zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ehh...Złodzieje...

Xandrel
11-08-2006, 12:57
Sprawa ma się tak:
Ide sobie z Kazordoon do Ab'dendriel z nowokupionym crown helmetem
i nagle jakis koleś prosi mnie o food, daje mu 2 meat (a co mi tam)
a koles pokazuje mi swoja bron i pyta jaką ja mam, też mu pokazuje a potem
on pyta sie o helmet to pokazalem mu mój nowy crown helmet na to on rzucił jakies tam zaklecie (nie znam sie na czarach bo knightem jestem) na mój helmet i zostaje on otoczony ogniem tak że nie moge go dosięgnąć następnie odepchnął mnie na bok, schował mój helmet do plecaka i uciekł!
Co ja mam teraz zrobić? Na zakup nowego mnie nie stac a na blackliste nie moge go wpisac bo mam za mały lv?
Prosze pomóżcie mi!

móc
11-08-2006, 12:59
nie znam sie na czarach bo knightem jestem
To najwyzszy czas sie poznac. X( A co ty sobie myslisz ze knight nie uzywa czarow? Glupi jestes.

@topic
Nie mozesz nic zrobic. Idz na potwory i zarob na kolejny.

Knight Simon Dark lord
11-08-2006, 13:02
to już twój problem Naucz się żeRZECZY POKAZUJE SIE TYLKO NA DP LUB NA TRADE
co do czaru to na 99.9% był to fire field gosc rzucil ff na helmet i cie odepchnoł a na servach non-pvp ogień trwa ~5sec więc miał czas by odepchnąć cię i skroić helmet więc to TWOJA wina naucz się mądrości jaką napisałem pogrubioną czcionką i niech ci wejdzie w pamięć

@down ale zazwyczaj sie pokazuje a takie losowe sprawy z internetem to trzeba wiedzieć czy można zaufać internetowi czy nie

co do czasu ff to dałem znak przybliżenia przy tych 5 sekundach

móc
11-08-2006, 13:05
RZECZY POKAZUJE SIE TYLKO NA DP
Nie. Wlasnie ze rzeczy sie na dp nie pokazuje. Zawsze przeciez moze sie cos stac z internetem i nas wyloguje.
fire field gosc rzucil ff na helmet i cie odepchnoł a na servach non-pvp ogień trwa ~5sec
8 sekund.

Xandrel
11-08-2006, 13:18
To najwyzszy czas sie poznac. X( A co ty sobie myslisz ze knight nie uzywa czarow? Glupi jestes.

Chodziło mi o to ze knight nie uzywa TAKICH czarów jak fire field tylko takie byle jakie jak exura czy utevo lux
Nie mozesz nic zrobic. Idz na potwory i zarob na kolejny
No to trudno, przynajmniej bede miał nauczke na przysłość i bede bardziej uwazac.
temat do zamkniecia.