Pokaż pełną wersje : 45 elder za tp w tombie
supperraff
15-08-2006, 13:23
Wystawiam filmik z Candii mojego autorstwa, byłem w Tombie i ciekawe rzeczy się działy , dlatego polecam obejrzenie (również ze względu na lot :) - jaki był ? polecam obejrzenie ! ) filmik nie jest zmontowany, przerwany jedynie w momencie kicka i kontynuowany po nim:p
Oto filmik :
http://rapidshare.de/files/29472076/hs-tomby.rec.html
Na prośbe użytkowników reupload:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=18333602142137855839&act=&gk=egipt
>. czekam na opinie jak się podobał :)
Rehst plax bo
You have reached the download-limit for free-users.
=p
Peace,
Hov
Azkabanczyk
15-08-2006, 13:47
Nie moge sciagnac ;( Od jakiegos pol roku zaczalem znowu sciagac filmiki na TibiCam ale tego nie moge !! ;( Pamietam ze trzeba podac ten kod co nam podaja ale nie ma go !! ;( MOglby ktos pomoc ??
grzysztof
15-08-2006, 15:10
niezle :) z tych emocji widze ze zapomniales beholder shield, oby tak dalej i bij szybciej te levele ;)
heh filmik niezły ale to mnie dobiło:
15:39 Herr Starr [48]: masz to na filmie ?
15:39 Herr Starr [48]: to daj na tibia.pl to :D
15:39 Herr Starr [48]: będziesz sławny
Ej ale jak ci nie postawię pomnika to mnie nie bedziesz lubil ?:(
Ej ale jak ci nie postawię pomnika to mnie nie bedizesz lubil ?:(
Najpierw podstawówke skończ,a pozniej wstawiaj pomniki.
Najpierw podstawówke skończ,a pozniej wstawiaj pomniki.
Mam skończoną czego nie moge powiedziećo tobie.Po co napisałes takiego idiotycznego posta nie mającego nic wspólnego z tematem? Nie karmić trolla !
Az mnie zamurowalo ze zdziwnienia niektorzy to maja farta :)
Candia roX !
supperraff
15-08-2006, 18:07
To mój pierwszy filmik na tibia.pl więc postaram się wkrótce o nowe :)
Ej ale jak ci nie postawię pomnika to mnie nie bedziesz lubil ?
JAsne Miszczu że nie :D zwłaszcza że nie ja to napisałem :)
Fesz powiem Ci że ja też miałem zawsze pecha ale z Hydrami na vampy w sumie poszedęłm 2 raz a pierwszy na Tomby za tp :D a co do Candii to się zgadzam w 100 % rulezz oprostu
Obejrzałem film. Nawet niezły, przyda mi sie to gdyż już niedlugo wybiore sie tam.
Co do Candi to Candia SUX zaduzo thief lotbagow noobow scierw i ludzi wbijajacych sie na expa.
Pozdrawiam
Sir Karakan.
King Mati
15-08-2006, 19:14
Z tym kickiem scema bo gdybys mial kicka wylonczyla by sie tibia cam jak mu ukradles te 10 k dlaczeo mu nie oddasz ?
Dlaczego nie przesuwales dsa po ukosie ? (pewnie nie umiesz)
Z tym beholderem shildem zawaliles sprawe mogles wywalic bp z flaskami po mf...
@down jak ci ukradl 10 k napisz o tym na forum tibia.com i w black list
grzysztof
15-08-2006, 19:45
Obejrzałem film. Nawet niezły, przyda mi sie to gdyż już niedlugo wybiore sie tam.
Co do Candi to Candia SUX zaduzo thief lotbagow noobow scierw i ludzi wbijajacych sie na expa.
Pozdrawiam
Sir Karakan.
Oczywiscie SUX zwłaszcza gdy tacy jak ty graja na tym serwie czyli jak sam siebie nazwałeś "thiefy lotbagow, nooby scierwa". I czekam na moje 10k które mi ukradłes udając ze masz kicka a później nie odpisując.
Bo miałem kicka. Jak mialem Ci odpisać jak nie miałem twojego name ?! wtf.
Thiefem lootbagow nie jestem noobem też nie a tym bardziej ścierwa jak mnie tak nazywasz ^.-. Jesteś nie wychowany. To jest temat do komentowania Filmu a nie do rozmów jak na ircu.
Pozdrawiam
Sowa.
King Mati
15-08-2006, 20:39
Bo miałem kicka. Jak mialem Ci odpisać jak nie miałem twojego name ?! wtf.
Thiefem lootbagow nie jestem noobem też nie a tym bardziej ścierwa jak mnie tak nazywasz ^.-. Jesteś nie wychowany. To jest temat do komentowania Filmu a nie do rozmów jak na ircu.
Pozdrawiam
Sowa.
z kickiem nie sciemnaj bo gdybys go mial to by sie tibia cam wylonczyla
@up
HAHAH rzadzisz !!!!! buhahahahahhahahahahahah
Poprostu miałem "upłynoł limit czasu połączeń" czy coś w tym stylu i mnie z Tibi wyłączyło.
A Wiecej obrazków w podpisie to nie mogłeś mieć?
@Down
OWNED? Co mają dsy do rozmowy o kickach? zal. pe el
King Mati
15-08-2006, 20:46
@up
HAHAH rzadzisz !!!!! buhahahahahhahahahahahah
Poprostu miałem "upłynoł limit czasu połączeń" czy coś w tym stylu i mnie z Tibi wyłączyło.
A Wiecej obrazków w podpisie to nie mogłeś mieć?
to moja sprawa ile mam a tak pozatym przynajniej umied dsy przesuwac...
Filmik najs =d a tak wogole hmm to King~ przeciez to nie jest film Sowy, wiec wogole wtf w tej waszej dyskusji... i w ktorym momencie ten co krecil film cos komus ukradl =S
Peace,
Hov
grzysztof
15-08-2006, 22:02
to moja sprawa ile mam a tak pozatym przynajniej umied dsy przesuwac...
Mati pomyliło Ci sie :] nie pisałem do autora temu który jest moim dobrym kolega z real, tylko skorzystałem z okazji i napisałem do sowy [sir karakan] który jest znanym noobem i thiefem na candi (a sam jak widac w jego 1 poscie potepia takie zachowania). Więcej juz sie nie wypowiadam bo robie offtop i jeszcze zarobie bana na forum :)
skorzystałem z okazji i napisałem do sowy [sir karakan] który jest znanym noobem i thiefem na candi
Jeżeli tak o mnie sądzisz to pożegnaj sie z 10k.
Pozdrawiam
Sowa.
FILM DNO, ZENADA!!!!1 gosc noob na huja :( NIe sciągac bLZ!!! :(
niew eim o co chodzi temu panu powyzej, ale film jest fajny,a ten loot to jest przesada taki fart... w ciagu minuty...ehh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.