zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konwenty

Dabek
10-08-2006, 15:46
CipSoft po raz kolejny postanowił przypomnieć graczom o pewnej mniej popularnej i znanej części swojej strony internetowej - oto co możemy przeczytać na tibia.com:

Tibia jest grą w której spotykają się gracze z całego świata. Kto nie zastanawiał się nigdy jak wygląda znajomy gracz w prawdziwym życiu? Konwenty są wspaniałym sposobem na osobiste spotkanie z osobami poznanymi w grze lub ludźmi którzy podzielają Wasze zainteresowania. Jeżeli chcesz porozmawiać z innymi fanami Tibii twarzą w twarz, przetestować swoją wiedzę w konkursach czy po prostu doświadczyć unikalnej atmosfery takiego spotkania, konwenty są zdecydowanie warte odwiedzenia.

Niedawno odbyło się spotkanie w Meksyku, w czasie którego odbył się konkurs na unikalny w Tibii przedmiot - medal. Duże regularne spotkania są też organizowane przez brazylijską fansite. Na wrzesień planowany jest konwent w rodzinnym mieście Tibii - Regensburgu w Niemczech, tam również czeka okazja na wygranie jednego z tych rzadkich medali.
Więcej informacji na temat konwentów na poświęconej im stronę (http://www.tibia.com/community/?subtopic=convention) na tibia.com

Jak widać fani Tibii na świecie potrafią się zorganizować, spotkać i świetnie bawić - my także już jakiś czas temu ogłosiliśmy sondę (klik) (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=87035) na ten temat, do wzięcia udziału w której zapraszamy.

Drugą sprawą którą chcielibyśmy poruszyć w tym newsie jest przypomnienie o projekcie Tibian Earth (http://tibia.pl/earth.php) - wiele miejsc w Liberty Bay zapewne pozostaje jeszcze wciąż nieodkryte, jednak zapraszamy do nasyłania filmików z tych już znanych - szczegóły tutaj (http://tibia.pl/show_desc.php?t=81251&p=844769).

Thero
10-08-2006, 15:50
Dobrze, że dajecie w końcu znać o swojej idei konwentu w Newsie.

Aex
10-08-2006, 15:53
Raczej mnie tam nie znajdziecie ...
Ale pomysł dobry =]

Diego'Odin
10-08-2006, 15:56
@up
mylisz sie
znajdzie (jak dla mnie wystarczy ćwiarteczka i jestsem)

Zalgadis
10-08-2006, 16:27
fajnie medal plx;p

Goku_Sayian
10-08-2006, 16:30
Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o gdzie by sie nie ruszył to od razu tłum ludzi proszących o kontakt :D do WC by nie wszedł bo by juz zasadzke na niego zastawili! :evul: jak bym miał tam jechac to najpierw bym sobie popekował i potem poszukał tych ludzi na zebraniu ciekawe co by zrobili?:) :) masakra by byla ! buahaahah. czujecie tak spotkać tam najwiekszego wroga! ;> myslisz ze to paker, a on taki jak z buszu, bez zębów :D :D :D musiałbym sobie kamere wziąć i to nakręcić, ale by siara w TVN'ie była :D :D :D :evul: :evul: :evul:

Vorlan
10-08-2006, 16:47
Cena 90 Euro no to chyba se daruje xD to jest jakies 400 zl xD

Ale fajnie byloby tam byc.

Quezacoatl
10-08-2006, 16:57
Z racji, że niewielu stać na taki wyjazd, jak i niewielu zna język Angielski (a co dopiero Niemiecki), wiele osób z polski tam zapewne nie pojedzie...

Hi - convention - no - bye...

Duke Dran
10-08-2006, 17:01
Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o

heusheusehs pewnie by ich zalali żeby passy zdradzili }=p

Qba =]
10-08-2006, 17:14
Nieco żałosny musialby być widok bandy dzieciaków otaczających jakiegoś wychudzonego hlvlka zarzucanego pytaniami: " Ile walisz z sd?" , "Często lootujesz rh?", "Na jakim lvl poszedłeś na dragi?" :|.

Na szczęście wielu playerów jeździ na takie konwy~ po to, żeby wreszcie poznać osobę/y, z którą gra się od dawna i spędzić z nimi czas w milej atmosferze.
Gorsza sprawa jeśli na takich spotkaniach zjawiają się świrusy, u których kontakty interpersonalne ograniczają się jedynie do internetowych gier...

W Polsce mają miejsca mniejsze meety, zazwyczaj osób grających na tym samym serwie. Miałem ostatnio okazję uczestniczyć w takiej "akcji" i jeśli trafi się na tak miłych ludzi, na jakich ja miałem przyjemność trafić, to jest to naprawdę extra przezycie. Oczywiście wiąże się to zwykle z pewnymi kosztami, ale raczej nie rzędu wycieczki do Niemiec, czy Meksyku :-)

Niemniej polecam tego typu przedsięwzięcia wszystkim tibijczykom.

Picasso
10-08-2006, 18:27
Jak wy sobie wyobrazacie taki zjazd w Polsce?

Banda 10 latkow podniecajacych sie mpa i 100lv, biba trwajaca do 20 oczywiscie 0 jakichkolwiek % bo nie ma kto tego zakupic -.-
Chociaz z drugiej strony to na takie zloty przyjezdzaja tylko i wylacznie normalne osoby, ktore graja dla zabawy(przeciez dla maniaka stracic noc na dobrej zabawie bez expa i tibii to tragedia)

Wydaje mi sie, ze cipsoft poprostu chce uswiadomic maniakom, ze istnieje rowniez swiat poza tibia, ktory ma duzo wiecej do zaoferowania... Pierwszym krokiem byla stamina, ale mimo to i tak dalej siedza cale dnie i nabijaja expa (zdrowy nieuzalezniony czowiek nie wysiedzi przed kompem 8 godzin :F) Teraz ten news... Imo stamina powinna wystarczac na max 2 godziny gry, wtedy n00by przestaly by w to grac i cala Tibia stala by sie ze 100x lepsza :F

Zylaczek
10-08-2006, 20:21
Szczerze mowiac to najglupszy pomysl jaki ostatnio uslyszalem.

Osoby Do Lat 18 - Jest mala garstka ktora by mogla i by bylo ja stac na taki wyjazd.
Osoby NORMALNE(traktujace tibie jako zabawe)Powyzej 18 roku zycia-
Wola dolozyc 100 zl i Juz Szykuja Sie Na tegoroczna Vive,
Przypominam ze Viva Beach Party 2006 w ten weekend a ten event to boski odlot.Wiec jak planujecie,radze Wam dobzre omijajcie ten termin hehe
No ale znajda sie maniaki ktore zamiast galek ocznych maja 2 rotwormy i tacy mysle ze beda sie swietnie dogadywac hehe
Nikomu nic nie odradzam ale mowie prawde.

Lukaszek93
10-08-2006, 21:06
Nie wiem jakby mogl ten konwent wygladac ale pewnie mnie i tak tam zabraknieB).

Elite Knight Luki
11-08-2006, 01:30
Nie wiem co tam pisaliscie na temat konwentów bo mi sie nie chce tego wszystkiego czytac ( :P) ale moge zrobic taki konwent(moze inaczej to nazwe : spotkanie fanów) w Krakowie w ostatni tydz. wakacji lub poczatek wrzesnia

A co tam niby robią? jeden noob do drugiego -,,cze , dzisiaj wbilem 70 lvl wiesz?"
-,,ta? super ja mam 10 lvl , fri itams plax jak tylko do domu wrocimy , ok?A masz bohy?"
-,, no mam "
-,,Wow! a dasz mi invite do domku? prosze prosze prosze ja nie bylem nigdy w domku , prosze"

co sie robi na konwentach xD?

FRED021
11-08-2006, 03:27
jak dadza transport to czemu nie :) niech podstawia ze 10 autokarow na kazde wieksze miasto typu Warszawa Krakow itp i mozna jechac wkoncu itak pewnie niemaja corobic z kasa za packi :xxxxD

ps. zamiast nedznego medalu mogli by dac soft boots :) i bylo by gites:D :D

matizBrave
11-08-2006, 04:54
ja tam jestem calkowicie za;] chociaz i tak pewnie nie pojade bo kase za bilet wole przeznaczyc na pacc'a a reszte na balety;]

najbardziej szkoda mi tych ludzi, ktorzy pojada, zaplaca tyle kasy za bilet, a przyjdzie takich kilku poje....ow ktorzy cala ta impreze rozwala... pewnie takich sytuacji nie bedzie bo bedzie masa ochroniarzy ;P

byloby extra jakby zorganizowali taka impreze u nas;] moze na dolnymslasku... :P

POZDRO

PEACE

-=DanieL=-
11-08-2006, 06:25
Raczej mnie tam nie znajdziecie ...
Ale pomysł dobry =]

Co mamusia nie puści? xddddddddddddddddd

Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o gdzie by sie nie ruszył to od razu tłum ludzi proszących o kontakt :D do WC by nie wszedł bo by juz zasadzke na niego zastawili! :evul: jak bym miał tam jechac to najpierw bym sobie popekował i potem poszukał tych ludzi na zebraniu ciekawe co by zrobili?:) :) masakra by byla ! buahaahah. czujecie tak spotkać tam najwiekszego wroga! ;> myslisz ze to paker, a on taki jak z buszu, bez zębów :D :D :D musiałbym sobie kamere wziąć i to nakręcić, ale by siara w TVN'ie była :D :D :D :evul: :evul: :evul:

Lol nie zesraj się. Masz wyobraźne jak 11 latek. Jak nawet przyjedzie tam Cachero i Eternal to co wylizałbyś im tyłki? Dla mnie są to autorytety w tibii, a w rlu są dlamnie niczym więcej jak maniakami widzącymi tylko tą gre nic dodać nic ująć.

Matekneo
11-08-2006, 10:07
Jak wy sobie wyobrazacie taki zjazd w Polsce?

Banda 10 latkow ...
Wątpie, żeby przyjechaly tam 10-cio latki - a dlaczego? - mama ich nie pusci ;) A co z dom uciekna? <lol2>. O to sie nie martwcie jestem na 90% pewny ze beda tam normalni ludzie, którym nie zalezy na popsuciu komus humoru, zabawy poprzez wyzywanie, wysmiewanie czy ogolnie wkurzanie. Ludzie tam pojada raczej zeby sie spotkac z innymi, którzy nie sa calkowitymi maniakami. Ja sam chetnie bym tam pojechal, ale watpie w to :P Ewentualnie jesli odbylo by sie to w Bydgoszczy, w miescie, ktore polecam, poniewaz jest mniejwiecej na srodku polski i dojazd z miast przygranicznych nie kosztowalby tyle co np. dojazd z miasta przy granicy niemieckiej do warszawy - drugi koniec polski, to bym pojechal. Ale co ja mam tu do gadania, moge tylko zaproponowac ;)

Przemek-rybak
11-08-2006, 11:29
Kazdy sobie wyobraza ten zjazd fanow deczko inaczej: Jedni mowia ze banda 10 latkow bedzie sie uganiala za h levami proszac o fri itams a inni uwazaja ze normalni ludzie beda chcieli poznac inne osoby z Tibi. Ja wbilem sie na www.tibia-meetings.de (jak ktos uwaza ze to niezaufana strona to niech wejdzie na tibia.com w temat o Convertach to tamta strona jest rowniez wymieniona)
no i w galerie zeby zobaczyc jak to wyglada. Po obejzeniu fotek raczej bym sie tam nie wybral bo jakos fajnie tam nie wygladalo (i jeszcze 80euro)ale najbardziej rozbawilo mnie zdiecie tego :
http://gallery.tibia-meetings.de/details.php?image_id=23&sessionid=64b68ef4d52d9ded78421466350cf117
Juz wyobrazacie sobie taki zjazd? B)

Dart_Ridaow
11-08-2006, 11:38
Niezły pomysł :) a może by tak w polsce zorganizowac taki konwet ?? :)
Aby polscy gracze mieli także okazje poczuć tą wspaniała atmosfere :d

Matekneo
11-08-2006, 11:53
Kazdy sobie wyobraza ten zjazd fanow deczko inaczej: Jedni mowia ze banda 10 latkow bedzie sie uganiala za h levami proszac o fri itams a inni uwazaja ze normalni ludzie beda chcieli poznac inne osoby z Tibi. Ja wbilem sie na www.tibia-meetings.de (jak ktos uwaza ze to niezaufana strona to niech wejdzie na tibia.com w temat o Convertach to tamta strona jest rowniez wymieniona)
no i w galerie zeby zobaczyc jak to wyglada. Po obejzeniu fotek raczej bym sie tam nie wybral bo jakos fajnie tam nie wygladalo (i jeszcze 80euro)ale najbardziej rozbawilo mnie zdiecie tego :
http://gallery.tibia-meetings.de/details.php?image_id=23&sessionid=64b68ef4d52d9ded78421466350cf117
Juz wyobrazacie sobie taki zjazd? B)

Tak wyobrazamy sobie. To jest ten zjazd w Niemczech tak? Tam sa zupelnie inne prawa. Mozna juz pic i palic chyba od 15 lat czy 16.
@up:
Idiota -.- Naucz sie czytac - TAKIE COS ZOSTANIE ZORGANIZOWANE W POLSCE -.-

Goku_Sayian
11-08-2006, 11:55
Co mamusia nie puści? xddddddddddddddddd

Lol nie zesraj się. Masz wyobraźne jak 11 latek. Jak nawet przyjedzie tam Cachero i Eternal to co wylizałbyś im tyłki? Dla mnie są to autorytety w tibii, a w rlu są dlamnie niczym więcej jak maniakami widzącymi tylko tą gre nic dodać nic ująć.

nie, nie wylizał bym im tyłków, a to, że takie cos napisałes to tylko o tobie świadczy, że jeszcze nie powinieneś grać w Tibie, bo to na Ciebie źle wpływa! a Ciebie mamusia puści? no tak, jak ja bym był dzieckiem ulicy, i nikt by o mnie nie dbał, to też bym sobie pojechał >.> wiec nie wyjeżdzaj z głupimi tekstami, bo ja poprostu mam poczucie humoru, a ty... jesteś zbok i tyle Cya
ps. naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo ja nie miałem na myśli siebie, ani w tym WC czegos zboczonego, tylko porwanie! no a jesli ty bys mu chciał wylizać tyłek, zeby dostac fajne itemy to juz twój problem! myślisz, ze jak ty jesteś zboczony to też wszyscy maja takie myśli? idz sie schowaj!

Elite Knight Luki
11-08-2006, 11:57
Dlaczego mysle ze bedą nooby?
Dlaczego mysle ze takiego spotkania w POLSCE nigdy nie bedzie?

1 fri itamz plax
jak dadza transport to czemu nie :) niech podstawia ze 10 autokarow na kazde wieksze miasto typu Warszawa Krakow itp i mozna jechac wkoncu itak pewnie niemaja corobic z kasa za packi :xxxxD

2fri itamz plax
ps. zamiast nedznego medalu mogli by dac soft boots :) i bylo by gites:D :D

3 Liczy sie pozytywnie myslec....kasa kasa kasa , ja chce pacca!
ja tam jestem calkowicie za;] chociaz i tak pewnie nie pojade bo kase za bilet wole przeznaczyc na pacc'a a reszte na balety;]

najbardziej szkoda mi tych ludzi, ktorzy pojada, zaplaca tyle kasy za bilet, a przyjdzie takich kilku poje....ow ktorzy cala ta impreze rozwala... pewnie takich sytuacji nie bedzie bo bedzie masa ochroniarzy ;P

4 NIE! Ja chce w Krakowie! Nie! Ja chce w Wawie ! Nie ! Ja chce w Bydgoszczy!

byloby extra jakby zorganizowali taka impreze u nas;] moze na dolnymslasku... :P

Ale jak chcecie , moge zrobic takie spotkanie , juz nie raz organizowalem takie zloty fanów karcianki ,,Yu-Gi-Oh!" i było miło ;) Tylko co potrzebujemy na zlot Tibi? Sale komputerów 0o?

przyklady turniejów ze zdjeciami :
http://mathrim.superhost.pl/shadowrealm-pl/articles.php?id=34
http://www.yugioh.com.pl/viewpage.php?page_id=31

Taube
11-08-2006, 13:37
@Goku_Sayian
to o mamusi to raczej do ciebie nie było
poza tym ty nie lepszy, a dając ripostę w takim stylu ludzie się zaczną zastanawiać, czy aby przypadkiem i nie gorszy
jak ktoś cię błotem, to ty mu użycz mydła, a nie jeszcze dopraw - skuteczny sposób, polecam, mniej nerwów kosztuje, odnosi skutki w przeciwieństwie do tego i milszy dla oka innych

@Matekneo
naucz się czytać - nigdzie nie jest napisane czy aby na pewne zostanie zorganizowane, a jest dana propozycja i pytanie w sondzie, ile osób by się deklarowało zjawić..
nie ucz drugiego czegoś, czego nie potrafisz :confused:

@topic
już Elite Knight Luki coś na ten temat napisał..
no, ale czemu się dziwić.. nie dość, że jest propozycja konu/zjazdu, to jeszcze niektórzy wpadają na genialne pomysły, by im środek transportu zapewniać..
no, ale niestety do nich może nie dotrzeć, że to nie wycieczka szkolna i sami powinni zadbać o to jak dojadą..
co do tych młodszych wiekiem - jak już było mówione, spora ich ilość nie zostanie puszczona.. ba.. jeśli nie prawie wszyscy..
a część z nich, jaka by się zjawiła, za pewne by się zjawiła z rodzicami w przelocie
tak więc średnia wieku nie jest tak strasznie zagrożona, a to połowa sukcesu
co tu mamy dalej - to wizje jak to ma wyglądać osób, które pewnie nie były na żadnym konie, bądź się ograniczają do tego, co w grze i na forum widzą..
no pocieszyć was można, że jak do netu ma tyle osób dostęp, to by wybrać się na zjazd trzeba nieco więcej wysiłku a to od razu przynosi inne statystyki noobizmu..
szkoda za to, że wiele osób uważa, że to tylko o hlvlach, lowlvlach, itemkach i innym czysto tibijskim będzie.. a mi się zdawało, że miał ten pomysł służyć spotkaniu ludzi, a nie monotematyczności.. no bo chyba jeszcze posiada się inne zainteresowania.. ale mogę się mylić

d.Taube

Aex
11-08-2006, 20:05
Moim zdaniem takie spotkanie to genialny sposób na polepszenie relacji między graczami. Oczywiście bedzie masa noobków dla których tematy nie związane z tibia bedą zupełnie obce wskutek czego dookoła rozbrzmiewac beda texty typu:" Ile walish z axa ", "Trapli mnie na ratach", " Tak, to ja jestem TEN wielki Cachero" itp. itd...Co bystrzejsi zapewne " zmienią lokal "(wiecie o co mi chodzi), inni natomiast nie rusza sie ze swojego miasta chcąc zachowac kase. Pojechać, nie pojade gdyż perspektywa zjehania połowy Polski i kawałka niemiec tylko po to żeby "jako tako" pogadać sobie z innymi graczami z tibii nie jest dla mnie zbyt zachęcająca. Lepiej zorganizowac sobie własne spotkanie z ziomkami z Polski i spędzić je w dobrej atmosferze.

@Goku_Sayian
True, true...

@Taube
Pisz dalej. Uwielbiam czytać wypociny 13-latków.

Matekneo
11-08-2006, 23:41
Zgadzam sie z Aexem. Chociaz to spotkanie takze moze byc dobre, bo mozna poznac dodakowo kilku ciekawych ziomkow, i nie jest przekreslone, ze atmosfera bedzie dobra. Niewiem, dlaczego wszyscy sobie wmawiaja ze to glupie, ze tam beda glupki, maniacy, bez zainteresowan, ktorzy mysla - piszac takie inteligentne posty - ze sa super fajny a w zasadzie ich zainteresowania ograniczaja sie do tibi, lizania tylkow, jedzenia chipsow i takie tam. Z góry zakladacie ze wszystko bedzie glupie, ze beda fri itemsy i nic wiecej, bo wiecie ze wam mamusia nie pozwoli jechac albo sie poprostu boicie ze was pobija albo nie dacie sobie rady 3 dni bez mamy. Inni chcieli by autokary, odrazu wyzywnienie, zeby wam prano myto itd. i 30 zl tylko za te 3 dni. PZDR.
@Taube
Mysl tak dalej daleko zajdziesz. Taki konwent sie odbedzie chyba ze zjawi sie wiecej osob takich jak ty, z gory wszystko przekreslajacych.

-=DanieL=-
12-08-2006, 02:42
nie, nie wylizał bym im tyłków, a to, że takie cos napisałes to tylko o tobie świadczy, że jeszcze nie powinieneś grać w Tibie, bo to na Ciebie źle wpływa! a Ciebie mamusia puści? no tak, jak ja bym był dzieckiem ulicy, i nikt by o mnie nie dbał, to też bym sobie pojechał >.> wiec nie wyjeżdzaj z głupimi tekstami, bo ja poprostu mam poczucie humoru, a ty... jesteś zbok i tyle Cya
ps. naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo ja nie miałem na myśli siebie, ani w tym WC czegos zboczonego, tylko porwanie! no a jesli ty bys mu chciał wylizać tyłek, zeby dostac fajne itemy to juz twój problem! myślisz, ze jak ty jesteś zboczony to też wszyscy maja takie myśli? idz sie schowaj!

Po 1. Nie gram w tibie. Może to dziwnie zabrzmi ale najzwyczajniej w świecie znudziła mi się jak najzwyklejsza gra pod słońcem.

Po 2. To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem "Wylizanie tyłków" nie miało nic wspólnego z tym WC ( w życiu nie myslałem, że to może się skojazyć komukolwiek z czymś zboczonym ale wiecie głodnemu chleb na myśli). Z tym "wylizywaniem" odwoływałem się do tego: Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o gdzie by sie nie ruszył to od razu tłum ludzi proszących o kontakt. w tym quocie nawet nie umiesz napisać normalnie nazwy cachero, a te niedokończenia w nickach Eternal Oblivion i Seromontis świadczą o tym, że też nie znasz ich nicków a udzielasz się na ich temat. Czyżbyś to ty był jednym z tych noobków proszących o kontakt tekstami typu "pliox me is ur friond seratmontios".

Po 3. To Co mamusia nie puści to było do innej osoby, a jeśli już poruszasz ten temat to jak najbardziej moge podyskutować bo lubie. Napisałeś "A co ciebie mamusia puści?" i wpomniałeś, że jakby puściła to by o ciebie dbała. To też może świadczyć o tym jakie zaufanie mają do ciebie twoi rodzice jeśli uważają cię za niegodnego zaufania gnojka z mlekiem pod wąsem to niestety jest tylko i wyłącznie ich sprawa.

Po 4. Wspomniałem, że masz chorą wyobraźnie bo masz myśląc, że wszyscy ludzie z buszu nie mają zębów.

Wypociny by Daniel. Teraz tylko czekać na tłum ripostów z obelgami.

lukster14
12-08-2006, 10:34
coś w stylu gg :P albo skype spotkajmy sie :P

Taube
12-08-2006, 12:08
tak sobie czytam co tu się pojawiło i uśmiech pojawia mi się na twarzy

@Aex
czy mogę prosić o wytłumaczenie o jakich 13 latkach mówisz? ;)
czy zgadzasz się z 1 postem owego osobnika, czy z 2.. bo jeśli nie zauważyłeś były 2 posty ;)

@Matekneo
a u ciebie nie wiem co myśleć.. :(
wygląda tak, jakbyś znów pobieżnie prześledził posta..
taki konwent nawet jak się odbędzie, to nie zjawi się wiele osób takich jak ty ;) które nie czytają ze zrozumieniem i zgubią się po drodze :D
o co chodzi? a no o to, że przekreślanie u mnie było związane z jedną grupą wiekową, niestety okazało się to nie zrozumiałe chyba :)
swoją drogą, nie wiem co tu ci napisać :confused: bo skończy się na tym, że i tak nie przeczytasz.. i nie zrozumiesz

d.Taube

Aex
12-08-2006, 13:34
@Taube
No patrz.. Im człowiek starszy tym pewniejsszy ze dobrze pisze..
Pomyliłes mi sie z niejakim -=Danielem=- Sorka ;\
Sam nie wiem z kad ten błąd tak więc padam na kolana i prosze o wybaczenie :(

Btw: wiem ze offtopic ale musiałem uspokoić sumienie..

Qba =]
13-08-2006, 11:16
Uspokojone sumienie często wiąże się z głęboko osadzonym egoizmem, ale w kimże z nas go nie ma ;)

@Topic. Ja może wielkiego doświadczenia nie mam, ale podreperuję się tym, że podobnie jak większość z was. Wg mnie nie ma rzeczy ciekawszej od obcowania z innymi ludźmi, a jeśli ktoś stwarza taką sposobność, to należy z niej w miarę możliwości skorzystać. Byłem na mniejszym meetingu i wspominam go naprawdę superr.
A jeśli taki konwent miejsce będzie miał, to pozwólmy mu się najzwyczajniej w świecie wydarzyć. Jeśli będzie idiotycznym przedsięwzięciem, to następnym razem nikt już nic takiego nie zorganizuje...

Wkońcu naj lepiej óczy siem na błendach:]