zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hammer of Wrath & Crystal Mace

Felek Legolas
08-08-2006, 20:40
Czy te itemy są ogólnie dostępne?
Po jakiej cenie można je kupić?
Gram na Honerze, ale podawajcie też jak to stoi na innych światach.

1. Wiem z czego wypadają.
2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj.

Luk~
08-08-2006, 20:46
Obecnie nie sa dostepne z zadnego potworka. Jedynie jest mozliwosc ze jeszcze na temat orcha~ nie wiadomo co leci.

Nortonus
08-08-2006, 21:04
Wypadają z faraonów.

dark_11
08-08-2006, 21:59
Obecnie nie sa dostepne z zadnego potworka. Jedynie jest mozliwosc ze jeszcze na temat orcha~ nie wiadomo co leci.

HAhaehaehaehae.Powiadasz ze nie sa dostepne?Wejdz sobie na furore i idz pod domek Taifuna Devilry to zobaczysz sobie crystal mace.Powiem tylko jedno zal.pl.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. Po co odpowiadac jak sie jest noobem i sie nie wie takich rzeczy

Fire Necromacer
08-08-2006, 22:25
Up: no to pokazałeś klase.

Hammer of Wrath : wypada z Omruca (nie wiem czemu, ale nie wierze w to.)

Crystal Mace : wypada z Vashresamun i jest to potwierdzone w stu procentach.

Co do ceny : nikt raczej tego nie sprzedawał, wolą to trzymać w domkach, więc trudno, ojj trudno to wycenić.

Co do Hammera, nie jest to dostępny item. Niby wypada z Omruca, ale... chyba jeden wypadł i już dali info, że z niego wypada....coś mi tu nie pasuje =p

Piotrek Marycha
08-08-2006, 22:53
Czy te itemy są ogólnie dostępne?
Po jakiej cenie można je kupić?
Gram na Honerze, ale podawajcie też jak to stoi na innych światach.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj.
nie masz pojecia ? nie rob tematu, stoi jak wół czarno na białym w dziale z potworami że wypadaja z faraonow wiec w czym problem? co do ceny to kosztuja duzo poniewaz faraoni to rzadcy bossowie i nawet jak zabijesz danego 5 razy to nie znaczy ze wypadni ci np. HoW

Felek Legolas
08-08-2006, 23:03
@up
Nie wiem jak często wypadają, jeśli lecą z co 2 zabitego faraona to na starszym światach bedzie ich spoooro, a i na nowych sie troche znajdzie

i 3/5 piszących pisze z czego wypadają xD

Luk~
09-08-2006, 17:52
HAhaehaehaehae.Powiadasz ze nie sa dostepne?Wejdz sobie na furore i idz pod domek Taifuna Devilry to zobaczysz sobie crystal mace.Powiem tylko jedno zal.pl.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. Po co odpowiadac jak sie jest noobem i sie nie wie takich rzeczy

To sobie qrwa wejdz na nowy world i puszkaj cwaniaku???
A noobem to ty pewnie jestes, bo po 1 nie umiesz jak juz poprawiadz czyis bledow bo zaraz wyzywasz i siedz qrwa cicho zbakany kokosie