zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co by tu ubić ? ? ?

Palutek
10-08-2006, 22:13
Tak jak jest obok napisane <------------ mam 16 knighta , ze skilami po 42 i jade z axem ...eq:
- Noble armor
- Plate Legi
- Guardian shield
- Dark helmet
- Scraf :p
- Fire axe :cup:

Chodze na folde , Kopalnie (dvarfy , roty , soldki ) , zamek smoka obok AB (ale tylko poziomy niżej (orci , worriory , spearmany , trolle minosy czasami mino guard jak ktos bloknie :)) oraz obok Thais na cyce chodze ale tylko po jednym bo z dwoma było by ciężko :/ ale ja jednak chce czegoś więcej , doradźcie mi co jeszcze moge zabić i gdzie chodzić??

móc
10-08-2006, 22:17
Mozesz kupic pacca i expic w tombie. Lepszego rozwiazania nie znam.

Palutek
10-08-2006, 22:37
No dobra...pacca nie mam , i prawdopodobnie miec nie bede.... :(
Są jakieś inne możliwości ???:confused:

Dark Sven
10-08-2006, 22:45
demona albo i dwa >.<

Jeśli masz uhy i szukasz ekstremalnych wrażeń to, idź zabij huntera ne femour(?) hill, dwarfa guarda ( 2 hity i ci sie odechce xD) albo zerka j.o

Możesz ew. behe ale po jednym.... a i poskiluj (sam lepszych nie mam[45]) XD

Karun Asters
10-08-2006, 22:46
Wbij skille po 75+ i 4 mlv i idz na soldki do 20 lvl pozniej guardy !

Diamonic
10-08-2006, 23:32
demona albo i dwa >.<

Jeśli masz uhy i szukasz ekstremalnych wrażeń to, idź zabij huntera ne femour(?) hill, dwarfa guarda ( 2 hity i ci sie odechce xD) albo zerka j.o

Możesz ew. behe ale po jednym.... a i poskiluj (sam lepszych nie mam[45]) XD

Omg... zal.pl dla takich jak ty, nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to siedź cicho.

Ufocznik
10-08-2006, 23:59
Tak jak jest obok napisane <------------ mam 16 knighta , ze skilami po 42 i jade z axem ...eq:
nie wybieraj sie expic, tylko potrenuj bo to az smieszne, 42 skille na 16 lvlu, najlepiej jakbys potrenowal do 4 mlvla, i kupil troche/kilka uhow na wszelki wypadek

Chodze na folde , Kopalnie (dvarfy , roty , soldki )

dWarfy

zamek smoka obok AB

zamek smoka? oO

(ale tylko poziomy niżej (orci

orKi, wiem ze pisze sie orc, ale pisz po polsku jesli odmieniasz

worriory , spearmany
wArriory

trolle minosy
troll minos? ^^

czasami mino guard jak ktos bloknie :))
no bez przesady, knight ktory potrzebuje blokera?

oraz obok Thais na cyce chodze ale tylko po jednym
po piwku na cyce nie radze, nawet jesli tylko po jednym

ale ja jednak chce czegoś więcej
no patrz!

doradźcie mi co jeszcze moge zabić i gdzie chodzić??
przede wszystkim jak juz napisalem mozesz isc trenowac, jesli koniecznie chcesz sprobowac cos zabic, to bh, huntera, ale to nie ma najmniejszego sensu, jak podtrenujesz do 4 mlvla i skilli 60/60 albo ew. 55/55 to mino guarda bedziesz mogl solo lac, a nie z.... blokerem

móc
11-08-2006, 08:54
nie wybieraj sie expic, tylko potrenuj bo to az smieszne, 42 skille na 16 lvlu, najlepiej jakbys potrenowal do 4 mlvla, i kupil troche/kilka uhow na wszelki wypadek
Nie, nie smieszne. Ludzie na nowych serwerach maja jeszcze gorsze i sie nie wstydza. Znam wielu graczy ktorzy w ogole nie trenowali a teraz maja knightem ponad 100 lvl.

Krzysiek_666
11-08-2006, 09:07
Nie chce sie im trenic poprostu ;p Ale wiesz na skillach 50/50 wondpie ze knight zbloczy demca ;p

móc
11-08-2006, 09:20
Nie chce sie im trenic poprostu ;p Ale wiesz na skillach 50/50 wondpie ze knight zbloczy demca ;p
Bo tibia zostala przez cipsoft tak zrobiona ze knight wcale nie musi trenowac. (treningu nie bylo w zalozeniach cipsoftu, ludzie to wymyslili) I na 50 lvlu knight ktory w ogole nie trenowal bedzie mial wyzsze skille niz 50/50. (bedzie mial jakies 60/55). A demona blokuje sie od 80 lvla a na tym lvlu knight ktory w ogole nie trenowal bedzie mial juz 75/70 albo i wyzej a to pozwala na spokojnie zablokowanie demona.

Krzysiek_666
11-08-2006, 09:36
Tak ale nie pamientasz jak gosciu mial 31 lv ?? Teraz wlasnie trzeba trenowac :/ Bo skille za wolno leca. Wiesz ja mam knight i juz 1 h lapie skille z 43 na 44 wienc wiesz :D

móc
11-08-2006, 09:40
Nie, nie trzeba trenowac. Mozna isc na jakies wolne ale kasodajne expowisko i tam wbijac powoli skille zarabiajac przy tym duzo kasy. (senja, darashia, tomby gorne poziomy, larvy, pozniej soldy, dc, itd). Zauwaz ze knight ktory w ogole nie trenuje nie expi wolniej od sorca na tym samym lvlu z rozdzki. (to dobitnie swiadczy o tym ze cipsoft nie planowal treningu i mozna bez niego grac)

Krzysiek_666
11-08-2006, 09:54
Kto wie ale w tych miejscach co podales do wiekszosci trzeba miec pacca ;p

móc
11-08-2006, 10:03
Kto wie ale w tych miejscach co podales do wiekszosci trzeba miec pacca ;p
Jak nie masz pacca to mozesz na senji siedziec do 50 a pozniej na soldy.

Ufocznik
11-08-2006, 11:47
Jak nie masz pacca to mozesz na senji siedziec do 50 a pozniej na soldy.

raczj watpie zeby na 16 lvlu ze skillami 43/43, bylby w stanie expic na senji (zakladajac ze obaj mamy na mysli to samo miejsce), nie wyobrazam sobie jego duela np. z mino guardem

móc
11-08-2006, 11:49
raczj watpie zeby na 16 lvlu ze skillami 43/43, bylby w stanie expic na senji (zakladajac ze obaj mamy na mysli to samo miejsce), nie wyobrazam sobie jego duela np. z mino guardem
Mino guarda mozna omijac, tak dla twojej wiadomosci.

Matikx
15-08-2006, 15:48
Tak ale nie pamientasz jak gosciu mial 31 lv ?? Teraz wlasnie trzeba trenowac :/ Bo skille za wolno leca. Wiesz ja mam knight i juz 1 h lapie skille z 43 na 44 wienc wiesz :D

taa :\ mi jakos 2 h zajmuje

caveki
17-08-2006, 08:51
Omg :p po pierwsze ja bym wbil skile do 65/65 i bym se poszedl na DARK CATEDRE 8o

thorsus
17-08-2006, 09:39
Zgadzam sie z panem "Muc". Mam knighta na innym koncie co wogule nie trenowal skilli. I teraz na 13 poziomie ma 40/40. Z serpent swordem spokojnie zabija roty, minosy, dwarfy, nawet ghoula mu sie udalo. A biega w plate armor, brass legs, dark helmet, dwarven shield. CipSoft nie planowal zeby w jego grze gracze godzinami siedzieli i skillowali tylko zeby skille to byla rzecz ktora sie rozwija wczasie expinia. Tak samo paladyn. Moze sobie spokojnie expic na trollach z spearami i bardzo szybko bedzie mial 35 dista co wystarczy do expienia z lukiem. Osobiscie najbardziej mi sie podobaja najnowsze swiaty gdzie to ludzie nie marnuja czasu zeby wbic 60/60 czy tez 70/70 tylko w tym czasie expia do 35-40. To im daje duza przewage nad skillujacymi ludzmi.

@Wszyscy co mowia ze bez dobrych skilli nie zbloczymy demona itp.:
Powiedzcie mi jaka jest szansa ze demon cie nie trafi z melee? Bardzo niska. Nawet z wysokimi skillami demon trafia prawie zawsze. Obrazenia i tak zaleza od armora. A do zbloczenia demona i tak trza miec duzo uhow. Demon zawsze bedzie trafial ze swojego GFB wiec skille sa niepotrzebne bo i tak nie pomoga.

Za brak polskich liter chcialbym podziekowac producentom Linuxa.