Pokaż pełną wersje : Rynek na Novie upada.
Witam. Chciałem zwrócić uwagę na jak bardzo ważny problem jakim jest rynek. Otóż, gdy zaczynałem grę jakiś czas temu to Fire Sword kosztował 15k, Giant Sword od 45k do 50k. Ceny K-legsów i k-armorów wynosiły 10k+.. To tylko niektóre przykłady... Teraz Fire sword kosztuje 4k, Giant Sword 20 k, k-legsy i k-armor można kupić już od 4 k.. Jeżeli tak dalej pójdzie, jedyną rzeczą jaką opłaci wyciągać się z potworów będzie złoto. Każdy noob na 8 lvlu kupi Golden Armor za 2 k a plate sety będą leżały na ziemi. Nie wiem do czego poprowadzi dalsze spuszczanie cen... ale z tego co widać, przyszłość jest beznadziejna.
nawigator
12-10-2003, 03:58
Server Nova wszedl do UE :))) albo na odwrót zdaje ci sie w pewnym momencie ceny sie zatrzymaja byc moze nastopi to lada dzien porównaj sobie Antice to najstarszy server i jakos sa podobne ceny do tych na novej i nizej nie schodza moze raz na pol roku cos tam zejdzie o 100 - 200 gp ale raz mi sie udalo 3pary p legsów kupic za 600 gp wiec moze ceny zejda az tak nisko ale watpie
Hmm na Isara tez zaczyna sie tak dziac to jedna z najsilnieszych gildii (obok Kindergarten) zajela Hero cave i kazala sobie placic JEdynie Kindergarten ma wolny wstep pod warunkiem ze nie bedziemy zanizali cen bo chca utrzymac wysoki poziom cen (no coz jak FS bedzie kosztowal 5k nawet nie ma sensu sie na smoki wybierac)
Po pierwsze nie mozliwe jest aby 8lvl kupil g armor za 2k bo chodzi po 25k -.-
a tak poza tym to Nova juz jest Tansza od Antici:]
robert22
01-04-2006, 20:20
up:
nie chce nic mowic ale ten temat jest sprzed trzech lat stop i to sie nazywa spam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.