Pokaż pełną wersje : samowylancznie gry
Serafinek
14-08-2004, 20:26
Czasami jak gram w tibie to ta gra sie sama wylancza.Akurat dzisiaj przytrafilo mi sie to gdy wracalem z typem.Nagle gra sie zastopowala no i sie wylaczyla.Co moglo byc przyczyna? Czy gra po wylaczeniu wyloowala mnie czy to bylo jak wyjscie poprzez "exit"?Czy komus sie juz to przydarzylo?
tak najpierw odpowiem na to czego jestem pewien w 100%:) jeżeli nie miałeś "mieczyków" gra CIe wylogowała bezpiecznie ale jeżeli miałeś "mieczyki" to jest to jak wyjście przez exit więc lepiej żeby CI sie to nie przytrafiło poczas expienia a to czego nie jestem pewien ale mam przypuszczenie(czasem sam tak mam) jeżeli dostaje duzego laga to gra mnie automatycznie kickuje
Serafinek
14-08-2004, 20:38
Chyba na szczescie nie mialem mieczykow.A tak wogole bylem przy kryjowce spearmanow na rooku:(.MIalem lagi i mnie skikowalo,ale jak zobaczylem na tibii com czy jestem nie bylo mnie.
Jeszcze może być tak jak u mnie... ja mam neostrade i codziennie o 10 wyłączają na moment chyba ip mi sie zmienia nie wiem ale to mozę być to
Ja mialem cos podobnego dwa razy.
Raz identycznie tak jak ty, zastopowalo a potem mi sie Tibia wylonczyla.
A raz jak probowalem wejsc bez inva do domq to wyskoczyl mi jakis blad costam bla bla bla tibia spowodowala blad w modole Tibia***** czy cos takiego i po chwili mnie wywalilo.
Tak wiec nie probojcie wchodzic do domkow bez inva.:P:P
mi dosc czesto sie to zdarza najczesciej podczas treningu i czesto moim palkiem trace przez to speary pare razy zdarzylo sie podczas walki i niestety zaliczylem przez to dedy raz np. na beholderze :(
10% moich dedów jest właśnie przez to ja mam radiówke i czesto sa zaklucenia i niewiadomo kiedy wylecisz jak zlapiesz laga przy expieniu ;((((
Dark Glinu
14-08-2004, 22:43
Mi też sięto przytrafiało, lecz kiedy zmieniłem łącze na DSL problem minoł!! Może to problem modemu??
no nie weim czy ktos gral by w tibie przez modem modem to jak loteria niewaidonmo kiedy sie wylaczy nic niewiadomo radiowka nie jest super ale lepsza od modemu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.