Pokaż pełną wersje : 31sorc i 31drut pkuje na inferni >> total pwn3d
inferna rider
11-08-2006, 14:09
obiecane pk main charem.... to dopiero przedsmak.... :P niedlugo beda w h*j wieksze lvle padaly :):)
http://rapidshare.de/files/28997646/pk_by_jasiu.rec.html
Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10714
mysle, ze ten filmik nie jest najgorszy ;P:P beda i tka lepsze:d
akcja w 6 minuta, 23, 27 i okolo 30;p;p
jak padnie ten 37 sok Old Hag juz dalej sie nic nie dzieje mozna wylaczyc :)
bonus \/
http://rapidshare.de/files/29141801/35kina_zemsta.rec.html
^
pada 35kina pozniej niestety wpadla po nas ekipa :( skonczylo sie to tak
Aug 12 2006, 18:31:15 CEST Killed at Level 39 by Jasiu fasola
and by Intek lumi
Aug 12 2006, 18:19:19 CEST Killed at Level 40 by Jasiu fasola
niestety nie am tego na filmie... zawsze jak wylanczam tibiecam to jest dym.... Pocisnelo kolesia no coz... loota tam za bardzo nie bylo... 2bp hmm gfbki manasy itp... smieci ogolnie za sdki sie nie zwrocilo :(
Loot nie byl najlepszy ale pk udane! Bedziecie jeszcze pkowac? ;]
inferna rider
11-08-2006, 14:34
to dopiero poczatek :P to byl pierwszy filmik, bedziemy pkowac az chary sie nie zjada:P szybko ich nie zjedziemy bo na pk nabijamy expa :))))
jutro moze bedzie nowy filmik :P lepszy mam nadzieje ;P
Podobała mi się akcja:
16:01 Aern Sury [42]: FUNNY SD
Pyk pyk i gościu leży xD
inferna rider
11-08-2006, 19:41
hehe tez z niego nie moglem :P
inferna rider
11-08-2006, 23:02
komentujcie....... :)
Lol, nie pisz dwóch postów pod rząd tylko edytuj.
No, nie powiem, całkiem zabawne pk. Mam na myśli śmieszne były wasze ofiary, szczególnie tamten sorc co powiedział "Funny SD". Szkoda, że loot nie dopisał, chociaż za mfy się zwróciło :)
Bardzo fajny filmek :) czekam na więcej filmików z waszej strony ;]
Warto ściagac xd
A mi nie działa :)
Tzn. ściągnąłem ale nie chce otworzyć. :)
inferna rider
12-08-2006, 09:35
sry za tego double posta ale temat spadal a chcialem zeby byl gdzies w czolowce :):) dzis moze bedzie nowy filmik :P z lepszymi ofiarami :P:P
Frankolek
12-08-2006, 11:36
Czy Mozecie umiescic ten plik na megau,ppload bo jak ja jestem w sieci to kazdy scaiga z radpia i ja niemoge =/
Łodzianin
12-08-2006, 11:47
Rehost na tibicams plx
Czy mógłby ktoś to wrzucic na megaupload albo tibicams ?
inferna rider
12-08-2006, 12:54
nie mam takiej mozliwosci :P niedlugo trzeba sie bedzie postarac o jakies konto na tibicam.net :P
fajny pk, tamten team tez spoko qmpla mi zauwielbiam jeść bananyali:D
Nom fajnie to wszystko wygladalo ale najbardziej podobal mi sie moment kiedy nadzialiscie sie na ta wesola ekipe i jednego z was trapneli.:p
Kumagoro
12-08-2006, 18:11
Postrzeliłeś kumpla parę razy zdrajco! ;)
Hehe, "funny SD" chyba przejdzie do mowy potocznej...
Wesoła kompania dała się wam (zwłaszcza jednemu z was) we znaki, ale wyszliście zwycięsko :D
inferna rider
12-08-2006, 21:21
hahahah z tej kompani mialem nere:P tzn jak walczylem to bylo hardo :P ale jak na filmiku ogladalem swoim to zwala niemala :P
ile czasu powinien sie otwierac filmik bo gdy pisze juz "conecting to the world please wait" to ile mam czekac a wszystko dobrze otworzylem
pytanie czy wogole ma takie cos wyskoczyc
inferna rider
12-08-2006, 22:27
chyba zle odpalasz.... odpal tibiecam potem tibia*****, kliknij active potem play, enter game, ok, wybierasz filmik i powinno sie odpalic ;P
Lol, nie pisz dwóch postów pod rząd tylko edytuj.
Ideał się znalazł -.-
Filmik Ekhem.... Obejże i dam edita ;p obiecuje :PP
@Edit 1 : Jeszcze nie obejżałem, wiem że filmik zapewne fajny jest ale nie rób double postów bo śmiecisz temat tylko :( i to tak bee wygląda
@Edit 2 : Zarąbiste pkowanko więcej dawaj ; ) Szkoda tylko że twój przyjaciel padł :( szkoda mi go
00:15 Aern Sury [42]: FUNNY SD
LOL ? xD
inferna rider
13-08-2006, 09:39
ten przyjaciel to on sie tak tymi deadami nie przejmuje, ma maly lvl maly mlvl, nikt sie w sumie tym nie przejal ;P walczylismy o swoje zycie :P mielismy wiecej runek i lvl i mlvl wiekszy oczywiscie :P Wiec po prostu nie plakalismy :P
Na filmiku ekipa w fioletowych ubrankach moglaby sie bardziej postarac :)
inferna rider
14-08-2006, 09:02
zyczysz nam zle?:(((( :P:P
Tym filmikiem pokazujecie ze macie nie przecietne zdolnosci pvp ;) najbardziej mnie rozsmieszyl ded tego 43 ms ktory z poczatku "FUNNY SD" a pozniej "Give my loot back!" ABauahAHhAhAH ;d
:p Nice
naby tylu ih byly i wam rady niedali :cup:
Filmik spox:) :)
Czekam na wiecej 8o
inferna rider
16-08-2006, 22:11
hehe dzieki all, nie wiem czy predko bedzie nastepny bo ten oto filmik wzucilem na tibia.de, paru wyzszych lvli z inferny to obejzalo i mamy przesrane :):) postaram sie jak najszybciej cos skrecic:P
a co do pvp:P ....jebniety battle aim.... =-\ nie pozwolil nam pokazac tego co naprawde potrafimy ;P lata treningu :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.