Pokaż pełną wersje : 210 ED & 173 EK Demony (Goroma)
http://rapidshare.de/files/29174190/DemonsGoroma.rec.html
Powiem jedno Goroma rox :)
No duże gratki xD
Fajny loot ^^
Rehost Plaxor!!!11
xD!
Pozdro
Geralt17
15-08-2006, 10:11
rehost: http://www.upload2.net/page/download/XSiZaBg9yEOVnmO/DemonsGoroma.rec.html
jak obejze dam edita z komentem ;]
@Edit
Filmik wypasiony tylko czemu sie tak nagle urywa
Jedno można powiedzieć: Gratz loota :P
Rywin_Capy
15-08-2006, 13:33
Po 1 film fajny bo z harmonii :> (Hail)
Po 2 Film fajny bo odkryl mi mapke (dzieki chlopaki)
Po 3 film fajny bo gra w nim tedi xD
Pozdro.
Shadow Devil
15-08-2006, 14:34
Wiem ze to zly temat ale co to za potworek ma ktos moze screena z nim ? :D
Died at Level 193 by Morgaroth
Bossik Demonów ;).Filmik extra :).CZasem Hardcore byl.
Pirate Cutthroats
15-08-2006, 14:51
film spoko, tylko dlaczego się tak nagle urywa ?
a tak wogole to fajnie by było gdyby tedunio i MDW pokazali cały wulkan ;]
To takie excytujace i dające satysfakcje jak uhasz sie na hotkeyu?
Film może byc.
Gz loota.
Pozdrawiam
Sowa.
@up
Ale o co ci wlasciwie chodzi ? Funkcja jest po to zeby z niej korzystac , a jak jestes taki kozak to idz brac 3 demony i jakies dle na klate to pogadamy, panie ktoremu nie daje satysfakcji uhanie sie na zerku na hotkeyu -.-
@topic
filmik spoko gz loota ;P
Spox movie... fajny loocik =d hm ja nie widze nic dziwnego w uhaniu sie hotkeyami.. od tego one są... a ktos tam powiedzial ze to nie ekscytujące... no to chyba padanie jest dla niego ekscytujace... funkcje są po to zeby z nich korzystac.
Peace,
Hov
Rywin_Capy
15-08-2006, 22:26
film spoko, tylko dlaczego się tak nagle urywa ?
a tak wogole to fajnie by było gdyby tedunio i MDW pokazali cały wulkan ;]
Jesli chcesz (prawie)caly wuklan zajzyj do tematu Cichego jest tam filmik pokazujacy cala powierzchnie (przynajmniej bardzo duza jej czesc)wszystkie pieterka od parteru az po szczyt wulkanu i zejscie w jego glomb i kilka poziomow pod ziemia. (nie ma odkrytych respow kultu bo zamalo run :))
Ted ladnie sie musial wkurzac jak co chwila pisza jakies 20+ lvle ,ktore mysla ze ted to ich kolega...nadzieja matka glupich.
@up
Ale o co ci wlasciwie chodzi ? Funkcja jest po to zeby z niej korzystac , a jak jestes taki kozak to idz brac 3 demony i jakies dle na klate to pogadamy, panie ktoremu nie daje satysfakcji uhanie sie na zerku na hotkeyu -.-
@topic
filmik spoko gz loota ;P
Daj mi takiego samego chara. To Ci udowodnie. Ciężkich sytułacji tam nie bylo. Wiec spokojnie dałbym rade < 2 lata grania w Tibie troche mnie nauczyło w tych sprawach >.
Co to za przyjemność biegać tylko w kołko leżeć na biurku i sięgać ręką na F4?; o
Pozdrawiam
Sowa.
Daj mi takiego samego chara.
2 lata grania w Tibie troche mnie nauczyło w tych sprawach >.
No to gratulacje stracenia 2 lat na robie 20 lvli .
bej
52 rp Furora 48 ek Antica 31 ed Furora jakie 20 lvle? ja gram z przerwami i nie loguje sie do Tibi tylko po to żeby poexpić tylko zeby pogadać z kumplami.
"2 lata grania w Tibie troche mnie nauczyło w tych sprawach" chodziło mi o uhanie.
Odpowiedz na moje pytanie :
Satysfakcjonuje Cię uhanie sie na hotkeyah ? ; o
Tak Satysfakcjonuje mnie.
starczy?
aha masz cos jeszcze odemnie:20 bp sd
http://img411.imageshack.us/img411/2859/goromademlootff4.jpg
>F4< ROX pamietaj
bej
I co w tym satysfakcynującego jeżeli klikasz tylko F4 ?
Normalnie sie nie wyuchasz? Nie pisz do mnie z pogardą bo ja tylko pytam i staram się być miły.
Pozdrawiam
Sowa.
I co w tym satysfakcynującego jeżeli klikasz tylko F4 ?
Bo mam narysowane na nim serduszko.
starczy?
Bo mam narysowane na nim serduszko.
starczy?
Nie bo w tej chwili mnie lekceważysz.
Jeżeli robiłbyś to recznie to byś miał większą satysfakcje z tego. A ty wysługujesz sie lootem ^.-.
BTW: Jeżeli jest to screenshot z Filmu to czmeu nie ma na nim MMS'a i Demonki ?
EDIT : Zapomniałem wcześniej tego zacytować "No to gratulacje stracenia 2 lat na robie 20 lvli ." A ja Gratuluje Ci tego , że tylko na świecie non-pvp dorobiłeś się takiego lvl.
Pozdrawiam
Sowa.
To dzisiejszy hunt
EDIT : Zapomniałem wcześniej tego zacytować "No to gratulacje stracenia 2 lat na robie 20 lvli ." A ja Gratuluje Ci tego , że tylko na świecie non-pvp dorobiłeś się takiego lvl.
a ja ci gratuluje ciagłego zmieniania swiatów przez 2 lata.
I Ja tez pozdrawiam. Ted :)
a ja ci gratuluje ciagłego zmieniania swiatów przez 2 lata.
I Ja tez pozdrawiam. Ted :)
Dziękuje.
Tylko żę takiego lvl jaki masz teraz nie osiągnąłbyś na świecie pvp. Ale szanuje ludzi którzy grają na non-pvp. Masz poprostu swoje powody.
Pozdrawiam
Sowa.
Dziękuje.
Tylko żę takiego lvl jaki masz teraz nie osiągnąłbyś na świecie pvp. Ale szanuje ludzi którzy grają na non-pvp. Masz poprostu swoje powody.
Pozdrawiam
Sowa.
Tak wole n pvp bo niemusze zmieniac serva tak czesto jak -> patrz Sowa
bej
Tak wole n pvp bo niemusze zmieniac serva tak czesto jak -> patrz Sowa
bej
Zmieniam bo Chce a nie z powodów huntów itp.
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi jak jeszcze coć odpiszesz to dam edita żeby nie spamować.
@down
IMAO Ty jakiś noob jesteś? Żal Mi dupy nie ściska, A ty sobie nie przybieraj wygodniejszej formy wypowiedzi. Ja od Tedunia chciałem tylko dowiedzieć się co jest fascynującego w uhaniu sie na hotkeyu. Gdbyś przeczytał wcześniejsze posty wiedziałbyś , że w tibie gram z przerwami i dla przyjemności a nie ciągle zeby expić ^.-. A po za tym odpowiadałem Teduniowi. Może mam takie bo chce ? ; o
Pozdrawiam
Sowa.
Sowa debilu nie rób afery co jeden temat żal Ci dupe ściska , że nie masz możliwości się nawet tam wybrać.Kogo obchodzi to , że się logasz na tibie i , że w 2 lata masz 50 lvl max? o;
@Tedunio Gz loota i dlaczego tam nie było Morgarotha? On się respi tak jak Orsh czy jak ;>
@Tedunio Gz loota i dlaczego tam nie było Morgarotha? On się respi tak jak Orsh czy jak ;>
Dokładnie
:) ;) :p :( B) :] <- musiałem bo post byl za krótki.
Nosfe Draconis
16-08-2006, 01:15
Ja od Tedunia chciałem tylko dowiedzieć się co jest fascynującego w uhaniu sie na hotkeyu. Gdbyś przeczytał wcześniejsze posty wiedziałbyś , że w tibie gram z przerwami i dla przyjemności a nie ciągle zeby expić.
po jakiego grzyba chwalisz sie swoim 2letnim doswiadczeniem skoro sam pisales wyzej ze nie grasz dla expa ale dla przyjemnosci, tylu pogaduszki z kumplami. Przy takiej rozmowia musisz sie uhac? niezle doswiadczenie jak na kogos kto nie osiagnal nawet 50 lvla rycem a demona widzial na obrazku. Rzekl bym nawet fascynujace ... Peace bro :D:D
Bo potrafie sie wyuchac myszką a nie F4?
żal.pe el . To że nie miałem 50 lvl+ najta to nie znaczy ze nie umiem sie uhać ^.-
Nosfe Draconis
16-08-2006, 01:41
no raczej nie bardzo na 2-3 demach +fe, dl'e itp
Dałbym rade jak bym posiadał takiego chara jak autor tematu.
Nosfe Draconis
16-08-2006, 01:49
latwo powiedziec :> Po to sa takie udogodnienia zeby z nich kozystac- inaczej nie byloby automatów w samochodach. a myslisz ze on tam poszedl zeby sie fascynowac czymkolwiek? ja tam widzialem raczej chec zdobycia roga ;]
Nie wiem. Ale dla mnie uhanie sie hotkeyem to strata klimatu<czego Tibia posiada już niewiele.>
Nosfe Draconis
16-08-2006, 02:03
Ta gra stracila klimat juz ponad rok temu ;] btw. kto napisal do teda w koncówce filmu? :P
a zeby zaden mod nie pokasowal postów powiem tyle: gz loota ...
Bake Samo
16-08-2006, 02:38
Nie no SOWA ROX:D :D :D :D tyle chcialem powiedziec, rzeznik w uj jestes. Dorze ze Cie satysfakcjonuje gra w tibie;)
Gz Tedzik
Nie no SOWA ROX:D :D :D :D tyle chcialem powiedziec, rzeznik w uj jestes. Dorze ze Cie satysfakcjonuje gra w tibie;)
Gz Tedzik
Wiem, że rox ^^. I tak ma być , wkurza mnie tylko ta opcja uhania na hotkey uczys sie pvp 2 lata a tu ftopa w tibi robia opcje -.-.
Pozdrawiam
Sowa.
Tak Satysfakcjonuje mnie.
starczy?
aha masz cos jeszcze odemnie:20 bp sd
(CUT)
>F4< ROX pamietaj
bej
gratz obu huntów i dzięki za mapkę ;D
Sowa: mnie też w*****a to że zrujnowali moje prawie 4 letnie doświadczenie ( czyżbym cię przebił ) ale uwierz mi że nawet na bocie miał w ch.. ciężko na 3 demonach i dle i fe ( to tak jak anihilator :P )
Sowa: mnie też w*****a to że zrujnowali moje prawie 4 letnie doświadczenie ( czyżbym cię przebił ) ale uwierz mi że nawet na bocie miał w ch.. ciężko na 3 demonach i dle i fe ( to tak jak anihilator :P )
0.o jeden mnie rozumie ; o. To jak nie potrafi normlanie to niech nie idzie tam <zwalczajmy hotkeye !!1111 one one one > :P
Pozdrawiam
Sowa.
RickyLove
16-08-2006, 09:47
LoL !! wymiotny loot ;] Wielkie Gz !!!!!!! :cup:
;O filmik zaje****y a lotcik jeszcze lepszy ;) gz tedunio i mateusz
Gz! Loocik cudny ^^ Ladnie jechaliscie te demony :D
kostooch
16-08-2006, 11:29
0.o jeden mnie rozumie ; o. To jak nie potrafi normlanie to niech nie idzie tam <zwalczajmy hotkeye !!1111 one one one > :P
Pozdrawiam
Sowa.
chcialem tylko zauwazyc, ze nawet przed wprowadzeniem zmodyfikowanych hotkeyow dostepne byly boty, za pomoca ktorych rowniez mogles uhac sie po wcisnieciu klawisza, wiec w czym problem?
Rywin_Capy
16-08-2006, 15:27
Powiedz mi sowa ile razy ted uzyl uha w filmie?
Uzyl kilka razy poniewaz wiedzial ze zaraz moze wskoczyc red hp i ratowal sie uhem nie czekajac na MDW ktory przez caly filmik go leczyl!
I przestan pierdzielic ze tylko stoi i klika F4 bo sie osmieszasz.
Dzieki ;)
Nie bo w tej chwili mnie lekceważysz.
Jeżeli robiłbyś to recznie to byś miał większą satysfakcje z tego. A ty wysługujesz sie lootem ^.-.
Pozdrawiam
Sowa.
po 170 lvlach recznego uhania ,tez wyprobowal bym cos innego
@kostooch
Nie mówiłem to o botach lecz o "ręcznym" < bez skojażen > uchaniu. Wiesz dla mnei lepiej jest sie uchać tak jak w popszedniej Tibi a nie, że leżę sobie na biurku biegam strzałkami i naciskam F4. Niedlugo to ta gra już się całkiem ta gra zepsuje . Niedługo na dragach będą naciskac F4 ^.-.
@offtop
Właśnie sie obudziłem ^.-.
@Down
Żal ? Ja tu mówie o nieużywaniu hotkeyów na uhy a ty wyskakujesz żebym chodził bez eq etc ; o
@Raks Ninja
0.o Raks Ninja patrzy.
Nie nic^^ Poprostu znam Cię z Aurey.
Według Ciebie lepiej tracić długi czas na trenowanie pvp niż na hotkey ? ^.-
Pozdrawiam
Sowa.
HAAH co za kolo. Sowa to wez laz bez eq,uhow,mf moze bedziesz mial podjar wiekszy z tego, ze jestes boss:) pozdro ale mam ubaw ahahah
Raks Ninja
16-08-2006, 18:21
Watpie ze ktos grajac w Tibie lezy na biurku =P Lepiej uhac sie hotkeyem niz sie wy*ebac. Gz loota.
Btw. co z tego ze ja patrze?: P
"Panie" Sowa.
Ja również gram na Harmonii i znam Tedunia. Wg mnie używa on hotkeya bo już nie raz udowodnił ze jest dobrym graczem, rzadko pada i UMIE się uhac myszka. Skoro wprowadzili udogodnienie jakim jest UH przez hotkey to dlaczego miałby z niego nie skorzystać? Dzięki temu może pozwolić sobie na więcej luzu i obserwować "otoczenie" czy mu czasem Mateusz nie uciekł :P
Nie widzę w tym nic nobskiego lub mało satysfakcjonującego.
Od razu tez powiem - Nie, nie liżę tyłka Teduniowi bo nigdy nie prosiłem żeby mi cos dal/pożyczył, także nie mam nawet powodu aby to robić.
Myślę ze wystarczy Ci to za odpowiedz i nie będzie więcej kłótni w temacie który nie po to został założony.
Pozdrawiam
Irvin
Pozycja4
17-08-2006, 01:08
Fajny filmik
Ja to rozumiem. Ja z nim rozmawiałem a nie sie kłóciłem.
@EDIT
Ide spać odpisze jak coś po 15 jak sie obudze.
Pozdrawiam
Sowa.
longhairs93
25-04-2007, 08:35
W moim przypadku F4 jest zajebongo, bo moja mycha na baterie ma tendencje do wyłączania sie podczas drag huntów Etc.
W tym przypadku F4 to Klawisz boży ; )
Gz Teduch i Mateusz Loota
@Sowa: moim zdaniem te Uy an F4 sa w porządku jeżeli sorce aja F8 ze swoimi Sdkami :\. To, że ktoś f4 f4 f4 to nic ale to, że ktoś f8 f8 f8 i ded to ciutek denerwuje :s
Pozdrawiam
Bartlomiej
P.R.O.S.T.O.
25-04-2007, 09:11
Po co odświerzać temat z tamtego roku?
Mateusz ma już ponad 100lvli więcej :D
Pozdro:D!
neSSonka
25-04-2007, 12:18
Rehost Plax .
Cos sie nieda Sciagnac . Xd
p0zdr0
Kamilooos
25-04-2007, 12:36
Czy mogę prosić o następny rehost bo obydwa wcześniejsze nie działają
nie da sie ściągnąć bo ten film jest z sierpnia ubiegłego roku, jednak z chęcią bym obejrzał :]
REHOST PLX
Actorron
25-04-2007, 12:46
omg omg brak słów! Ludzka głupota nie zna granic!
Xerizzezo
25-04-2007, 13:00
rehost: http://www.upload2.net/page/download/XSiZaBg9yEOVnmO/DemonsGoroma.rec.html
jak obejze dam edita z komentem ;]
@Edit
Filmik wypasiony tylko czemu sie tak nagle urywa
zes dal edita lolu, jak to nie dziala
dajcie rehosta plz
Ktos odswierzy temat z tamtego roku :p
Closed
P.R.O.S.T.O.
25-04-2007, 13:04
zes dal edita lolu, jak to nie dziala
dajcie rehosta plz
Kiedyś działało, ale że jest to filmik z sierpnia tamtego roku to z jakiej okazji miało by działać?!
Pozdro:D!
Mogę prosić o rehost ?:baby:
ciacho2oo7
25-04-2007, 13:09
Obejżałbym niewątpliwie mimo iż to z sierpnia 2006 :D ..
czy mi sie zdaje czy lootem był Thunder Hammer? :p wie ktoś coś o tym ? :>
widać że się za dużo nie orientujesz
Post z sierpnia zeszłego roku, a wtedy mało kto wiedział cokolwiek o tym bossie.
paffelek
25-04-2007, 19:05
ty sie nie orientujesz bo post jest z sierpnia czyli z dawna?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.