Pokaż pełną wersje : Plagi.
Azkabanczyk
15-08-2006, 11:33
W sumie nie wiem czy juz byl taki temat ale jakos szukac mi sie nie chcialo :] wiec nie bede zdziwiony ze zostanie usuniety ;) Ale jesli nie bedzie to moglby mi ktos powiedziec na jakie miasta co atakuje ?? Tak zwane plagi.
Wiem ze:
Thais - Raty, Orci
Ab'dendriel (chyba dobrze :]) - War Wolfy (czy cos jeszcze ??)
Kazz - nie wiem :( moze nic ??
Carlin - nie wiem :( moze nic ??
Venore - nie wiem :( moze nic ??
Miasta dla PACC mnie nie interesuja poniewaz nigdy go pewnie nie bede mial ale jakby sie komus chcialo napisac to niech napisze :] :D
Pozdro. Dzieki za odpowiedz i jesli nie zostanie skasowany ten temat to tez dziekuje :D
Venore napewno elfy, co do Carlin to nie wiem. Może Amazonki/Valkirie?
Ankrahmun- plaga Scarab i Ancient Scarab...
Venore- plaga Elfów...
W Kazordoon z tego co mi wiadomo nie ma plag...
i to na tyle więcej nic o plagach nie wiem...
Azkabanczyk
15-08-2006, 11:45
W sumie dzieki ale raz jakby mi sie zdawala (lol ? :]) jakby AB atakowaly wlasnie Valkirie, tylko ze akurat bylem w Thais a te relacje byly jakis kolesi ktorzy sie tym podniecali ze Valki byly... Nie pisalerm tego w 1 poscie poniewaz wolalem poczekac na jakas odpowiedz ;) A wiesz moze czy Kazz cos atakuje ?? Z logicznego myslenia by wychodzilo ze to sa Dwarfy kazdego rodzaju ale to tylko logiczne myslenie. I tak ci dziekuje ;)
Pozdro.
Impalable
15-08-2006, 11:46
Darashia nieumarli
Azkabanczyk
15-08-2006, 11:48
No dobra ale co z Kazz... Nikt nic nie wie ? :P :] W sumie to ja tez nie ale pozostawmy ten fakt ;)
... A wiesz moze czy Kazz cos atakuje ?? Z logicznego myslenia by wychodzilo ze to sa Dwarfy kazdego rodzaju ale to tylko logiczne myslenie...
Pozdro.
Hmm... miasto krasnoludów atakują krasnoludy... niewydaje mi sie.
Azkabanczyk
15-08-2006, 11:54
No dobrze ale ktos wczesniej wspomnial ze Carlin moga atakowac Valkirie/Amazonki a to jest przeciez miasto kobiet. A z technicznego punktu widzenia Valkiria i Amazonka to kobieta czyz nie ? :P :]
Edit: Chcialbym zauwazyc ze ktos napisal ze w Kazz plag nie ma. Nie zauwazylem tego :] zwracam honor bo sie upieralem ze cos tam moze jednak jest :)
Raz kazz zaatakowały pająki na lucerze(niebyło komunikatu).
Azkabanczyk
15-08-2006, 12:03
Raz kazz zaatakowały pająki na lucerze(niebyło komunikatu).
Pajaki ?? To nie warto tam isc jak plaga bedzie :D Ale dzieki za wiadomosc i za info ;)
Aynahanir
15-08-2006, 12:14
pajaki na kazo? jakos nie wieze
czyli podsumujemy:
Rookgaard - raty
Thais - raty albo orci
Carlin - nic (brak danych, ja nic nie widzialem)
Venore - elfy, od zwyklych do arcanow
Darashia - nieumarli
Ankrahmun - scaraby i ich ancient szefuńcio :p
Ab'Dendriel - wilki i przerośnięte wilki :p
ale @autor
mówiłeś, że chcesz tylko FACC miasta, a podawano darashie i ankh.
skoro tak, to masz na deser:
Edron - Demony i Orshabaal (nie radze mieszkać na edronie)
Liberty Bay - piraci
nawiasem mówiąc wczoraj, 14.08.06 wieczorem na Guardii rozpoczął się atak piratów na LB. między pierwszym a drugim komunikatem minęło zaledwie 3 minuty. Viva FACC!
Azkabanczyk
15-08-2006, 12:22
A wczoraj na Refugii byl atak Scarabow wlasnie ;) Ale tematem bylo jakie miasto co atakuje :] A i dziekuje za desercik :D
Na liberrty bay atakuja jeszcze quary scouty.
Ab'Dendriel atakują borsuki, a Kazz pająki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.