Pokaż pełną wersje : Questy!
Rajjzon17
10-08-2006, 21:05
teraz tak sie zatsnawialem i pomyslalem ze wszystkie questy da sie wykonac nawet na excalibuga tylko trzeba pomyslec.Wczoraj wykonywalem BS Quest i wszystkie czynnosci ktore tam trzeba wykonac tesz musialy byc skas pomyslone np.power ring skad ludzie wiedzieli ze akurat tam tezeba polozyc power ringa ;)
Blood Romeragura
10-08-2006, 21:23
lol zastanow sie co piszesz dobrze mozna zadac sobie pytanie skad ludzie wiedzieli o Tibi....... o Bs quescie sa podane informacje na wielu stronach z tad to wiem... na Erig.net jest wiele questow opisanych bo sami Cip tam pomagal pisac quest.. po za tym nie mozna obecnie wykonac all questow...
Pavel Ches
10-08-2006, 21:58
@up
Ty się lepiej zastanów co piszesz.
Cipsoft raczej nigdy żadnej stronie nie pomagał pisać żadnych rozwiązań do questów. A Ty, że znasz questy z wielu stron to naprawdę nie ma się czym chwalić, ja bym wolał na Twoim miejscu to przemilczeć, bo wszystkie oficjalnie podpowiedzi co trzeba zrobić w questach znajdują tylko i wyłącznie w samej grze (no może jeszcze małe podpowiedzi na stronie tibia.pl ;)).
@down
Ale ja o nic nie pytałem? :P
@up
No i sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie. Wszystko jest w grze tylko trzeba poszukac i pomyśleć.
Cipy nigdy nie pomagały nie pomagaja i raczej nie będą pomagać w questach a zresztą każdego questa da sie zrobić w przypadku excalibura po prostu jeszcze nikt nie wpadł jak zrobić z nim questa i go zdobyc proste nie;)
Legion ferri
05-09-2006, 19:06
@up jak nie wiecie to nie nabijajcie postów :/ jeden z Cipów spoilował na erig.net questy -.-' i nie kłućcie sie bo tak było... co do topicu to większość questów na fajne itemki jest już zamknięta. A co do excalibuga to chyba przesadziłeś :S
czy questy można wykonywać wielokrotnie??? Jak tak to które???
Lord Wlodek
07-09-2006, 20:37
czy questy można wykonywać wielokrotnie??? Jak tak to które???
Quest mozna robić wielokrotnie ale nagrode tylko raz.....
@up and 2x up
chyba ze nagroda respi sie.
@Legion ferri - tak Guido spoilował kiedyś qesciki:P
Co do Excalibura, to wątpie żeby był to qest... Co prawda w tibii jest wiele tajemnic i zagadek... Może kiedyś się ktoś dowie jak i co z tym Excaliburem/Bazyliszkiem itp. Narazie zostaje czekać i gdybać:P
Pzdr. Berry.
Quest mozna robić wielokrotnie ale nagrode tylko raz.....
sa takie, ktore mozna wykonywac kilka razy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.