Pokaż pełną wersje : Ludzie może by tak zorganizować wojny miast??
Dark Glinu
15-08-2004, 00:02
Elo spoko ziomy!! Mam propozycje zorganizujmy wojny miast!! Jedno miasto w jednym kolorze drugie w innym!! Jak nie wojny miast to może walki gladiatorów lub mecze piłki nożnej!! Rozpatrzcie moje propozycje!! Jeśli podoba się wam post to dajcie mi + plz!! Z góry THX!!
HUAHUAHUA , fri reputation plx ?
Mecze , a takze turnieje byly wiele razy organizowane w Tibii, nei jestes pierwsza osoba ktora na to wpadla. Pomysl fajny, ale nie dam ci + za niego, lecz - za bezsensowne proszenie o reputacje...
Dark Glinu
15-08-2004, 00:14
Ej nie wiedziałem!! Noob ze mnie!! Ale dzieki za -!!
Yavalion
15-08-2004, 01:04
Z doświadczenia wiem , że często wojny miast przeradzały się w regularne wojny :)
Pomysł fajny ale nie ty go pierwszy wymyśliłeś.
Bo duzo razy ogladalem ten temat widziałem 8o
Moze box?? ustawi sie jakis ring beda zaklady i walka na piesci bez calego eq wszystko trzeba bedzie zostawic w depo i oczywiscie ochroniarze, ale jest jeden minus, a mianowicie moga oszukiwac i nie zciagac eq ale to moze sie jakos zalatwi :]. Ja dalem pomysl co z nim zrobicie to wasza sprawa :P
Dark Glinu
15-08-2004, 02:54
Walki gladiatorów będom lepsze!!
Chmielok
15-08-2004, 18:15
Fajnie by było gdyby gladiatorzy z różnych miast walczyli ze sobą.
Thais vs Carlin :miecz:
Venore vs Kazoordon :miecz:
Edron vs Ab'dendriel :miecz:
Carmaya vs Fibula :miecz:
Draconia vs Senja :miecz:
Zbrodniciel
15-08-2004, 18:27
:baby: Wojny miast to jednak najlepszy pomysł!! Chociaż można przecież wszystko zorganizować?! Dark Glinu na następny raz zobacz czy ktoś już taki temat zrealizował!! Dzieks!! :baby:
Moze box?? ustawi sie jakis ring beda zaklady i walka na piesci bez calego eq wszystko trzeba bedzie zostawic w depo i oczywiscie ochroniarze, ale jest jeden minus, a mianowicie moga oszukiwac i nie zciagac eq ale to moze sie jakos zalatwi :]. Ja dalem pomysl co z nim zrobicie to wasza sprawa :P
Ja znam rozwiązanie tego roblemu:
Wlaczasz tibie calculator i wpisujesz lvl kolesia ktory startuje w zawodach... Pokazuje ci sie ile on ma capa na swoim lvlu... Dajesz mase Hamow zeby udzwignal o takiej wadze ile on powinien miec capa. Jesli nie uniesie to znaczy ze oszukuje.
Zbrodniciel
15-08-2004, 19:49
Fenixon dobrze myślisz, ale czy tibia calculator jest legalna??
A kto przyjmował by zakłady? Musiałaby być to osoba o dużym lvl i dobrej reputacji i gdzie mogłoby sie to odbywac?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.