Pokaż pełną wersje : Witaj w domu Tibia.pl!
Kilka dni temu informowaliśmy o przenosinach Tibia.pl na polskie serwery. Maszyna, na którym stała sama strona została przeniesiona już wcześniej, dziś przenieśliśmy serwery forum. W związku z tym niektórzy mogą mieć problemy z zalogowaniem się na naszym forum przez pewien czas. Wszystko powinno wrócić do normy, kiedy informacja o zmianie serwerów rozejdzie się po serwerach nazw, co nie powinno potrwać więcej, niż kilka godzin.
Dzięki temu zarówno strona, jak i forum, powinny działać znacznie szybciej, co powinno wam ułatwić korzystanie z naszego serwisu.
Forum oraz anglojęzyczna strona, pozostała w Niemczech.
Nareszcie :) Wciąż czekam na panel moderatora... ;)
Milan ognia
12-08-2006, 16:45
A ja biednego Raya męczyłem, bo newsa nie było.
btw... Fajnie.
Duke Dran
12-08-2006, 16:50
No i dobrze, cieszmy się.
Dobrze, że w końcu forum będzie płynniej chodzić, ale problemu z logowaniem się nie rozumiem.
Jak ta Tibia.pl zgrabnie mydli oczy :D.
No i bardzo dobrze! Szybciej lepiej wygodniej
miło że tego newsa dajecie... bo już męczyłem milana żeby założył temat za mnie w związku z tym bo sie nie moge zalogować :D już jest dobrze.
_*FunMN*_
12-08-2006, 17:35
Swietnie stronka chodzi (:
Świetnie! Odrazu widać, że strona chodzi płynniej i szybciej. Dotychczas, nie mam żadnych problemów z logowaniem się.
Pamiętam jak kiedyś woczorami nie mogła się strona wczytać, a teraz... ;)
Ale dział z jedzeniem dalej nie chodzi :p
-=DanieL=-
12-08-2006, 20:54
Wkońcu płynny i szybko serwis tibia.pl.
sprawdzimy ten nowy, stary serwis w praniu ;-)
extremepatrick
13-08-2006, 04:12
Ahhh... Tibia.pl w domq wreszcie ;p
super! stronka raz dwa mi sie pokazala i jak chodzilem po niej jeszzcy szybsza byla brawo!!:cup:
ładnie to tak??
Skoro napisaliście że "w ciągu kilku godzin wszystko powinno wrucić do normy" to dlaczego od przeniesienia forum do polski dopiero dzisiaj dałem rade sie zalogować ??
zdzichxxx
18-08-2006, 19:31
Nowe servery pvp kiedy wyjda czy ktos do K nędzy wie :P:p:P:s:d:D
?????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.