Pokaż pełną wersje : Update forum zakończony!
Udało się wreszcie zrobić Update. Razem z technikami z Vbulletin pracowaliśmy nad tym 2 dni. Wynikły problemy, z którymi oni nawet nie mogli sobie poradzić. Forum już działa jednak nie do końca. Musimy przebudować całe style i język. Dlatego nie pytajcie co się dzieje, że nie ma stylu forum, bądź wyskakuje komunkat, że nie ma takiego ID tematu. Wszystko postaramy się naprawić dzisiaj, jednak jesteśmy tylko ludźmi i może się to przeciągnąć do 2-3 dni.
[EDIT]:
Edycja stylu zakończona. Styl light oraz pozostałe pojawią się w przeciągu paru dni.
Aha, więc to dlatego to tak długo trwało. ale dobra robota!
Rinnaroc
15-08-2006, 10:53
Good job guys ;) Tylko co się zmieniło na 4um ?
Seth Di'vinci
15-08-2006, 11:19
prosze o zajzenie na forum, zdjecia jakis idiota daje dziwne tematy i podpisuje sie DR. om~~ omg sam nie wiem jak sie to pisze poprostu sprawdzcie dajcie bana
No wreszcie :) Nie moglem sie dostac do forum, a mialem cos sprawdzic. Trudno sie mowi. Mam nadzieje, ze teraz wiekszosc, a niedlugo wszystkie bledy beda zazegnane :) no i GJ ;]
To jakiś nowy bajer, że widzę ile postów usuniętych?
Być może, to już było wcześniej..
przynajmniej sie juz zalogowac moge...
Nawaliliscie...
Licznik postow wrocil;P
Fajnie, Forum odrazu lepiej działa. Co lepsze - licznik postów powrócił. ;)
zaraz go nie będzie ;] forum jest po to aby pomoagac i dyskutowac a nie nabijac posty!
Teraz są 2 prawie takie same style, z jednym niepasującym przyciskiem z nowszego stylu(tego dzisiejszego niebiskiego). Zmiana grafy forum?
mam opere i gdy klikne gdziekolwiek na forum to przenosi mnie do strony głownej ;/, oprócz nazw tematów
to juz dziala :)
Teraz są 2 prawie takie same style, z jednym niepasującym przyciskiem z nowszego stylu(tego dzisiejszego niebiskiego). Zmiana grafy forum?
Jeden styl jest stary, jeszcze od wersji 3.0.x forum, a drugi przerabiany od nowa dla wersji 3.6.0. Po prostu przez ten czas tyle sie nazmienialo, ze latwiej zrobić nowy styl, niż zmienic stary, w związku z czym stary zniknie, jak tylko dostosujemy ten nowy. A przycisk niepasujący już powiniem pasować :)
spokojnie dajcie mi pracowac ;]
co do przekierowania sprawdz teraz
Jeden styl jest stary, jeszcze od wersji 3.0.x forum, a drugi przerabiany od nowa dla wersji 3.6.0. Po prostu przez ten czas tyle sie nazmienialo, ze latwiej zrobić nowy styl, niż zmienic stary, w związku z czym stary zniknie, jak tylko dostosujemy ten nowy. A przycisk niepasujący już powiniem pasować :)
Tak, już ok... tylko błagam, usuńcie numerację cytatów! Teraz będzie o wiele trudniej...
Czepiam się, ale odnośnik do cytowanego postu nie pasuje. ._. Ale róbcie, róbcie...
Harry Xin
15-08-2006, 15:02
Nareszcie mogę swobodnie przemieszczać się na forum. Dobra robota chłopaki. :)
Nikt nie zauważył tak wspaniałego przycisku "Mulkti-quote message"?? Cudowna robota ;) Wprawdzie jeszcze go nie użyłem, ale w przyszłości na pewno się sprzyda :)
Nikt nie zauważył tak wspaniałego przycisku "Mulkti-quote message"?? Cudowna robota ;) Wprawdzie jeszcze go nie użyłem, ale w przyszłości na pewno się sprzyda :)
Tak, już ok... tylko błagam, usuńcie numerację cytatów! Teraz będzie o wiele trudniej...
Teraz go zauważyłem. Faktycznie, cytowanie będzie prostrze(zamiast otwieranie postu w nowej karcie, kopiowanie treści, zmania nicka w [quote=]).
Pablosso
15-08-2006, 16:25
Śmiem zauważyć (mogę się mylić), że chyba wszystkim zniknęły ostrzeżenia :p
A poza tym m. in. pojawiła się taka fajna ramka "Zasady postowania".
O ostrzeżeniach nie wiem, bo nigdy ich nie miałem ^^ A ta ramka była tu wcześniej, tylko po troszku inna, w sumie to nie pamiętam jak wyglądała :P chybaa była po angielsku.
Yoh Asakura
15-08-2006, 17:14
Uptade może i jest, ale ja nadal nie moge załadować avatara ;)
Akhel Cimirus
19-08-2006, 09:53
nie mozna sie bylo zalogowac ale oplacalo sie czekac
A właśnie, że nie! :P
Fatal error: Allowed memory size of 4220603 bytes exhausted (tried to allocate 192 bytes) in /home/hosts/tibia/forum/includes/class_dm_user.php on line 172
Edit: o.0 tylko uploadowanie na URL nie działa. już jest spox, thx bosal!
taki blad wystepuje przy uploadowaniu z zewnetrznego URLa z dysku dziala bez przeszkod.
Jarassimus
20-08-2006, 11:34
Witam.
taki blad wystepuje przy uploadowaniu z zewnetrznego URLa z dysku dziala bez przeszkod.A ja tylko jeszcze dodam, że taki błąd:Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 45 bytes) in /home/hosts/tibia/forum/showgroups.php on line 139występuje przy kliknięciu linku "Zobacz moderatorów i grupy forum (http://forum.tibia.pl/showgroups.php)" znajdującego się na dole na głównej stronie forum.
Przesyłam pozdrowienia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.