PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z maną

ketsorK
09-08-2006, 20:09
Profesja mojego ludka to Mag (przez co mój problem tu opisywany jest jeszcze większy).

Od niedawna jestem na mainlandzie.
Zostałem zabity dwa razy przez pewnych graczy, którzy się na mnie poprostu uwzieli (nie wiem czemu).

Idąc na mainland moja maksymalna ilość many wynosiła 35.
Po pierwszej klęsce wynosiła: Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś około 10.
Po drugiej klęsce: 5.

Czy moge przywrócić moją dawną maksymalną ilość many nie nabijacąc tyle lvl'i?

P.S.
Przez tę historię zeskoczyłem również z 8 lvl'u na 7 lvl (byłbym tera na 6 gdybym nie poszedł na łowy pomiędzy tymi łowami).

Jeżeli podobny temat już był prosze nie kasować tematu tylko podać mi link do owego tematu (usunąć temat gdy oświadcze, że już znam odpowiedź). To dla mnie baaardz ważne...

emilok
09-08-2006, 20:14
Awansując na następny poziom magiem dostajesz 30 punktów magicznych, podczas tracenia poziomu tracisz również 30 punktów. Więc reasumując jeśli masz teraz 7 poziom i 5 punktów magii to awansując na 8 będziesz miał 35 i wszystko będzie grało.

ketsorK
09-08-2006, 20:19
Wieeeeelkie thx.
Mam jeszcze mały problem: wszystkie stworzenia są w grupkach. Bedę musiał poprosić na forum, żeby ktoś ze mną poszedł na łowy...

Magiczny Pan Wojtek
09-08-2006, 20:37
...O niespodziewany spadek many mogłeś się spytać kogoś w Tibi...
...na "Łowy" chodzi się zazwyczaj z kimś zaufanym a nie piewszą osobą na którą trafisz...

Rater
09-08-2006, 21:01
Bierzesz wanda i idziesz na trole. Myśle, że trole to nie jest trudny hunt dla człowieka z wandem :P

Jochny
09-08-2006, 21:12
@up:

gratuluje pomysłu strzeli dwa razy z wanda i już bendzie trzeba będzie coś wrąbać bo sie mana skończylaX(

@Topic:
tak jak mówił emilok postępuj tak jak na rooku i jak zdobędziesz ten 8 lvl to bendzie goodB)

Trenei
09-08-2006, 21:34
@up

Postępuj zgodnie z zasadami ortografii, a będzie good...

Vard Acal
10-08-2006, 15:28
Idąc na mainland moja maksymalna ilość many wynosiła 35.
Po pierwszej klęsce wynosiła: Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś około 10.
Po drugiej klęsce: 5.

Jak to możliwe ?

Jeśli miałeś 35 many i po dedzie ci spadła to po pierwszej porażce powinieneś mieć 5 many a po drugiej zostać zrookowany gdyż twoja mana spadła by do 0 !

Mitoldo
10-08-2006, 16:49
'Mam jeszcze mały problem: wszystkie stworzenia są w grupkach'

Nie rozumiem cie czlowieku!!!

Mitoldo
10-08-2006, 16:51
Jak to możliwe ?

Jeśli miałeś 35 many i po dedzie ci spadła to po pierwszej porażce powinieneś mieć 5 many a po drugiej zostać zrookowany gdyż twoja mana spadła by do 0 !

o nie ziomek.po drugiej oprazce to on by jeszcze nie mial 0 poniewaz jeszcze napewno sie spadl bym mu lvl :D

Vard Acal
11-08-2006, 10:35
Tak ale sorcerer ma nainie (zajładając że wyszedł z rooka na 8 lvl-u) nie może mieć 10 many a on napisał że miał coś około 10 a potem 5 a to jest niemożliwe !

Devil MayCry
11-08-2006, 10:54
A po co masz sie męczyć zrób se nową postać i tyle.

Master Emancypator
11-08-2006, 11:02
ja popieram devilmaycry, bo 8lvl postac sie robi w dwei godziny :]
Pozdro techno!

móc
11-08-2006, 11:10
A po co robic nowa postac skoro mozna dalej grac na mainie tamta?

Devil MayCry
11-08-2006, 11:33
A po co robic nowa postac skoro mozna dalej grac na mainie tamta?

A to dlatego ze tak jak powiedział Master Emencypator nowa postać do 8 lvlu robi się około 2h wiec poco ma on się męczyć z 5 mana skoro może zrobić nowa postać i mieć spokój ?

móc
11-08-2006, 11:35
A to dlatego ze tak jak powiedział Master Emencypator nowa postać do 8 lvlu robi się około 2h wiec poco ma on się męczyć z 5 mana skoro może zrobić nowa postać i mieć spokój ?
LOL. Charem na 7 lvlu zrobisz 8 lvl ze snakebite rod w niecale pol godziny. (mimo tego ze masz 5 many)

Luthi
11-08-2006, 11:49
@up: Dokładnie :). Albo jak juz ta mana bedzie Cie denerwowac, ze non stop musisz czekac na ladowanie wez bron ktora waliles na rooku albo mocniejszą i tak bij te trolle do 8 lvla ! ;).

@topic: A co do tego, ze potwory chodzą w grupkach: jezeli bedziesz chodził na slabe stworki - trole, gobliny, rotwormy to nie beda zadawac Ci takich duzych obrazen.

Tip1. Na poczatek polecam Ab'dendriel - Trole w podziemiach. :]

móc
11-08-2006, 11:51
Albo jak juz ta mana bedzie Cie denerwowac, ze non stop musisz czekac na ladowanie wez bron ktora waliles na rooku albo mocniejszą i tak bij te trolle do 8 lvla !
Po pierwsze z rozdzki szybciej nabijesz lvl.
Po drugie z rozdzki nabijesz takze mlvl, a tego nie zrobisz z broni melee. (bo nie ma zadnego czaru do rzucania ktory zabiera 5 many).