Barbarzyńców
Magów
rycerzy

Ihungard
Ihungard to mała kraina zamieszkiwana niegdyś przez ludzi wygnanych
z monsumii, obecnie to kraina zamieszkiwana przez elfy.
potrzeba:
Czterech wygnańców
Elfów

Potrzebuje jeszcze czterech nekromantów.

Zapraszam do zgłaszania się!

Pacz_knight
04-12-2007, 16:17
@Gargoin

Imie: Exoriss / Rein
Out : http://img525.imageshack.us/img525/1442/ssinec0.png
Historia: Mlody chlopak ktory nieznal swoich rodzicow i zyl w sierocincu. Zaadoptowal go pewien wojownik z Monsumi. Exoriss / Rein mial mu pomagac w gospodarce. Chlopak wykonywal swoja prace. Po kryjomu i po godzinach pracy trenowal walke mieczem (w tym przypadku pral kija i uderzal o dzrewo). Gdy jego "wuj" zobaczyl jego pasje do wladania broniom zaczol go szkolic. Gdy ukonczyl 17 lat odszedl w "swiat" by zasmakowac przygody.
Chce byc: Monsumia - Rycerz.

Oczywiscie chce wystepowac w wiekszosci odcinkow i mam byc postacia pozytywna ;)

Virusmaxi
04-12-2007, 16:38
@Gargoin

Out: http://img140.imageshack.us/img140/4709/daerosru7.png

Historia: Nie miał specjalnej historii. Żył i uczył się u magów powietrza. Tyle.

Kim chcę być: Monsumia-Mag

Pacz_knight
04-12-2007, 16:47
Demonic Arts
http://img222.imageshack.us/img222/7508/demonicartspq9.png
Krotki opis: Uwaga! Na wstepie mowie ze fake nie bedzie na podstawie zadnej ksiazki, anime, filmu, mangi, hentaji xD ani zadnej gry. Fake tez nie jest robiony w OTS ME (niektore osoby mnie o to posadzaly co potem okazalo sie nie prawda). Po trzecie fake nie bedzie o super hero ani evul vs dobro (zreszta kazdy fake jest praktycznie o walce dobra ze zlem, choc w moim fakeu nie bedzie pokazane to tak w prost ze jest jedna armia vs druga).

O czym bedzie fake: Hmmm... ciezko powiedziec. Wiec fake bedzie opowiadal o elitarnych wojownikach (samurajach), ktorzy sa zwani Bezimiennymi. Wiekszosc z nich to pol-demony. Niestety ale sa tez osobnicy ktorzy sa w pelni demonami. Obie te gropy dzialaly kiedys razem. Ludzie ich tepili i ignorowali z powodu ich mocy i osobowosci. Bezimiennych i Demonow mazeniem bylo zyc jak normalni ludzie, chcieli byc akceptowani i musieli zyc w ukryciu. Po dlugim czasei ich przywudca przeklol ludzi i stworzyl swoj plan dzialania. Nie bylo juz szacunku dla ludzi, demony sialy zlo i zniszczenie. Nieliczna gropka pol-demonow odeszla. Stwierdzila ze nie beda brac przykladu z ich przywudcy. Nastaly ciezkie lata. Ludzie uciekali w panice a Demoni i Bezimienni toczyli walke o wollnosc ludzi. Walka skonczyla sie bez roztrzygniecia. Minely dlugie lata i demony ucichly, nastal pokuj w krainie Izaldar. Jednak wszystko sie zmieni lada moment...

Kogo potzrebuje:
I Bezimienny [Matixek007]
II Bezimienny [x]
III Bezimienny [x] (jest to kobieta, out juz mam)
VI Bezimienny [Suhayl]
Alchemika [x] (out tez jest)
3 Demonow [x][x][x]

Nick: (musi byc japonski)
Outfit: (musi pasowac do bohatera na ktorego sie zglosiles)
Kim chcesz byc: (Bezimienny, Alchemik etc)
Krotka Historia i w tym cechy charakteru.

Uwaga! Na outy czekam do piatku i wszystkie zgloszenia. Jesli zglaszasz sie na Bezimiennego to daj out ktory bedzie w kimonie albo fajnym stroju ktory bedzie pasowal.
Z rekrutacja to narazie wszystko. Dalem tylko czesc bohaterow. W miare rozwijania sie akcji bede dawal wiecej ludzi do fakeu.
Zapraszam do rekrutacji. Pzdr for all.

Btw.
Tak wiem logo szajskie i wogule. A z tym opisem to troche sie rozpisalem xD

Ptaqix
04-12-2007, 17:57
@pacz knight

Nick: Hayao Akira
Outfit: http://img204.imageshack.us/img204/7926/nilmarepl5.png (http://imageshack.us)
Kim chcesz być: Bezimienny II
Krotka Historia:
Mówią na niego Hayao..lecz czy na pewno takie imię nosi..? Nie posiada swego imiennika, a jego przebrane imię nie jest tłumaczone na żaden język znany elfom, ludziom czy krasnoludom... Nikt nie wie skąd ów słowo pochodzi...Powiadają iż przybrał je sobie na cześć swego bóstwa w które nie wierzy żaden inny mieszkaniec Nilmaru. W mieście ludzie omijają go szeroki łukiem, gdy go widzą uciekają wzrokiem w inną stronę. Wychował się u wuja, którego później zabiły demony, tak właśnie stał się bezimiennym chcąc pomścić śmierć wuja.
Cechy charakteru:apodyktyczny,elokwentny, czarujący, odważny, małomówny, no starczy mu tylko:P

Gargoin
04-12-2007, 20:07
@pacz_knight

Nick: Oshi Karasu
Outfit: http://img249.imageshack.us/img249/1834/dimon2jy5.png
Kim chcesz byc: Demon
Krotka Historia: Narodził się w rodzie "Szarych demonów". Nie są oni wyspecjalizowani w magii, lecz w posługiwaniu się bronią białą. Jest cichy i dość łagodny jak na demona, lecz gdy walczy, jest inaczej.

crystal12
04-12-2007, 20:32
Otwieram rekrutacje do fake'a "God of Death: Pierścień Pieśni". Fake musi trochę poczekać, aż ujrzy światło dzienne ;);P. Potrzebuję:
Nekromanty 1 (Out nieobowiązkowy) -
Nekromanty 2 (Out nieobowiązkowy) -
Króla Krasnoludów (Mam out, ale jak chcecie dajcie, a wykorzystam :P) -
Króla Elfów (Tak jak krasnolud) -
Króla Orców (Tak jak elf i krasnolud) -
Króla Ludzi (Jak chcecie to dajcie out, bo nie mam :P) -
Czarnoksiężnik, który za karę został zmieniony w braindeatha za zbuntowanie się przeciw Necropharusowi -
Stara Wróżka (Będzie się często pojawiać jako osoba tajemnicza. Nick + Out) -
Królowa pszczół (Mam out. Wygląd Serpent Spawna :D) -
Paru elitarnych wojowników (Nick + Out) - Exoriss, Matix/Syaoran
Paru nadwornych magów (Nick + Out) - Daeros
Paru Archerów (Nick + Out) -
Narazie to tyle. Zgłaszajcie się fast!
PONAWIAM! Co to za komunikat o 10 znakach? :P

Pacz_knight
04-12-2007, 20:47
Demonic Arts
http://img222.imageshack.us/img222/7508/demonicartspq9.png
Krotki opis: Uwaga! Na wstepie mowie ze fake nie bedzie na podstawie zadnej ksiazki, anime, filmu, mangi, hentaji xD ani zadnej gry. Fake tez nie jest robiony w OTS ME (niektore osoby mnie o to posadzaly co potem okazalo sie nie prawda). Po trzecie fake nie bedzie o super hero ani evul vs dobro (zreszta kazdy fake jest praktycznie o walce dobra ze zlem, choc w moim fakeu nie bedzie pokazane to tak w prost ze jest jedna armia vs druga).

O czym bedzie fake: Hmmm... ciezko powiedziec. Wiec fake bedzie opowiadal o elitarnych wojownikach (samurajach), ktorzy sa zwani Bezimiennymi. Wiekszosc z nich to pol-demony. Niestety ale sa tez osobnicy ktorzy sa w pelni demonami. Obie te gropy dzialaly kiedys razem. Ludzie ich tepili i ignorowali z powodu ich mocy i osobowosci. Bezimiennych i Demonow mazeniem bylo zyc jak normalni ludzie, chcieli byc akceptowani i musieli zyc w ukryciu. Po dlugim czasei ich przywudca przeklol ludzi i stworzyl swoj plan dzialania. Nie bylo juz szacunku dla ludzi, demony sialy zlo i zniszczenie. Nieliczna gropka pol-demonow odeszla. Stwierdzila ze nie beda brac przykladu z ich przywudcy. Nastaly ciezkie lata. Ludzie uciekali w panice a Demoni i Bezimienni toczyli walke o wollnosc ludzi. Walka skonczyla sie bez roztrzygniecia. Minely dlugie lata i demony ucichly, nastal pokuj w krainie Izaldar. Jednak wszystko sie zmieni lada moment...

Kogo potzrebuje:
I Bezimienny [Matixek007]
II Bezimienny [Ptaquix]
III Bezimienny [Zajete, jest mi juz potzebna wiec daje swojego outa]
VI Bezimienny [Suhayl]
Alchemika [X-Zero]
3 Demonow [Gargoin] [Rayza] [x]

Nick: (musi byc japonski)
Outfit: (musi pasowac do bohatera na ktorego sie zglosiles)
Kim chcesz byc: (Bezimienny, Alchemik etc)
Krotka Historia i w tym cechy charakteru.

Uwaga! Na outy czekam do piatku i wszystkie zgloszenia. Jesli zglaszasz sie na Bezimiennego to daj out ktory bedzie w kimonie albo fajnym stroju ktory bedzie pasowal.
Z rekrutacja to narazie wszystko. Dalem tylko czesc bohaterow. W miare rozwijania sie akcji bede dawal wiecej ludzi do fakeu.
Zapraszam do rekrutacji. Pzdr for all.

@Ptaqix
Sorry ale out nie spelnia moich wymogow. Wlosy sa ok ale daj go w jakims kimonie. A jako bron daj jakas katane albo fajne ostrze. Jesli nie umiesz zrobic kimona to najlepiej jak dalbys go w outficie summonera w kolorach ciemnego nibieskiego i ciemnego szarego. Reszta jest super. Jestes przyjety ale czekam az poprawisz outa. ;)

@Gargoin
Przykro mi. Patrz jakie sa wolne miejsca. Niektorzy dali wczesniej zamowienie na gg zeby bylo szybciej. Zreszta twoj out bardziej pasuje do demona ale powinna byc jeszcze forma ludzka. Ten miecz to nie zabardzo ci wyszedl i nie jest za ladny, daj jakas katane albo ostrze. Wiec jesli chcesz to moge cie wzucic na demka ale musisz przerobic out (dodac ludzka forme) i zmienic historie. :)

Rekrutacja dalej trwa wiec zglaszac sie. 1st part moze wyjdzie jutro. ;)

P.S.
Ptaqix i Gargoin napiszcie czy zmienicie outy (w przypadku Gargoina czy chce byc demonem i czy zmieni historie). Piszcie tu albo na PW. Najlepiej tutaj przy swoim zgloszeniu :D

X-Zero
05-12-2007, 23:22
Nick: Kiwoyo Lashaki
Outfit: podobno mash?
Kim chcesz byc: Alchemik
Krotka Historia i w tym cechy charakteru:
Najpierw cechy: cichy, ironiczny, bezwzględny dla wrogów
Historia: Mieszkał w wiosce gdzie próbował trenować mieczem, jednak nie szło mu to zbyt dobrze, zaczął trenować łukiem - też mu nie wychodziło. W końcu rozpoczął trenowanie alchemi...

Rayza
06-12-2007, 13:27
nick: Rayza Votomachi
Outfit: <edit>
Kim chcesz byc: Alchemik
<edit>

Gargoin
07-12-2007, 16:33

Forma zgłoszeń:
imię(ew. nazwisko)
out
historia
kim chcę być

Monsumia
Monsumia to mały kraj zamieszkiwany przez ludzi.
potrzeba:
Barbarzyńców (X-Zero)
Magów (Hubkaa, Virusmaxi)
rycerzy (Pacz_knight)

Ihungard
potrzeba:
Czterech wygnańców
Elfów (Ja^^)

Potrzebuje jeszcze czterech nekromantów.

Zapraszam do zgłaszania się!

Zgłoszenia przyjmuje do końca soboty, później postacie robie sam ;[

@Down: a może by tak out i historia?

Rayza
07-12-2007, 22:00
@Pacz_knight
Zgłaszam sie na 2 Demona!
imie:Rayza Votomashi
rola:2 demon.
[zgłaszam sie na 2 demona jak alchemika nie dostałem]

@up
zgłaszam sie na nekromante...
imie:Mathus
rola:nekromanta

Pacz_knight
08-12-2007, 11:29
@up
Dobra zapisuje cie, ale daj outa. ;)

Lagon Night
08-12-2007, 12:43

Forma zgłoszeń:
imię(ew. nazwisko)
out
historia
kim chcę być

Ihungard
potrzeba:
Czterech wygnańców
Elfów (Ja^^)

Lagon Night
http://img86.imageshack.us/img86/761/elfscoutsx2.png (http://imageshack.us)
Mało co o nim wiadomo. Jedyne pewne informacje to te, że jest bardzo dobrym strzelcem i myśliwym. Nie jest podobny do innych elfów i jest tajemniczy. Inni twierdzą, że jest szalony. Większość życia spędza z dala od miast i wiosek. Jego pasją są polowania na silne, dzikie stworzenia.

Elf z Ihungardu (dobrze napisałem?)

Lordos
15-12-2007, 00:06
@up:

Imię: Lordos
Nazwisko: Dickens
Profesja: Asasyn, Ninja.
Historia:

Nie ma łatwego życia. Otóż gdy był niemowlakiem, w jego pępku zapieczętowany został lisi demon, który był postrachem osady. Z tego powodu Lordos jest odrzuconym pionkiem, a sam nie wie o tajemnicy zapieczętowania i żyje znienawidzony, nie wiedząc ''czym'' jest. Uwielbia rozrabiać i hałasować, aby zwrócić na siebie uwagę innych, a jego marzenie to zostać najsilniejszym ninja, tak aby być zaakceptowany przez populację wioski. Jest w stanie zrobić wszystko aby owe marzenie spełnić.

Out(ten czarny asasyn):

http://img260.imageshack.us/img260/9931/zestawvb3.png

Wiem że nie jest to elf ale nie koffam elfów :P

Virusmaxi
15-12-2007, 08:16
Rekrutacja do Undiscovered worlds

Szukam:
-4 członków elity
1-[Matixek007]
2-[Szufi]
3-[]
4-[]
Potrzebne:

Imię i Nazwisko: (Klimatyczne)
Out: (Ale żeby nie był jakiś taki jaskrawy xd wymagane chodzenie!!)
Historia: (ważne jest przedewszystkim czego dokonał że jest w elicie)
Profesja: (wiadomo, magowie, rycerze, zabójcy etc.)
Styl walki i szczególne umiejętności: (Styl walki czyli szybki, powolny, itd. Magowie nie muszą tu tego wpisywać. Umiejętności, czyli np. potrafi łamać stawy, strzelać piorunami etc.)

Matixek007
16-12-2007, 00:29
@up
Imie i Nazwisko: Kuchiki(nazwisko) Syaoran(imie)
Out: Wyslalem link na gg ;]
btw. Out na oczojebnym tle bo jest przezroczysty :D
Historia: Syn bogatego czlowieka, zawsze chcial uczyc sie walk mieczem, dopiero kiedy rodzice umarli mogl zaczac uczyc sie walk mieczem, uratowal wiele istnien samemu zostajac rannym dlatego wzieli go do elity.
Profesja: Rycerz
Styl walki: Nie atakuje na oslep, przewaznie wykancza przeciwnika szybkimi ale lekkimi udezeniami.
Umiejetnosci: Szybka seria udezen, ktorej wrog nawet nie widzi, szybkie kroki czyli ze znika na chwile i pojawia sie 2, 3 kratki dalej jezeli jest tam wrog atakuje.
I to by bylo na tyle sorry za to tlo w oucie ;d

Virusmaxi
16-12-2007, 08:13
@up
Nie szkodzi bo i tak wklejam w PSie nawet łatwiej mi będzie z tym różowym tłem.

Wszystko jest w porządku, ale zapomniałem dopisać o tym że wymagam chodzenia.

Szufi
16-12-2007, 09:40
@Virusmaxi
Imię i Nazwisko: Szael Mokibi
Out: http://img206.imageshack.us/img206/817/jkvn4.png (http://imageshack.us)

OUT TYLKO NA POTRZEBY FAKE! NIE KOPIOWAć(oprócz Virusmaxiego)!
Historia: Był kiedyś kapitanem oddziału zabójców, lecz pewnego razu w czasie misji został zdradzony przez swój oddział i wylądowali w jaskini pradawnych istot(smoków). Szael wyszedł z tego, niosąc pod pachą głowę stwora. Gdy dotarł do zamku dał Królowi głowę smoka(nad kominek xD) i powiedział o zdradzie jego oddziału, po czym Król przydzielił Szaela do elity. od tamtego czasu dużo trenował,dzięki czemu jest o wiele potężniejszy.
Profesja: Zabójca
Styl walki: Szybki, bezlitosny, przemyślany(nie atakuje bez namysłu), szybko kończący(Nie sprawia wielkich cierpień wrogą- wykańcza ich szybko i bezboleśnie)
Szczególne umiejętności: NIEZWYKŁA SZYBKOŚĆ, ZłUDZENIE(np. klony które są iluzją), 5-384 UDERZENIA(z wielką szybkością wyprowadza serię uderzeń, które w zależności od liczby zużywają mało, lub dużo many), PłASZCZ CIENI (to jest to przejrzyste w oucie i sprawia, że w nocy jest niewidoczny, a w dzień w cieniu słabo go widać), OSłONA NOCY(sprawia, że zapada noc, w zależności od tego ile Szael ma many, bo ta technika w czasie jej trwania ciągle zużywa manę) i SOBOWTóR CIENIA(obok Szaela pojawia się cień[to w oucie przejrzyste] który robi to co on i tak jak osłona nocy ciągle zużywa manę).

Edit
@2down
Już zmieniłem historię. Powiedz jak coś jeszcze jest nie tak. :p

Lordos
16-12-2007, 14:43
@Virusmaxi:

Imię i Nazwisko: Lordos Smack
Out: http://img225.imageshack.us/img225/8359/mjchar12zdjcv4.png (jak zły to napisz to dam inny).
Historia: Mając niecały 2 tygodnie wszczepiono w jego ciało demona, gdy miał ponad 15 lat wszyscy bali się go a on nawet nie wiedział o istnieniu demona. Był zawsze najlepszym wojownikiem w turniejach, myślał że to dzięki treningom ale to była siła demona... niektórzy przewidują że pod sprawą strachu może demon się uwolnić...
Profesja: Łowca, Pirat
Styl walki i szczególne umiejętności: Szybki jak ryś, mądry jak sowa... tak
powiadają o nim w jego wiosce... Jego ojciec był arcy magiem i każdego dnia szykował mu miksturkę dzięki której po wylaniu na ziemię wszystko płonęło.

Dlaczego on?

Jest on bardzo uzdolnionym przeciwnikiem i sam może pokonać nawet 3 bardzo silnych przeciwników. Dlatego go przyjęto do elity.

//Edit: Dałem nowy out ... :>

Virusmaxi
17-12-2007, 07:55
@up

No w sumie byłoby ok, ale gdzie on ma broń? :P Zresztą ludzi-demonów nie przyjmą, prędzej zabiją ;<

@2up
Dobra, biorę.

@4up
Daj ten out tutaj bo mi się archiwum trochę ucięło i nie mam ;<

Sage
20-12-2007, 17:47
potrzebuje:
2 strażników<out potrzebny>(nie są to zwykli strażnicy)-Aven<gg>, Saher
czarodziejke<out niepotrzebny>(postać pierwszoplanowa)-Sarah<moze byc? bo Sara mi sie niepodoba>
hmm... co do strazników to chciałbym żeby miał jakąś charakterystyczną broń lub atrybut
aha i jeszcze jedno, nie przyjmuje głupich nicków.

em0_-.-
20-12-2007, 18:01
@sage

na strażnika

Saher Velsh

Out zaraz

Lordos
20-12-2007, 18:53
@sage

Czarodziejka xD

Out niepotrzebny :P

Imie: Sara
Nazwisko: O'Conor

Virusmaxi
20-12-2007, 20:33
Rekrutacja do Undiscovered worlds

Szukam:
-4 członków elity
1-[Matixek007]
2-[Szufi]
3-[]
4-[]
Potrzebne:

Styl walki i szczególne umiejętności: (Styl walki czyli szybki, powolny, itd. Magowie nie muszą tu tego wpisywać. Umiejętności, czyli np. potrafi łamać stawy, strzelać piorunami etc.)

Ludzie jeszcze dwóch!!

Lordos
21-12-2007, 13:59
REKRUTACJA DO NOWEGO FEJKA!

Polska Armia

Gł. Bohater - Lordos
Gł. Bohater - Western
Gł. Bohater -
Gł. Bohater -
Oficer-
Żołnierz- More
Żołnierz-
Żołnierz-
Żołnierz-

Rosyjska Armia
Oficer-
Żołnierz-
Żołnierz-
Posłaniec-
Szpieg- Dragonfly

Outfity nie muszą mieć pozycji chodzącej ale tylko współczesne (karabiny itp). Nie musicie dawać outów ale jak możecie to dajcie :)

ThirdEye
21-12-2007, 23:15
Ja do Undiscovered worlds
Imie: Hanhes
Nazwisko: Etranil
Pseudo: DragonFly
Historia (dokonania): Stworzył magiczną bariere podczas wojny, w tym czasie gdy bariera była podniesiona stworzył nowe czary magom i uleprzył im kostury za to knightom i barbarzyńcą uleprzył ich miecze topory itd. Dzięki temu wojne wygrał jego kraj.
Profesja: Pół mag pół barbarzyńca
Umiejętności: Niewidzialnoścć (ale na krótko), Furia (zjeżdża mu troche hp ale za to duże hity wali), Lewitacja (Max. 20 sekund), dysponuje także czarami ciemności (jakieś błyskawice, fieldy, ognie, summony itp.) Nic nie może zrobić żeby zlikwidować wrogów dysponującymi czarami światła, słaby na potwory światła, (nikt nie wie o jego słabości na światło)
no to edit out:
http://img409.imageshack.us/img409/7593/1463267kf3.png

PS. out nie mój tylko wyszperany z neta (znalazłem wielki zbiur outfitów i tam był ten)

Matixek007
21-12-2007, 23:30
@up
Virus~ mowil ze musza byc pozycje z ruchem :P

Virusmaxi
22-12-2007, 09:36
@2up

Biorę.

@topic

Jeszcze jeden plax xd

ThirdEye
22-12-2007, 11:09
Studden Strike
ROSYJSKA ARMIA
SZPIEG - Dragonfly
Outa to juz sobie załatw bo ja zadnego wspłóczesnego nie mam

Lordos
22-12-2007, 14:15
!!!STUDDED STRIKE!!!!

Polska Armia
Gł. Bohater - Lordos
Gł. Bohater - Western
Gł. Bohater -
Gł. Bohater -
Oficer-
Żołnierz- More
Żołnierz-
Żołnierz-
Żołnierz-

Rosyjska Armia
Oficer- Towarzysz Radek
Żołnierz-
Żołnierz-
Posłaniec-
Szpieg- Dragonfly

Outfity nie muszą mieć pozycji chodzącej ale tylko współczesne (karabiny itp). Nie musicie dawać outów ale jak możecie to dajcie :)

NO

Lordos
22-12-2007, 14:25

Imie: Milena
Nazwisko: Young
Pseudo: Mika
Historia (dokonania): Ona i jej pomocnicy pomogli swemu krajowi w obronie zamku, wynagrodził ich król, najbardziej "JĄ", z powodu że ona prowadziła jednostkę ninja.
Profesja: Ninja
Umiejętności: Niewidzialność, szybkość.

Out:)

http://img259.imageshack.us/img259/2263/br1zo5ny5.png

BEDZIE?

em0_-.-
22-12-2007, 14:38

http://img259.imageshack.us/img259/2263/br1zo5ny5.png

Out nie twój...ssij.

Metal'Hard'Rocker
22-12-2007, 14:44
@Lordos
Oficer Rosyjskiej Armii.
Nick: Towarzysz Radek
Out: http://img257.imageshack.us/img257/4688/dofakeug7.png (http://imageshack.us)
Prof: Snajper

PS. Outfit nie mój. Znalazłem w Outfitach na zamówienie.

Virusmaxi
22-12-2007, 15:36

Imie: Milena
Nazwisko: Young
Pseudo: Mika
Historia (dokonania): Ona i jej pomocnicy pomogli swemu krajowi w obronie zamku, wynagrodził ich król, najbardziej "JĄ", z powodu że ona prowadziła jednostkę ninja.
Profesja: Ninja
Umiejętności: Niewidzialność, szybkość.

<ciach>

BEDZIE?

Ninja nie podejdzie. A zresztą, lepiej jakby był to facet, bo jedną kobietę już mam.

@down
Ale ninji tam nie ma :P

Lordos
22-12-2007, 15:49
@up:
LOL... to bedą dwie :D no plx;]

Pacz_knight
22-12-2007, 17:45
Ups nie ten temat. Sry wielkie. Post do kasacji ;>

Marvik15
23-12-2007, 15:47
ROZPOCZYNAM REKRUTACJE DO FAKE'U PT. CIEŃ!

Fake ten jest tworzony przeze mnie i Irwina546. Cóż krótki opis:
Zarion. Kraina w której zgasło słońce... Świat ogarnęła ciemność i cośo wiele wiele gorszego.. jednak NIKT nie wie co to jest. Przodkowie Zariończyków, chcąc się ratować uciekli głęboko pod ziemię...
Fabuł nie będę zdradzać bo jest.. no powiem z powala!

hahahaahahahah! mówiłem ze was jeszcze zobaczę :P. no może nie bezpośrednio ale przez print scr i kopiuj wklej ale to już coś.
http://img299.imageshack.us/img299/9896/20085268xj0.png
No dobra rekrut:
W rekrucie dajemy:
-out
-stronę wybiorę sam
-w czym się specjalizuje :). Wiecie łuki kusze miecze...
-imię postaci

No proszę dużo czyż nie :P? Hah jeśli chcecie bluzgać to na Noneblonga a nie na mnie.
PS. chcialem Gargoina ale nie znalazłem jego GG-napisz coś
PS2. chciałem kaszka666 ale nie znalazłem jego GG-ty też coś napisz!
PS3. Chciałem ptakubę ale ptakuba to mały drań (znaczy sięduży ]:->)
PS4. Aktualnie egzystuję na TORGU!

Virusmaxi
23-12-2007, 15:57
Jeszcze jeden do Undiscovered worlds!!

Potrzebne:

Kogucik302
23-12-2007, 16:31
@Lordos!
Ja ce być głównym bohaterem! :P

Nick: Kogut
Outfit: Nie daje
Prof: Snajper albo Saper-Jak wolisz.

Loffy
23-12-2007, 17:15
Do Undiscovered Worlds.

Imię i Nazwisko: Aihir aep Cal'th.

Out: Wykoncze i wrzuce

Profesja: Kaplan Ashqi (Ashqua to kobieta zeby nie bylo pozniej).

Historia: Jest znany miedzy innymi z tego, ze powstrzymal zaraze, ktora omal nie pochlonela polowy krolestwa. Zaraza zostala wykryta przez wyzszych kaplanow, jednakze oni wyslali swoich podwladnych do powstrzymania jej. Aihirowi i 2 innym kaplanom udalo sie ja powstrzymac. Po tym wydzarzeniu chwala za udane zadanie nie spadla na wyzszych kaplanow lecz na Aihira i jego druzyne (w tym jednemu posmiertnie poniewaz zarazil sie cholerstwem).

Styl walki i szczegolne umiejetnosci: Umie poslugiwac sie tylko lekka bronia ale robi to z nadzwyczajna szybkoscia. Umie tez oczyszczac ludzi (Z trucizn i takich tam...oczywiscie nie ze wszystkich...) i leczyc ich.

em0_-.-
23-12-2007, 21:13
http://img174.imageshack.us/img174/884/logoln0.png

D-Day...z każdej osoby,
która rzeknie,
iż nie wie co się wtedy wydarzyło,
uznam za głupca.

Rok 1944.Amerykańskie siły desantowe nacierają na 5 plaż: Omaha, Utah , Gold, Sword i Juno.
Od strony lądu, brytyjska, 6 Dywizja Powietrzno-Desantowa, uderza na Most Pegaza nad rzeką Orną.Hmm...ale czemu w logo pisze Pointe du Hoc?...co to do cholery było?W celu operacji "Overlord" znanej jako "Nienazwany Dzień(D-Day)", w momencie desantu, 2 Batalion Ranger'ów ma za zadanie...

...pokazać wam o tym wydarzeniu w wydaniu fake'owym!

Jeśli chcesz zobaczyć siebie w roli, skorego do walki, żołnierzyka, napisz!

Imię(Amercian)
Nazwisko(American)
Specjalizacja(Tj. Profesja[Snajper/Saper/Strzelec/Strzelec Wsparcia...etc.])

Kogucik302
23-12-2007, 21:18
@Em0
Imię: John
Nazwisko: Anderson
Specjalizacja: Snajper

Loffy
23-12-2007, 21:30
@Em0

Imię: Andrew
Nazwisko: Dodge
Specjalizacja: Saper

Virusmaxi
23-12-2007, 21:32
@up
A dla mnie outfitu jeszcze nie zrobiłeś :P

Bo wszystko jest bardzo dobrze, powiedz tylko jakiego pochodzenia on jest? (No i dodaj out ofc.)

Pacz_knight
24-12-2007, 10:58
@Em0
Imie: Edward
Nazwisko: Mern
Specjalizacja: Strzelec

Gargoin
24-12-2007, 11:11
@Emo
Imię: Yog
Nazwisko: Lang
Specjalizacja: Saper

P.S. Kiedy wybuchnę :]:p

Orog
24-12-2007, 11:20
@Emo
Imię : Rog
Nazwisko : Orh
specjalizacja : Snajper

Oerciak
24-12-2007, 14:16
@Emo:

Imię(Martin)
Nazwisko(Ferredorer)
Specjalizacja(Snajper)

Szlaja
24-12-2007, 14:27
@Emo>Shizz>Saher (Jak wolisz xD)
Imię John, David (Ktore chcesz? :D)
Nazwisko Taylor
Specjalizacja Sznajper (Snajper)

Marvik15
24-12-2007, 17:37
WESOŁYCH ŚWIĄT!
Fakt może to brzmi noobizmem albo Idiotyzmem ale.. dlaczego nikt się nie zapisuje? !?!?!?!
dobra powtórzę:
Out: (średniowiecze ^^)
Nick:
I tyle. Histroi na razie nie trza, później po 1 parcie prześlijcie ją na PW!

Orog
24-12-2007, 18:49
Jak dla mnie to wszyscy wybierają do rekrutacji @emo saperów(większość) bo mylą ze snajperami ^^

EvilPwned
24-12-2007, 21:51
@Emo
Imię: Richard
Nazwisko: Morris
Specjalizacja: Strzelec z ciężką bronią... znaczy chodzi mi o broń typu BAR.

em0_-.-
24-12-2007, 22:18

D-Day...z każdej osoby,
która rzeknie,
uznam za głupca.

Rok 1944.Amerykańskie siły desantowe nacierają na 5 plaż: Omaha, Utah , Gold, Sword i Juno.
Od strony lądu, brytyjska, 6 Dywizja Powietrzno-Desantowa, uderza na Most Pegaza nad rzeką Orną.Hmm...ale czemu w logo pisze Pointe du Hoc?...co to do cholery było?W celu operacji "Overlord" znanej jako "Nienazwany Dzień(D-Day)", w momencie desantu, 2 Batalion Ranger'ów ma za zadanie...

Imię(Amercian)
Nazwisko(American)

Kogut - ok
Loffy - ok
Pacz - ok
Gargoin - mało jankeskie imię, a nazwisko już tym bardziej
Orog - to samo go to hell
Oerta - ok
Szlaja - ok
Zając - czyli strzelec wsparcia...ok

Orog
24-12-2007, 23:25
@poprawka

imię : Arnold
nazwisko : Rogweneger(jeśli to imię i nazwisko nadal nie są amerykańskie to już nie wiem O_o)
specjalizacja : snajper

Gargoin
24-12-2007, 23:34
@Emo
Poprawiam:
Imię: Charlie
Nazwisko: Turson

Lordos
25-12-2007, 01:08
@Emo

Imię : Jake (na necie pisało ze amerykańskie)
nazwisko : Gyllenhaal (na necie pisało ze amerykańskie)
specjalizacja : Snajper

Szufi
25-12-2007, 10:45
@Emo
Imię: Jack
Nazwisko: Thunderwatch
Specjalizacja:Snajper, Strzelec Wsparcia albo Pilot(jedna z nich)

krupam
26-12-2007, 22:55
Potrzebuję do fake 6 osób(z chodzeniem, czasy dzisiejsze, tylko chłopy, NIEMAGICZNE!!!):
Dziecko 12 lat z jakąś bronią(główny bohater)
Dwóch 17-latków jako palladynów i z bronią do walki w zwarciu i na dystans(tj. jako żołnierza HardCoru[lolerska nazwa])
Dwóch 17-latków jako rycerzy i jako żołnierzy HardCoru
Jednego HardCorowca
PS:Fake wyjdzie jakiś tydzień po zakończeniu rekrutacji.

em0_-.-
26-12-2007, 23:00

D-Day...z każdej osoby,
która rzeknie,
uznam za głupca.

Imię(Amercian)
Nazwisko(American)

Od ostatniego odświeżenia do teraz wszyscy wchodzą.Szufi - Strzelec Wsparcia.

Ps.: Snajperów jeszcze 2-3 i koniec...nie potrzebuje ich aż tylu, więcej strzelców.

Fyres
26-12-2007, 23:12
@emo_-.-
Eddy Smilerock
Strzelec... z deczka bojażliwy

BoczusChael
26-12-2007, 23:23
@emo_-_-
Imię: Webster
Nazwisko : Chael
Profesja: Strzelec (pacyfista ;) )

Shuki
26-12-2007, 23:43
@Em0

Paul Bullfinch, strzelec.

Spoilerek
26-12-2007, 23:57
@Em0

Imię Mark
Nazwisko Aarth
Specjalizacja Snajper

RaLey
27-12-2007, 22:00
Em0
do fake D-Day
Imię :Jim
Nazwisko : McKey
Profesja : Strzelec Wsparcia

X-Zero
27-12-2007, 22:32
@em0_-.-
Snajper (powiedziałeś że jeszcze 2-3, dopiero był jeden ;] ale jak coś to może być strzelec)
Arnold Nezereft

Poprostu Pitbul
30-12-2007, 14:53
Więc rozpoczynam rekrutację do fake'a pt. "Sojusz".
Potrzebuję tak:
Cyklop - Yog Bearhood(Gargoin)
Czarny mag - Dharoth Firehand
Pająk -
Wróg - Daeros Varlond(Virusmaxi)
Król(wymagany outfit) - Gehodan Firestrike

Nie potrzeba outfitów do cyklopa, wroga i maga, ale do króla tak.
Zgłoszenia powinny wyglądać następująco -
Imię
Nazwisko
(do pająka jeszcze Outfit)
GG

Co do outfitów mają być klimatyczne i estetyczne.

Fyres
30-12-2007, 14:57
Rezerwuje sobie pająka

Imię: Erhsan
Nazwisko: Pholis
Przezwisko (wiem ze niewymagane :p) Tysus

Outfit
Na PW ;)

GG
um... Też ;)

Gargoin
30-12-2007, 14:59
@PP:

Yog
Bearhood

Cyc

Virusmaxi
30-12-2007, 15:01
Wróg
Imię: Daeros
Nazwisko: Valrond
GG: 5004017

Poprostu Pitbul
30-12-2007, 16:35
Kogut@
Outfit nieestetyczny, a bez imienia i nazwiska się nie obejdzie.
Nie zalicza się.

Philozof_
30-12-2007, 17:57
To ja chcę być magiem : D

Nick : Phil
Nazwisko : Chang
GG : 3284443

EDIT
Nie zauważyłem, że już ktoś jest ;p
Można skasować.

em0_-.-
30-12-2007, 18:33

D-Day...z każdej osoby,
która rzeknie,
uznam za głupca.

Imię(Amercian)
Nazwisko(American)
Specjalizacja(Tj. Profesja[Snajper/Saper/Strzelec/Strzelec Wsparcia/Medyk/Radiotelegrafista...etc.])

Od ostatniego odświeżenia do teraz wszyscy wchodzą.

Ps.: Snajperów już nie chcę...przesadzacie nupki.

Poprostu Pitbul
31-12-2007, 14:29
Jeszcze pająk!!

krupam
31-12-2007, 15:58
@up
T-Rex!
(10 znaków)

Matixek007
31-12-2007, 22:04
Wiec tak chcialbym otworzyc rekrutacjie do fake The Vampire's Time!
Bedzie to fake o vampirach, mieszancach i ludziach! Szczegolow fabuly dowiecie sie w fake!(mozecie spodziewac sie go w styczniu)
Wiec potrzebuje...
Wampirow!
Out: Musi byc w formie wampira i czlowieka!
(forma wampira: http://img297.imageshack.us/img297/2323/wampirzf9.png)
Potrzebuje okolo 10 takich silniejszych slabsze beda bez nicku i beda mialy out banshee.
[Szufi]
Mieszancow!
Potrzebuje ich takze okolo 10... Mieszancow jest malo wiec nie wiecej jak 10...
Out: Nie musi miec formy wampira!
Elite!
Znowu kolo 10 czlonkow elity!
Out: Musi miec taka peleryne!http://img299.imageshack.us/img299/3558/pelerynaet7.png
[Exoriss]

@UWAGA!
Mozna tez podawac sie jako zwyklych rycerzy ale niekoniecznie...
Wiec tak kazdy out musi miec bron:
Najlepiej miecz kusza/luk tez moze byc ale z napieciem cieciwy
-Wampir ma bron tylko w formie czlowieka
-Mieszancow jest malo poniewaz to ludzie ktorych organizm wytrzymal wstrzykniecie przez wampira trucizny(takich ludzi jest malo)
-Elita to wyszkoleni ludzie, ktorzy sa lepsi od rycerzy ale takze zabijaja wampiry/mieszance!
-Mieszance po ugryzieniu zyskuja sile, zrecznasc etc. czyli wszystkie cechy wampirow oprocz picia krwi ;]
!Uwaga:
Najlepiej jakby kazda postac miala historie naprzyklad w jakich okolicznosciach zostal mieczancem i czym sie aktualnie zajmuje!
Jak juz mowilem fake ukaze sie w styczniu(nie wiem dokladnie kiedy puki co zaczynam robic lokacje!)

@Szufi
Spoko, out przyjety!
@Avenlight
Przyjety

Pacz_knight
31-12-2007, 22:09
@Matix dawaj mnie do fakeu! Ugabuga!!!11!oneoneone

Nick: Hukori / Exoriss (jak tam sobie wolisz)

Pozycja: Elita

Historia: Mlody chlopak zamieszkiwal w malej osadzie. Gdy jego rodzine zabily wampiry zaplanowal zemste. Od tamtego czasu szfedal sie po swiecie w pogoni za zabujcami. Chlopak po wyczerpaniu swych sil zemdlal. Znalazl go mlody wojownik ktory okazal sie (no tym Elitarnym ziomalem ktory zabija wampiry. Rozumiem ze ta elita tak robi w twoim fakeu xd). Chlopak opowiedzial mu co go spotkalo i zaczol powielac nauki u "Elitarnego ziomka zabijajacego vampiry" xD. Gdy czynil postepy uciekl i dokonczyl swoja przysiege. Po ciezkiej walce Elta przygarnela go do siebie. Od tej poty jest w ich szeregach. Aaaa i jest w wieku 17 lat ^^

*Cechy charakteru: Tajemniczy, nie chetnie mowi o swojej przeszlosci, pomocny, lubi porozmawiac, czesto ironiczny ale zazwyczaj wesoly. ;p

Out: http://img244.imageshack.us/img244/7711/vamphunterac1.png

@edit
Daje ci outa Matix. Jest straszne brzydki i wogule... To chyba moj najgorszy out ze wszystkich ;<

Szufi
01-01-2008, 01:55
@Matixek007
Imię: Sandro Devoice
Wampir! :evul:
Historia: Sandro i jego ukochana Alicja byli władcami małego, ponurego i mrocznego miasteczka. Wiedli szczęśliwy żywot aż do czasu wielkiej zarazy w której Alicja zginęła. Sandro nie mógł się z tym pogodzić i zaczął szukać sposobu by wskrzesić ukochaną. Wędrował po świecie wraz z jej trumną(miała ciało zakonserwowane xD). Zużył w tym celu wiele potężnych artefaktów i wyssał całą ich energię. W pewnej wiosce(miejsce akcji fake :P) dowiedział się o zakazanej sztuce zwanej nekromancją polegającej na ożywianiu zmarłych istot. Wiele lat poświęcił na doskonalenie się w tej dziedzinie magii, lecz pewnego dnia zauważył, że się starzeje. Postanowił stać się nieśmiertelnym. Odczynił rytuał przywołania demona i zawarł z nim pakt zmieniając się w wampira(przemiana w licza była zbyt długa). W tej formie próbował wskrzesić Alicję, lecz tylko zniszczył jej zwłoki. Teraz szuka sposobu "naprawienia" ciała ukochanej i wskrzeszenia.

Jest cholernie pewny siebie.
out:http://img293.imageshack.us/img293/8933/jkqa0.png (http://imageshack.us)

OUTFIT TYLKO NA POTRZEBY FAKE!!!!1
P.S.Jak się nie podoba out, to pisz, a ja go zmienię xD

Avenlight
01-01-2008, 18:57
@MAtixek007
Mieszaniec
Imie:Agalion nazywany przez niektorych, nie wiadomo dla czego, Avenlight (ze starej mowy; Swiatlo Nadziei), duzo ludzi zwraca sie do niego Mutancie
Out:http://img201.imageshack.us/img201/6596/wiedz1gt6.png (http://imageshack.us)
Tylko na potrzeby tego fake, uzycie gdziekolwiek indziej uznane za PLAGIAT

Historia i opis: Agalion byl kiedys lowca nagrod. Gdy podczas jednej z wypraw w pewnej krypcie, w ktorej mialbyc ukryty skarb, ugryzl go wampir. W ogranizmie Agaliona zaszly duze zmiany, jego sluch sie wyostrzyl, refleks sie poprawil itp itd. Niewiadomo dlaczego Agalion nie stal sie Wampirem.
Agalion postanowil polowac na wampiry. Nosi 2 miecze, 1 stalowy, do walki z ludzmi, zwierzetami, drugi miecz jest srebrny, uzywa go do walki z Wampirami itp.
Jest, troszke tajemniczy, nielubi mowic o swojej przeszlosci, ale bardzo latwo nawiazuje kontakt z innymi, w ten, czy inny sposob.
Wiem, to wszystko strasznie przypomina Wiedzminow, ale mam nadzieje, ze mimo wszystko sie dostane.

Poprostu Pitbul
02-01-2008, 23:38
Potrzebuję 1 osoby do sesji RPG. Mam nadzieję, że wypali.
Podać imię, charakterystykę. Imię ma być fantasy.

Lagon Night
03-01-2008, 15:32
Potrzebuję 1 osoby do sesji RPG. Mam nadzieję, że wypali.
Podać imię, charakterystykę. Imię ma być fantasy.

Imię real:
Krzysztof Kowalski

Imię fantasy:
Lagon Night

Charakterystyka:
Jedni mają go za geniusza, inni za szaleńca. Mało kto potrafi go zrozumieć, ale jego pomysły prawie zawsze są genialne. Nie lubi zbytnio towarzystwa, więc większość czasu spędza w samotności, lub tylko ze swoimi najbardziej zaufanymi przyjaciółmi. Wiele osób go unika jak ognia, gdyż nie znoszą jego złośliwości. Nie dba o honor i zasady, lecz zawsze idzie po linii najmniejszego oporu. Jest świetnym aktorem i często używa tego dla własnych korzyści. Jeśli musi, wybiera mniejsze zło, by nie stracić wszystkiego, woli poświęcić część rzeczy, które posiada.

Kajah
03-01-2008, 17:35
http://img72.imageshack.us/img72/1618/logofakeix3.png (http://imageshack.us)

Rekrutacja:
Otwieram rekrutację do "My Stupid Life".
Wymagane jest imię, które będzie pasować do outfita[np. Chiński skejt, chińskie imię].
Wymagany jest outfit, w klimacie XXI wieku.
Wymagana jest historią postaci.

Rekrutacja trwa do poniedziałku ;p

.Matrik.
03-01-2008, 17:42
@Em0

John "Spitfire" Dellis - Saper.

Liczę na żywot równie długi co ciekawy.

(Nie, nie chcę umrzeć po 1 kwestii w 1 części ; p)

Koper of Drawno
03-01-2008, 17:45
@Offtop
Jeśli uważasz, że ktoś naprawdę się zgłosi do Fake'a o Emo to będą to tylko nupki w depresji, które chcą za wszelką cenę wystąpić w Fake.
@Edit
A. I Turok.

Pisay_666
03-01-2008, 18:00
@Kajah
Nick: Ziper
Out: http://img111.imageshack.us/img111/5748/piszajelhj1.png (http://imageshack.us)
Historia: Prowadził życie jak każdy- chodził do szkoły, spędzał weekendy z rodziną bądź przyjaciółmi. Po 16 wstąpił do zespołu rock'owego jako gitarzysta i jeździł z zespołem po całym kraju zostawiając przy tym swoich najbliższych.

@up
Ja jestem nupkiem w depresji który dawno nie był w żadnym fejku! xD

em0_-.-
03-01-2008, 19:01
(Nie, nie chcę umrzeć po 1 kwestii w 1 części ; p)

Nie będzie drugiej części? ...
D-Day...z każdej osoby,
która rzeknie,
uznam za głupca.

Imię(Amercian)
Nazwisko(American)
Specjalizacja(Tj. Profesja[Snajper/Saper/Strzelec/Strzelec Wsparcia/Medyk/Radiotelegrafista...etc.])[/QUOTE]

Od ostatniego odświeżenia do teraz wszyscy wchodzą.

Ps.: Snajperów już nie chcę...przesadzacie nupki.

Pisay_666
03-01-2008, 19:11
@up
Imię: Michael
Nazwisko: Wilson
Specjalizacja: strzelec

Philozof_
03-01-2008, 19:15
@up2

Imię: Yamato
Nazwisko: Chang
Profesja: Radiotelegrafista

Michoss
03-01-2008, 19:22
Imię:Michael, Richard, Roger, Josh, Marco (Wszystkie, tak, chce mieć 5 imion. Ale posługiwać się mogą tylko jednym. Ważne, żebym się chociaż raz przedstawił wszystkimi).
Nazwisko:Stevens
Zawód:Saper

Stawiam jeden warunek-chcę jak najszybciej umrzeć, we w miarę brutalny sposób.

Lagon Night
03-01-2008, 19:22
emo_-.-@
Fake: D-Day
Imię: John
Nazwisko: Mc Kenny
Specjalizacja: Medyk

Edit@
Właśnie sobie przypomniałem, potrzebuję króla do fake'a. Wymagam nick i out. Na razie tylko tego mi trzeba, ale potem może zaktualizuję listę.
Down@
Przyjmuję Cię. A co do powodów, to tak, chodziło mi przede wszystkim o out. A historia jest zbędna bo i tak ma własną w fake.

Michoss
03-01-2008, 20:21
@up
Michos, Alchemik.
http://img178.imageshack.us/img178/3681/michoswq8.png

Można podać jakąś charakterystykę, czy chciałeś tylko outfit wyłudzić? ;P

Kajah
04-01-2008, 16:00
@Offtop
Jeśli uważasz, że ktoś naprawdę się zgłosi do Fake'a o Emo to będą to tylko nupki w depresji, które chcą za wszelką cenę wystąpić w Fake.
@Edit
A. I Turok.
Hmm... ten twój "Fake o emo" ma tylko tytuł emowy... To będzie raczej fake o... szkolnych przepychankach/ulicznym życiu?

Sorry za offtopa

Gargoin
04-01-2008, 18:22
@Kayah:
Imię: Yog
Out: http://img86.imageshack.us/img86/2924/terazet2.png
Historia: Niegdyś kujon, ale pewna dziewczyna zakręciła mu w głowie i "się wyluzował". :D Po tym wszystkim wyznał tej dziewczynie miłość, a ta go odrzuciła. Od tamtego czasu ma wszystko w d00pie.

Shuki
04-01-2008, 21:10
Ach... Czemu nie?

Name: Paul Robin
Outfit:
http://img87.imageshack.us/img87/1865/moicanll12tb2.png
Historia:
Urodził się w patologicznej rodzinie. Oboje rodzice byli alkoholikami. Gdy miał roczek urodziła mu się siostra. Z powodu narmiernego spożywania alkoholu przez rodziców dziećmi zazwyczaj opiekowała się babcia. Gdy miał ok. 1,5 roku jego ojciec prowadząc w stanie nietrzeźwości spowodował wypadek. Zmarł na miejscu. 3 miesiące po tym zdarzeniu jego matce odebrano prawa rodzicielskie. Jego siostra adoptowała jakaś rodzina, a on trafił do domu dziecka, z którego uciekł majać 10 lat. Razem ze swoimi kumplami kradł i oszukiwał aby przeżyć. Mieszkał w pewnym opuszczonym domku na obrzeżach miasta. Obecnie handluje narkotykami, kradnie i zajmuje się handlem przez granicę. Nielegalnym oczywiście. Nigdy nie odzyskał kontaktu z siostrą i szczerze nie obchodzi go odnalezienie jej.

Pasuje?

Kajah
04-01-2008, 22:31
4 osoby mi wystarczą ;p
Rekrutacja Zamknięta.

A żeby nie było, że oddajecie outfity dla napalonej nastolatki bez mózgu, to daję przykład moich umiejętności:
http://img259.imageshack.us/img259/1538/testha7.png (http://imageshack.us)

P.S Dzięki, że wogóle ktoś postanowił poświęcić trochę czasu i napisać post ze zgłoszeniem ^.^

Turok-.-
04-01-2008, 22:33
@Up FUCK! =|
Dopiero co Outa zrobiłem ... xd
Zrób miejsce dla 2 osób jeszcze ;>

No dla mnie zrób wyjątek :>>
El Hefe ładnie prosiii :D chyba wiesz o co chodzi? ;d

http://img98.imageshack.us/img98/6266/turokpunkask9.png

Out~ Jeśli Kajah weźmie tylko na jej użytek

Historia:
Wychowywał się w dobrej rodzinie ale życie "wzorowego chłopaka" mu nie odpowiadało wyniósł się z domu i zamieszkał z kumplami na squat'cie. Gra w Punkowym zespole "December Storm"
Ma 16 lat.
Imie: Dan
Nazwisko: Sane

Na tym screenie oba outy są moje ;D

Taak pisay wziął outa z mojej galerii ^.^

Rekord 10 editów około xD

Kajah
04-01-2008, 22:35
@up
Zrobiłeś mi jej outfit- możesz się jeszcze zgłosić ;p

Nick i historia jeszcze ;>

@edit
Przyjęty :p

Avenlight
04-01-2008, 22:41
Imie: Simon Johns
Out:http://img222.imageshack.us/img222/7880/4354yo5.png (http://imageshack.us)
Oczywiscie tylko na uzytki Kajah w tym fake.
Historia:Simon niezbyt lubi szkole i jak sam mowi, chodzi do niej tylko dla kumpli i lasek(dziewczyn). Od urodzenia mieszka w miescie, tym samym osiedlu co Dan'em(Turokiem), kumpluja sie od czasow dziecinstwa. Chodza do tej samej budy. Zalozyli kapele o nazwie December Storm. Mieszka z Danem i reszta kumpli na squat'cie.
Simon ubiera sie troche w stylu emo, ale nim nie jest, jak mowi: "Poprostu lubie sie tak ubierac".

Kajah
04-01-2008, 22:43
Łaaa.... kolejny wyjątek?
No dobrze- jesteście przyjęci oboje ;p

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Avenlight
04-01-2008, 22:44
Sorrry... net mi sie zmulil i jakos wyszedl nowy post. Prosze o kasacje tego posta...

Colins
12-01-2008, 00:47
Naprawde Świetne.. PodziwiaC Tylko..

Avios
12-01-2008, 10:06
@Up
Powinni cię zbanować debilu!

@Edit
Sorry za offtop.

Alerione
16-01-2008, 22:43
@DDay
Imię:Andrew Pottar
Specjalizacja:Jest coś w klimacie Special ops? Jak nie to Strzelec.

X-Zero
17-01-2008, 22:45
@edit:
Jednak coś jest! XD

Nie chcę się rozpisywać, więc tak:
Grupy do których można się zgłosić to:
Egzekutorzy - czyli elitarni wojownicy, którzy mają bardzo wysokie prawa w kraju - mogą zabić każdego bez pozwolenia, ani uzasadnienia. Są źli dla chłopów itp. ale za to chronią miasto przed atakami (stworów, nie że wojna ;p).
Podziemie czy coś xP - grupa ludzi, którzy chcą zniszczyć egzekutorów, aby więcej nie zagrażali oni biedakom.

Formularz jest taki sam dla każdej grupy:
Nazwisko: <nie konieczne>
Outfit: <12 pozycji!!!>
Historia, cechy: <czyli opis postaci ;d>
Moce: <różne, możecie walczyć mieczem i używać magii - ja się nie obrażę, ale postać nie może być zbyt mocna - wtedy jej nie zaliczę>
Ew. grafiki dodatkowe itp.: <tutaj możecie dać np. grafiki ataków - jak chcecie...>

Wszystko? Tak? To dobrze! Nie? To wynocha ;<

Red-.-
29-01-2008, 17:48
@X-Zero

Imię: Red
Nazwisko: Blue xD? żart :P nazwiska niema, tak jak Eminem :P
Historia: Syn lekarza który zmarł gdy miał 10 lat. Teraz gdy dorósł posiada medyczne moce, może uleczyć sojusznika lub całą drużynę.
Moce: Posiada moce medyczne.

Outfit: (sam wybierz który lepszy):

http://img218.imageshack.us/img218/5793/summonerfd5.png

lub

http://img245.imageshack.us/img245/4162/druid2pg3.png

.Matrik.
29-01-2008, 18:56
Trochę mi nie pasuje do tego opisu "egzekutor"... Raczej "Protektor", czy coś.

biedaką

Ąąąąąąąąąąąąąąąłaaaaaaaaaa! To boooooliiii!

X-Zero
30-01-2008, 16:50
Trochę mi nie pasuje do tego opisu "egzekutor"... Raczej "Protektor", czy coś.
Nazwałem ich tak, bo...zresztą, w fake'u będzie ;P

@2 up:
strona?

@down:
Hmm...Patric? Tak żeby ukryć xD

Metal'Hard'Rocker
30-01-2008, 19:00
@X-Zero
Imię: Lord Patrykus (jak nie pasi to wymysł inne ale coś z Patryk)
Nazwisko: Lord (patrykus to imię)
Outfit: http://img184.imageshack.us/img184/8074/panmiercidj4.png (http://imageshack.us)
Historia, cechy: Pan śmierci. Wychował się wśród czarnych magów. Zna doskonale tajniki czarnej magii. Nienawidzi chłopów. Potrafi torturować aż więzień odda co ma oddać.
Moce: Wszystkie czary żywiołu śmierci. Potrafi wskrzeszać zmarłych(jak chcesz jak nie to tylko 1)

EDIT: Oczywiście egzekutor

X-Zero
01-02-2008, 15:43
@edit:
Jednak coś jest! XD

Nie chcę się rozpisywać, więc tak:
Grupy do których można się zgłosić to:
Egzekutorzy - czyli elitarni wojownicy, którzy mają bardzo wysokie prawa w kraju - mogą zabić każdego bez pozwolenia, ani uzasadnienia. Są źli dla chłopów itp. ale za to chronią miasto przed atakami (stworów, nie że wojna ;p).
Podziemie czy coś xP - grupa ludzi, którzy chcą zniszczyć egzekutorów, aby więcej nie zagrażali oni biedakom.

Formularz jest taki sam dla każdej grupy:
Nazwisko: <nie konieczne>
Outfit: <12 pozycji!!!>
Historia, cechy: <czyli opis postaci ;d>
Moce: <różne, możecie walczyć mieczem i używać magii - ja się nie obrażę, ale postać nie może być zbyt mocna - wtedy jej nie zaliczę>
Ew. grafiki dodatkowe itp.: <tutaj możecie dać np. grafiki ataków - jak chcecie...>

Wszystko? Tak? To dobrze! Nie? To wynocha ;<
Zgłaszajcie się :<

@down:
Przyjęty xP
W sumie to outów mi nie brakuje, ale kilka by się przydało...A rekrutacja jest po to ... a po co są rekrutacje do fake'ów? xDD

Pisay_666
01-02-2008, 15:56
Imię: Arch
Nazwisko: -
Outfit: http://img211.imageshack.us/img211/8383/outpisayahb0.png (http://imageshack.us)
Historia, cechy: Po śmierci ojca[ojciec był egzekutorem], postanowił iść w jego ślady i został egzekutorem. / Typ samotnika. Jego główne cechy to szczerość oraz waleczność. Bardzo ceni sobie przyjaźń.
Moce: Obszerna wiedza na temat wielu cięc, pchnieć, uników itp. oraz lekkie leczenie[Goi małe zadraśnięcia itp.]
Strona: Egzekutorzy

X-zero, rekturacja jest dlatego że potrzeba outów? Bo ja chętnie zrobię ci outy ;p
Jak to po co!? Dla outfitów xD

P.S 4935846- napisz, bo się nudzę i mogę ci zrobić pare ;p

RUCHWARRIOR
02-02-2008, 19:41
Imię: Drakonus
Strona:Egzekutorzy
Outfitt:Ful Assasin Leb czarny tolow szary nogi czarne buty czarne :D
Opis:Syn Necrophusa i Yakchal.Brat The Ron the Ripper,z którym 7 krotnie zabił the old widow i 3 razy samemu go zabil
Atak:jest on knightem który nauczył się od swych rodziców 2/4 czarnej magji

undertaker90
08-02-2008, 14:34
Fake:D-Day
Imię: Mark Lucas
Nazwisko: Callway
Pseudo: Deadman ( z powodu doświadczenia zdobytego we wcześniejszych walkach)
Profesja:Strzelec
Stopień:Kapral

warunek:w nicku ma być deadman ( będzie mniej pisania)
oczywiście o ile rekrutacja Jeszcze aktualna

Hagi-Magi
08-02-2008, 15:34
OK Otwieram Rakrutacje potrzebuje:
Boga Smierci-
Vampira-Lagon Night -Lagon
x3 Wojownikow-
Kinga Noobow-
Przyjacioj Gluwnego bohatera-
mistrza ostrzy-
Slepego starca-
Maga Ognia- Avios - Altrionis
Maga Wody-Metal'Hard'Rocker-Met
Maga Ziemi-
Maga Powietrza- Vorin -Vorin
Krola-
Boga Dobra-
Dowudce Strarzy-

Wszystkie musza miec outfity albo nieprzyjmuje!!!!!!!!!

CANCLED NO BOODY WONT TO JOIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Metal'Hard'Rocker
08-02-2008, 15:42
Nick: Met
Postać: Mag Wody
Out:http://img262.imageshack.us/img262/7038/fsdfrz5.png (http://imageshack.us)
Pozdro