Pokaż pełną wersje : ferumbas
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
juz powrucil czy to zapowiedz?
postaram sie o ss :)
Możliwe że wrócił na tą swoją wierze :) ale kto wie...
Heliwurab
12-08-2006, 19:22
A raczej wieże.
O ile się nei myle to Ferka juz wiele ludzi upolowało. Na antice etc. Wystarczy sprawdzic w dziale z filmami albo w wydarzeniach ze swiatów.. (chociaz nie jestem pewny czy w wydarzeniach~ jest cos o tym)
na refugi jeden koles o nicku ksen bral na solo fernumrasa mam filmik jak go znajde to dam linka:]
gavreonien
12-08-2006, 20:46
@up
jestes pewny ? :P
Mysle ze na Danubii sobie z nim poradza ...
BlackIce
12-08-2006, 21:45
na refugi jeden koles o nicku ksen bral na solo fernumrasa mam filmik jak go znajde to dam linka:]
Character ksen bral does not exist.
A ja mam filmik jak zabijam 10 Orshuw
Duke Dran
12-08-2006, 22:14
Character ksen bral does not exist.
A ja mam filmik jak zabijam 10 Orshuw
-.- samo ksen (bez bral) lols - a tak wogole to 137 ek
@Tak tak solo ...
Piotrek Marycha
12-08-2006, 22:19
ta jasne 137 ek solo freumbrasa, czyli co to jest zwykly potworek pokroju demona/warlocka (no moze troszeczke mocniejszy)???
Cragmorton
13-08-2006, 18:02
On jest silniejszy od Orsha... Nie da się go zabić solo...
up: wszystko sie da...
topic: znajac zycie tak samo jak orsh~ nie zawita on na harmonie :(
Slayer Shaphiree
13-08-2006, 20:10
Tez mam taka nadzieje to tez gram na tym swiecie . HARMONIA ROX !!!
On jest silniejszy od Orsha... Nie da się go zabić solo...
Dlaczzego ??? udowodnij swoja teorie . Ale Eternal dal by rade na solo z nim .
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????
Arathorn
13-08-2006, 21:08
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????
Metoda up/down i stone skiny potrafią zdziałać cuda :)
Kasztaniaczek
14-08-2006, 02:24
Nie z potworem ktory wali coomba do 3-4k(zapewnie tak feru nawala) i ma pewnie z 30 k hp i sie leczy po 3-5k -.-' nawet tam te wasze tajfuny sero i eternale go nie zabija solo bo jesli tak to czemu ludzie nie soluje orschow?
Mordoplastyk
10-10-2007, 10:37
Po prostu zrespil sie ten Ferumbras i tyle.
Akurat byl u mnie moj ziomek 150+ i mowil ze to sie zrespil i pojehal na hate zeby szybko isc z Danubia go ubic ( tego Ferumbrasa )
korzen9999
10-10-2007, 11:31
Z tego co wiem tam sa TP a nie schody :p
Nie z potworem ktory wali coomba do 3-4k(zapewnie tak feru nawala) i ma pewnie z 30 k hp i sie leczy po 3-5k -.-' nawet tam te wasze tajfuny sero i eternale go nie zabija solo bo jesli tak to czemu ludzie nie soluje orschow?
bo na orsha zlatuje sie po kilka dziesiat noobow
To jest raczej niemożliwe aby solnał ponieważ tam jest Ferumbras+ 6(?) demców
Knajt997
11-10-2007, 20:52
Moze i EO czy Sero dalby rade ale Ferek musial by sie leczyc co 10-15 tur.A zazwyczaj leczy sie z reda na yellow[widzialem filmiki] i co 2-3 kolejki.Zeby go zabic trzeba bic 3-4k dmg na ture tak wiec...nieda sie go zsolowac na lvl mniejszym niz 600 xD.Fer ma malo hp ale sie szybko leczy a wedlug mnie najelepszy potworek to Ghaz or Morgaroth.
Vlad Dracula
12-10-2007, 08:28
On sie leczy zawsze nawet jak ma full hp i nawet Seromontis+EO+MDW by go nie dali rady ubic...
Myslicie,ze to taki latwy potworek jak orsh?
Feru byl na Harmoni jakbys nie wiedziali i go zabili.
Solnac Feru? W pokoju z Feru sa 4-5 demonow on sam robi 4 i nawala coomba do 2k+ leczy sie jak pojebany. 1 knight chodzby Eo nie dalby rady wzaisc tego na klate ; s Ani zaden taifun czy mdw z SSami bo i tak 70% atakow to magia. Na orsza zlatuja sie nooby? Co to za problem zaaatakowac go o drazu obok respu? Cachero chcial solnoc dostal 3 hity, stwierdzil ze nie ma many i dal se spokoj ...
Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)
Radekpirat
13-10-2007, 12:47
fergiego zabito juz na harmoni :D:D:D:D
Mutilator
14-10-2007, 22:57
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^
Nie słuchajcie noobów xD
Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.
Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.
Paladin'Popek
15-10-2007, 20:26
Solo no jasne GM albo jak Sero wbije 600 a tak po za tym ferumbrass nie jest najsilniejszym potworem moze najtrodniej do niego sie dostac ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac pokonany tylko na 2 swiatach i team to idzie wiekszy niz na POI ma baardzo duzo hp leczy sie jak idiota i na dodatek wali hity po 3k+ nie jeden Knight z 150+ poziomem padl na nim przy bloczeniu
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^
Nie słuchajcie noobów xD
Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.
Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.
odrazu mówie że nie jestem pewien ale Kutagawa (około 180 RP) ponoć zasolował Orsha . ale nie jestem pewnien.. ^^
NIEE odrazu mowie ze to pomyłka :P:P sory on bloczył a nie solował orshaballa:P
Wroneczki4
28-10-2007, 23:59
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
juz powrucil czy to zapowiedz?
postaram sie o ss :)
mając twój lvl postarał bym sie tam szybko lecieć sam szukać<ironia>... zanim sie zbierze ekipa na takie coś to poczekamy na ss dość długo i watpie że go uzyskasz
Wroneczki4
29-10-2007, 00:02
Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)
tak a na mój gust jest jednak... no jest ten nowy stwór co też silne stwory daje ale jednak i tak 4 demki są od nich lepsze a do tego ferumbas wali magia wiele wiec nie ma co gdybac bo tego stwora solo mozna se na otsach lac a w tibi to nie wiem czy taifun i mdw by go wzieli<<raczej nie bo mana nie wchodzi po 2k z mana fluid>>
@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac a za to mdw ma ten poision stomr co loda daje -.-// jak dla mnie on jest nikim i nic nie moze tym smiesznym drucikiem( nie chodzi ze jest na no-pvp) druid na wysokim lvl nic nie moze jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie... nie wiem co wy w nim widzicie-.- koles nocami gra ciagle nie ma co zazdroscic
Piotrek Marycha
29-10-2007, 00:23
ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac
ghazbarana jakos zbloczyl ~200 ek, a jakbym ten sam kolo mial wziasc caly room ferumbRasa na klate to nie mialby po co uhow brac, bo i tak by zdazyl zuzyc moze ze 3...
@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac
najgorszyby bylby jakby mial pala...
i nic nie moze tym smiesznym drucikiem
zdziwilbys sie chłopcze
druid na wysokim lvl nic nie moze
oprocz visa po 300, sd po 800-1000+ to faktycznie nic nie moze...
jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
domyslam sie ze ty 340 msem bys samemu robil sdki...
ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie...
ty mi na takiego wygladasz :<
Mutilator
29-10-2007, 14:32
@Mutilator
mdw jest taki wielki??...
Zapomniałem, że na tym forum nie można użyć ironii, bo i tak nikt jej nie zrozumie xD
Wroneczki4
31-10-2007, 21:58
@Piotrek Marycha
no nie wiem a nie lepiej by bylo walic wiecej z ue grajac ms??
walic duzo i blokac co sie chce knightem??
i palek nie jest zly ma ladne hity i sd tez uzywa wiec ja bym wolal palka na 340 niz ed-.-
mlody_50
02-11-2007, 21:19
;) jakbyscie nie patrzyli na potworki lolki :p
Morgaroth jest lepszy od ferumbrasa :D
link : http://tibia.pl/monster/Morgaroth
Ghazbaran tylko 2 EKIPY go ubily :o
cos takiego o nim dam :confused:
Po raz pierwszy pokonany 23 września 2007 roku przez Ekipę z Candii (link do wpisu na hunted)
Po raz drugi pokonany 2 dni później na świecie Tenbera :cup:
i macie linka : http://tibia.pl/monster/Ghazbaran
MAM NADZIEJE, ZE COS POMOGLEM B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.