PDA

Pokaż pełną wersje : atak na red skulla??

Jochny
08-08-2006, 21:51
nie wiem gdzie zamiescic ten topic to dam go tutaj:

mianowicie: jesli zaczne lac postac z red skullem i okaze sie ona silniejsza oddemnie to czy moge (jak to najt:] ) wycofac sie na z góry upatrzoną pozycje w depo czy wlaczy mi sie blokada pz tak jak bym zaatakowal normalna postac (czyli bym mial przesrane;( )??

Raket
08-08-2006, 22:31
Nie będziesz mógł wejść do depo światyni itd.
Ba... jak by tego było mało to jeśli ty zaatakujesz kogoś z czerwoną czaszką (a nie on ciebie) to on za zabicie ciebie nie poniesie konsekwencji.

Xetor
08-08-2006, 22:50
bYś mIał miał :D przesrane , bo by Cię z rakiet walili :D :D :D ... zaatakuj i zobacz jak to jest :)

Bass
08-08-2006, 23:39
Będziesz miał PZ

Pamiętaj że jeśli ktoś ma red skulla to nie musi znaczyc ze jest złym pkrem, jeśli ci nic nie zrobił to go nie atakuj ;)

BIgie
09-08-2006, 00:09
@Up: No wlasnie, jesli ktos ma red skulla moze byc naprawde milym typem np. codziennie wynosi smieci, myje naczynia, pomaga babci na schodach, ustepuje miejsca w autobusie itp. :p

@Topic: Jezeli masz w danym momencie ziomkow w dp niech oni go blokaja a ty ucieeeeekaj i w ukryciu poczekaj na koniec pz.

Grebol
09-08-2006, 00:17
@Up: No wlasnie, jesli ktos ma red skulla moze byc naprawde milym typem np. codziennie wynosi smieci, myje naczynia, pomaga babci na schodach, ustepuje miejsca w autobusie itp. :p

@Topic: Jezeli masz w danym momencie ziomkow w dp niech oni go blokaja a ty ucieeeeekaj i w ukryciu poczekaj na koniec pz.

@up

A ty co kurwa? To nie było zabawne-.- twoja technika bloczenia jest nooboska, kazdego takiego frajera dodaje na vip:)

Mam red skulla bo poprostu nie lubie noobów a nie to ze jestem ,, pekerem"

Pozdro
Gremb