PDA

Pokaż pełną wersje : odkrylem "honeycomb" w misiu

Rala Kiya
11-08-2006, 14:06
jestem nowy na tym forum i to m.in dla tego ze znalazlem w niedziwedziu honeycomb :] a liczylem na fooda :p .
ponoc ten plaster miodu jest lootem tylko dla Os ale jest rownierz dla misi ... No i jak to odkrylem to chcialem to zglosic i zarejestrowalem sie na tym forum tylko ze bylem nierozeznany w pisaniu tematow "gdzie jaki post"; -poprostu niewiedzialem gdzie napisac :baby: .

napewno ktos z was patrzal na dodatki na tibia.pl (http://tibia.pl/items.php?sort=name&typ=addon) i wszedl w plaster miodu i widzial ze wypadda on tylko z osy, a po moim PM do Administratora tego forum dopisali Niedzwiedzia... :D

[B]--co jest swieta racja, niezmyslilem plastra miodu w misiu--

ponizej zacytuje moj list do 1 z Adminów:

Witam, dopiero co sie zarejestrowalem na forum i mam informację, która odnosi się polskiej strony domowej gry Tibia, a mianowicie działu dodatki (aby niebylo nieporozumien jestem aktywnym graczem Tibii na serwerze Lumineria).

Jednym z wielu nowych dodatków jest "plaster miodu". Ponośc wypada on z "Wasp" czyli z Osy. Ja na Rookgaardzie na nie nie chodziłem ponieważ niemiałem zamiaru ryzykować końcowym napisem "You are dead" ... [B]Jednak chodziłem polować na niedźwiedzie ("Bears"), w których znajdował się cenny dla mnie "food" (jedzenie; "meat' & "ham") i licząc na zdobycie pokarmu trafiłem w niedźwiedziu na ten o to "plaster miodu" ("honeycomb").

I teraz moje pytanie brzmi: "dlaczego niema w dziale potwory wypisanego, iż z niedżwiedzia jednym z loot'ów równierz jest plaster miodu?" :o

Wybacz, że takim językiem napisałem treść, ale chciałem aby wyglądało to jakoś ludzko...

p.s: jesli to nie do pana takie rzeczy należy zglaszaćto bardzo prosilbym o podeslanie tej wiadomosci do odpowiedniej osoby.

Serdecznie pozdrawiam,
Z poważaniem Adam

I jesli to moja zasluga :cup: to dziekuje za pozytywne rozpatrzenie :]
Pozdrowienia dla wszystkich grajacych w LUMiNERII i w ETERNII... hehee, pozostalych tez pozdrawiam :P

(niestety niezrobilem screena, jednak jesli ktos natrafi na plaster miodu w niedzwiadku to niech zrobi screena i wkleji pod tym postem, a ja nadal bede szukal...)

Awer Redeye
11-08-2006, 14:09
Bylo to napisane na forum ale chyba zapomnieli dopisac wiec przypomniales adminowi o tym. Wiec to nie odkrycie ale przypomnienie(odkrycie dla ciebie).

Impalable
11-08-2006, 14:15
Who cares...

Rala Kiya
11-08-2006, 14:24
jakto kogo... ja sie ciesze ze odkrylem, tj. przypomnialem :p poniewaz zgodze sie z Awer Redeye ... to moje odkrycie :p zreszta jak znajde to i tak puszcze screena :p ale pomineliscie fakt, ze jestem jedynym a przynajmiej tym 1 ktory przypomnial o honeycomb w niedźwiadku :D

Pacek
11-08-2006, 14:31
panownie co to za krytyka, sarkazm pogratulujmy masterowi [; a tak na następny raz młody forumowiczu od tego jest dział błędy na tibia.pl czy jakoś tak tam sobie można dowoli raportować takie nieścisłości

..::QRAS::..
11-08-2006, 14:38
naprawde jestes dzielny , pewnie to syn Indiana Jonsa