Pokaż pełną wersje : Battleon
www.battleon.com Polecam grę w czasie robienia runek lub save.Robisz lvl. questy kupujesz itemy ratujesz ludzi.Fajna gra. Możesz kupić tak jakby pacc.Ja mamm 35 lvl.
[LINK] (http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=107435)
plx? :baby:
Sam gralem swego czasu podczas trejna.45 lvl plx :) Jednak gra jest monotonna, po prostu trzeba robic przerwy.
Grałem w to. Miałem 64lvl ale już w to nie gram. Toch nudne jest ciągle klikać atack.
Rafi_ten
15-01-2005, 21:34
Ja tez tak sobie z nudow w to gram od niedawna bo sie nudze jak te runki trza robic, ale gierka przynajmniej fajnie wyglada ;)
ja mam 40 lvl i mi sie znudzilo ;p grafika fajna, ale dobilo mnie jak mialem glwoe wojownika a zbroje roza w kwiatki ;p
Nastolatek
16-01-2005, 17:32
63 lvl. mam ale w to nie gram, monotonne jak juz ktos wczesniej wspomnial klikanie w atack i ten caly "adventuring"
Vamerian
17-01-2005, 15:53
44lvl Vamerian | Vampire Slayer
Gra Kul(:P) ino jedno mnie dobiło mam 5 lvl w vamp slayerze , i aby zdobyć 6 musze wykupić guardiana :( Nie mam co liszyć ...
Jorg Bruce
18-01-2005, 16:29
www.battleon.com Polecam grę w czasie robienia runek lub save.Robisz lvl. questy kupujesz itemy ratujesz ludzi.Fajna gra. Możesz kupić tak jakby pacc.Ja mamm 35 lvl.
ejj ja mam nick Jorg Bruce jak sie spotkamy no to nebdzioe fajnie a jak cos no to pisz do mnie albo ktos nny kto w to gra i moze mi pomuc muj nr gg to 1254840!!
up:
Niby jak macie sie spotkac :D
63 lvl. mam ale w to nie gram, monotonne jak juz ktos wczesniej wspomnial klikanie w atack i ten caly "adventuring"
Przeciez mozna tam rozwiazywać questy. Np. Vampire Slayer
Ja sam mam 34 lvl i czasami w to gram podczas klepania runek :)
Aureliunkunfun
18-01-2005, 17:37
hehe nawet fajna gra tylko nie wiem gdzie expowac a moze jakis quescik ?? oczywiscie frogzard hunter part 1 wykonalem :D 8o bo jak daje go adcenturing to nontoper wyskakuja mi jakies dragi i to najgorsze ze po 2 lub 3 ale to takie dragi "Young Darkness Dragon"
a tak btw jaki byl najsmieszniejszy stworek z jakim sie biliscie ??? bo ja sie bilem z jakims D.R.O.U.S czy jakos tak taki kolorowy szczurek :D
PS. mam 21 lvl i moje eq :D
zbroja : DragonSlayer (wiem ze nie moge z tego bic bo nie mam dragonslayer questa ale tak dla checy fajnie wyglada)
bron: Axe of Radiaxe lub Energy Flail (cos se lepszego kupie a te energy flail to jak szlem se bic Demon Cata bo chcialem zrobic Palladin Questa zeby byc pallek 8o ale wypilem 2 poty i potem sie dowiedzialem ze Demon Cat to nie wszystko B) bo jeszcze byl Undead Warrior a moze ktos wie co jeszcze trza klepac ?? mozecie powiedziec :D)
tarcza: Shield of Darkness
Zwirz: Dark Wolf :D
czyli mozecie mi powiedziec jakie stwory trza klepac na Palladin Quescie i gdzie expowac plz :D
Jorg Bruce
18-01-2005, 17:58
jej mam juz 10 level i slayer armor :D noi jakies miecz nienajlepszy ale jest ja mam nick Jorg Bruce
Hehe ja też w to gram od wczoraj bodajrze:P
I'm "ivul" vamp slayer:)))
Zbroja rużnie: Frogzard Rider Armor jak potwór z light wali
Dragonslayer to tak jakoś:p
I of corz vamp slayer arm:))) Najczęściej uzywana:))
Shieldy to zależnie od potwora: Wodden lub Dark lub Energy
Wepony to też zależo od potworasa:
Fire Blade
Ice Blade
Axe of Radiance
Darkhammer
Energy Flail
Water Ballon Luncher
Pecik to Dark Wolf:D
Lv 26
More Life Potions Plx:)))
Nick Xehe:))
Kooooorrrrddddeeee normalnie można się wqurzyć jak walczysz z 19lvlowym potworem który ma 460hp zużywasz na niego 2mana fluidy i 1 life fluid zostaje mu 13hp i DED!!!!! X(
Aureliunkunfun
18-01-2005, 19:26
yy skad jestes vamp slayer ?? bo ja tez chcialbym byc :D :D 8o 8o :cup:
Przed próbą wykonańa tego questa należy zakupic jakaś bron/czar na podstawie Light oraz 15/20lv
No to tak Klikamy na News pod Go Adventuring
Klikamy Let Me Do It
Klikamy tego gościa najbardziej po lewej
Klikamy Become a Vempire Slayer
Klikamy Quest
Take the Quest
No a potem trzeba ubić jakiegoś potworka wylosować odpowiednią liczbe i ubić vampa ;)
Iris on Eternia
18-01-2005, 22:27
Nice. Zaczelem 4h temu grać.
The Mage Anthriell
Lvl 16
Weapon: LongBow
Armor: Energy Plate
Shield: Energy Shield
Pet: Dark Wolf
Aureliunkunfun
19-01-2005, 17:34
tez juz jestem ivul vampire slayer mam rozne giciarskie bajery ale mnie dreczy jedno tyciutenkie pytanko dlaczego moge special chwytami (tymi seryjkami) bic tylko Undeadow ?? 8o bo jak narazie mam 1 vampire slayer lvl i taka giciarska seryjke skok pach do gory bron jeszcze raz i butami w twarz :D i z jednego questa mam taka fajowa papuge jako pecika i oczywiscie starego Dark Wolfa B) wiec plz powiedzcie mi dlaczego mozna tylko Undeadow lac tym ciosem :D z gory dziex
Hmmm... moze dlatego że ivul vamp slayer spcjalizuje się w anihilowaniu vampów,undedów i warewolfików?:> po prostu ta umiejętność działa tylko na undedów i tyle:P
Muhhahaha zrobiłem Pall quest tylko szkoda że nic mi to nie dało;///
(300exp do 20lv^^)
A tak btw. jakimi spellami dysponujecie i jakie skille macie?:>
(ja swoje dopisze za jekieś 20min:P)
Iris on Eternia
19-01-2005, 20:29
Dragon Slayer
Your Class Level: 0
:P
Ze spelli mam tylko:
Lighting
Ray of Light
Hail Storm
Edit:
You are now level 23
:)
1 szy raz slysze o zdobywaniu profesjii...Zrobilem frog quest part 1 ale to mi nic nie dalo ;/
Dwimenor
20-01-2005, 14:13
Zaczełem w to gra wczoraj....gra ciekawa, całkiem niezła na monotonię.....
Btw:lv8, int10, str10....i trenuje:D
wyrąbana gierka :) mam 41 lvl
8o 41lv? masz guardiana??:p ja teraz na 30lv nie moe expic bo mi w adventure wala potwory za mocne co daja po 100-200exp a wala bo 30-.-
(jaka profesja?)
Iris on Eternia
20-01-2005, 14:48
"SERVER ONLINE : 4638 Adventurers Playing"
Omg...
Aureliunkunfun
20-01-2005, 15:02
a ja mamm jeszcze jedno pytanko co daja ludzie obok tego goscia co sie u niego robi vamp questa ?? albo o ten zwierzaczek z samej prawej a jesli ktos chce papuge to napiszcie w tym temacie a ja wam dam dokladny opis B) 8o :D ide podbijac vampire slayer class lvl :D
PS. soluje draga bez problemow B) :] :p
Kto umie w to dobrze grac :P ?msg me :3788930 - gg
RAq_@2005
21-01-2005, 21:06
do aureliunkunfun : ja chce papuge napisz jak plx
Aureliunkunfun
21-01-2005, 21:40
ok ale pamietaj to jest na tylko do wyjscia :D ok sluchaj :
wchodzisz do yulgars'inn wiesz taki budynek w ktorym gosciu skloniony i u niego sie kupuje rozne rzeczy no i na prawo jest taka jakby czarodziejka w niebieskiej sukni z różdżka i naciskasz na nia i dajesz to dolnie jakies out in sea czy jakos tak i tam dajesz u tego kapitana more more more i tak tam i stoisz przed walka z osmiornica i juz masz papuge do pomocy :D ja zabilem osmiornice i potem tam byl filmik ze kapitan wylatuje ze statku aaaa co ja tam gadam zreszta sam se zobacz podpowiem ze potem mialem skrzynke tam
byly 3 mana poty a potem do kill 2 crabee ale ja wtedy bylem slaby i osmiornica mi duzo hp zabrala i juz nie mialem sil na crabee i wyszlem tym cancel i mialem papuge do wyjscia z gry :D a potem juz nie tak samo jak mana potow :( ;(
PS. osmiornica takze ciagnie mane jak i zycie :D wiec nei marnuj zbyt duzo to ci bedzie czasem mane zamiast zycia ciagnac mi bierze mane tym wodnym strzalem a zycie z macek :D milej zabawy z papuga ona bije z magii :D
Hehe mi tam ta papuga tylko coś gadała nic więcej:PPP
A potem są jakicyś wredni Lilipótcy Magowie i na tym właśnie dedłem z braku many:P
Aureliunkunfun
21-01-2005, 22:00
liliputcy magowie ?? moze ale po osmiornicy chyba zauwaz ze papuga gada a to gadanie to zaklecie i zauwaz ze jak gada to wrog dostaje hity ;p
a ja qwa nie m,oge przejsc 1 szej misji w d slayer ;/
radioactive_rip
25-01-2005, 18:28
O ile to nie jest quest spoiling :D to powiem ze po liliputach zabijasz takiego gluta a potem olbrzyma... i zamiast papugi masz do pomocy w walce liliputow magow :D
I jeszcze jedno: mam pytanie... mam 5lvl w vampire slayer... i jak mam ten rozklad ciosow... (vampire strike, werewolf strike etc.) to tam sa podluzne guziki i takie kropki... kiedy moge uzywac tych ciosow z kropek... nawet jak mam lvl to nie moge... Jak bede mial guardiana? czy moze lepsza zbroje niz podstawowa (sa 2 do kupienia)?
@up
te kropki to bonusy ataku lub obrony, a nie ataki
radioactive_rip
25-01-2005, 18:55
Ale jak z nimi jest? One sa od poczatku brane pod uwage? Nie musze ich uzywac? Bo na zdjeciach one sa czerwone a u mnie podluzne guziki sa aktywne (czerwone) a te kropki szare (nieaktywne) kiedy kropki beda czerwone takie jak na zdjeciach?
a ten olbrzym cienki jest tylko ze nawet niezle hity wali ;[
Mam1 pytanie:jak i czy można się spotykać z innymi graczami??Plx pomużcie mi!!
up:
NIe plx nie można plx plx !!!!! NIE MOŻNA PLXXXXXXX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.