Pokaż pełną wersje : The Eternal March WMV movie ( Aldora War )
Polish:
Chcialbym przedstawic film z "wojny" EM vs Anima na Aldorze, zrobiony przez Ice Maxa.
http://rapidshare.de/files/28704171/The_Eternal_March_movie*****
Comments plx
English:
The Eternal March, by far the strongest guild in Aldora, are proud to present the Eternal March WMV movie.
We would love your comments to this film, and alot of love to Ice max, the creator of this movie <3
Hope you enjoy it,
http://rapidshare.de/files/28704171/The_Eternal_March_movie*****
Film 10/10 choć nie lubie Em ;] "dobrze" dopracowany gratz dla Ice'a
Komandos
09-08-2006, 18:18
mig mig
Spoko filmik.
mig mig
Jeden z lepszych filmików jakie miałem okazje oglądac, moze nie najlepszy, ale Ice Max odwalil kawal świetnej roboty :) , cóż... Hail EM :)
King Mati
10-08-2006, 06:16
MIK MIK
spox filmik pewnie nie zle sie namenczyles zeby muze dopasowac to akcji w tibi ;p
/\/\ienki
10-08-2006, 10:46
zyd to frajer
zyd to buc
zyje po to by go tłuc
;)
zyd to frajer
zyd to buc
zyje po to by go tłuc
;)
hahahahahah :D nie no filmik jest kozacki musisz to przyznac :D
moim zdaniem EM to nie najsilniejsza gildia na aldorze, tylko CO ...
@up wejdz na stronke em i porownaj srednie lvl em i chosen... oczywiscie sama matematyka nie swiadczy o sile gildi ale powyzej 40 czlonkow z 100 lvl robi swoje...
btw: to nie jest temat o tym ktora gildia jest na aldorze silniejsza...;]
Sebcio :)
10-08-2006, 13:03
Taaak... piękny filmik :) Sam bym sie takiego nie powstydził!
Muzyka dobrana perfekcyjnie :) Oboróbka poprostu miód! Piekne efekty zbliżenia efekt "zlaggowania" ( nie pameitam jak sie nazywa) Wszystko śliczne, film jest wart tych 50 MB które zajmuje :)
Ale kilka szczegółów zwróciło moja uwage :)
-Napisy często wyskakiwały za wczesnie
-Zazwyczaj w momencie dead, przez co nie było widać całej akcji
-Były za duże !!! Stanowczo. Oczyscie osiaga to swój cel, lecz zasłania cały obraz walki :)
Polecam ten film ! Jest wspanialy, wkracza on w grono moich ulubionych WMV :)
Gratuluje produkcji i zachęcam do dalszego udzielania się, bo filmik nie przeciętny :)
Spoko filmik oby tak dalej :D:D:D :] :) :p
Jak dla mnie bomba ; ) 10/10
btw. Anima i tak jakby mocno chciała to nie pokona EM :P
Filmik spoko, niezłe trapy i mnóstwo (mnustwo?:D) combo sd :) Takie filmiki są na ogół troszke propagandowe ponieważ pokazują same zwycięstwa i żadnych porażek jednej ze stron :) Nie interesuję się za bardzo wojnami bo dla mnie to zwyczajny bezsens (gram na non-pvp :P) ale te akcje były świetnee :) Gz dla producenta(ów?) :)
/Saviour
Rekin Master
10-08-2006, 16:06
filmik...najlepszy wmv jaki widzialem... kiedy nastepna czesc?:P
10/10 :)
filobossek2
10-08-2006, 16:44
Czy nikt z was nie zna innych stron po za rapidshare ?? Jest ona nudna i do bani !! :confused: :baby:
@up wejdz na stronke em i porownaj srednie lvl em i chosen... oczywiscie sama matematyka nie swiadczy o sile gildi ale powyzej 40 czlonkow z 100 lvl robi swoje...
btw: to nie jest temat o tym ktora gildia jest na aldorze silniejsza...;]
Ja gram/gralem na aldorce i wiem co i jak. nie robi na mnie wrazenia liczba ludzi w em. :)
mleczko123
10-08-2006, 17:09
Sory ze to nie w tym temacie ale mam pytanie.
Czy Dr.Omader jest gdzieś na wakacjach czy nie ma czasu zeby pacce zamawiac albo banki polskie maja jakies problemy bo wysłałem kase na PACC w poniedziałek przez PKO Bank i do dzisiaj nie ma pacc. Wiem ze na pacc mozna czekac az do tygodnia ale z tego co słyszałem to jeszcze nikt nie czekał tygodnia. Wysłałem e-mail z zawiadomieniem i nic nie odpisuja. Wczesniej jak wysłałem przez PKO to w tym samym dniu pacc był.
prosze o odp i jeszcze raz sory za te pytania ale sie troche niecierpliwie bo jak wiecie 95zł na ulicy nie leży.
A co do filmu to świetny opłacało sie ściągac.
Ja gram/gralem na aldorce i wiem co i jak. nie robi na mnie wrazenia liczba ludzi w em. :)
Omg nie przywiazuje do tego wagi, ale napewno sa w niej duze autorytety (np. Raven) no i szybko expia ;) Pozdro ;)
Taa filmik zajefajny :D
Najbardziej mi sie podobal moment jak padl Masakrowiec gdzies w polowie
10/10
licze na czesc dalsza :P
Diamonic
11-08-2006, 02:29
Film 10/10 choć nie lubie Em ;] "dobrze" dopracowany gratz dla Ice'a
Hehe... co tam? Słyszałem, że sprzedałeś chara. :P Grasz jeszcze gdzieś? Jak co to PW. :P
@topic:
Co by tu powiedzieć: ownin' one. :)
Rekin Master
11-08-2006, 10:59
haha filmik super...fajnie wyglada jak padaja takie h-lvle....musicie to zobaczyc :D 10/10
Wmv godne obejrzenia
wlasnie raven wcale nie jest taki autorytet, czasami nie moze sie opanowac, doswiadczylem nie milych sytuacji z jego strona. dobra juz koniec pogawedki o tych sprawach to nie forum do tego :p
Kuldan Azielmak
11-08-2006, 14:46
Poprostu ZAJEFAJNE Gz dla Autora filmiku!! zastanawia mnie jakim programem robiles te zbliżenia podczaas akcji ;] WArty ObejrzeNia!!!
Aldruhn of Aldora
11-08-2006, 20:07
Tak dobrze wam idzie wlazenie im w du*e ze niedlugo nie bedzie wiadomo czy to jesscze wy czy juz EM.
Anima ftw _/
Fuwapiwu
11-08-2006, 20:24
Witam cie drogi Aldruhnie :]
Pisze tego posta w imieniu moim oraz twojego najlepszego kolegi z aldory !! tak nie mylisz sie :D Od samego royal suchego ;]
Bardzo nam tu ciebie brakuje, mamy nadzieje ze wyjdziesz jeszcze kiedys z swojego wyje.... domku i pogawedzisz z nami :]
Co do twojego postu powyzej to suchy ma cos do powiedzenia ;]
Cytuje : 19:50 Royal Suchy [143]: napisz mu ze jedynym wlazodupem jest on, bo jak mozna nazwac kogos kto na swojej drugiej postaci w comment wpisuje identyczny comment co ma nemtor na swojej drugiej postaci zeby tego bylo mało to jeszcze pisze na forum w temacie dhq "good luck zecik ;)"
Hail Aldruhn The Living Legend !! :]
sorry fuwa, ale chyba kazdy ma prawo napisac zetowi Good Luck nie prawdaz?
przynajmniej Aldi zostaje godnie w Animie. PS. to nie jest zadna wojna. wojna jest wtedy gdy wszyscy maja rowne szanse, a tu jak widac gartska ludzi w animie na okolo 50-60 ludzi, a wy tu dyskutujecie czy oni maja jakies szanse. bleeeh
Aldruhn of Aldora
12-08-2006, 13:16
Witam cie drogi Aldruhnie :]
Pisze tego posta w imieniu moim oraz twojego najlepszego kolegi z aldory !! tak nie mylisz sie :D Od samego royal suchego ;]
Bardzo nam tu ciebie brakuje, mamy nadzieje ze wyjdziesz jeszcze kiedys z swojego wyje.... domku i pogawedzisz z nami :]
Co do twojego postu powyzej to suchy ma cos do powiedzenia ;]
Cytuje : 19:50 Royal Suchy [143]: napisz mu ze jedynym wlazodupem jest on, bo jak mozna nazwac kogos kto na swojej drugiej postaci w comment wpisuje identyczny comment co ma nemtor na swojej drugiej postaci zeby tego bylo mało to jeszcze pisze na forum w temacie dhq "good luck zecik ;)"
Hail Aldruhn The Living Legend !! :]
Mam tego komenta bo mi Zecik to wyslal zebym to ustawil LOL. Wiesz zazdroscisz mi ze to moj przyjaciel czy co ? ^^ Ja przynajmniej od zawsze jestem lojalny mojej gildi a nie dochodze jak zaczyna wygrywac (Suchy), albo robie retired przez pol wojny (fuwa). Piszcie sobie co chcecie. Nie wnikam ;) Mam swoja Xerene na ktorej mam wszystko czego chce ;) Poza tym przestancie przezywac ta 2D game. A Suchy idz cos zjedz lepiej bo Demon Skeleton to przy tobie sumo ;)
zyd to frajer
zyd to buc
zyje po to by go tłuc
;)
No dajesz dajesz bo niestety nie mielismy przyjemnosci zobaczyc cie w akcji :(
@Aldruhn
Pewnie umknelo twojej uwadze ze Suchy doszedl do wojny zaraz po deklaracji wojny? Jakby nie patrzec, suchy i fuwa:
*nie trapowali kolegow mwallami
*zrobili "kilka" razy pz podczas wojny
*nawet troche poexpili
*fragowali (suchy) podczas wojny a nie zabijali przed
*nie pkowali przypadkowych osob przed savem
Magiczny Pan Wojtek
12-08-2006, 16:25
naprwade zajefajny film...:)
Diamonic
12-08-2006, 17:11
sorry fuwa, ale chyba kazdy ma prawo napisac zetowi Good Luck nie prawdaz?
przynajmniej Aldi zostaje godnie w Animie. PS. to nie jest zadna wojna. wojna jest wtedy gdy wszyscy maja rowne szanse, a tu jak widac gartska ludzi w animie na okolo 50-60 ludzi, a wy tu dyskutujecie czy oni maja jakies szanse. bleeeh
A kto kazał tej "garstce" osób zaczynać tą wojnę? Kurwa stary skończ już zgrywać mądrego.
A ty Aldruhn przestań spamić forum, bo i tak nikt cie nie lubi.
Evil Maul
12-08-2006, 22:18
Wspaniały film :) Najbardziej w tym filmie jest dopasowana muzyka reszta tez jest super :)
Widze ze jednak dobrze zrobilem konczac granie w tą grę bo jak czytam was to mnie krew zalewa... wiem ze was to c..j obchodzi ale dla mnie to jestescie p......i sorry za szczerosc ale tu nie ma co wiecej gadac... kazdy temat co wystawi "przeciwnik" juz ktos spamuje tak jak tutaj Ald~ "lizcie dalej dupe Em" czy jakos tak ( nie chce mi sie patrzec jak bylo wczesniej) i zaczyna sie gadka ze ze ten siedzi w pz a ten lize dupe Zetowi jak by nie wiadomo kto to byl... zal mi was... ze tak przejmujecie sie grą... pewnie zaraz namnie bedzie pisanie typu "skoro nie grasz to po co piszesz. po co wchodzisz na forum" itp... j.b.e mnie to co sądzicie o tym co napisalem ale zastanowcie sie co z wami zrobila ta gra... pzdr for all
Ps. jak jeszcze gralem bylem za Animą ale po takich tekstach Ald~ to juz nie wiem... kolesie piszą co sądzą na temat filmu a ten musi dodac swoje 3 gorsze ze od razu dupe liza... a mam tak ze nawet na aldorze nie grają... żal...
@diamonic - tak pozbylem sie chara :) bo i po co mi on? :D zreszta teraz ciagle pracuje i nie mial bym czasu na granie a z niektorymi osobami z gry utrzymuje kontakt na gg albo przez kom :) pozdro
@Topic
Filmik ciekawy, muzyka troche taka "dziwna", ale nie będe narzekać. Mam na myśli, że nie wprowadza w Akcje, ale ogólnie ładnie wyglądają efekty.
No dajesz dajesz bo niestety nie mielismy przyjemnosci zobaczyc cie w akcji :(
@Aldruhn
(...)
*fragowali (suchy) podczas wojny a nie zabijali przed
*nie pkowali przypadkowych osob przed savem
HAHAHAHAHA nigdy nie widziałem wiekszego debila, sorry cie wielkie, ale kto przyszedł przez deklaracją wojny po Masakarowca na Beho~, bo to chyba własnie twoje EM. I nie gadaj mi tu, że Anima grzeje PZ, bo moge sie założyć dupowłazie, że jak byś był w Animie to byś nawet zadka nie ruszył z pz'a.
@Royal Suchy
Ty to już jesteś taki żałosny, że żal mi coś mówić. Ale sie wspomoge i coś powiem. Mianowicie to nie uważaj, że jesteś kimś, bo jesteś w EM, jesteś zwykłym psem jak 3/4 tej gildii, poprostu na odstrzał. I uwierz mi, że Ciebie zfragować jak i 3/4 EM to nie problem, tylko że jak byś nie wiedzial was jest TROSZKE więcej. Ale widać nie rozumiesz tego, że liczba ma tu znaczenie.
@Aldruhn
Co do Ciebie, to nie przejmuj sie tymi "psami". Sami by musieli grzać PZ, gdyby Nemtor sie włączył. Pozatym nadal macie szanse pofragować.
Życze powodzenia.
Hail Anima.
Moze to ktos wrzucic na tibia.cam ;>
Aldruhn of Aldora
13-08-2006, 17:53
Anubisa to missclickiem zabilem?:)
Dobra nie wnikam w was miejcie swoj swiat dzieci autystyczne. Ja skoncze liceum pojde na studie bede mial zycie a wy swoja 2D game:) a narazie ownuje Xerene :)
/marco josef assestynt karasu of the tengu
Moze to ktos wrzucic na tibia.cam ;>
Albo na upload2.net, bo chętnie bym obejrzał Wasze poczynania, lecz Rapid jak zwykle mi to uniemożliwia :)
"Ja przynajmniej od zawsze jestem lojalny mojej gildi", byles szczegolnie lojalny podczas wojny Krishna vs EM.
a tym 'miejcie swoja 2d game' to mnie rozbroiles, mowi to ktos kto 'ownuje' jakiegos serva i Ty wcale nei masz swojego swiata 2d, nie nie xD
on ma swój własny świat xDDDD
A kto kazał tej "garstce" osób zaczynać tą wojnę? kobieta lekkich obyczajówa stary skończ już zgrywać mądrego.
A ty Aldruhn przestań spamić forum, bo i tak nikt cie nie lubi.
ty chyba zartujesz lol ty moze za to jestes madry? lizak -.-
PS skad ty wogole mozesz wiedziec czy ktos go lubi? ze sie lizesz do em, to nie powod zebys osadzal kto kogo lubi
jak ktos wspomnial u gory, gdyby nemtor sie wlaczyl wtedy gdy bez ostrzezenia (...) wpadli na masaka to bys lizal dupe animie i przestan tu pieprzyc glupoty madralo
zal.pl -.-
zyd to frajer
zyd to buc
zyje po to by go tłuc
;)
Aale zarcik stary lezymy, mow wiecej
Filmik jest poprostu jednym z najlepszych jakie widzialem!
*swietna muzyka, dopasowana idealnie i wciagajaca w akcje
*super jakosc obrazu, zadnych lagow (jak na wiekszosci WMV)
*idealnie dobrane efekty
*fajne fragi ;]
BTW co do klotni w tym temacie to nie podlizujcie sie, ja jakos nie mam nic ani do Animy ani do EM.
co was to interesuje niech sobie walcza, anima i tak nie ma szans, nawet jak nemtor sie wlaczy to dalej beda bez szans bo jest ich za malo, a Eli i Maly sobie nie dadza w kasze dmuchac.
nie urazajac Animy, bo jakby Eliego, Malego i zaledwie kilku osob nie bylo w EM to by tak dostali w dupe ze.. :D
Respect- film ZARABISTY!!!
Pirate Cutthroats
14-08-2006, 15:11
film 8/10 ( denerwowało mnie styl z jakim zostawały pokazywane kolejne osoby ) -takie obracające sie prostokąty. Muza zaś 10/10 ;p
Neaniver
15-08-2006, 21:21
nie urazajac Animy, bo jakby Eliego, Malego i zaledwie kilku osob nie bylo w EM to by tak dostali w dupe ze.. :D
a od kogo przepraszam, od Aldrunha? HAHAHAHHA
edit: Czy od tych, którzy zaczeli grac na innych serwerach :P?
Najlepszy wmv jaki widziałem : ) Świetnie dobrana muzyka jak i momenty wojny. Gratulacje.
Życze powodzenia w wojnie.
Pozdrawiam
Sowa.
a od kogo przepraszam, od Aldrunha? HAHAHAHHA
edit: Czy od tych, którzy zaczeli grac na innych serwerach :P?
mysle ze sie mylisz bo akurat wszyscy z Animy sie boja tych najwyzszych lvli, dlatego ze wiedza ze nie maja z nimi zadnych szans, dlatego siedza w pz.
Co nie zmienia faktu że Anima zje(cenzura)bała bo EM caly czas expili a Anima siedziala w pz, to teraz przewaga jest tak duza ze juz sie nie da odrobic raczej..
LOL To najlepszy wmv jaki w życiu widziałem... 8o 8o WIELKIE GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZ:cup:
Neaniver
16-08-2006, 13:35
mysle ze sie mylisz bo akurat wszyscy z Animy sie boja tych najwyzszych lvli, dlatego ze wiedza ze nie maja z nimi zadnych szans, dlatego siedza w pz.
Co nie zmienia faktu że Anima zje(cenzura)bała bo EM caly czas expili a Anima siedziala w pz, to teraz przewaga jest tak duza ze juz sie nie da odrobic raczej..
i w czym sie myle?
Hahah :D filmik swietny GZ!! Ice Max tylkoraz widzialem rownie dobrze zrobiony filmik ;p
Ten film jest poprostu genialny.. idealnie podlazana muzyka i wogle..
i w czym sie myle?
mylisz sie w tym, że kilka osob z EM jest dla Animy niezniszczalnych, bynajmniej jesli by tych osob nie było, to cała reszta straciła by respekt u Animy i mogła by się zacząć prawdziwa masakra :) (obustronna of corse bo Anima dalej by padala- poprostu troszke mniej :) )
Neaniver
20-08-2006, 21:10
tak sie dziwnie sklada, ze wlasnie mniej wiecej to powiedzialem, przeciez Legenda jest w Animie :P
Najlepszy Wmv. jaki widziałem :D .Oprawa świetnie dopasowana do danych akcji(wyciętych) filmu,muzyka,fragi,zbliżenia8o .Naprawde świetna robota.Hail EM :cup: !
Anubisa to missclickiem zabilem?:)
Dobra nie wnikam w was miejcie swoj swiat dzieci autystyczne. Ja skoncze liceum pojde na studie bede mial zycie a wy swoja 2D game:) a narazie ownuje Xerene :)
/marco josef assestynt karasu of the tengu
hahah, najpierw zacznij liceum. By the way moze o tym 2d swiecie powiedz to swojemu 'przyjacielowi' Nemtorowi, ktory chyba o tym nie pamieta? Acha tak z reguly to idzie sie na studia a nie na studie ;]. Haah tak w ogole to jestes genialny nie dosc,ze zje__bales sobie rl to jeszcze twoj 2d autystyczny swiat ;]
/szulo teh fan of legend who's still alive ;)
hahah, najpierw zacznij liceum. By the way moze o tym 2d swiecie powiedz to swojemu 'przyjacielowi' Nemtorowi, ktory chyba o tym nie pamieta? Acha tak z reguly to idzie sie na studia a nie na studie ;]. Haah tak w ogole to jestes genialny nie dosc,ze zje__bales sobie rl to jeszcze twoj 2d autystyczny swiat ;]
/szulo teh fan of legend who's still alive ;)
Dobrze piszesz.......
Co do nemtora
-Czy on ma życie ?
POjechał do altani chyba po to zeby sie zrlelaksowac ^^ uff.ale spuchł od tego kompa.X(
Filmik jest...słaby. Że walka dla mnie na Tibii nie wygląda fajnie to jedno, ale muzyka...LP z jakąś techniawką? Mi się osobiście taka muzyka nie podoba, ale ta muzyka tu.. nie pasuje. Techniawka do fantasy? Emo drama LP do fantasy? Kto dobierał do tego muzykę?
Moglby mi ktos podac tytuly 2 i 3 piosenki? :P
MagField
02-02-2007, 20:28
@up mówisz masz
Tzn. z tego filmu mam taką muzę
1.Young Joc - It's Going Down
2.P.O.D._Feat._Matisyahu-Roots_In_Stereo(boom,bye,bye,bye) jakośtak to leciało :P więcej nie mam
Czemu sciagnac nie moge?zamiast tych gwiazdek biore (kropka) wmv i dalej nie dziala?
tibiaplayer
03-02-2007, 11:06
moze dlatego ze ten temat/link ma 3-4 miechy ? xD
Czemu sciagnac nie moge?zamiast tych gwiazdek biore (kropka) wmv i dalej nie dziala?
Dlatego ze ja odnowilem temat bo chcialem tytuly filmow :D
MagField
03-02-2007, 11:44
Zobaczie date założenia tematu to będziecie wiedzieć czemu nie można pobrać.A film wyjebany jest dobrze żę go mam ;)
A nie może ktoś go wsadzic na rapida jeszcze raz? albo na cos innego, zeby dalo sie sciagnac...
pozdro ;-)
em.hemstrom.net - stronka em, tam gdzies trzymaja filmik chyba
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.