Pokaż pełną wersje : Sunrise
Rajjzon17
10-08-2006, 20:40
Siemka uzytkownicy forum tibia.pl.
Ostatnio na tibi.com wpisalem sunrise pacze ma on 98 lvl i jest na rooku i ma domek w ab'dendriel jak to mozliwe;)
Pavel Ches
10-08-2006, 20:43
To sobie popatrz na regulamin forum i na opcję "szukaj", było już sporo razy o tym mówione ;)
Wolf_rupert
10-08-2006, 22:01
boże jaki newb kturego swiat niewidział każdy to wie od wieków ma 98 lvl ale niewiem poco mu te dom w ab itak niewyjdzie z roka X( a codo ciebie to uzyj opcji SZUKAJ!!!!!
Diego'Odin
10-08-2006, 22:12
up
primero przestan nabijac posty skoro ktos juz to powiedzial
secondo a w ostatnim swym temacie nie wiedziales o co chodzi z tym "Szukaj"
Dark Sven
10-08-2006, 23:04
Oświece cie >.<
Każdy może licytować domki... a licytuje sie na stronie.
Btw. Nie pomyślałeś, że ma inna postać lub wynajmuje za kase w rl (mało rlalne xD)
Ufocznik
11-08-2006, 12:01
Oświece cie >.<
Każdy może licytować domki... a licytuje sie na stronie.
Btw. Nie pomyślałeś, że ma inna postać lub wynajmuje za kase w rl (mało rlalne xD)
o ile mi wiadomo, zeby dac invita do domku, trzeba w nim byc (moge sie mylic), jesli sie myle, to najprawdopodobniej uzywa tego domku innym charem, wysylajac kase na sunrise parcelem zeby mogl oplacic czynsz :P
Dwimenor
11-08-2006, 12:08
A ja zapraszam wszystkich (łącznie z autorem)którzy się tu wypowiadali do zapoznania się z:
1)manualem
2)Działem FAQ i zasady.
Z tego, co sie orientuje/co kiedys przeczytalem, to bylo tak:
Sunrise wyszedl na maina, kupil domek, dal invite'a kumplom. Zrookowal sie i zaczal grac jako rookstayer. Kumple po prostu co miesiac wysylaja do jego DP w ab naleznosc za domek. Czyz to nie proste?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.