Pokaż pełną wersje : Jestem nowy ;)
Władca kotków
14-08-2004, 21:18
Jestem nowy na tibia pl i w tibi! dopiero zaczynam grac (mam 8 lvl i jestem w thais) i mam pytanie odnosnie miejsca do expienia w tym miescie odnośnie miejsca trenowania i odnośnie kupowania nowego eq w zależności od lvl.
Gold Raven
14-08-2004, 21:34
Jak widze jesteś palladynem ?? :) jakie masz skille ?? - to najważniejsze :)
Dobre expowisko jest jak wyjdziesz przez górną bramę i idąc na lewo - cały czas drogą - pełno wilków i powyżej beary.
Drugię dobre jest jak wyjdzesz dolna bramą - kilka snaków, a tak to wilki, kilka p-spiderów.
Trzecie - musisz już mieć skile kole 20/25 - schodzisz do Ancient Temple - na 2 lvl -> idziesz do góry - są tutaj rotwormy i jak z tego pomieszczenia przejdziesz na prawo waskim przejsciem spotkasz kilka rotwormów w odnodze, później p-spidery a następnie orki (zwykłe, spermany, warriory) dalej nieradze się zapuszczać - 1 fire elemental, ghule, smok (tego juz niepamiętam napewno), na tym samym lvl-u jakbyś poszedl na dół będziesz miał kilka skrzyżowań i znajdziesz orki, spearmany i warriory.
No a jak niechcesz opuszczać miasta to do kanałów - trenuj na ratach - są też 2 miejsca gdzie są spidery (w jednym miejscu 3 w drugim około 9).
To by było na tyle z mojej wiedzy :)
Według mnie najlepszym miejscem do expienia obok thais są trole, które znajdują się na lewo od miasta. :berserk:
Master Of Dragon
14-08-2004, 21:49
Siemka Władca kotków...
Zaukaj na GG moje (1906892) odpowiem na każde pytanie i tak sie nudze - lol mam lagi i to nie małe ;d
Yavalion
14-08-2004, 22:06
Jak widze jesteś palladynem ?? :) jakie masz skille ?? - to najważniejsze :)
Dobre expowisko jest jak wyjdziesz przez górną bramę i idąc na lewo - cały czas drogą - pełno wilków i powyżej beary.
Drugię dobre jest jak wyjdzesz dolna bramą - kilka snaków, a tak to wilki, kilka p-spiderów.
Trzecie - musisz już mieć skile kole 20/25 - schodzisz do Ancient Temple - na 2 lvl -> idziesz do góry - są tutaj rotwormy i jak z tego pomieszczenia przejdziesz na prawo waskim przejsciem spotkasz kilka rotwormów w odnodze, później p-spidery a następnie orki (zwykłe, spermany, warriory) dalej nieradze się zapuszczać - 1 fire elemental, ghule, smok (tego juz niepamiętam napewno), na tym samym lvl-u jakbyś poszedl na dół będziesz miał kilka skrzyżowań i znajdziesz orki, spearmany i warriory.
No a jak niechcesz opuszczać miasta to do kanałów - trenuj na ratach - są też 2 miejsca gdzie są spidery (w jednym miejscu 3 w drugim około 9).
To by było na tyle z mojej wiedzy :)
Bardzo dobre objasnienie. Wydaje mi się , że poza swoją standardową wstawką , że Thais to zły wybór jak na start nie mogę nic dodać :)
Te trolle są po prawej stronie Thais :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.