Pokaż pełną wersje : Elf Fortes a Senja
Pomarancza4
09-08-2006, 16:07
Witam
Jestem Knightem 22lv 67/67
Eq: Cruz helmet , P-ammy , P-armor , K-legs , V-shield , Bright sword , leater boots ;]
I mam pytanie czy jest sens a zebym szedl expic na Elf Fortes lub na senji ,
Czy mi sie to oplaci ( Senja na 10000% ) ale nie wiem jak z elf fortes ,
Na senji czy poradze sobie ( mino magi i guardy)
Ile expa /h muglbym liczyc
Prosze o wszelkie komentarze na ten temat , czy mi sie oplaci i czy to ma wogule sens :)
Za wszystko THX
Pozdro ;D
Susshirs
09-08-2006, 16:11
ja bym podpowiedzial ze warto isc na Dark Katedre ;) dobre miejsce .
a czy elf f. czy senja to ja wybral bym senje.
pozdro
szymon287
09-08-2006, 16:30
Chłopie nie radziłbym ci iść na elf fortress.
Pełno tak scoutów i arcanistów.Byś tylko pełno uhów zużył ,ale i tak by było dobrze jak byś cało wyszedł :evul:
tez mi pelno arcanistnow:confused: ...
polecam pana z dark katedra :P
@2x up Glupoty opowiadasza albo Troll... nie wiem co gorsze.
Senja- 10-13k/h expa. Kasa 4-6k/h z loota +czasem ekstra rod lub beho shield(jesli oczywscie bendziesz bil beho). Jedyne alternatywne miejsca gdzie zarabia sie podobnie najtem do pewnego poziomu i bez ekipy to: mintwail i dworci.
EF- Expisz w pierwszej czesci nie pakujac sie na 4-5 scoutow na respie i nie wchodzac do podziemi w ostatniej czesci. Uhy ida w granicach 6-8 sztuk na godzien. Polecam jednak uzywac manaskow lub Life ringow. Po update kasa sie niezle sypie. Loota zbierasz, jesli masz PACC i postmana. Jesli nie to ogranicz sie do zbierania lukow, zlota i heaven blossom(kwiaty).
Oplacalnosc: troche na - lub troche na +. Na dluzsza mete zawsze na 0. Expisz z predkoscia 20-25k/h a jesli sie postarasz to i wiencej (bez BOHow bendzie trudno). Na wyzszym lvlu radze wybijac podziemia i wiezyczke bez przedostatniego pietra liczac na WoCE z archana.
Pomarancza4
09-08-2006, 16:33
czyli widze ze EF nie zabardzo a co mslicie o senji ?
Na senji wiadomo nie tak duzo expa jak kasy.
Ile muglbym tam expa a ile forsy na 1h zarobic ?
I czy ma to wogule sens a zebym tam poszedl ;p
Pozdro
Pomarancza4
09-08-2006, 16:35
czyli widze ze EF nie zabardzo a co mslicie o senji ?
Na senji wiadomo nie tak duzo expa jak kasy.
Ile muglbym tam expa a ile forsy na 1h zarobic ?
I czy ma to wogule sens a zebym tam poszedl ;p
Pozdro
odpowiedz mam xD
Na senja oplaca sie chodzi ze wzgledu na kase, na Elfy chodzi sie czescie, bo moze szybciej poziomy wbijac. Inne miejsca do expienia dla knighta z FACC sa do pupy przed osiagnieciem dobrego poziomu i jakotakich skili
Pomarancza4
09-08-2006, 18:09
A mam jeszcze 1 pytanie
Paczka jest tam gdzie tp i mino mag ?
Czy beda mi tam szly UHy - manaski ??
Pozdro i thx ( muwie o senji )
A mam jeszcze 1 pytanie
Paczka jest tam gdzie tp i mino mag ?
Czy beda mi tam szly UHy - manaski ??
Pozdro i thx ( muwie o senji )
Wlasciwie to 2 pytania.
1) Paczka(chodzi ci raczej o skrzynke pocztowa) jest w srodku wsi ale tam nikt nie chodzi poza wlasciecielami domkow.
2) Jak bendziesz bil tylko mino nie. Jak dojada beho to tak. Jednak zawsze to troche wiencej expa i szansa na niezly loot z beho.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.