zaloguj się

Pokaż pełną wersje : scaraby

Vojtero
15-08-2006, 15:00
siema mam 28 master sorca prawie 29 lvl z 34 magic mam pytanie do was czy scaraby bylyby dla mnie dobrym rozwiazaniem?? czy nie czy moze jakies tomby tylko jakie?? u mnie czasami tomby sa zajete a wlasnie a jak wypadlbyby dragi z 2 dsami na moim lvlu bylby to waste czy nie??

ripper
15-08-2006, 16:12
Scaraby z 2 Dsami, ale lepiej wyjdziesz na Tombie (np Tar).

Aber Vego
15-08-2006, 16:20
Idz Expic na Scraby wes toszke Gfb....;)

Pozdro....:p

RaHak
15-08-2006, 16:23
siema mam 28 master sorca prawie 29 lvl z 34 magic mam pytanie do was czy scaraby bylyby dla mnie dobrym rozwiazaniem?? czy nie czy moze jakies tomby tylko jakie?? u mnie czasami tomby sa zajete a wlasnie a jak wypadlbyby dragi z 2 dsami na moim lvlu bylby to waste czy nie??

Cóż scaraby odradzam gdyż mają zadużo hp jak na exp/lot + jeszcze DSy to wogle super sprawa ? Zalecam tomby z Monkami i/lub e visem (plus ew. wand of dragon beath bo cosmica odradzam (np. crypt i cosmic :P), a woi masz od 33lvl dopiero wiec?. Co do tego jakie tomby to zalecam - 2 na bagnach i - 2 przy wodzie (na lewo od miasta). Natomiast sprawa dragów ma sie tak po pierwsze jeżeli nie chcesz mieć waste i nie bać się o dead to pojedynczy resp =] + obowiazkowy mana shield. Sposob walki banalny dsy blocza a ty z e vis pieścisz dragi. Pamietaj jednak, żeby miec hmmy i ihy do leczenia dsow i siebie, a o backpackach mf nie wspomne. Tutaj dam ci jednak uwage (chyba wszytkim znaną) Dragi dobre itemy baardzo rzadko zostawiaja wiec nie licz na super hiper zysk (chyba ze jestes fartem :P).

P.S. Napewno gdzies sie pomyliłem... :P

@down:Aber

Jaki poradnik ?:D

Aber Vego
15-08-2006, 16:35
Heh ładny poradnik :)

Pozdro...B)