zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ferumbas

S'hAr'K
12-08-2006, 18:02
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
juz powrucil czy to zapowiedz?
postaram sie o ss :)

Edwardo
12-08-2006, 18:10
Możliwe że wrócił na tą swoją wierze :) ale kto wie...

Heliwurab
12-08-2006, 19:22
A raczej wieże.
O ile się nei myle to Ferka juz wiele ludzi upolowało. Na antice etc. Wystarczy sprawdzic w dziale z filmami albo w wydarzeniach ze swiatów.. (chociaz nie jestem pewny czy w wydarzeniach~ jest cos o tym)

Darjus
12-08-2006, 20:05
na refugi jeden koles o nicku ksen bral na solo fernumrasa mam filmik jak go znajde to dam linka:]

gavreonien
12-08-2006, 20:46
@up
jestes pewny ? :P
Mysle ze na Danubii sobie z nim poradza ...

BlackIce
12-08-2006, 21:45
na refugi jeden koles o nicku ksen bral na solo fernumrasa mam filmik jak go znajde to dam linka:]
Character ksen bral does not exist.
A ja mam filmik jak zabijam 10 Orshuw

Duke Dran
12-08-2006, 22:14
Character ksen bral does not exist.
A ja mam filmik jak zabijam 10 Orshuw

-.- samo ksen (bez bral) lols - a tak wogole to 137 ek

@Tak tak solo ...

Piotrek Marycha
12-08-2006, 22:19
ta jasne 137 ek solo freumbrasa, czyli co to jest zwykly potworek pokroju demona/warlocka (no moze troszeczke mocniejszy)???

Cragmorton
13-08-2006, 18:02
On jest silniejszy od Orsha... Nie da się go zabić solo...

durel
13-08-2006, 19:19
up: wszystko sie da...

topic: znajac zycie tak samo jak orsh~ nie zawita on na harmonie :(

Slayer Shaphiree
13-08-2006, 20:10

Tez mam taka nadzieje to tez gram na tym swiecie . HARMONIA ROX !!!

On jest silniejszy od Orsha... Nie da się go zabić solo...

Dlaczzego ??? udowodnij swoja teorie . Ale Eternal dal by rade na solo z nim .

Niwes
13-08-2006, 20:40
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????

Arathorn
13-08-2006, 21:08
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????

Metoda up/down i stone skiny potrafią zdziałać cuda :)

Kasztaniaczek
14-08-2006, 02:24

Nie z potworem ktory wali coomba do 3-4k(zapewnie tak feru nawala) i ma pewnie z 30 k hp i sie leczy po 3-5k -.-' nawet tam te wasze tajfuny sero i eternale go nie zabija solo bo jesli tak to czemu ludzie nie soluje orschow?

Mordoplastyk
10-10-2007, 10:37
Po prostu zrespil sie ten Ferumbras i tyle.
Akurat byl u mnie moj ziomek 150+ i mowil ze to sie zrespil i pojehal na hate zeby szybko isc z Danubia go ubic ( tego Ferumbrasa )

korzen9999
10-10-2007, 11:31

Z tego co wiem tam sa TP a nie schody :p

1gu5
10-10-2007, 11:44
Nie z potworem ktory wali coomba do 3-4k(zapewnie tak feru nawala) i ma pewnie z 30 k hp i sie leczy po 3-5k -.-' nawet tam te wasze tajfuny sero i eternale go nie zabija solo bo jesli tak to czemu ludzie nie soluje orschow?

bo na orsha zlatuje sie po kilka dziesiat noobow

CzubiX
10-10-2007, 12:39
To jest raczej niemożliwe aby solnał ponieważ tam jest Ferumbras+ 6(?) demców

Knajt997
11-10-2007, 20:52
Moze i EO czy Sero dalby rade ale Ferek musial by sie leczyc co 10-15 tur.A zazwyczaj leczy sie z reda na yellow[widzialem filmiki] i co 2-3 kolejki.Zeby go zabic trzeba bic 3-4k dmg na ture tak wiec...nieda sie go zsolowac na lvl mniejszym niz 600 xD.Fer ma malo hp ale sie szybko leczy a wedlug mnie najelepszy potworek to Ghaz or Morgaroth.

Vlad Dracula
12-10-2007, 08:28
On sie leczy zawsze nawet jak ma full hp i nawet Seromontis+EO+MDW by go nie dali rady ubic...
Myslicie,ze to taki latwy potworek jak orsh?

DeGlord
12-10-2007, 08:31

Feru byl na Harmoni jakbys nie wiedziali i go zabili.
Solnac Feru? W pokoju z Feru sa 4-5 demonow on sam robi 4 i nawala coomba do 2k+ leczy sie jak pojebany. 1 knight chodzby Eo nie dalby rady wzaisc tego na klate ; s Ani zaden taifun czy mdw z SSami bo i tak 70% atakow to magia. Na orsza zlatuja sie nooby? Co to za problem zaaatakowac go o drazu obok respu? Cachero chcial solnoc dostal 3 hity, stwierdzil ze nie ma many i dal se spokoj ...

Ribik
13-10-2007, 12:19

Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)

Radekpirat
13-10-2007, 12:47
fergiego zabito juz na harmoni :D:D:D:D

Mutilator
14-10-2007, 22:57
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^

Nie słuchajcie noobów xD

Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.

Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.

Paladin'Popek
15-10-2007, 20:26
Solo no jasne GM albo jak Sero wbije 600 a tak po za tym ferumbrass nie jest najsilniejszym potworem moze najtrodniej do niego sie dostac ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac pokonany tylko na 2 swiatach i team to idzie wiekszy niz na POI ma baardzo duzo hp leczy sie jak idiota i na dodatek wali hity po 3k+ nie jeden Knight z 150+ poziomem padl na nim przy bloczeniu

Ribik
15-10-2007, 21:29
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^

Nie słuchajcie noobów xD

Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.

Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.

odrazu mówie że nie jestem pewien ale Kutagawa (około 180 RP) ponoć zasolował Orsha . ale nie jestem pewnien.. ^^

NIEE odrazu mowie ze to pomyłka :P:P sory on bloczył a nie solował orshaballa:P

Wroneczki4
28-10-2007, 23:59
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
juz powrucil czy to zapowiedz?
postaram sie o ss :)

mając twój lvl postarał bym sie tam szybko lecieć sam szukać<ironia>... zanim sie zbierze ekipa na takie coś to poczekamy na ss dość długo i watpie że go uzyskasz

Wroneczki4
29-10-2007, 00:02
Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)

tak a na mój gust jest jednak... no jest ten nowy stwór co też silne stwory daje ale jednak i tak 4 demki są od nich lepsze a do tego ferumbas wali magia wiele wiec nie ma co gdybac bo tego stwora solo mozna se na otsach lac a w tibi to nie wiem czy taifun i mdw by go wzieli<<raczej nie bo mana nie wchodzi po 2k z mana fluid>>

@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac a za to mdw ma ten poision stomr co loda daje -.-// jak dla mnie on jest nikim i nic nie moze tym smiesznym drucikiem( nie chodzi ze jest na no-pvp) druid na wysokim lvl nic nie moze jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie... nie wiem co wy w nim widzicie-.- koles nocami gra ciagle nie ma co zazdroscic

Piotrek Marycha
29-10-2007, 00:23
ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac
ghazbarana jakos zbloczyl ~200 ek, a jakbym ten sam kolo mial wziasc caly room ferumbRasa na klate to nie mialby po co uhow brac, bo i tak by zdazyl zuzyc moze ze 3...

@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac
najgorszyby bylby jakby mial pala...

i nic nie moze tym smiesznym drucikiem
zdziwilbys sie chłopcze
druid na wysokim lvl nic nie moze
oprocz visa po 300, sd po 800-1000+ to faktycznie nic nie moze...

jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
domyslam sie ze ty 340 msem bys samemu robil sdki...

ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie...
ty mi na takiego wygladasz :<

Mutilator
29-10-2007, 14:32
@Mutilator
mdw jest taki wielki??...

Zapomniałem, że na tym forum nie można użyć ironii, bo i tak nikt jej nie zrozumie xD

Wroneczki4
31-10-2007, 21:58
@Piotrek Marycha
no nie wiem a nie lepiej by bylo walic wiecej z ue grajac ms??
walic duzo i blokac co sie chce knightem??
i palek nie jest zly ma ladne hity i sd tez uzywa wiec ja bym wolal palka na 340 niz ed-.-

mlody_50
02-11-2007, 21:19
;) jakbyscie nie patrzyli na potworki lolki :p

Morgaroth jest lepszy od ferumbrasa :D

link : http://tibia.pl/monster/Morgaroth

Ghazbaran tylko 2 EKIPY go ubily :o

cos takiego o nim dam :confused:

Po raz pierwszy pokonany 23 września 2007 roku przez Ekipę z Candii (link do wpisu na hunted)
Po raz drugi pokonany 2 dni później na świecie Tenbera :cup:

i macie linka : http://tibia.pl/monster/Ghazbaran

MAM NADZIEJE, ZE COS POMOGLEM B)